人教版高中英语必修一Unit1 Friendship单元检测题(含答案)

时间:2018-10-06 作者:佚名 试题来源:网络

人教版高中英语必修一Unit1 Friendship单元检测题(含答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM

单元仿真检测一 Unit 1 Friendship
满分:120分 限时:100分钟

答题栏 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
                         
 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
                         

Ⅰ.多项选择
1.You are no longer a child.It's time for you to ________ differences and communicate harmoniously with your parents.
A.upset      B.settle C.ignore      D.solve
2.—What's the matter with Anne?
—I think she's still ________that we didn't tell her the truth.
A.excited   B.loose  C.upset   D.calm
3.You haven't changed at all; you still look________the same.
A.exactly   B.carefully  C.gradually   D.quickly
4.We were angry because we found that the boy made the mistake________.
A.on time   B.in time   C.at all   D.on purpose
5.—There is growing________about house prices.
—Don't worry! Something has been done.
A.power   B.item   C.series   D.concern
6.As we all know, Teachers' Day is a time to be ________ to all teachers who deserve special recognition.
A.available   B.grateful   C.generous   D.ridiculous
7.You'd better ________ your score and see if you have passed the exam.
A.get up   B.ring up   C.add up   D.put up
8.The doctor told him that it would take her a long time to fully ________ from the serious disease.
A.recover   B.recognize C.realize   D.return
9.—Jim is always saying I'm ugly, Mom.
—Just ________ him. You are the most beautiful in my eyes.
A.ignore   B.leave   C.refuse   D.miss
10.You can't have lost the keys. ________ all your pockets again.
A.Go down   B.Go against   C.Go through   D.Go across
Ⅱ.完形填空
A few weeks ago, my friend offered to sell some of our things for us. I thought it was a good opportunity to __11__ my 7­year­old son's room and__12__some toys that were no longer suitable for him to play with. We __13__that all the money we got from selling the toys would be his money.
The night before the__14__, we loaded (装载) up the truck with toys and a little bike that was too__15__for him. In the yard he__16__the bike for the last time and then happily put it onto the truck.This little bike had at least two previous (以前的) owners as far as we__17__.It was certainly not__18__, but the tires (轮胎) were__19__good.
We put a price of D|S10 on it, but it didn't sell. So, after the sale was__20__, my friend put it on the sidewalk, with a sign that__21__“FREE BIKE”.Within five minutes her doorbell rang. A little boy was__22__there. In poor English he asked whether the bike was __23__free. She said yes and that he could have it for __24__. He smiled, got on the bike and rode away.
Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale, he was very__25__, shouting happily. He asked about a few of his things, wondering __26__ they had been sold. When he asked about the bike, I told him about the little boy and that made him __27__.He was much happier than when I told him how much he had__28__. He was so happy to__29__that someone else would make good__30__of that little bike!
11.A.clean    B.check   C.display   D.design
12.A.look for   B.go through   C.throw out   D.deal with
13.A.refused   B.agreed   C.wrote   D.lied
14.A.trip   B.show   C.sale   D.decision
15.A.weak   B.small   C.big   D.thin
16.A.rode   B.found   C.watched  D.felt
17.A.doubted  B.knew   C.told   D.thought
18.A.heavy   B.cheap   C.old   D.new
19.A.also   B.never   C.still   D.hardly
20.A.ahead   B.on   C.near   D.over
21.A.said   B.repeated   C.copied   D.expressed
22.A.jumping   B.standing   C.walking   D.shouting
23.A.recently   B.usually   C.really   D.always
24.A.something   B.anything   C.everything   D.nothing
25.A.calm   B.surprised   C.excited   D.serious
26.A.when   B.if   C.why   D.what
27.A.smile   B.worry   C.leave   D.cry
28.A.enjoyed   B.lost   C.bought   D.made
29.A.hear  B.understand   C.remember   D.imagine
30.A.interest  B.money   C.use   D.price
Ⅲ.阅读理解
A
My name is Chelsea Chowderhead. A chowder is a kind of soup. I was laughed at because of my last name as soon as I started school. So when my family moved to South Carolina, I asked my dad if I could change my name.
“You shouldn't change who you are. Let people get to know you first and your name later. When you meet someone new, ask them a good question, something you're really interested in. Once people start talking about themselves, they don't judge (评价) you.”
Two days later I headed to my new school for the first day of class. At lunch, I noticed that there  were twin brothers who were  talking to each other. I remembered my dad's advice, so I decided to try.
I noticed that their lunchboxes were identical.“What's it like being a twin?”I asked.
They looked surprised. Then one said, “No one has ever asked us that!”
“Most of the time it's good,”the other said. “When you're  a twin you always have someone to talk to and have lunch with.”
In no time we were laughing and talking. Then one of the brothers said, “I'm Nicholas, and this is my brother, Nathaniel. What's your name?”
I took a deep breath and said,“I'm Chelsea Chowderhead.”
“Chowder? Like the soup?”asked Nathaniel.
“Yes,”I replied, looking down.
“Hey, cool! Do you want to come over after school and play basketball with us?” Nathaniel asked. I nodded.
And that is how I became friends with the twin brothers.
31.Why did the writer want to change his name?
A.People made fun of it.
B.He wanted to make more friends.
C.It was hard to remember.
D.He wanted to be cool in the new school.
32.The writer's father advised him to ________.
A.move to a new class   B.say hello to others
C.share his interests   D.ask good questions
33.The underlined word “identical” in Paragraph 4 probably means________.
A.same   B.beautiful   C.big   D.full
34.When the twin brothers asked his name, the writer felt________.
A.surprised   B.angry   C.nervous  D.proud
B
Foods from Around the World
Foods that are well known to you may not be familiar to people from other countries. Here are four people's experiences with foreign food.
Shao Wong is a student in France.  He comes from China. “I'd never tasted cheese or even milk before I came here. Cattle are rare in my part of China, so there are no dairy products. I tried milk when I first arrived in France. I hated it! I sampled cheese too, but couldn't manage more than one bite. I love ice cream, though, and that's made from milk.”
Birgit is from Sweden. She traveled to Australia on vacation. “I was in a restaurant that specialized in fish, and I heard some other customers order flake. So I ordered some too and it was delicious. Later, I found out that flake is an Australian term for shark. After that pleasant experience, whenever I see a new food I try it out on purpose. You know why? I remember how much I enjoyed flake.”
Chandra is a dentist in Texas.  She originates from India. “I'm frightened of eating new foods because they might be made from beef. I'm a Hindu, and my religion forbids me to eat meat from the cow. It's a sacred animal to Hindus, so that's the reason I can't eat hamburgers or spaghetti with meatballs.”
Nathan is American.  He taught for a year in China. “My friends gave me some 100­year­old eggs to eat. I didn't like the look of them at all. The insides were green, but my friends said the color was normal. The Chinese put chemicals on fresh eggs. Then they bury them in the earth for three months. So the eggs weren't really very old. Even so, I absolutely refused to touch them.”
Life in a new country can be scary, but it also can be fun. Would you sample a 100­year­old egg? Would you order shark in a restaurant?
35.Which of the following sentences is TRUE about Shao Wong?
A.He is a French­Chinese.
B.Cattle are seldom raised in his hometown.
C.He doesn't like any diary products.
D.He didn't taste cheese because he hated it.
36.Chandra is frightened of eating food made  from beef, because ________.
A.it's against Hindus' religion
B.she thinks beef is not easy to digest
C.she is an Indian
D.Hindus think beef is not tasty
37.The underlined word “sacred” in Paragraph 4 means “________”.
A.frightening   B.large
C.manmade   D.greatly respected
38.What can we infer from this passage?
A.Foods that are well known to you may not be familiar to people from other countries.
B.Despite cultural differences in food, have a try and maybe you'll get used to it.
C.A vacation is a good way to learn about new foods. Be sure to go on vacation more often.
D.People dislike eating new foods only because their religion forbids it.
C
I Am a Pencil
Children's book author Sam Swope took a job teaching writing to third­graders in the New York City. His students were immigrants from 21 countries, having many different beliefs (信仰). But there were a few things they had in common. Family troubles, for one. And Poetry. Every student, with the help of this creative teacher, made great progress in writing.
Cover Price: D|S59.88
Price: D|S19.95
You Save: D|S39.93 (67%)
What It Takes to Help Me Out
As an editor for US News&World Report, David L. Marcus takes us inside a boarding school for troubled teens. The great stresses are put on these teens, which makes them lose their nature.
Cover Price: D|S35.86
Price: D|S15.00
You Save:D|S20.86 (58%)
The Most Scenic Drives in America
Updated (再版) and translated into several languages for the first time since 1997, this travel book includes over 200 new photographs of the wonderful places. The updated edition (版本) also provides maps and other information.
Cover Price: D|S47.88
Price: D|S23.88
You Save: D|S24.00 (50%)
Our Brother's Keeper
Author Jedwin Smith's brother, Jeff, was killed in Vietnam. He tells what happened when he met his brother's old marine (海军的) friends, who were all hurt by the past they share. Together they visited the place where Jeff died. Surprisingly, their Vietnamese guide was the former commander (指挥官) of the Viet Cong platoon carrying out the attack that killed Jeff ...
Cover Price: D|S59.40
Price;D|S10.00
You Save: D|S49.40 (83%)
39.Which of the following offers the biggest price cut?
A.I Am a Pencil.
B.What It Takes to Help Me Out.
C.The Most Scenic Drives in America.
D.Our Brother's Keeper.
40.If you are interested in taking photos, you would probably choose________.
A.I Am a Pencil
B.What It Takes to Help Me Out
C.The Most Scenic Drives in America
D.Our Brother's Keeper
41.From the book I Am a Pencil, we can learn that Sam Swope's students________.
A.like writing poetry   B.study in high school
C.are homeless children   D.have no common beliefs
42.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.What It Takes to Help Me Out is about troubled teens.
B.The Most Scenic Drives in America includes some maps.
C.Jeff's marine friends had the same bad experiences.
D.The former commander himself killed Jeff.
D
Kids in Lake County, Fla., may get more than they asked for the next time they head to class. Officials in that county are considering letting companies advertise inside school buses and on school lunch menus.
Supporters say it is a great way for poor schools to earn some money. But not everyone buys that idea. Kids go  to  school to learn, they say, not to be attracted by ads.
Should advertising be allowed in schools? Student reporters Michael Baick and Kaitlyn Rentals each sell a side.Michael Baick
Would you rather look at an ad on a school bus or have that bus take you to a school that can't afford to pay its teachers? Many schools have cut salaries (薪水), classroom materials, and more. Selling ad space is a way to make the money some schools really need.
Chris Collins, a middle school head in Longmeadow, Mass., agrees. He says he would rather allow ads in his school than have to fire staff members. “If that was my choice, I would clearly support advertising in schools,”he says.
School officials can also control the type of advertising that is allowed. They can allow only some businesses, such as those that sell healthy foods, to advertise. How much harm would that do?
Kaitlyn Rentals
Companies shouldn't be allowed to advertise in schools. Children see enough ads at home, and they should not see any more of them at school. Besides, school is for learning, and allowing businesses to advertise would get in the way of that.
Isabelle Oktay, an  11­year­old from Rye, N.Y.,agrees.“Kids would be distracted (分散注意力) by all the ads,”she says. What's more, students might feel pressured to buy what is featured in the ads.
Some people say letting companies advertise in schools would help bring in money. However, it leaves kids at schools   no choice. At home, they decide whether to look at ads,but at school, they would be forced to see them every day.
43.The text mainly talks about________.
A.what schools can do for their students
B.whether kids should look at advertisements
C.where companies should put their advertisements
D.whether companies should be allowed to advertise in schools  
44.According to Michael Baick's report,________.
A.schools should think carefully about what ads to put
B.allowing advertising in schools is not a good idea
C.schools should not cut classroom materials
D.most students don't want to look at ads
45.The side Kaitlyn Rentals interviewed wants to protect the rights of________.
A.schools  B.parents   C.students   D.companies
46.What can we learn from the text?
A.Most schools in Fla. are poor and need much money.
B.Companies have already put ads in some schools.
C.Isabelle Oktay likes to buy things in the ads.
D.Chris Collins manages a middle school.
E
Have you experienced train travel in China in the past? You need to arrive at the railway station an hour before the train leaves.  However, if you take a train during spring rush or holidays, you are advised to be two hours earlier. Here are the basic steps for boarding.
Step 1: Enter the railway station.
There are X­ray machines in the entrance of each railway station. All the luggage (行李) has to be passed through to examine for the dangerous items. Once you put your luggage on the machine, please go to the other side and fetch them quickly in case that your luggage is taken either by mistake or on purpose.
Step 2: Find the right waiting room.
After you enter the railway station, you should find the place where your train is going to leave from. There are always electronic boards in the railway station with information shown in Chinese. You can find your waiting room according to the information given on your train tickets, or you can ask a member of staff (全体员工) for help if you are in trouble with the Chinese characters.
Step 3: Get into the platform (站台).
In most cases, check­in starts 30 minutes before the train's departure if it is the starting station. Thus you are advised to arrive at the station one hour earlier. If it is not a starting station, check­in starts when the train arrives, then you just need to be 30 minutes earlier. There will be broadcasts to inform you then. Remember to take all your luggage!
Step 4: Board the train.
The train number and the carriage number are shown outside the train clearly; therefore it is easy to find your carriage. There is a member of staff at the door of each carriage to whom you are required to show your ticket. If you come to the wrong carriage, he/she will help you to the right one.
47.What is the passage mainly about?
A.How to take the train.
B.Where to find the platform.
C.Why we should take the train.
D.When to get to the railway station.
48.During the spring rush you'd better reach the railway station ________.
A.an hour early   B.within thirty minutes
C.in one hour and a half   D.two hours ahead of time
49.When you get on the train, ________.
A.you should remember the train number
B.you have to buy a ticket for your luggage
C.the railway staff probably offer you some help
D.you'd better notice the information on the board
50.The passage is probably written for ________.
A.Chinese   B.foreigners   C.farmers   D.students
Ⅳ.完成句子
51.Mary's mother asked her ________________ her homework.(finish)
玛丽的妈妈问她是否完成了作业。
52.This is the first time ________________ in the cinema together as a family.(see)
这是我们第一次全家去电影院看电影。
53.I ________________________ the suitable food on the menu in that restaurant.(have)
我很难在那家饭店的菜单上找到合适的食物。
54.It is the most instructive lecture ________________ since I came to this school.(attend)
这是我到这个学校以来听过的最有教育意义的演讲
55.Could you tell me ________________ that you found the missing boy? (it)
你能告诉我你究竟在哪里找到那个丢失的男孩的?
56.________________ all the figures he needed, he started his first experiment cautiously.(set)
记下了所有需要的数据,他小心翼翼地开始了他的第一次试验。
57.Lincoln's whole school education ________________ no more than one year, because his family was very poor.(add)
因为林肯家境贫困,他全部的学校教育加起来只有一年。
58.He made an apology ________________________ what he had done.(order)
为了不受责备,他对他所做的事道了歉。
59.Although Mr. Smith ____________________ his work, he is never tired of his job.(tire)
史密斯先生经常工作很疲劳,但是他从不厌倦他的工作。
60.I think it quite right that allowing ourselves ________________ difficulties or pains helps us suit for life.(go)
让自己经历困难或痛苦能够帮助我们去适应生活,我认为这种说法是对的。
Ⅴ.短文写作
假如你的英语老师是Bruce,请根据以下提示,写一篇英语短文来介绍他。
•英国人,40岁左右,又高又瘦,戴着一副眼镜;
•对学生要求严格,认真备课,认真批改作业;
•教学方法独特,鼓励学生独立思考,培养学生自学能力;
•和蔼可亲,深受学生的爱戴和尊敬。
注意:1.词数不少于120;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


答案
Ⅰ.1.选B 句意:你已经不再是一个孩子了,到了你和父母解决分歧并与他们和谐交流的时候了。upset“使不安;使心烦”;settle“解决”;ignore“忽略”;solve“解决”。settle与solve都可表示解决,但是solve主要指找出解决问题的办法,常见搭配有solve a problem (a puzzle)等;settle指解决争议、争端,使意见统一,常见搭配有settle an argument等。
2.选C 从we didn't tell her the truth 可知,Anne应该是感到不安,故选C项。
3.选A 句意:你一点儿没变,看上去完全是老样子。exactly   “确实如此;确切地”,符合题意。carefully “认真地”;gradually “逐渐地”;quickly “很快地”。
4.选D 句意:我们很生气,因为我们发现这个男孩是故意犯这个错误的。on purpose “故意”,符合题意。on time “按时”;in time “及时”;at all “根本”。
5.选D 根据答句中的Don't worry 可知在此应用concern “担心”。
6.选B 考查形容词辨析。句意:众所周知,教师节是向所有老师表示感谢的时候,他们理应受到这样的特殊认可。grateful“感激的;表示感谢的”,符合句意。available“可获得的”;generous“大方的;慷慨的”;ridiculous“荒唐的”。
7.选C 句意:你最好把分数加起来,看看是否能及格。add up “合计”,符合题意。get up“起床”;ring up“打电话”;put up“建造;张贴;举起”。
8.选A 句意:医生告诉他,她需要很长时间才能完全从疾病中康复。recover“恢复”,符合题意。recognize“认出;认可”;realize“意识到”;return“返回”。
9.选A 句意:“吉姆总是说我丑,妈妈。”“别理睬他。在我眼中你是最美丽的。”ignore“不理睬;忽视”,符合句意。leave“让……保持某种状态”;refuse“拒绝”;miss “错过”。
10.选C 考查go的相关短语的意义。句意:你不可能把钥匙弄丢的。把你所有的口袋再检查一下吧。go through“仔细检查”,符合句意。
Ⅱ.11.选A 根据下句中的selling the toys可知,这是清理(clean)儿子房间的一个好机会。
12.选D 根据下文that引导的定语从句可知,这些玩具已经不再适合儿子玩了,故将其处理(deal with)掉。
13.选B 我们都赞同(agree)卖玩具所得的钱归儿子所有。
14.选C 根据上文的selling及20空前的sale可知,此处选用sale。
15.选B 由常识可知,儿子长大了,这辆自行车对他来说应该是太小(small)了。
16.选A 东西第二天就要拿去卖,故这是儿子最后一次骑(ride)那辆自行车。
17.选B 句意:据我们所知,这辆小自行车之前至少有过两个主人。as far as we know意为“据我们所知”。
18.选D 自行车已换过几位主人,所以肯定不是新的(new)了。
19.选C 由but可知,前后分句语意上有转折的意思,故选用still(仍然),表示轮胎仍然很好。
20.选D 由上一句可知,自行车到最后也没有卖出去,故选用over(结束),表示销售结束后。
21.选A 此处指牌子上写着,故选用said。say此处意为“(用文字、数字、图画)表达,说明”。
22.选B 门铃响了,门外站着(stand)一个男孩。
23.选C 男孩问这辆自行车是否真的(really)免费。
24.选D for nothing 与前面的free相呼应。
25.选C 由空后的shouting happily可知,儿子非常高兴,故选用excited(兴奋的)。
26.选B 儿子想知道他的东西是否被卖掉了。if“是否”,引导宾语从句。
27.选A 由下句的much happier可推知,当儿子得知自行车有人要之后,更加高兴,故选smile。
28.选D make money“赚钱”,为固定搭配。此处指卖旧玩具赚了多少钱。
29.选A 根据本段第二、三句可知儿子很关心玩具的去向,所以当他听到(hear)这些消息时很高兴。
30.选C 能有人充分利用(use)这辆小自行车,儿子很高兴。make good use of 意为“充分利用”,符合文意。
Ⅲ.
语篇解读:本文是记叙文。Chelsea Chowderhead 曾因自己的姓名而受到同学们的嘲笑,所以在转学后他想改名字。父亲没有同意但是给他提了个好建议。他按照父亲的建议去做,在开学第一天就与一对双胞胎兄弟结为好友
31.选A 细节理解题。根据第一段的“A chowder is a kind of soup. I was laughed at because of my last name”可知,因为自己的姓和一种汤的名称一样,以前的同学总笑话他,所以在转学后,他想改名字。
32.选D 细节理解题。根据父亲所说的话“When you meet someone new, ask them a good question, something you're really interested in.”可知答案为D。
33.选A 词义猜测题。根据本词后作者的问题及常识可以推断,一般双胞胎用的东西都是一样的。
34.选C 推理判断题。根据“I took a deep breath”及“looking down”可知,名字是作者的心病,当双胞胎兄弟问他叫什么名字时,他怕又遭到嘲笑,所以很紧张。
语篇解读:虽然不同国家有着不同的饮食习惯,但是经过尝试一些异国食品,也许你能够喜欢上它们。
35.选B 细节理解题。由第二段Shao Wong所说的“Cattle are rare in my part of China”可知,在Shao Wong的家乡,人们几乎不养牛。
36.选A 细节理解题。由第四段Chandra的自述可知,她不吃牛肉类食品是因为她的宗教信仰禁止她这么做。
37.选D 词义猜测题。由划线词所在的上句可知,Chandra的宗教禁止她吃牛肉,由此可推知,在她的宗教中牛是神圣的,是受到人们高度敬仰的动物。
38.选B 推理判断题。通过本文的叙述可推知,人们到达一个与自己的饮食文化不同的国家后,如果进行一番尝试,也许自己会喜欢上这种异国食品。A项是原文中的句子,不是推断得出的,故排除。
39.选D 细节理解题。由各篇广告的You Save部分可知,Our Brother's Keeper的优惠幅度最大。
40.选C 细节理解题。从The Most Scenic Drives in America的介绍中的“this travel book includes over 200 new photographs of the wonderful places”可知,这本书包含了200多幅美景照片,故答案为C项。
41.选A 推理判断题。从I Am a Pencil的介绍可知,Sam Swope的学生来自不同国家,有着很多不同的信仰,同时也有一些共同点,如有家庭问题和喜欢诗歌,并且在老师的帮助下在写作上都取得了进步。由此可推知,他的学生们都喜欢写诗。
42.选D 正误判断题。由Our Brother's Keeper 的介绍中的最后一句可知,这个越南导游是当时执行袭击任务的指挥官,并不是他亲自杀死了Jeff,故答案为D项。
语篇解读:本文是论文。文章主要讨论了是否应该让商家在校内做广告。
43.选D 主旨大意题。根据第三段的“Should advertising be allowed in schools?”可知答案。
44.选A 细节理解题。根据文中Michael Baick这一方所说的“School officials can also control the type of advertising that is allowed.”可知,学校应精心挑选广告。
45.选C 推理判断题。根据文中Kaitlyn Rentals采访的一方所说的话可知,他们一直站在学生的立场上反对让商家在校内做广告。
46.选D 细节理解题。根据第五段的“Chris Collins, a middle school head”可知,他是中学校长,管理一所学校。
语篇解读:如何在中国乘坐火车,尤其在春运和节假日,人满为患,一票难求,你又如何去应付?那就从本文去寻找答案吧。
47.选A 主旨大意题。文章第一段即点出了本文的主题——如何在中国乘坐火车,下文具体介绍了乘火车的四个步骤,故A项为正确答案。
48.选D 细节理解题。根据第一段第三句可知,如果你是在春运期间坐火车,最好提前两个小时到火车站。
49.选C 细节理解题。根据最后一段最后一句可知,如果你正要上的车厢不是你应该上的车厢,车厢门口的铁路工作人员会给你提供帮助,指引你到正确的车厢检票上车。由此可知,C项正确。
50.选B 推理判断题。根据第三段最后一句中的“or you can ask a member of staff (全体员工) for help if you are in trouble with the Chinese characters”可知,识别汉字有困难的人可以向车站工作人员寻求帮助。由此可推断,本文很可能是写给外国人看的。
Ⅳ.51.if she had finished 52.that we have seen a film 53.had great difficulty finding 54.that I have attended 55.where it was 56.Having set down 57.added up to 58.in order not to be scolded for 59.is always tired with 60.to go through
Ⅴ.
参考范文:
Bruce, our English teacher, is from England and about 40 years old. He is tall and thin, with a pair of glasses on his nose. He is getting on well with us, but is quite strict with us. He always makes full preparations for his classes and corrects our homework carefully. His teaching methods are quite different from those of other teachers. In class he always encourages us to think by ourselves and develop our ability to study independently. He is very kind and friendly to us, and often helps us whenever it is possible. We all love and respect him.

 

文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM
点击排行

最新试题

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |