欢迎来到莲山课件网!
我要投稿

您当前的位置:

英语试题

(时间:90分钟,题量:100分)

第一部分:听力技能(共两节,满分20分)做题时,先将答案标在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂到答题卡上。

 第一节 请听下面5段对话,选出最佳选项。

1. What is the man’s daughter doing?

A.Watching TV     B.Riding a bicycle   C.Playing the violin   

2.Where did the woman meet her cousin?

A.In the library.  B.In the car park.  C.In the supermarket.

3.What are the speakers talking about?

A.A  computer.     B.Their homework.   C.The games.

4.What time is it now?

A.9:00             B.10:00             C.11:00.

5.How will the woman probably book the ticket?

A.By phone.        B.By Internet.      C.By travel agent.

第二节 请听下面5段对话或独白,选出最佳选项。

请听第6段材料,回答第6—7小题。

6.What animal is Crazy Conrad?

A.An elephant.     B.A horse           C.A bear.

7.What might the speakers be doing?

A.Visiting a zoo.  B.Looking at a picture.

C.Watching a cartoon movie.

请听第7段材料,回答第8—9题。

8.Why did the man go to Michael’s?

A.To attend a wedding.      B.To have a get-together.

C.To celebrate a birthday.

9.When did the speakers meet last time?

A.In March       B.In August.        C.In December.

请听第8段材料,回答第1012题。

10.What will the woman do after work?

A.Drive outside the city.    B.Go to the guitar club.

C.Take Toby to a lesson.

11.How will the man get home?

A.By car.         B.By taxi.         C.On foot.

12.What is the probable relationship between the speakers?

A.Colleagues.     B.Couple.          C.Friends.

请听第9段材料,回答第13—16题。

13.Who teaches art?

A.Ms.Taylor.      B.Mr.Harris.       C.Mrs.Brown.

14.What is Miss Williams like?

A.Interesting.    B.Easy-going.      C.Friendly.

15.What do we know about Mr.Smith’s class?

A.It’s full.     B.It’s high-level. C.It’s boring.

16.What class will the woman take?

A.Art history.     B.German.         C.Geography.

请听第10段材料,回答第1720题。

17.How will the weather change tomorrow?

A.It will get drier.  B.It will get colder.

C.It will get warmer.

18.When will it rain?

A.On Wednesday.    B.On Thursday.    C.On Friday.

19.What will the weather be like on Saturday?

A.Cloudy.          B.Windy.             C.Sunny.

20.What is considered to be the best activity for Sunday?

A.Bike riding.     B.Windsurfing.       C.Camping.

第二部分 阅读技能(共两节,满分30分)

第一节(共12小题;每小题2分,满分24分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(ABCD)中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

A

A farmer was put in prison(监狱). One day, he got a letter from his wife. “I am worried about out farm,” she wrote. “It’s time to plant potatoes , but I can’t do all the digging() by myself.” The farmer thought over and then had an idea. He wrote to his wife,“Don’t dig the fields. This id where my gold(金子) is. Don’t plant potatoes until I come home.
A few days later, the farmer got anther letter from his wife. It said, “Two days ago, about ten prison guards(监狱看守) came to our fields. It looked as if they were looking for something. They have dug our field.” The farmer wrote to his wife at once. “Now you can plant our potatoes,” he wrote.
21.The farmer was put in prison ________.
A. because he had done something wrong
B. because he had a lot of gold in the fields
C. The writer didn’t say anything about why the farmer was put in prison
D. For nothing
22.The farmer’s wife was much worried about _____ .
A. her husband B. their farm C. planting potatoes D. herself
23.The farmer told his wife __ first.
A. not to dig the fields           B. to dig the fields
C. to ask the prison guards for help

D. to find the gold in the fields
24.Why did the prison guards dig the farmer’s fields ?________.
A. They wanted to help the farmer
B. Their leader ordered them to do so
C. The farmer asked them to do so
D. They wanted to find out the gold

B

Beethovena famous musician in the worldwas born in Germany in 1770.

In his childhood(童年)Beethoven didn't have a happy life. His father was a singer.When he was only fourhis father began to make him practice hour after hour on different musical instruments.If he did not put his heart into ithis father would beat him or make it hard on him.

