第二部分 阅读理解（共两节, 满分40分）
August is one of the most popular months to travel for Chinese. Choosing the perfect destination for an August vacation isn't easy. We looked at airfare trends, climate data, and cultural calendars to select 4 vacation spots that are some of the best places to visit this August.
Mackinac Island, Michigan
Visitors can enjoy the sunny weather while boating, fishing, and sailing. On land, you can hop between historic sites like Fort Mackinac and Fort Holmes, both key sites in the War of 1812.
And sweet teeth will have something to celebrate too: the Fudge（软糖） Festival, which takes place every August and allows the many fudge shops on the island to show off their best work.
Martha's Vineyard, Massachusetts
Martha's Vineyard is praised as one of the most classic summer getaways in the United States.
The charming island south of Cape Cod is dotted with simple and elegant New England homes, relaxing sandy beaches. The sunny summer weather in August sets the perfect stage for a boat outing or a shopping trip to the town's shops of all kinds.
Krakow, Poland, is the perfect mixture of history and nightlife.
Tourist favorites in Krakow include Wawel Cathedral, St. Mary's Basilica, and the Schindler's Factory museum, each of which gives a glance into Poland's religious and political history. After the sun sets, enjoy Krakow's world——famous bar and restaurant scene, and don't forget to pop into a cafe for a late-night snack.
Maasai Mara National Reserve, Kenya
Every year, one of the grandest wonders in nature is performed here—the Great Migration.
The annual migration sees more than 2 million wildebeest(羚羊), zebras make the dangerous journey across the Serengeti in search of greener fields. Along the way, predators(食肉动物) such as lions and crocodiles lie in wait for the incoming foods, providing tense scene for brave sightseers and nature lovers.
21.What do you enjoy when you go to Krakow?
A. Boating. B. Bars and restaurants. C. The Fudge Festival. D. The Great Migration.
22. If you are a nature lover, which place do you prefer to travel?
A. Mackinac Island. B. Martha's Vineyard. C. Krakow. D. Maasai Mara National Reserve.
23.What do these four tourist destinations have in common?
A. They are some of the best places to visit this August for Chinese.
B. The total cost of going to these places is roughly the same.
C. They all have historical scenes to visit.
D. They are all the favorite seaside of tourists.
There has been a lot of publicity recently surrounding 5G, the next generation of wireless technology for the world. But what is this technology and how might it change our lives?
5G stands for fifth generation, meaning the next step in the progression of technology to replace the current 4G system. 4G was the replacement for 3G, which came after 2G, and so on. Earlier "G" systems were designed to improve mobile communication operations. Each new technology brought major improvements in speed and greatly increased network capacity（容量）. The new 5G system promises more of the same. However, technology experts say there is a major way that 5G is different than the earlier systems. It will move well beyond mobile network technology to affect many more devices and industries than other "G" versions.
Wireless industry groups say 5G will help fuel future "smart cities" by connecting sensor（传感器） networks. 5G is also expected to connect self-driving cars and support new technologies involving virtual reality. Higher 5G speeds could also permit doctors to commonly perform remote medical operations. Factories and businesses could use 5G technology to increase automation and improve the collection of information.
Every coin has two sides. Much of the data could contain private details about individuals, businesses or government organizations. The increased data flow would give internet attackers a lot more possibilities to steal and misuse data. In addition, the wider use of a 5G wireless network means any breakdown of the system would have more widespread and severe results. Such difficulties could affect public safety as well as world economic activity.
24. What is the significant difference between 5G and the early “G” systems?
A. It will affect more devices and industries.
B. It will change the way people communicate.
C. It will reform the pattern of information system.
D. It will improve internet speed and network capacity.
25.What can we learn about "smart cities" from the passage?
A. Smart city is a city full of intelligent people.
B. Now many smart cities have been built all over the world.
C. As long as there is a wireless network, you can build a smart city.
D. The development of 5G accelerates the construction of smart cities.
26.Why can 5G allow doctors to perform long-range medical operations?
A. Because of the low cost of 5G. B. Because of the wide range of 5G.
C. Because of the high speed of 5G. D. Because of the ability of 5G to collect information.
27.What is the last paragraph mainly about?
