欢迎来到莲山课件网!
我要投稿

您当前的位置:

江西省南昌市第十中学2019-2020学年高二英语上学期期中试题(含解析)

ID:265608

页数:31页

大小:192KB

时间:2020-10-20

收藏
还剩28页未读,点击继续阅读

收藏

举报

申诉

分享:

温馨提示:
1. 部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
2. 本文档有教师用户上传,莲山课件网负责整理代发布。如果您对本文档有争议请及时联系客服。
3. 部分文档可能由于网络波动等原因无法下载或下载错误,付费完成后未能成功下载的用户请联系客服处理。

资料简介

展开

江西省南昌市第十中学2019-2020学年高二英语上学期期中试题(含解析)本卷分第I 卷(选择题)和第II卷(非选择题)两部分,全卷满分150分。考试用时120分钟考生注意:考生在答题前请认真阅读本注意事项及各答题要求1. 答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用黑色字迹的0.5毫米签字笔填写在答题卡和答题纸上。2. 作答非选择题必须用黑色字迹的0.5毫米签字笔填写在答题纸上的指定位置,在其它位置作答一律无效。作答选择题必须用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再涂选其它答案标号,请保持卡面清洁和答题纸清洁,不折叠,不破损。3. 考试结束后,答题纸交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.How does the man usually get to his office?A. By bus. B. By taxi. C. On foot.【答案】A【解析】【原文】W: How do you get to your office every day? Do you walk?M: Well, it’s too far to walk. I usually take the bus. The bus stop is just at the corner by my house.2.What would the man like to drink?A. Wine. B. Juice. C. Beer.【答案】B【解析】【原文】M: What a wonderful dinner you’ve prepared, Rosie!- 31 -W: Thanks, Joe. What would you like to drink with your dinner, wine, juice, or beer?M: A glass of juice would be perfect.3.Where is the man now?A. At home. B. In a restaurant. C. On his way.【答案】C【解析】【原文】M: Hi, Maggie. I’m coming, but it’s raining and the traffic is moving slowly.W: Ok, David. Take your time. We’ll wait for you, so we can have dinner together.4.Why was the man late?A. He got lost. B. He missed the bus. C. He was caught in snow.【答案】A【解析】【原文】M: You’ve kept me waiting for nearly an hour at the bus stop on the snowy day.W: I’m sorry. It’s the first time I have been here. I was lost.5.When will the film begin?A. 7:00. B. 7:15. C. 7:20.【答案】C【解析】【原文】M: Hurry up, Jenny. It’s already seven. We’ll be late for the film.W: Don’t worry dear, we still have twenty minutes. And it takes us only fifteen minutes to get there. We’ll be there just in time.第二节(共15小题;每小题l.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。- 31 -听下面一段较长对话,回答以下小题。6. What has the man been busy doing these days?A. Training waiters.B. Running his new restaurant.C. Learning to cook Chinese food.7. Who serves as a cook in the restaurant?A. The man’s wife. B. The man himself. C. The man’s brother.【答案】6. B 7. C【解析】【原文】W: Hi, Jack. How is everything going?M: I’ve been busy with my new restaurant these days.W: Oh, are you running it all by yourself?M: I have employed two waiters. My wife will come here next week and help me.W: What kind of food do you serve?M: Mainly traditional Chinese food.W: Chinese food is very popular here.M: Yes, the local people like dumplings very much.W: Do you cook by yourself?M: No, My brother is the cook.听下面一段较长对话,回答以下小题。8. Where is the speakers’ apartment?A. On the top floor. B. On the ground floor. C. On the sixth floor.9. What’s the house like?A. It’s quite noisy. B. It’s well furnished. C. It’s pretty small.10. What will the speakers do next?- 31 -A. Move to the house. B. Cook a meal. C. Go to see the house.【答案】8. A 9. B 10. C【解析】【原文】W: My dear, it’s five floors up!M: That’s all right. We’ll get used to it. Besides, it is quiet up there. We’re a little further away from the street and traffic noise, and there’s no one living over us.W: Is the house well furnished?M: Yes, it’s pretty bright and big enough for our children to play.W: What about the kitchen?M: The stove and refrigerator are in good working condition.W: Are the pipes all right?M: The pipelines seem OK, too. The toilet works well and the shower has hot and cold water.W: Good. Let’s go there and have a look at it again.M: Ok, let’s go.听下面一段较长对话,回答以下小题。11. Where is the man going?A. To a restaurant. B. To another company. C. To a lunch meeting.12. When will the man ring back?A. During lunch. B. In the afternoon. C. Tomorrow.13. What might be the relationship between the speakers?A. Boss and secretary. B. Husband and wife. C. Teacher and student.【答案】11. C 12. B 13. A【解析】【原文】M: I’ll be at a lunch meeting for the next hour and a half. Will you please- 31 - tell anyone who calls, that I will call them back later this afternoon?W: Yes, Mr Roberts.M: If someone comes to the office, just have them wait until I come back.W: All right, Mr Roberts. What if they are there waiting for a long time? Should I offer them anything?M: You can show them the new video we made for the company.W: Ok. I will do that, Mr Roberts. I’ll take care of everything while you’re out.听下面一段较长对话,回答以下小题。14. Why is the man at the shop?A. To order a camera for his wife.B. To have a camera repaired.C. To get a camera changed.15. What color does the man want?A. Pink. B. Black. C. Orange.16. What will the man do afterwards?A. Make a phone call.B. Wait until further notice.C. Come again the next day.【答案】14. C 15. A 16. B【解析】【原文】W: Can I help you?M: Yes. My daughter bought this pink camera here for my wife’s birthday. But it doesn’t work. So I’d like to change it for another one.W: I see. Let me have a look. Well, we’ll be happy to change it for you. But I’m afraid we don’t have another one.M: Oh, what will I do then?W: Would you like to choose a different color? We do have this camera in black and orange.M: My wife doesn’t like either of those colors.