Beethoven loved music and he learned so fast that he was able to go around to give concertswhen he was only a boy of eleven.At the age of seventeenhe won high praise from Mozartthe great musician at that time.

Beethoven was often poor and ill during his life.After one illnesshe suddenly found himself deaf.At that time he was only thirtyone.It was a real blow to him.But he still went on working and writing music pieces.To people's surprisesome of his best pieces were written after he lost his hearing.

In 1827leaving more than 300 piecesthe great musician died.But his name is still remembered to this day.

25What's the reason of Beethoven's being unhappy in his childhood?

A. His father was too hard on him.

B. His father was a singer.

C. He didn't like music at all.

D. His family was very poor.

26What made Beethoven a deaf?

A. His age.   B. A blow.  C. An illness.  D.His music.

27What's the main idea of the passage?

A. Beethoven's music         B. Beautiful music.

C. Beethoven's childhood.    D. Beethoven's life.

28How long did the great musician live in the world?

A43 years.  B70 years.  C57 years.  D60 years.

C

When we want to tell other people what we think, we can do it with the help of words. We can also do it in many other ways, too. Sometimes we move our heads up and down when we want to say “yes”and we shake our heads when we want to say “no”When you wave to a friend, you are using body language. When you smile at someone you mean to be friendly. When you put one finger in front of your mouth, you mean “be quiet”

Yet, people in different countries may use different body languages.

An Englishman was in Italy. He could not speak Italian. One day while he was walking in the street, he felt hungry and went into a restaurant. When the waiter came, the Englishman opened his mouth, put his fingers into it and took them out again and moved his lips. In this way, he meant to say, “Bring me something to eat”But the waiter brought him a lot of things to drink, first tea, then coffee then milk, but no food.

The Englishman was sorry that he was not able to tell the waiter he was hungry.He was ready to leave the restaurant when another man came in.The man put his hands on his stomach, and this body language was good enough for the waiter. In a few minutes, the waiter brought him a large plate of bread and meat.

Finally the Englishman had his meal in the same way.

29If you want someone to be quiet, you can________

Awave your hands   Bsmile to him

Ctalk to him loudly  

Dput one finger in front of your mouth

30Why did the Englishman use his body language?

AHe was hungry to speak.  

BHe could not speak Italian.

CHe thought it is more useful than words.  

DHe learnt that from others.

31What did the Englishman want?

ACoffee.  BTea.  CMilk.   DFood.

32How did the Englishman get what he wanted finally?

ABy asking another man for help.  

BBy drawing what he wanted.

CBy changing his body language.  

DBy showing his anger.

第二节 (3小题;每小题 2,满分 6)

下面文章中有 3(33~35) 需要添加小标题。请从以下选项 (AB C D) 中选出符合各段意思的小标题。选项中有一项是多余选项。
                               D

33.          .Some are unpleasant to our ears while others are very pleasant to hear. In a single day you probably hear hundreds of different sounds.

34.        .Some may be loud. Some are high; others are low. Some sounds are useful. Without sound we cannot talk or listen to one another. The ringing of the alarm clock wakes people up. The hooting of a car warns people of

danger. 35.   .When planes fly low over the land, the very loud sounds can damage the houses. Very loud sounds can even make people deaf.  We know sound travel about one kilometer in three seconds. In a thunder storm you see the lightning first and then hear the thunder. This is because light travels much faster than sound. Next time you see lightning; count the number of seconds before you hear the thunder. Divide this number of seconds before you hear thunder. Divide this number by 3. This will tell you how many kilometers away the thunder storm is.

A. Some sounds are harmful.

B. All sounds are the same.

C. All sounds are different.

D. The world is filled with many interesting sounds.

第三部分 英语知识运用 (共三节,满分 25)

第一节 完形填空 (10小题;每小题 1,满分 10)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的四个选项 (AB CD) ,选出可以填入空白处的最佳选项。

Justin, my brother, has been missing for two weeks. Now I

36.      him very much. I’m worried that something37.       has happened to him. I’m sure he 38.      that night at about 11 o’clock, because I heard him playing his favorite CD in his bedroom. But where has he gone? Yesterday a girl named Marvies told me that 39.      was once taken away by aliens(外星人) from outer space. They did some research on her. Marvies said that the whole experience was really terrible, 40.      luckily they returned her home. If Justin has been taken away by aliens too, I hope they will 41.       him soon. My parents have been worrying about Justin. Soon after he was found missing, they called 42.        However, the police are not making 43.       in the case (案子). They are very puzzled, saying Justin might have been murdered. Dad is very 44.       with them. He doesn’t think they are doing their job well. Mum is so worried that she 45.       sleep well. I hope Justin will come home soon and tell us what happened to him. I want all of us to be together again.

