人教PEP小升初英语阅读理解提高训练(9)及答案解析

时间:2019-01-28 作者:佚名 试题来源:网络

人教PEP小升初英语阅读理解提高训练(9)及答案解析

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM

阅读理解提高训练9
A

      (C)1. From the table, we know it may be a _________ store.
      【详解】细节理解题。表格中都是关于衣物的价格和颜色,所以应该是clothes store.
      A) school things
      B) bag
      C) clothes
      D) color

      (D)2. In this store, all the _________ are five dollars.
      【详解】细节理解题。由表格内容可知,所有的帽子都是5美元。
      A) T-shirts
      B) sweaters
      C) socks
      D) hats

      (B)3. The red sweater is just _________ dollars.
      【详解】细节理解题。由表格内容可知,红色毛衣的价格是20美元。
      A) $22
      B) $20
      C) $24
      D) $29

      (B)4. Are there any red T-shirts in the store?
      【详解】细节理解题。由表格内容可知,店里没有红色的T恤.
      A) Yes, there are.
      B) No, there aren't.
      C) Sorry, I don't know.
      D) Maybe there are.

      (A)5. Which are the most expensive in the store?
      【详解】细节理解题。由表格内容可知,最贵的是blue skirt, 其价格为每件36美元。
      A) The blue skirts.
      B) The yellow skirts.
      C) The orange skirts.
      D) The green skirts.


        B

      One day, Lucy goes shopping with her mother. When they get to the store, Lucy is very happy. There are many things and many people in it.
      Mother tells Lucy to follow(跟着)her. They walk here and there and they buy some vegetables and fruits.
      When they come to a shelf(柜架), Lucy sees some boxes of chocolates. She wants her mother to buy some for her.
      Her mother picks up a box of black chocolates. But Lucy shakes her head and says, "I want a box of white chocolates."
      "Why?" asks her mother.
      "I won't bite(咬)my fingers(手指)when I eat them at night," answers Lucy.
       
      (B)1. Why does Lucy's mother ask her to follow her?
      【详解】答案见短文:There are many things and many people in it. Mother tells Lucy to follow(跟着)her.
      A) Because the store is small.
      B) Because there are many people in it.
      C) Because her mother needs Lucy to help her.
      D) Because the store is dangerous(危险的).

      (D)2. What does Lucy want to buy in the store?
      【详解】由短文第四段中:"I want a box of white chocolates." 可知Lucy 想要在商店里买白巧克力。
      A) Clothes and fruits.
      B) Vegetables and fruits.
      C) A box of black chocolates and a box of white chocolates.
      D) A box of white chocolates.

      (C)3. Why does Lucy like white chocolates?
      【详解】由文中"Why?" asks her mother. "I won't bite(咬)my fingers(手指)when I eat them at night," answers Lucy. 可知Lucy喜欢白巧克力是因为她担心晚上吃黑巧克力会咬着她的手指,而白巧克力晚上可以清楚地看到。
      A) Because they are cheaper.
      B) Because they are bigger.
      C) Because she can see them clearly(清楚地)at night.
      D) Because she want to tell a joke(笑话).

      (A)4. What does the underlined phrase "shakes her head" mean in Chinese?
      【详解】由这句话:Her mother picks up a box of black chocolates. But Lucy shakes her head and says, "I want a box of white chocolates." 可推断Lucy摇摇头说:“我想要一盒白色巧克力。”,故shake 的意思是“摇头”。
      A) 摇头
      B) 点头
      C) 握手
      D) 低下头

      (B)5. What can we learn from the passage?
      【详解】文中讲述的是Lucy和妈妈一起去商店买东西,Lucy想要买巧克力吃,故可推知Lucy喜欢吃甜食(dessert).
      A) There aren't many things in the store.
      B) Lucy likes dessert.
      C) Lucy's mother likes shopping with her son.
      D) We can see black chocolates at night.

文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM
点击排行

最新试题

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |