陕旅版三年级英语下册Units 1-4 Revision 1课时练习题(含答案)

时间:2019-03-05 作者: 试题来源:网络

陕旅版三年级英语下册Units 1-4 Revision 1课时练习题(含答案)

文章来
源莲 山 课件 w W
w.5 Y k J.cOm
Revision 1
第一课时
一、选择正确的一项补全单词。?
(    )1. br__ther              A. a            B. o              C. u 
(    )2. f__ther              A. u             B. e               C. a 
(    )3. gr__dpa               A.  an          B. ai             C. ii 
(    )4. s__ster               A.  a            B. u            C. i 
(    )5. m__t__er              A. a; h          B. o; h          C. e;  h
二、单项选择。
(    )1. ______ your sister have long hair?
A. Do             B. Does        C. Is
(    )2. — Who is ______?
  — He is my grandpa.
A. she            B. he                    C. it
(    )3. — Good afternoon. 
— ______.
A. Hello        B. Nice to meet you     C. Good afternoon
(    )4. — Is this your sister?
— ______.
A. Yes, it is          B. Yes, she is               C. No, she is
(    )5. I come to school ______ car.
A. on                  B. take                    C. by

答案
一、1. B  2. C  3. A  4. C  5. B
二、1. B  2. B  3. C  4. B  5. C


第二课时
一、选出不同类的一项、
(    )1. A. mouth          B. face         C. mother         D. eye
(    )2. A. grandma     B. brother      C. socks          D. mom
(    )3. A. orange         B. apple      C. panda          D. pear
(    )4. A. shoes         B. sweater     C. arm             D. trousers
(    )5. A. bus             B.  train     C. taxi             D. boy
二、单项选择。 
(    )1. It ________ a nose. 
A. have         B. has             C. doesn’t
(    )2. These are the ________. 
A. ear             B. mouth         C. eyes
(    )3. I have________. 
A. two foot         B. two feet         C. one feet
(    )4. ________ it have ears? 
A. Does         B. Do             C. Have
(    )5. — ________ do you go to the zoo? 
— By taxi 
A. what         B. Who         C. How
(    )6. Do they go to the zoo  ________ foot? 
A.  by             B on             C. in
(    )7. This ________ my mother. 
A. are             B is             C. am 
(    )8. ________ this you cap? 
A. is             B. are             C. am
 (    )9. These are my ________ and legs 
A. arm         B. arms         C. Arm
(    )10. ________ he have a sweater? 
A. do             B. Do             C. does

答案
一、1. C   2. C  3. C  4. C  5. D
二、1. B  2. C  3. B  4. A  5. C  6. B  7. B  8. A  9. B  10. C 
 文章来
源莲 山 课件 w W
w.5 Y k J.cOm
点击排行

最新试题

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |