Goodreads recommends the following books you want to read for the event to come.
By Bob Dylan
Simon & Schuster, $60
What it’s about: This heavy, welltimed publication contains lyrics by the songwriter who just won the Nobel Prize in Literature, from his first album, Bob Dylan, through Tempest.
What’s to love: The times may be changing, but Dylan’s fans are constant, traditional devotees who will want this epic collection for their shelves, to sit beside those beloved old large papers.
2．Taylor Swift: This Is Our Song
By Tyler Conroy
Simon & Schuster, $28
What it’s about: An elegant fanzine celebrating all things about Taylor Swift, especially the pop star’s countless fans.
What’s to love: Mom and/or Dad, the fan of Taylor Swift, will think you’re pretty cool if he or she discovers this temple to Taylor under the Christmas tree(even if it is a book)．
By Gregg Delman
What it’s about: Starfigure female ballet dancer Misty Copeland strikes a pose(95, to be exact) in photos taken between 2011 and 2014, in the casual setting of dance studios.
What’s to love：Since becoming the first African American woman to be named a principal dancer with the American Ballet Theatre, Copeland has become a cultural phenomenon, and Delman’s arresting pictures capture(捕捉) her muscular power and elegance.
4．@ NatGeo: The Most Popular Instagram Photos
By National Geographic
National Geographic, $19.95
What it’s about: National Geographic’s popular Instagram account (nearly 63 million followers) comes to book form in this title filled with eyepopping images from around the world.
What’s to love: Here’s proof that NatGeo’s talented photographers have conquered social media while maintaining the usual quality of their work.And for fans of more traditional coffeetablesize books, check out National Geographic’s Wild, Beautiful Places：PicturePerfect Journeys Around the Globe($40)．
1．Which author is noted for literature achievements?
A．Bob Dylan. B．Tyler Conroy.
C．Gregg Delman. D．National Geographic.
2．For what event are the books most probably recommended?
A．New Year’s Day. B．Christmas Day.
C．One’s anniversary. D．Literature awards.
3．How much would a photographer normally spend on his favourite books listed?
4．Which book would a pop star’s fan probably buy?
A．The Lyrics: 1961－2012.
B．Taylor Swift: This Is Our Song.
D．@ NatGeo: The Most Popular Instagram Photos.
I cherish being around people who are totally comfortable with who they are.There always seems to be an aura(光环) of love and acceptance that follows these people around.I think it’s because they’ve figured out one of the biggest secrets of life: the chance of being loved and accepted grows so much when we can truly say we couldn’t be more comfortable with ourselves.
People like being around those who are comfortable with themselves because they’re less threatening.We all feel the need to protect ourselves from threats aimed at our insecurities.Insecurities are like open wounds and it hurts when people poke(捅；戳) at them．It can be exhausting to hang around with folks who constantly poke at us just to gain some kind of external recognition through making everyone else feel smaller.
My favorite thing about people who are comfortable with themselves is that they need no external recognition.They have discovered their worth is, by nature, something that cannot be taken away or added to based on what other people think.Ironically enough, this ends up providing comfortable people with more external validation than those who feel they need it most. Because comfortable people’s worth comes from within, they see no point in tearing others down.To them, the only sensible way to speak about another is to be positive.
I guess when you realize your worth comes from within, you might as well build others up rather than tear them down, since their size is of no threat to your sense of selfworth.Plus, it’s a lot more fun to speak love to others and watch their eyes glow than it is to hurt someone’s feelings for a cheap laugh, anyway.When we become comfortable with ourselves through fully accepting who we are, we can silence the noise our insecurities make in public situations and enjoy the wonderful reality that unfolds before us.
The result is a world with fewer insecurities.To me, that sounds like a better world.
5．Which of the following sayings best expresses the main idea of the passage?
A．Actions speak louder than words.
B．No pains, no gains.
C．Luck favors those who are comfortable with who they are.
D．Don’t claim to know what you don’t know.
6．What does the underlined word “them” in Paragraph 2 probably mean?
C．People who are comfortable with themselves.
7．What’s the author’s purpose of writing this passage?
A．To give a vivid description of people who are comfortable with themselves.
B．To ask people to make friends with people who are comfortable with themselves.
C．To offer some practical advice on how to be a person who is comfortable with himself/herself.
D．To appeal to people to be comfortable with themselves so that we can live in a better world.
Whenever we see a button, we want to press it because we know that something will happen.This is true in most cases, for example, on a doorbell.But some buttons are actually fake(假的), like the “close” button on a lift.
Many people are in the habit of pressing the “close” button because they don’t have the patience to wait.But lifts’ “close” buttons are a complete trick, at least in the U．S.—the doors will not close any faster no matter how hard you press.
It started in the 1990s when the Americans with Disabilities Act was passed in the U．S., making sure that all lifts stayed open long enough so that people with disabilities could enter safely.Only repair workers can use the buttons to speed up the door closing process if they have special keys.
But to normal lift riders, the buttons aren’t completely useless.According to psychologists, fake buttons can actually make you feel better by offering you a sense of control.
“A sense of control is very important.It reduces stress and increases wellbeing，” said Ellen J．Langer, a psychology professor at Harvard University.Experts also added that a lot of buttons that don’t do anything exist in our lives for this same purpose.
For example, pedestrian crosswalk buttons don’t live up to their names either.Pressing them used to help make the traffic signals change faster, but that was before computercontrolled traffic signals were introduced.
But psychologists found it interesting that even when people are aware of these little “white lies”， they still continue to push fake buttons because as long as the doors eventually close, it is considered to be worth the effort.
8．What is the author’s purpose in writing the text?
A． To describe different fake buttons.
B．To explore the functions of fake buttons.
C．To analyze various habits of pushing buttons.
D．To explain the disadvantages of fake buttons.
9．What can we learn about the “close” buttons on a lift in America?
A．They work when people press them hard.
B．They were designed for a sense of control.
C．They never speed up the doorclosing process.
D．They take the safety of the disabled into account.
10．What can we infer about pedestrian crosswalk buttons?
A．They can make people feel better.
B．They help computers work faster.
C．They can control the traffic signals.
D．They help pedestrians cross safely.
11．Which may be the best title for the passage?
A．Buttons in the U．S.A.
B．Buttons Always Lie
C．Buttons May Not Work
D．“Close” Buttons on Lifts
Tea, the most typical English drink, became established in Britain because of the influence of a foreign princess, Catherine of Braganza, the queen of Charles Ⅱ.As a lover of tea since her childhood in Portugal, she brought teadrinking to the English royal court and set a trend for the__beverage in the 17th century.The fashion soon spread beyond the circle of the nobility to the middle classes, and tea became a popular drink at the London coffee houses where people met to do business and discuss events of the day.Many employers served a cup of tea to their workers in the middle of the morning, thus inventing a lasting British institution, the“tea break”．However, drinking tea in social settings outside the workplace was beyond the means of the majority of British people.It came with a high price tag and tea was taxed as well.
Around 1800, the seventh Duchess of Bedford, Anna Maria Russell, began the popular practice of “afternoon tea”， a ceremony taking place at about four o’clock.Until then, people did not usually eat or drink anything between lunch and dinner.At approximately the same time, the Earl of Sandwich popularized a new way of eating bread—in thin slices, with something like jam or cucumbers between them.Before long, a small meal at the end of the afternoon, involving tea and sandwiches, became part of the British way of life.
As tea became much cheaper during the 19th century, its popularity spread right through all corners of the British society.Thus, tea became Britain’s favorite drink.In workingclass households, it was served with the main meal of the day, eaten when workers returned home after a day’s labor.This meal has become known as “high tea”．Today, tea can be drunk at any time of the day, and accounts for over twofifths of all drinks consumed in Britain—with the exception of water.
12．What is mainly discussed about tea in the text?
A．Its development in Britain.
B．Its traditional ways of drinking.
C．Its influence around the world.
D． Its popularity in Europe.
13．What do the underlined words “the beverage” probably refer to?
B．A small meal.
C．A way of eating bread.
D．A choice of drinks.
14．Why was tea unable to be accepted as a common drink in Britain in the 17th century?
A．It was merely served in London.
B．It was taxed as an alcoholic drink.
C．It was forbidden in business settings.
D．It was too expensive for most people.
15．How is the text organized?
A．By cause and effect.
C．In time order.