36. A. dislike    B. respect    C. hate       D. miss

37. A. bad        B. good       C. wonderful  D. simple

38. A. came home  B. went out  C. fell asleep  D. fell ill

39. A. he         B. they      C. it          D. she

40. A. because    B. so        C. or          D. but

41. A. kill       B. hurt      C. return      D. catch

42. A. the police B. the teachers C. the firemen D. the doctors

43. A. a face    B. a mistake   C. a living D. much progress

44. A. delighted B. disappointed C. satisfied D. pleased

45. A. shan’t   B. can’t      C. needn’t   D. mustn’t

第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)

语法填空:阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式,并将答案转写到答题卡上。

There was a boy who was sent to a boarding school.He used to be 46.________ brightest student in his class.He was at the top in every 47.________ (compete)But things 48.________ (change) when he came to the new school.His grades started dropping and he was lonely all the time.He felt he was worthless and 49.________no one loved him.

His parents began to worry50.________ they did not know what was wrong.So his dad decided to visit the school and have a talk 51.________ him.

They sat on the bank of the lake near the school.The father started asking 52.________ some questions about his classesteachers and sports.Then he asked“Do you knowsonwhy I am here today

The boy said53.________ (check) my grades

“Nono” his dad replied“I am here to tell you that you are important for me.I want to see you happy.Nothing could be more 54.________ (value) than your happiness.You are my life.”

The boy felt confident in his study again.He knew there was someone on the earth 55.________ cared for him deeply.He meant the world to someone.

第三节     改错(5小题;每小题1,满分5)

下列句中各有一个错,请把错处改正,其他部分不得更动,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在右边横线上写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(╲)画掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线画掉。

修改:在错的词下面画横线,并在右边横线上写出改正后的

56.I finished the work on time under the help of him.                    

57.Please wait me at the school gate.                                   

58.We are going to talk about the problem discussing at the last meeting.                                                           

59.English is easy to learn it.                                                                                             

60.I can not decide if to stay or not.                                                                   

第四部分 写作技能 (共两节,满分 25)

第一节 双向翻译 (5小题;每小题 2,满分 10)

Dear Amy,

My computer was broken so I couldn't read your two e-mails until today. I'm so sorry to hear about your problems, 61. but I'm glad you're feeling better and are recovering. I'm amazed that in China someone's liver matched yours! 62. 这真是件令人感动的故事-a stranger who donated part of his liver to a gift he doesn't even know! You are right. We shouldn't be embarrassed

about our weight. 63. I think you look great as you are, and you're a

wonderful person. I know that the pressure to stay slim is problem,

especially for an actress. However, your mother knows best: 64. 没有什么比健康更重要. 65. It's the same in China---many people,some of whom are not overweight at all, are always going on diets or taking weigh-loss bills. I hope they can learn from your story.

Love,

Zhou Line

第二节      情景作文(15)

    假定你是李华,想报名参加你校的英语戏剧节主持人选拔活动。请你给活动负

责人Justin写封信推荐自己。

    内容要点:1.性格开朗、兴趣广泛;

              2.热爱戏剧、擅长表演;

              3.英语语言表达能力强。

    写作要求:1.词数100左右;

              2.可适当增加细节,以使行文连贯;

              3.开头语已写好,不计入总词数。

Dear Justin,

I am Li Hua, a student in Senior Two. I'm writing to

                                                                               

                                                                              

                                                                                        