A. Possible risks of 5G technology.
B. The advantages of 5G technology.
C. The influence of 5G technology on the world.
D. The importance of information security in the 5G era.
HEMLOCK, MI --When classes resume at Hemlock's K.C. Ling Elementary School next week, the students will have a brand new playground complete with gaga ball pit(坑), Boogie Board, slides and more.
About 50 volunteers worked together to build the new playground Sunday, Aug. 19. The "community build" was the culmination of nearly a year of fundraising, said Sarah Baird, a parent and chairwoman of the playground committee.
"It felt amazing yesterday to see everybody come together," Baird said Monday. "It will be all set and ready for them for their first day of school."
The school year begins Aug. 27. A ribbon-cutting(剪彩) ceremony and open house are planned for Wednesday, Aug. 22.
K.C. Ling houses the district's first- through fourth-graders. Hemlock Elementary School, the district's other elementary school, offers preschool, young fives and kindergarten.
Baird said the former playground equipment at K.C. Ling Elementary was 30 years old, unsafe and beginning to rust(生锈). A few years ago, the Richland Township Fire Department gave the parent-teacher organization $2,500 to build a new playground. The equipment they originally wanted would have cost $100,000.
"We formed a committee and we started doing some fundraising," Baird said. "I did some things and we really tried to do something with the playground."
In the end, with the support of the community, Hemlock Semiconductor, Saginaw Community Foundation, Morley Family Foundation, Dow Corning Foundation and other donors, the group raised $70,000.
"It felt amazing yesterday to see everybody come together," Baird said of the community build. "(We had) huge support from the community and we're very thankful."
28. What does the underlined word " culmination " in paragraph 2 refer to？
A. Flag. B. Key. C. Name. D. Result.
29.What difficulty did they meet when a new playground needs rebuilding?
A. There is not enough money to build the playground.
B. There is not enough space to build the playground.
C. There is no support for doing it.
D. There is no time to do it.
30. What do we know from the passage?
A. The day of the school's start is Monday.
B. The first grade goes to school in K.C.Ling.
C. K.C. Ling Elementary has a history of 30 years.
D. Most of the playground construction fund is provided by Richland Township Fire Department.
31. In which section of a newspaper may this text appear？
A. Entertainment. B. Health. C. Education. D. Science.
Electric vehicle sales will likely jump over the next two to three years as prices fall and more choices are made available, according to BlackRock’s global head of department investing.
Customers will have more opportunities to move away from traditional combustion engines(内燃机) to electric vehicles and their choices will not be restricted to only certain auto suppliers, Evy Hambro told CNBC’s “Squawk Box ” on Thursday.
“I think we’re at this tipping point of change,” Hambro said. “Over the next two years, we’re going to see price point of entry(入口) drop . We’re expecting to see a big lift in electric vehicle sales over the next two to three years.”
Different countries are at various stages of adopting electric vehicles, depending on regulatory environments and consumer preferences, according to Hambro. For its part, China is leading the way in many new business models around automation and electric vehicles, including in battery technology, he said.
In a bid to curb(遏制) air pollution, Beijing has aggressively pushed for new energy vehicles — that run partially or fully on electricity — through preferential policies, providing subsidies and by exercising its manufacturing(制造) power. It is also exploring autonomous driving technology.
On Wednesday, American chipmaker Nvidia signed separate deals with Chinese electric vehicle start-ups XPeng Motors, Singulato Motors and SF Motors to develop the self-driving technology, despite the ongoing trade tensions between the U.S. and China.
“We’re seeing China increasingly open up to international business,” Hambro said. “We’re now seeing high levels of ownership, majority ownership in some industries. We’re seeing licenses being given out to specific groups ... I think really we’re seeing some change there, maybe some of these trade tensions are starting to soften.” BMW also said Wednesday that it has obtained a license to provide ride-hailing services in the Chinese city of Chengdu, making the German automaker the first foreign company to do so in China. It will face heavy competition from local players including Didi Chuxing and Meituan Dache.
32. How will electric vehicle develop in the next two or three years?
A. Decline in sales. B. Price fall. C. Decline in ownership. D. Reduction in suppliers.
33. Why does Beijing actively promote the use of new energy vehicles?
A. To get high profits. B. For transport development.
C. To protect the environment. D. For the development of the city.
34. How does the author introduce the increasing openness of China in the last Paragraph ？
A. By making a comparison. B. By giving an example.
C. By telling a story. D. By asking questions.
35. What is the best title for the text?
A. New Development Trend of Electric Vehicles in China
B. Electric Vehicle Technology Looks Forward to New Progress.
C. New Trends of International Electric Vehicle Trade.
D. Electric Vehicle Sales to ‘See a Big Lift’ Over the Next 2 to 3 Years.
You probably hear the word “love” many times each week. You may hear it from a parent, a friend, in your place of worship, on tv or in a book.
____36____ You may use the word love about a song, a food or your family pet. You may tell family members you love them. As you can see, there are many kinds of love! But not all kinds of love are created equal.
So what does love mean to you?___37____ Love gives life meaning and purpose. As Mahatma Gandhi once said, “Where there is love there is life.” In the dictionary, love is defined as a strong, positive feeling you have for someone or something. ____38____People show their love not just with what they say or feel, but by what they do.
At it’s core, love is about being kind and doing good things for others. A famous verse from the bible describes how love is more than just a feeling, but the way you act and treat others. “____39____It does not envy, it does not boast, it is not proud. It does not dishonor others, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres.”
____40____This allows us to love others no matter what. Showing love allows us to put the needs of others before our own.
So what are some ways that you could show love? It could be as simple as volunteering at a local soup kitchen. Maybe telling those we love how important they are! Consistently showing love will build a habit and fulfill you as well.
A.Love is patient, love is kind.
B.But it is also a lot more than that.
C.And what kind of love is most important?
D.You may even say the word love a lot yourself!
E.So what are some ways that you could show love?
F.Before we can show love though, we must first love ourselves.
G.Consistently showing love will build a habit and fulfill you as well.
Susan Boyle spent her early life faithfully attending her ___41___ Catholic church, taking singing lessons and performing in small karaoke venues, and ___42___ her aging mother, whom she promised that she would someday enter a ___43___ contest. Boyle’s first public performance after her dear mother passed away in 2007 was before an enormous(庞大的) ___44___—more than 10 million viewers of a 2009 episode of Britain’s Got Talent.
As she walked on stage, 47-year-old Boyle was greeted by a surprised and ___45___ audience. And then, as if the world stopped for just a moment, she caught the audience and ___46___ the judges as she sang “I Dreamed a Dream.” Her ___47___ swiftly became reality as tens of millions of viewers around the world became acquainted with her ___48___ performance, via the live broadcast and a___49___ popular online video
Who was she, where did she come from, and the most often heard question—where has she been?! Boyle never sought stardom. Over the years, she had quietly___50___ her dreams from the small village of Blackburn, West Lothian, Scotland, ___51___ just a bit of local reputation by performing at church and community events. As a child, she ___52___ with learning differences and, she reports, was bullied(欺侮) in school.
By the end of 2009, ___53___, the world was very aware of Boyle. After she came in second on Britains Got Talent, her first ___54___, released(发行) in November 2009, became the ___55__ album of all time in the UK. Her following albums have been extremely ___56___ as well. She has toured widely, collaborated(合作) with household names, and ___57__ before the Queen of England.
In addition to showing her great ___58__, Susan Boyle has been an inspiration to many. She is a beautiful example of ___59__ the stereotypes(固定印象) of age and circumstance, to win the __60__ of the world. Her first public song is really her story—she dreamed a dream.
41.A. native B. local C. central D. ancient
42.A. caring for B. call for C. carry out D. ask for
43.A. dancing B. painting C. singing D. writing
44.A. audience B. band C. crowd D. team
45.A. silent B. skeptical C. serious D. crazy
46.A.amused B. joked C. frightened D.shocked
47.A. words B. plan C. dream D. design
48.A. strange B. special C. ordinary D. extraordinary
49.A. slowly B. rapidly C. easily D. shortly
50.A. pursued B. realized C. built D. thought
51.A. taking B. enjoying C. gaining D. choosing
52.A. followed B.struggled C. offered D. imagined
53.A. gradually B. similarly C. instead D. however
54.A. book B. play C. album D. drama
55.A. best-selling B. best-known C. best-seller D. well-known
56.A. useful B. helpfl C. successful D. hopeful
57.A.embarrassed B. chatted C. cheered D. performed
58.A. patience B. talent C. humour D. imagine
59.A. overcoming B.beating C. observing D. controlling
60.A. respect B. courage C. mind D. praise
Amazon exposed some customers’ names and emails due to a “___61____(technique) error,” according to emails the company sent to ____62_____(affect) customers. Several people shared screenshots of the emails online Wednesday morning. Beta News first reported the incident.
In a statement, Amazon said, “We _____63____(fix) the issue and informed customers who may have been impacted.”
Despite the exposure, Amazon told the affected customers they did not need ____64_____(change) their passwords. But even with just their names and emails exposed, people could attempt to reset their ___65______(account) or target their emails for ____66_____(follow) attacks.
Amazon did not answer questions about how many customers were affected____67_____ the error nor about how long information was exposed. Amazon’s website and systems were not damaged, ___68______ Amazon spokesperson told CNBC. The company did not say where the customer information was visible.
In a customer forum, people who received the cryptic message from Amazon were ____69_____(surprise) that the company did not recommend they reset their passwords and that the link to Amazon’s website in the email signature did not contain a secure link, ____70_____ would contain “https” rather than “http.”
Jenny is a girl whom loves writing. Both of her parents were writers. She dreams that to be a writer, too. She believes though creativity is so importance that a good writer can’t lose it, hard-working is more crucial. So in her spare time, she reads varieties of books instead playing games. She learned a lot by read other passages. With his hard work, she got first prize in a writing competition in 2019 and since then she began to works for the school newspaper. She was very happily because she has taken the first step to be the writer.
第二部分 阅读理解 （共两节，满分40分）
21-23 BDA 24-27 ADCB 28-31 DABC 32-35 BCBD 36—40 DCBAF
21.B 细节理解题。阅读Krakow, Poland部分可知在Krakow欣赏的主要是history and nightlife，从选项中可知B项符合题意。
22.D 细节理解题。根据文章最后一段“……providing tense scene for brave sightseers and nature lovers.”，可知答案选D。
24.A细节理解题。根据文章第四段的第二句和第三句However, technology experts say there is a major way that 5G is different than the earlier systems. It will move well beyond mobile network technology to affect many more devices and industries than other "G" versions.“She found out that she came alive when she cared for others.”可知答案选A。
25.D 推理判断题。根据文章第五段第一句Wireless industry groups say 5G will help fuel future "smart cities" by connecting sensor（传感器） networks.可推断5G技术的发展是有利于智慧城市的建设的，故答案选D。
26.C细节理解题。根据文章第五段第三句Higher 5G speeds could also permit doctors to commonly perform remote medical operations.可知选C。
27.B 段落大意题。段首Every coin has two sides意为任何事物都有两面性，联系上一段讲的是5G的优势，故本段讲述的应为5G可能存在的风险。
28. D词义猜测题。The "community build" was the culmination of nearly a year of fundraising，“社区建设”是近一年筹资活动的成果。故选项中与该词意思相近的应为D。
29. A 推理判断题.根据第六段最后两句话A few years ago, the Richland Township Fire Department gave the parent-teacher organization $2,500 to build a new playground. The equipment they originally wanted would have cost $100,000可推断出在修建新操场的过程中，资金严重不足。
30. B推理判断题。根据第五段K.C. Ling houses the district's first- through fourth-graders. Hemlock Elementary School, the district's other elementary school, offers preschool, young fives and kindergarten.可知，一到四年级是在K.C. Ling上学，而学前，幼儿园以及4-5岁的过渡班是在Hemlock Elementary School上学。
32. B细节理解题。根据第一段Electric vehicle sales will likely jump over the next two to three years as prices fall及第3段Over the next two years, we’re going to see price point of entry(入口) drop可知在未来的两三年里, 电动汽车的价格会降低。故答案选B。
33.C 推理判断题. 根据第五段In a bid to curb(遏制) air pollution, Beijing has aggressively pushed for new energy vehicles可知北京大力推动电动汽车是为了遏制空气污染也就是为了保护环境。故答案选C。
34. B 推理判断题。根据文章最后一段可知，作者提到了中国在国际贸易中日益开放，紧接着提到了BMW公司在成都获得了提供叫车服务的许可，此处为举例说明的写作方法，故答案选B。
第三部分 英语知识运用 （共两节，满分45分）
第一节 完型填空 （共20小题；每小题1.5分，满分30分）
41-45 BACAB 46-50 DCDBA 51-55 CBDCA 56-60 CDBAD
41.B下文语境题。联系下文Boyle’s first public performance after her dear mother passed away in 2007 was……可知Susan Boyle在早年是忠实地参加当地的（local）天主教堂活动，上唱歌课,在小型卡拉OK场所表演。
42.A下文语境题。联系下文中的Boyle’s first public performance after her dear mother passed away及划线部分后面的her aging mother可知此处是她照顾（care for）年迈的母亲。call for 邀请；carry out执行;ask for 请求。
43.C 上下文语境题。联系上文taking singing lessons and performing in small karaoke venues及下文she caught the audience and shocked the judges as she sang “I Dreamed a Dream.”可知，她承诺有一天会参加歌唱（singing）比赛。
44.A下文语境题。联系下文破折号后面more than 10 million viewers of a 2009 episode of Britain’s Got Talent可知此处选A，Boyle在她亲爱的母亲2007年去世后的第一次公开表演是在大量观众（audience）面前。
46.D上下文语境题。联系上文she caught the audience及下文Her ___47___ swiftly became reality as tens of millions of viewers around the world她在唱““I Dreamed a Dream”时，抓住了观众，震惊了（shocked）评委们。
47.C上文语境题。联系上文shecaught the audience…as she sang “I Dreamed a Dream.”她在唱“我梦到了一个梦”时……，她的梦想（dream）很快成为现实。
49.B上文语境题。联系上文Her ___47___ swiftly became reality as tens of millions of viewers around the world他的梦想迅速变成现实,是通过现场直播和一段迅速(rapidly)走红的在线视频被全世界的观众了解到的。
50.A上文语境题。联系上文Boyle never sought stardom，Boyle从不追求明星身份。多年来，她一直在苏格兰西洛提安的布莱克本这个小村庄默默追求（pursue）自己的梦想。
51.C下文语境题。联系空后部分just a bit of local reputation by performing at church and community events可知此处意为Boyle通过在教堂和社区活动中表演，只在当地获得了（gain）一点点名声。
52.B下文语境题。联系下文中的she reports, was bullied(欺侮) in school可知此处意为当她还是个孩子的时候，她与学习上的差异作斗争（struggle），据她讲述，她在学校曾受到欺凌。
53.D 语义逻辑题。上一段提到Boyle在孩子时期还受到欺凌的事情，紧接着本段提到她到2009年底已经被全世界所熟识了，由此可知，前后语义为转折关系，故填 however（然而）。
54.C下文语境题。联系下文released(发行) in November 2009, became the ___55__ album of all time in the UK她于2009年11月发行的首张专辑（album）成为英国有史以来最畅销(best-selling)的专辑。
第二节 语法填空 （共10小题；每小题1.5分，满分15分）
61.technical 62. affected 63.have fixed 64.to change
65.accounts 66. following 67.by 68.an 69.surprised 70.which
第四部分 写作 （共两节，满分45分）
Jenny is a girl whom loves writing. Both of her parents were writers. She dreams that to be a writer, too. She believes though creativity is so importance that a good writer can’t lose it, hardworking is more crucial. So in her spare time, she reads varieties of books instead playing games. She learned a lot by read other passages. With his hard work, she got first prize in a writing competition in 2019 and since then she began to works for the school newspaper. She was very happily because she has taken the first step to be the writer.
I am very pleased to hear from you. I’m happy that you are having a visit to China in next week. It’s good for you to learn more about Chinese culture by visiting different places in my country. And there is so much you will be able to learn in the cities.
Of course, I can offer you some help. As long as I am here, you can always use my room. Let me know your exact date and I will make sure the room is ready. If necessary, I can pick up you at the airport.
Looking forward to your reply soon.