- 31 -W: If you want, we can order another camera just like this one. There wouldn’t be any extra charge for it.M: That sounds fine. Would you please go ahead and do that?W: We’d be very happy to, but it will take at least a week. Maybe ten days. We’ll call you when it comes in.M: Thank you very much.W: You are welcome.听下面一段独白,回答以下小题。17. When did the rich use umbrellas?A. On sunny days. B. On rainy days. C. On important days.18. Who invented the first umbrella for use in the rain?A. The Indians. B. The Egyptians. C. The Chinese.19. When did the umbrella become popular in the west?A. 400 years ago. B. In 1750. C. In the 16th century.20. Where was the first umbrella shop?A. In England. B. In New York. C. On a strait.【答案】17. A 18. C 19. C 20. A【解析】【原文】The day before yesterday, on Thursday, I lost my umbrella. It’s said that 7,000 people lose their umbrellas in London every year. And all these umbrellas go to the Lost and Found Offices. However, hundreds of years ago, only rich and important people used umbrellas in ancient countries like India, China and Egypt. These rich people didn’t use umbrellas in the rain. They used them in the sun. Of course, poor people worked in the sun, but they didn’t have umbrellas. The Chinese invented the first umbrella for use in the rain. Starting in the 16th century the umbrella became popular to the western world. Umbrellas appeared in Britain about 400 years ago. At first, only women had umbrellas. Men didn’t like them. In 1750, a traveler named- 31 - Jonas was the first man to use an umbrella on the street in England. The first umbrella shop was called “James Smith and Sons”. The shop was opened in 1830, and it is still located at 53 New Oxford Street in London now.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AMusic festivals in EuropeVisiting a festival abroad can be a great reason to travel and a way to experience different cultures. These days there is such a number of choices that it’s possible to spend the whole summer watching live music in exciting places. Of course, it’s also a chance to meet people from across the world.Melt! Festival, GermanyThis festival takes place on the site of an open air museum for industrial machinery. There’s also a lake which can be used for swimming when it’s hot. This year’s line-up has over 120 different bands (乐队). Around 90% of the people attending the festival are German providing a perfect chance to practise speaking the language.Exit Festival, SerbiaSet on the banks of the Danube in an old fortress (城堡), the festival began as a way to show people’s dissatisfaction with the government. These days it’s less political (政治的) but still worries about people who are poor, ill, old, etc and tries to help them. This year’s festival will host many famous bands. From electronic music and dance music to hard rock, there is something for everyone to enjoy.Open’er Festival, PolandHeld in an airfield near the northern city of Gdansk, each year Open’er has a seriously good selection of bands. This year is no exception, with many famous bands set to play. Not only are there amazing artists, but both Poland and the festival itself also provide very excellent value for money.Belladrum Tartan Heart Festival, ScotlandSet on a Scottish estate (庄园) near Inverness, this year Belladrum will welcome artists from around the world. The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh- 31 - (traditional Scottish dance and party) which is always a lively event. It doesn’t even matter if you’re a beginner because the band teaches you each dance.21. What is special about Melt! Festival?A. It provides German lessons. B. It is held by a local museum.C. The bands are from 120 countries. D. Most of the festival goers are German.22. Why did Exit Festival begin?A. For political reasons. B. For personal reasons.C. To help stop a fight. D. To offer help to the poor.23. What makes Belladrum Tartan Heart Festival different from the others?A. It falls in summer.B. It is a live music festival.C. It teaches people Scottish dances.D. It invites the most famous bands.【答案】21. D 22. A 23. C【解析】这是一篇说明文。短文介绍了欧洲音乐节的相关信息。【21题详解】细节理解题。由Melt! Festival, Germany中的“Around 90% of the people attending the festival are German providing a perfect chance to practise speaking the language.”可知,大约90%参加节日的人是德国人,这为练习说德语提供了一个绝佳的机会。所以 Melt! Festival特别之处是大多数参加节日的人都是德国人。故选D项。【22题详解】细节理解题。由Exit Festival, Serbia中的“ the festival began as a way to show people’s dissatisfaction with the government. These days it’s less political (政治的) ”可知,这个节日开始是为了表达人们对政府的不满。如今,它不那么政治化了。所以 Exit Festival最开始的原因是出于政治目的。故选A项。【23题详解】细节理解题。由Belladrum Tartan Heart Festival, Scotland中的“ The most enjoyable part of the weekend is the ceilidh (traditional Scottish dance and party) which is- 31 - always a lively event. It doesn’t even matter if you’re a beginner because the band teaches you each dance.”可知,周末最令人愉快的部分是Ceilidh(传统苏格兰舞蹈和派对),它总是一个非常活跃的活动。如果你是初学者也没关系,因为乐队会教你每一支舞蹈。所以教人们苏格兰舞蹈让Belladrum Tartan Heart Festival与众不同。故选C项。BTourists are strongly advised to consult an etiquette(礼仪) guide before visiting Thailand’s honored temple. The list of taboos is very long and the country’s ruling group is strict- do not turn your back on a Buddha statue, the Bangkok Post cautions. Don’t wear sleeveless tops to the temples, or show your knees. Remove shoes when tour the Wat Pho Royal Monastery.Last week Joseph and Travis Dasilvas from California were in Bangkok where they encountered the Temple of DawnThey took “butt photos” there and posted them in Instagram.“They didn’t know it was a temple.” the house sitter told NBC “ It is just like a building”Most of Thailand didn’t see it the way. Certainly not Sudarat Wajanasiri, who shared the Dasilvas’ photo on Facebook over the weekend, adding” I got no words to rip them”A commenter attempted to figure out what drove two men to moon a holy site, discovering that traveling butt photos are something of a cultural tradition in west countries that the Americans may not have meant to offend.Thai immigration officials put the men on a watch list after seeing the photo, according to BBC. The “Travelling Butts” account was deleted from Instagram. Police prevented both men at a Bangkok airport on Tuesday from leaving the country, BBC reported. They face a $150 fine and punishment of never coming to Thailand. But a police had accused them, which could put them in jail for up to five years,A commissioner(行政长官) told San Diego Gay &Lesibian News that she had reached out to the U.S government to help the men, who could not be reached by the Washington Post. Their house sitter, told NBC7 that they were trying to find a lawyer in Thailand,- 31 - and no idea if or when the Traveling Butts would come here.24. What does the underlined word “taboos” probably means? A. The tourist attractions you can go toB. Things that are not allowed to doC. Tourists from all over the worldD. The etiquette guides you can turn to25. Tourists visiting Thailand should _____A. visit Buddha statue firstB. enter some temples with shoes onC. show their knees in the templesD. follow the customs of Thailand26. What is the attitude of most Thai’s towards Joseph and Dasilvas’ behaviour?A. Indifferent B. Negative C. Unbearable D. Curious27. What can be learned from the last two paragraphs?A. Joseph and Dasilvas were in unfavourable situation.B. The Butts photo was deleted from InstagramC. Taking butt photos is in fashion in AmericanD. Joseph and Dasilvas may set foot in Thailand again if they paid the fine【答案】24. B 25. D 26. C 27. A【解析】【分析】本文是一篇新闻报道。主要讲述泰国是一个统治非常严格的国家,有着很多禁忌,建议游客在参观泰国之前要咨询礼仪导游以免触犯泰国禁忌,受到惩罚。【24题详解】词义猜测题。根据文章第一段do not turn your back on a Buddha statue, the Bangkok Post cautions. Don’t wear sleeveless tops to the temples, or show your knees. Remove shoes when tour the Wat Pho Royal Monastery. 《曼谷邮报》提醒,不要背对佛像。不要穿无袖上衣到寺庙,也不要露出膝盖。这些破折后的内容是对前一句的解释说明,可以看出这些都是禁忌,故推断“taboos”为禁忌,和B选项中不允许做的事情同义,故选B【25题详解】- 31 -细节理解题。根据文章第一段Tourists are strongly advised to consult an etiquette(礼仪) guide before visiting Thailand’s honored temple. The list of taboos is very long and the country’s ruling group is strict-…强烈建议游客在参观泰国尊贵的寺庙之前咨询一位礼仪导游。该国的禁忌清单非常长,该国的统治集团非常严格,因此可知游客参观泰国,应该遵循泰国的习俗,故选D。【26题详解】推理判断题。根据文章第三段和第四段“They didn’t know it was a temple.” the house sitter told NBC “ It is just like a building” Most of Thailand didn’t see it the way. Certainly not Sudarat Wajanasiri, who shared the Dasilvas’ photo on Facebook over the weekend, adding” I got no words to rip them”他们不知道这是一座寺庙。看房人告诉NBC:“它就像一座建筑。”大多数泰国人并不这么认为。Sudarat Wajanasiri当然不会这么认为,他周末在Facebook上分享了Dasilvas的照片,并补充道:“我无法用言语撕碎他们。”可推断,大部分泰国人对于Joseph和Dasilvas的行为是无法忍受的,故选C。【27题详解】推理判断题。根据倒数第二段Police prevented both men at a Bangkok airport on Tuesday from leaving the country, BBC reported. They face a $150 fine and punishment of never coming to Thailand. But a police had accused them, which could put them in jail for up to five years,Joseph和Dasilvas因泰国寺庙前的“裸臀照”被泰国警方扣留,他们面临150美元的罚款和不许再进入泰国的惩罚。甚至警方还指控了他们,他们可能被判处五年监禁。由此可以推断这两个人的处境不利,故选A。【点睛】推理判断题的推断对象主要包括隐含意思、目标读者、观点态度、文章出处、写作意图等。以推断隐含意义的题目居多。推断隐含意义,即要求根据文章的某个句子、段落或全文所提供的事实进行逻辑推理,推断出作者没有提到、没有明说或者可能发生的事实。题干中常含infer(推断),suggest(暗示),imply(暗示),indicate(暗示),conclude(推断,得出结论)等词语。解此类题,首先找到相关信息,然后细读、理解相关信息的字面意义,最后结合语境和常识,在字面意义的基础上进行符合逻辑的推断,从而理解作者的言外之意。如小题3,Most of Thailand didn’t see it the way. 大多数泰国人并不这么认为,有次推断出大多数泰国人不能接受这种行为,故推断他们的态度是无法忍受的,故选C。C- 31 -What’s next after the smartphone?Humans can play tricks today that magicians couldn’t have imagined 50 years ago. Armed with only a tiny device today, our smartphone allows us to access a lifetime’s worth of information, connect with anyone in real time even if they are miles away. But the most astonishing part of this technological “magic” is the speed at which new opportunities and experiences are coming out.For generations, we have seen the inevitable connection between humans and technology as advancements are applied to serve us and improve our quality of life. And the rate of technological progress is doubling every year.Twenty years ago, who would have thought that we would be walking with robots and cyborgs (半人半机器的生物)? With the development of technology, we humans are accepting digital technologies to improve and expand our senses and abilities. Take Moon Ribs and Neil Harbison for example. They are both cyborgs, with Ribs having a chip put into her arm so she can feel earthquakes all around the world in real time and Harbison, who is color blind, has an antenna (天线) put into his head to allow him to be aware of visible and invisible colors via sound waves.This is only the beginning. As we continue to spend more time with machines, the more they will become embedded (嵌入) in our lives. Technology already feels like it has a mind of its own, and over the next two decades, this will become even more pronounced.Machines will eventually become as intelligent as us, and, while today they may just live in our pockets, tomorrow they could be in our blood stream and our minds, linking us to the cloud. And as this gap separating humans and machines continues to close, we will reach a point where they can be hardly identified. Technology and humanity will fuse (融合) together some day in the near future.28. The first paragraph of the passage is intended to tell readers _____.A. smartphone brings us convenience and lifetime’s worth of informationB. the magical and powerful functions of smartphoneC. the most astonishing technological magic of smartphoneD. new opportunities and experiences are approaching at a high speed- 31 -29. The writer of this passage takes Moon Ribas and Neil Harbisson for example to _____.A. make a comparison between the two of themB. introduce the founders of the Cyborg FoundationC. prove they are much more intelligent than human beingsD. show that machines has become embedded in human lives30. Neil Harbison is a cyborg that can _____.A. help human to create other cyborgsB. sense colours by using sound wavesC. see both visible and invisible coloursD. feel earthquakes all around the world31. What is the main idea of this passage?A. The new technologies related to smartphone in the near future.B. Machines will eventually become as intelligent as human beings.C. The future tendency that technology and humanity will fuse together.D. We are reaching a point where we can’t tell technologies and machines apart.【答案】28. D 29. D 30. B 31. C【解析】【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了技术进步的速度非常快,随着科学技术的发展,在不久的将来,技术和人类将融合在一起。【28题详解】推理判断题。根据文章Armed with only a tiny device today, our smartphone allows us to access a lifetime’s worth of information, connect with anyone in real time even if they are miles away. But the most astonishing part of this technological “magic” is the speed at which new opportunities and experiences are coming out. 如今,我们的智能手机只配备了一个小小的设备,就能让我们获取一生中有价值的信息,与任何人实时联系,即使他们远在千里之外。但这种技术“魔力”中最令人惊讶的部分,是新机遇和体验出现的速度。由此可推断,第一段想告诉读者的是新机遇和体验正在高速迫近,故选D。【29题详解】- 31 -细节理解题。根据文章This is only the beginning. As we continue to spend more time with machines, the more they will become embedded (嵌入) in our lives. 这只是个开始。当我们继续花更多的时间在机器上时,它们就会嵌入在我们的生活中。这里的开始指的是半人半机器的生物,例如Moon Ribas and Neil Harbisson。由此可知,作者拿这两个机器人举例就是为了表明机器已经嵌入到人类生活中,故选D。【30题详解】细节理解题。根据文章Harbison, who is color blind, has an antenna (天线) put into his head to allow him to be aware of visible and invisible colors via sound waves. Harbison,是色盲,他的头上放了一个天线,让他通过声波感知可见和不可见的颜色。由此可知,Harbison可通过声波感知颜色,故选B。【31题详解】主旨大意题。根据文章And as this gap separating humans and machines continues to close, we will reach a point where they can be hardly identified. Technology and humanity will fuse (融合) together some day in the near future. 而随着这种分离人类和机器的差距不断缩小,我们将达到一个几乎无法识别它们的程度。在不久的将来,技术和人类将会融合在一起。最后一句点明文章主题,技术和人类将会融合在一起,故选C。【点睛】一般定位关键词适用于解答细节理解题。通过定位关键词解题,考生在阅读题干时,把题干中有标记意义的词或词组划记出来,或者选项中的关键词,然后用这个词回到原文当中定位。如小题3题干中的Neil Harbison,可以帮助快速找出答案。DI was looking out the window that summer afternoon. It was as if the trees were inviting me to join in their impromptu(即兴的) dances as they played hide and seek in the misty fog. A strange stillness surrounded me as I sat in the hotel hall, waiting for the taxi to take me to the music camp site. I had flown for sixteen hours to attend a music camp in Michigan for three weeks. Excited more than I was nervous, I felt ready for new meetings.A week passed like a breeze, and my cello(大提琴) notes were becoming sweeter. I took a break to the school shop with another Chinese friend. As I picked out my newfound favorite American candy bar, I noticed my friend chatting with another Chinese girl. I soon joined in with natural ease, and discovered that we were the- 31 - only other Asians at the camp. It felt like a good chance that our friendship was formed forever.During the orchestra rehearsals(排演), Mr. Lastrapes, a genius at discovering the slightest off-key note(走音的音符), persuaded me to relax my tightened arms with his soft voice and gentle manners, thereby allowing me to release notes that I could never create before. We continued to have two hours of rehearsals every day in a large hall that could hold 4,000 people. What we had instead was an audience of ducks and geese outside that swam so freely and happily to our melody(曲调). How an unusual experience I had!All things, good or bad, must come to an end, when I waited to board the plane, I was looking out the airport window, thinking back at the heartfelt moment of farewell with my friend, Caroline, at the camp gates. We had promised to meet again, but how and when, she was returning to Kentucky, and I, to China. The cello strings were not long or tight enough to keep us connected.32. How did the author feel when waiting in the hotel hall?A. He felt excited to find out the great fun in nature.B. He felt eager to have some unexpected meetings.C. He felt worried about whether he would perform well.D. He felt tired after flying a long journey to the music camp.33. From para2 we know that ___________A. the author was happy to find out his favorite snack.B. the author felt good to have friends to accompany.C. the author was lucky to make some lifelong friends.D. the author found it easy to communicate with Asians.34. Why did the author mention the ducks and geese?A. He wanted to live a free and happy life like them.B He wanted to show he was relaxed and enjoyed the process.C. He wanted to prove inspiration comes from daily life.D. He wanted to show their music reached a wide audience.- 31 -35. What can we infer from the last paragraph?A. They found it hard to say good-bye to each other.B. They were not sure music could connect each other.C. They knew maybe they are unlikely to see each other again.D. They hugged each other without words at the camp gate.【答案】32. B 33. C 34. B 35. C【解析】本文是一篇记叙文。主要讲述了作者去密歇根参加一个音乐夏令营,并结识了新的朋友的经历。【32题详解】细节理解题。根据文章I had flown for sixteen hours to attend a music camp in Michigan for three weeks. Excited more than I was nervous, I felt ready for new meetings. 我坐了16个小时的飞机去密歇根参加一个为期三周的音乐夏令营。比起,紧张我更兴奋,我为新的会面做好了准备。由此可知作者,作者非常渴望一些不期而遇的会面,故选B。【33题详解】细节理解题。根据文章I soon joined in with natural ease, and discovered that we were the only other Asians at the camp. It felt like a good chance that our friendship was formed forever. 我很快就很自然地加入了进来,发现我们是营地里仅有的其他亚洲人。这是我们建立长久友谊的好机会,所以作者很幸运地交到新朋友。故选C。【34题详解】推理判断题。根据文章We continued to have two hours of rehearsals every day in a large hall that could hold 4,000 people. What we had instead was an audience of ducks and geese outside that swam so freely and happily to our melody(曲调). How an unusual experience I had! 我们每天继续在一个可以容纳4000人的大厅里进行两个小时的排练。相反,我们看到的是一群鸭子和鹅,随着我们的曲调在外面自由而快乐地游。我有多么不寻常的经历啊!尽管我们每天要进行两个小时的排练,但我们的曲调鸭子和鹅听了都感到自由和快乐,并且作者感叹有一个不同寻常的经历,由此推断作者是放松的并且享受这一个过程的,故选B【35题详解】推理判断题。根据文章We had promised to meet again, but how and when, she was returning- 31 - to Kentucky, and I, to China. The cello strings were not long or tight enough to keep us connected.我们答应再见面,但怎样见面,何时见面,她回肯塔基,我回中国。大提琴琴弦不够长,也不够紧,无法把我们连在一起。因为离得太远,由此可以推断他们可能不会再见面了,故选C。第二节(共5小题,每小题2 分,满分10分)根据短文内容,从短文后面的选项中选出能填 入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项Stop ComplainingWe are instructed not to use any dirty words or polluting language. ___36___But I have learned that complaining pollute our lives at one time.___37___How quick are we to become impatient and begin to complain when stuck in traffic or while waiting in checkout narrow roads in grocery stores or department stores? How quick are we to spot and point out all the faults of our friends or family members?The influence of excessive(过度的)complaining. Complaining can make you feel pretty down, for example. There is just so much that's wrong, everywhere, and no matter how much you complain, it just isn't possible to get it all put right. Plain and simple complaining is a behaviour that people disapprove of or consider morally wrong! ___38___Complaining can become a habit. When you made your first complaints, you carefully chose what to protest about, and to whom, and how, in order to get very specific results. ___39___ You have an “auto-complainer” that comes out with your criticisms to whoever is listening.The best antidote(矫正方法) for complaining is thanksgiving.___40___ They are too busy being grateful for all the good things they have that they have no time to notice the things they could complain about. And also remember that it is no use complaining without taking any actions.A. But you probably no longer do that.B. Don’t get discouraged when you fail.C. Truly thankful people do not complain.- 31 -D. I didn’t realize that this included complaining.E. We need to ask ourselves something like these.F. When you really want to stop complaining all the time.G. It causes many people a great deal of problems in their lives and destroys the joy of anyone listening.【答案】36. D 37. E 38. G 39. A 40. C【解析】本文是一篇说明文。主要讲述抱怨一度污染了我们的生活,给我们的生活带来了很多问题及怎样去矫正抱怨。【36题详解】根据下文But I have learned that complaining pollute our lives at one time. 但我知道,抱怨一度污染了我们的生活。同上一句构成转折关系,而D选项I didn’t realize that this included complaining. 我没有意识到这包含抱怨。符合语境,故选D。【37题详解】根据下文的问题当我们在拥挤的交通中或者在杂货店或百货商店狭窄的收银台前等待时,我们会多快变得不耐烦并开始抱怨?,可以推断空中需要与问题有关的句子,故同E选项中的ask相呼应,E选项We need to ask ourselves something like these. 我们需要问自己这样的问题。符合语境,故选E。【38题详解】本段主旨是过渡抱怨的影响,并且举例说明抱怨会让你感到沮丧。G选项It causes many people a great deal of problems in their lives and destroys the joy of anyone listening. 它给许多人的生活带来了很多问题,也破坏了听众的乐趣。也是在描述抱怨的影响,符合语境,故选G。【39题详解】本段主旨是抱怨会成为一种习惯。本段最后一句说You have an “auto-complainer” that comes out with your criticisms to whoever is listening. 你有一个“自动抱怨者”,他会对听你讲话的人提出批评。也就是即使你不想那样做,也会自动的抱怨。A选项But you probably no longer do that. 但是你可能不再那样了。同最后一句构成转折关系,符合语境,故选A。【40题详解】- 31 -本段第一句“The best antidote(矫正方法) for complaining is thanksgiving. 对于抱怨,最好的矫正方法是感谢。”中的thanksgiving同C选项“Truly thankful people do not complain. 真正感激的人不会抱怨。”中的thankful相呼应,故选C。第三部分 语言知识运用(共三节,满分50分)第一节 完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分)It was the end of my first day as waitress in a busy New York restaurant. My cap had gone away, and my feet___41___. The loaded plates I carried___42___to be heavier and heavier. Tired and discouraged, I didn't seem able to do anything___43___. As I made out a check for a family with several children who had changed their ice-cream___44___a dozen times, I was ready to stop. Then the father___45___at me as he handed my tip. "Well done," he said, "you've___46___us really well." Suddenly my tiredness___47___. I smiled back, and later, when the manager asked me how I'd like my first day, I said, "___48___!" Those few words of praise had___49___everything. Praise is like____50____to the human spirit; we cannot flower and grow without it. And____51____while most of us are only too____52____to apply to others the cold wind of criticism, we are____53____to give our fellows the warm sunshine of praise. Why---when one word of praise can bring such____54____?It's strange how chary we are about praising. Perhaps it's____55____few of us know how to accept it. It's ____56____rewarding to give praise in areas in which____57____generally goes unnoticed or unmentioned. An artist gets complimented (admired) for a glorious picture, a cook for a____58____meal. But do you ever tell your laundry manager how pleased you are when the shirts are____59____just right? In fact, to give praise____60____the giver nothing but a moment's thought and a moment's effort.41. A. rested B. hurt C. broke D. slipped42. A. remained B. looked C. seemed D. appeared43. A. new B. special C. nervous D. right44. A. order B. price C. material D. chair45. A. stared B. smiled C. glanced D. nodded- 31 -46. A. called on B. looked after C. passed by D. thought of47. A. arrived B. continued C. disappeared D. developed48. A. Oh B. Well C. Fine D. Terrible49. A. made B. changed C. found D. improved50. A. heat B. warmth C. snowstorm D. sunlight51. A. then B. thus C. therefore D. yet52. A. ready B. doubtful C. satisfied D. disappointed53. A. unable B. unwilling C. likely D. anxious54. A. attention B. choice C. pleasure D. difficulty55. A. because B. when C. what D. where56. A. finally B. especially C. silly D. fortunately57. A. effort B. attempt C. deed D. feeling58. A. daily B. light C. perfect D. poor59. A. done B. sold C. chosen D. given60. A. adds B. leaves C. offers D. costs【答案】41. B 42. C 43. D 44. A 45. B 46. B 47. C 48. C 49. B 50. D 51. D 52. A 53. B 54. C 55. A 56. B 57. A 58. C 59. A 60. D【解析】这是一篇记叙文。文章通过讲述作者的经历说明赞扬的话可以改变一切,人们往往吝啬自己的赞扬,而喜欢给予批评,不要忽视赞扬的力量。【41题详解】考查动词词义辨析。句意:我的帽子不见了,围裙也脏了,脚也很痛。A. rested休息;B. hurt疼痛;C. broke打破;D. slipped滑倒。由“as waitress”可知,作者的职业是服务员,所以站立一天脚很疼。故选B- 31 -【42题详解】考查动词词义辨析。句意:我端的托盘似乎越来越重。 A. remained仍然;B. looked看;C. seemed似乎;D. appeared似乎。由上文“My cap had gone away, and my feet ___1___”可知,作者端的托盘似乎越来越重。故选C【43题详解】考查形容词词义辨析。句意:我又累又丧气,似乎什么事都做不好。A. new新的;B. special特殊的;C. nervous紧张的;D. right正确的。由“Tired and discouraged”可知,似乎什么事都做不好。故选D【44题详解】考查名词词义辨析。句意:我为一个有几个孩子的家庭改了好几次订单,他们的冰淇淋订单已经换了十几次了。A. order点菜;订单,B. price价格;C. material材料;D. chair椅子。作者的职业是服务员,所以判断出作者为一个有几个孩子的家庭改了好几次冰淇淋订单。故选A【45题详解】考查动词词义辨析。句意:然后当这位父亲递给我小费时,对我笑了笑。A. stared凝望;B. smiled微笑;C. glanced瞥见;D. nodded点头。由下文“I smiled back”可知,这位父亲对作者笑了笑。故选B【46题详解】考查动词短语词义辨析。句意:他说。“你对我们照顾很周到”A. called on号召;B. looked after照顾;C. passed by路过;D. thought of想到。由“"Well done”可知,这为父亲表扬了作者,认为作者的照顾很周到。故选B【47题详解】考查动词词义辨析。句意:突然间,我的疲劳感消失了。A. arrived到达;B. continued继续;C. disappeared消失;D. developed发展。由下文“how I'd like my first day, I said, " ___8___ !"”可知,作者听到顾客的赞扬,我的所有累消失了。故选C【48题详解】考查语气词词义辨析。句意:后来,当经理问我第一天过得怎么样时,我说,“很好。A. Oh哦; B. Well天啊;C. Fine极好的;D. Terrible 糟糕的。作者因为受到表扬,所以疲劳感消失了,当经理问作者第一天过得怎么样时,作者说,“很好”。故选C【49题详解】- 31 -考查动词词义辨析。句意:那几句赞美的话改变了一切。A. made制作;B. changed改变;C. found发现;D. improved提高,改善。Those few words of praise是指顾客的“Well done,” “you’ve looked after us really well.”为什么对我第一天的工作感觉好极了是因为顾客的几句赞扬的话改变了这一切。故选B【50题详解】考查名词词义辨析。句意:赞美就像人类精神的阳光。A. heat热;B. warmth温暖;C. snowstorm暴风雪;D. sunlight阳光。由下文we cannot flower and grow without it. 和give our fellows the warm sunshine of praise,可知,赞美就像人类精神的阳光。故选D【51题详解】考查副词词义辨析。句意:然而,尽管我们大多数人都太愿意于给别人冷酷的批评,我们却不太愿意把赞美的温暖阳光给予他人。A. then那么;B. thus因此;C. therefore因此,D. yet然而。分析句意,此处表示转折。故选D【52题详解】考查形容词词义辨析。句意:然而,尽管我们大多数人都乐于给别人冷酷的批评,我们却不太愿意把赞美的温暖阳光给予他人。A. ready准备好的;B. doubtful怀疑的;C. satisfied满意的;D. disappointed失望的。根据常识可以判断出,大多数人都乐于给别人冷酷的批评。be ready to do sth乐于做…….。故选A【53题详解】考查形容词词义辨析。句意:然而,尽管我们大多数人都太愿意于给别人冷酷的批评,我们却不太愿意把赞美的温暖阳光给予他人。A. unable不能;B. unwilling不愿意;C. likely不可能;D. anxious焦虑的。由“while”可知,前后表示转折关系,be ready to do对应的是be unwilling to do. 故选B【54题详解】考查名词词义辨析。句意:为什么-什么时候一个词能带来如此的快乐?。A. attention注意;B. choice选择;C. pleasure快乐;D. difficulty困难。赞扬的话语自然会带来快乐。故选C【55题详解】考查连词词义辨析。句意:也许是因为我们中很少有人知道如何优雅地接受赞美。A. because因为;B. when当……时候C. what什么;D. where哪里。分析句意可知,此处表示原因,所以空处填连词because。故选A- 31 -【56题详解】考查副词词义辨析。句意:在努力通常不被注意或者不被提及的领域给予表扬尤其会有回报的。A. finally最后; B. especially尤其是; C. silly愚蠢的D. fortunately不幸地。especially“尤其”表示强调。故选B【57题详解】考查名词词义辨析。句意:在努力通常不被注意或者不被提及的领域给予表扬尤其会有回报的。A. effort努力; B. attempt试图; C. deed事迹;D. feeling感觉。由上文作者努力而获得回报的事情可知,在努力通常不被注意或者不被提及的领域给予表扬尤其是有回报的。故选A【58题详解】考查形容词词义辨析。句意:一个艺术家因为一幅辉煌的画而受到称赞,一个厨师因为一顿完美的晚餐而受到称赞。A. daily每天的; B. light轻的; C. perfect完美的; D. poor穷的。由“for a glorious picture”可知,个厨师因为一顿完美的晚餐而受到称赞。故选C【59题详解】考查动词词义辨析。句意:但是你有没有告诉你的洗衣店经理,衬衫洗的恰到好处,你有多高兴吗?A. done做; B. sold卖; C. chosen选择; D. given给。洗衣店的职责是洗衣服,所以这里的done指的是washed。故选A【60题详解】考查动词词义辨析。句意:赞扬别人并不需要称赞者花费什么,除了片刻的思考和努力。A. adds增加; B. leaves离开; C. offers提供; D. costs花费。由nothing but a moment's thought and a moment's effort可知,赞扬别人并不需要称赞者花费什么。故选D第二节 填词(共10小题;每小题 1 分,满分10分)根据首字母,中文或括号里面的词,运用恰当形式补全句子。61. The bell rang, _______ (宣告) the end of the class.62. He hadn’t been asked to the party and was feeling very l_________out63. Hit by war c________,the people in Iraq lived a hard life.64. His speech was quite moving, and make a strong ________(impress) on the audience.65. It was an unusually hot summer and air-conditioners were in great d________.66. He desperately want to win her father’s ___________(approve)67. The working time needed________(取决于)on the number of the tasks.- 31 -68 Our government has p_______millions into the education system.69. Men and women must _________ (treat) equally in education and employment.70. The burning plastic gave off _________ (poison) gas, which is harmful to our health.【答案】61. announcing 62. left 63. constantly 64. impression 65. demand 66. approval 67. depends 68. poured 69. be treated 70. poisonous【解析】【61题详解】考查现在分词。句意:铃响了,宣布下课。句子中已经有谓语动词rang,所以空中的词只能用非谓语动词,在句子中做状语,同它逻辑主语the bell之间为主动关系,再根据汉语意思“宣布”,故填announcing。【62题详解】考查过去分词和固定搭配。句意:他没有被邀请参加聚会,感觉被冷落了。本句中的feel为系动词,应接分词作表语,同它的主语之间为被动的关系,故用过去分词,再根据首字母可知,短语leave out意为冷落,忽略,故填left。【63题详解】考查副词。句意:不断遭受战争的打击,伊拉克人民过着艰苦的生活。本句空中为副词修饰动词做状语,根据句意可知为不断地,再根据首字母,故填constantly。【64题详解】考查名词。句意:他的演讲很感人,给听众留下了深刻的印象。本句空中的词做make的宾语,应用impress的名词形式,故填impression。【65题详解】考查名词。句意:那是一个异常炎热的夏天,空调需求量很大。本句空中的词做介词in的宾语,应用名词形式,根据句意意为“需求”,再根据首字母,故填demand。- 31 -【66题详解】考查名词。句意:他急切地想赢得她父亲的赞同。本句空中的词做动win的宾语,应用approve的名词形式,故填approval。【67题详解】考查动词时态。句意:需要的工作时间取决于任务的数量。本句空中缺少的是谓语动词,描述的是客观事实,应用一般现在时,再根据汉语意思,故填depends。【68题详解】考查动词。句意:我们的政府向教育系统投入了数百万美元。本句空中缺少的是谓语动词的一部分,本句为完成时,故空中应是过去分词,根据句意可知意为“投入”,再根据首字母,故填poured。【69题详解】考查动词语态。句意:男女在教育和就业方面必须平等对待。本句空中的词接在must后,用动词原形,因同主语之间为被动的关系,故用被动语态,故填be treated。【70题详解】考查形容词。句意:燃烧的塑料释放有毒气体,有害健康。本句空中的词用来修饰名词gas,应用poison的形容词形式,故填poisonous。第三节 课文填空(共10小题,每小题1分,满分10分)阅读下面课文段落,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。___71___(worry) about the journey, I was unsettled for the first few days. As a result, I suffered ___72___ “time lag”. This is similar to the “jet lag” you get from flying, ___73___it seems you keep getting flashbacks from your previous time period. So I was very nervous and uncertain at first. However, my friend and guide, Wang Ping, was very ___74___(understand) and gave me some green tablets,___75___helped a lot.This is how the story goes. A footballer was accused ___76___taking money for deliberately not scoring goals so as to let the other team win. We went to interview him. He ___77___( deny) taking money but we were skeptical. So we arranged ___78___interview between the footballer and the man supposed to bribe him. When we saw them together we guessed from the footballer’s body language that he was not telling the ___79___(true). So we wrote an article ___80___(suggest) he was guilty.- 31 -【答案】71. Worried 72. from 73. but 74. understanding 75. which 76. of 77. denied 78. an 79. truth 80. suggesting【解析】本文是一篇记叙文。主要讲述作者因为写文章去暗示一个球员受贿而在旅行的前几天感觉到心神不宁的过程。【71题详解】考查形容词短语作状语。句意:由于担心旅途,头几天我都心神不宁。担心为be worried about,本句中做状语,形容词短语作状语,故填Worried。【72题详解】考查固定搭配。句意:结果,我遭遇了“时间滞后”。 遭遇为固定短语suffer from,故填from。【73题详解】考查并列连词。句意:这和你坐飞机时的“时差”很相似,但你似乎总能回想起以前的时光。 前后两句为并列句,他们之间为转折关系,故填but。【74题详解】考查形容词。句意:然而,我的朋友和导游王平是非常善解人意的,给了我一些绿色药片,这对我有很大的帮助。 空中的词做was表语,应用understand的形容词形式,故填understanding。【75题详解】考查非限制性定语从句。句意:然而,我的朋友和导游王平是非常善解人意的,给了我一些绿色药片,这对我有很大的帮助。 空后的句子为非限制性定语从句,指代前面的句子,故填which。【76题详解】考查固定搭配。句意:一名足球运动员被指控为了让对方球队获胜而故意不进球。被指控,控告为固定短语be accused of,故填of。【77题详解】- 31 -考查动词时态。句意:他否认拿过钱,但我们对此表示怀疑。