D．In frequency order.
Every culture has its own unwritten list of behavior that is acceptable.Every society also has its taboos, or types of behavior that are considered a violation of good manners.
The word taboo comes from the Tongan language and is used in modern English to describe verbal and nonverbal behavior that is forbidden or to be avoided.16.________They tend to be specific to a culture or country, and usually form around a group’s values and beliefs.What is considered acceptable behavior in one country may be a serious taboo in another.
Verbal taboos usually involve topics that people believe are too private to talk about publicly, or relate to one’s manner of speaking.In many cultures, for example, it is considered bad manners to discuss subjects such as sex or religion in public.In some countries, too much volume of one’s voice may annoy people.17.________
18．________For example, one of the biggest differences among many Western, Asian, and African cultures is the use of eye contact.In the U．S., people make eye contact when they talk to others.19.________In many Asian and African cultures, however, children are taught to lower their eyes when talking to their elders, or those of higher rank, as a way to show respect.
Certain gestures made with the hands can have very different meanings depending on the country you are in.Crossing your middle finger over your forefinger is the sign for good luck in many Western countries.20.________Also, in some Asian countries, moving your hands a lot while talking, or “talking with your hands”， is considered unsuitable.
Behavior that is acceptable and nonoffensive in one culture can be highly offensive in another.When visiting a foreign country, be aware of some of the basic differences, as this will help to ensure a more enjoyable trip.
A．Nonverbal taboos usually relate to body language.
B．In Vietnam and Argentina, however, it is a rude gesture.
C．In spite of what some people may think, taboos are not universal.
D．Cancer is a taboo subject and people are frightened to talk openly about it.
E．Learn a country’s customs so that you don’t hurt the local people unconsciously.
F．They might think that someone who is speaking or laughing loudly is rude or aggressive.
G．If a person avoids eye contact, others might think they are being dishonest or unconfident.
1．A 解析：细节理解题。根据第一本书下的“This heavy, welltimed publication...from his first album, Bob Dylan, through Tempest.”可知， Bob Dylan在文学方面的造诣很高。
2．B 解析：推理判断题。根据第二本书下的“Mom and/or Dad...under the Christmas tree(even if it is a book)．”可推知， 本文所介绍的书都是为即将到来的圣诞节而推荐的。
3．D 解析：细节理解题。根据第三本书下的“and Delman’s arresting pictures capture(捕捉) her muscular power and elegance”和第四本书及其下的“And for fans of more traditional coffeetablesize books...PicturePerfect Journeys Around the Globe($40)．”可知， 摄影爱好者会对最后介绍的两本书感兴趣，还会对Wild, Beautiful Places：PicturePerfect Journeys Around the Globe感兴趣，买这三本书他要花$39.95＋$19.95＋$40＝$99.9。
4．B 解析：细节理解题。根据第二本书下的“An elegant fanzine celebrating all things about Taylor Swift, especially the pop star’s countless fans.”可知， 流行音乐歌手的粉丝们会买Tyler Conroy写的书。
5．C 解析：主旨大意题。根据文章前三段的首句以及第四段的最后一句可知， 文章主要谈论了悦纳自我者更容易有好运。故选C项。
6．B 解析：代词指代题。第二段画线词所在句Insecurities are like open wounds and it hurts when people poke(捅； 戳) at them．意为“不安全感就像是裸露的伤口，只要人们去触碰就会疼”， 由此可知， them指代句子前半部分提到的open wounds。故选B项。
7．D 解析：写作意图题。根据第四段可知， 作者写这篇文章的意图是呼吁读者悦纳自我。只有真正悦纳自我，才能摒除内心不安的喧嚣，享受展现在我们面前的美好世界。故选D项。
9．D 解析：细节理解题。根据第三段第一句中的“making sure that all lifts stayed open long enough so that people with disabilities could enter safely”可知， 美国电梯里的“关闭”按钮是为了确保残疾人能安全地通过。故选D。
10．A 解析：推理判断题。根据第四段中的“fake buttons can actually make you feel better by offering you a sense of control”和第六段中的“For example, pedestrian crosswalk buttons don’t live up to their names either.”可知， 人行横道按钮也没有实现其功能，但可以让人们感觉好一点，故选A。