本句中的deny和were做并列谓语,时态应保持一致,故填denied。【78题详解】考查冠词。句意:所以我们安排了足球运动员和那个应该贿赂他的人之间的面谈。本句的interview是可数名词,而且泛指一次面谈,且interview首字母打发音为元音因素。故填an。【79题详解】考查词名词。句意:当我们看到他们在一起时,我们从这位足球运动员的肢体语言中猜测他没有说实话。空中的词用来做tell的宾语,应用true的名词形式,故填truth。【80题详解】考查现在分词。句意:所以我们写了一篇文章,表明他有罪。空中的词用来做状语,suggest和它的逻辑主语we之间为主动关系,应用现在分词形式,故填suggesting。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)81.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。As the saying goes, chances favored the prepared mind. I learned this from one of my experience.I was not chosen as member of the volleyball team of our school. Because of this, I decided to give up play volleyball. Lucky, my best friend stopped me and pointed out that it was my laziness and poor preparation which led to my failure. After that, I practiced playing volleyball on every day. When another tryout arrived, I was fully preparing and tried my best. As a result, I was selected but became an important player on our school team.From this, I am firmly convinced that we are able to seize a chance as long as- 31 - I get well prepared【答案】1. favored →favor2. experience →experiences3. as 后加a4. play →playing5. Lucky →Luckily6. which →that7. on去掉8. preparing →prepared9. but →and10. I →we【解析】【分析】本文是一篇记叙文。作者用自己打排球的经历证明了机会青睐于有准备的人。【详解】1.考查时态。句意:俗话说,机会青睐于有准备的人。本句是一句谚语,俗语, 时态应用一般现在时,故将favored 改为favor。2.考查名词。句意:我从我的一次经历中学到了这一点。本句中的experience意为“经历”,是可数名词,应该加s,故将experience改为experiences。3.考查冠词。句意: 我没有被选为我们学校排球队的一员。本句中member为可数名词,泛指会员,且member首字母发音为辅音音素。所以应在前面加冠词a,故as 后加a。4. 考查动名词做宾语。句意:因此,我决定放弃打排球。本句中give up短语后接动名词做宾语,意为“放弃做某事”,故将play改为playing。5.考查副词。句意:幸运的是,我最好的朋友阻止了我,并指出是我的懒惰和准备不足导致了我的失败。本句中Lucky在句子修饰整个句子,中做状语,故将Lucky改为 Luckily。6. 考查强调句。It is/was +被强调部分+that…为强调句型,去掉It is/was和that,句子仍然成立。本句去掉It is/was和that,句子变为my laziness and poor preparation led to my failure,句子成立,故为强调句型,故将which改为that。7. 考查介词。句意:从那以后,我每天都练习打排球。Every day为作为时间状语修饰整个句子,不需要介词,故on去掉。- 31 -8.考查过去分词。句意:当另一次选拔到来的时候,我已经做好了充分的准备,尽了最大的努力。本句中的preparing为was的表语,意为准备好的,应用过去分词形式,be prepared“准备好的”。故将preparing 改为prepared。9.考查并列连词。句意:结果,我被选中,成为我们学校球队的重要球员。本句为并列句,两句之间的关系为并列关系,故将but改为and。10. 考查代词一致。本句that从句中的主语为we,而后面的as long as为that从句中的从句,所以as long as从句主要和we保持一致,故将I改为we。【点睛】强调句型的基本结构是:it is/was+被强调部分+that/who+句子的其他成分。强调句型的最大的特点就是去掉it is\was that\who句子仍然成立。强调句型能强调除谓语动词以外所有的句子成分。强调句型的要点如下:1.强调句型可以用来强调主语、宾语(包括介词宾语)和状语。其中的it本身没有词义。2.强调句中的连接词一般只用who(指人)或that(可指物,也可指人)。若被强调的是状语,也只能用that,而不能用when或者where。而且连接词不能省略。3.强调句子的主语时,that或who之后的谓语动词的人称和数要与它前面被强调的名词或代词一致。4.强调句型的时态常见的有两种:一般现在时和一般过去时。即it is that/who 和it was that/who 。如小题6中it was my laziness and poor preparation which led to my failure为强调句,强调的是句子的主语,去掉句中的it was和which,句子仍然成立,故将which改为that。第二节 书面表达(满分20分)82.假设你是红星中学高二学生李华,得知2020年第18届世界中学生运动会( the 18th World Middle School Games) 将在中国福建举行,组委会正面向全国招募(recruit)志愿者。请写一封申请信,内容包括:1. 申请理由;2. 自身优势;3. 表达期待。注意:词数100左右。Dear Sir/MadamI am Li Hua, a Senior 2 student in Hongxing Middle School.- 31 -__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Yours,Li Hua【答案】Dear Sir/Madam,I am Li Hua, a Senior 2 student in Hongxing Middle School. Learning that you are recruiting volunteers for the coming 18th World Middle School Games in Fujian, 2020, I am writing to apply for it.As a super fan of sports, I am eager to expose myself to various sports-related activities. World Middle School Games is such a golden opportunity to meet the outstanding teenagers worldwide that I really don’t want to miss it. In addition, the voluntary service will offer a precious chance to contribute to our society, which appeals to me very much.I believe I am qualified. Having a good command of English enables me to communicate with the foreigners effectively. Moreover, with my love and knowledge for sports and Chinese history, I can spread the splendid Chinese culture fully.I am longing to join you and I would be grateful if you could offer me the opportunity.Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,根据要求写一篇申请信,申请成为志愿者。【详解】第一步:应用文表达,开头结尾给出,注意格式规范,根据提示,整篇文章应使用一般现在时。第二步:根据提纲依次写出:申请理由;自身优势;表达期待。内容包含全面,关键词及短语选用合理,如apply for,am eager to,appeal to,communicate with等等。第三步:确定较为高级的句子: such….that 引导的结果状语从句World Middle School Games is such a golden opportunity to meet the outstanding teenagers worldwide that I really don’t want to miss it. which 引导的非限制性定语从句In addition, the voluntary service will offer a precious chance to contribute to our society, which- 31 - appeals to me very much.第四步:连词成文,结构衔接得体。如In addition。【点睛】文章思路清晰,语言规范,段落整齐,语篇连贯,层次清晰。使用了较为高级的句式:such….that 引导的结果状语从句World Middle School Games is such a golden opportunity to meet the outstanding teenagers worldwide that I really don’t want to miss it. which 引导的非限制性定语从句In addition, the voluntary service will offer a precious chance to contribute to our society, which appeals to me very much.高级句式的应用提升了写作的档次,整个短文显示出了作者高水平的英语表达能力。- 31 -

扫描关注二维码

更多精彩等你来

客服服务微信

55525090

手机浏览

微信公众号

Copyright© 2006-2020 主站 www.5ykj.com , All Rights Reserved 闽ICP备12022453号-30

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,

如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。