Yours,

Li Hua


参考答案:1-5 CBAAB  6-10 ABCAC  11-15 ABBAB  16-20 ABCCB

----24 C B A D
 25.A 26.C 27.D 28.C 29.D 30.B 31.D 32.C 33.D 34.C 35A

这个世界充满了许多有趣的声音。对于我们的耳朵而言,有些是不舒适的,有些则是悦耳动听的。在一天之内你可能听到数以百计的不同声音。

所有的声音是不同的。有些可能是响亮的。有些高的,有些低的。有些声音是有用的。没有声音,我们彼此不能听说。闹钟铃声唤醒人们。汽车的啼声警示处于危险状况的人们。

有些声音是有害的。当飞机在陆地上方低空飞行,巨大的声音可能会损坏房屋。巨大的声音,甚至可以使人耳聋。

我们知道,3秒钟里声音传播约1公里。在雷雨天你先看到闪电,然后再听到雷声。这是因为光的速度比声音的速度传播得快的多。

下次看到闪电,在听到雷声之前,你计算闪电秒数。均分听到雷声之前的秒数,即除以3.这会告诉你多少公里外有雷雨风暴。

 

36.解析:形容词的最高级前用the。

答案:the

37.解析:句意:他在每次竞赛中都是名列前茅。

答案:competition

38.解析:根据后面的“came”可知用一般过去时。

答案:changed

39.解析:由that引导的宾语从句并列时,第一个可以省略,第二个不能省略。

答案:that

40.解析:句意:他的父母开始担心,却不知道发生了什么事。

答案:but

41.解析:have a talk with sb.意为“与某人谈话”。

答案:with

42.解析:ask sb.sth. 意为“问某人某事”。

答案:him

43.解析:此处是动词不定式作目的状语。句意:——你知道我今天为什么来学校吗?——来检查我的学习成绩?

答案:To check

44.解析:此处是形容词的比较级。句意:没有什么比你的快乐更有价值。

答案: valuable

45.解析:指人,在从句中作主语,用who或that。句意:他知道在这个世界上有个人深深地关心着他。对于这个人来说,他就是整个世界。

答案:who/that

36-40 DAADD 41-45 CADBB

46.“在…的帮助下”用with而不用under。

47.wait为不及物动词,需加介词for后才能再跟名词或代词做宾语。

48.此处为分词作定语,问题应该被讨论,所以把discussing改为discussed。

49.此句中是不定式作状语修饰easy, English应该是learn的逻辑宾语,所以把it去掉。

50.只有whether才能和不定式搭配使用。因此把if 改为whether。

第四部分 写作技能 (共两节,满分 25分 )

第一节 双向翻译 (共 5小题;每小题 2分,满分 10分 )

51. 但是我很高兴你感觉好多了。 

52.This is really a touching story.

53. 我觉得你目前这个样子就很棒。 

54. nothing is more important than health.

55. 在中国也有一样的情况。

第二节      情景作文(共15分)

  参考范文

  Dear Justin,

       I am Li Hua, a student in Senior Two. I'm writing to introduce myself

and apply to be the host of our English Drama Festival.

         I am an outgoing and friendly girl, which makes me popular with all my

classmates and teachers,  I love to challenge myself in a variety of activities,

especially in drama performance. I am also an English lover, and I can

communicate well in English. Most importantly, I have ever been chosen to

be the host of the English evening party.

    I would appreciate it if you could give me this chance. I believe I can

make it.

       Looking forward to your replay.

           Yours,

            Li Hua

5.书面表达,15分。

    考生应根据题目要求,采用适当的时态、语态、句式和词语,完整、准确地表达

所提示的内容。分四档评分:

第一档:13-15分。符合题目要求,内容完整,覆盖所有内容要点;应用了较多语法

第二档:9-12分。

第三档:4-8分。

第四档:0-3分。

结构和词汇;语法结构和词汇有些许错误,但为尽力使用复杂结

构和高级词汇所致;具备较强的语言运用能力;有效地使用了语

句间的连接成分,使全文结构紧凑;完全达到了预期的写作目的。

基本完成了试题规定的任务;应用的语法结构和词汇能满足任务

的要求;有一些语法和词汇方面的错误,但不影响整体理解;应

用了简单的语句间的连接成分,使全文内容连贯;整体而言,达

到了预期的写作目的。

未恰当完成试题规定的任务;部分内容符合题目要求;语法结构

单调,词汇贫乏,有较多的语法结构和词汇方面的错误,影响了

读者对写作内容的理解;较少使用语句间的连接成分,内容缺少

连贯性;信息未能清楚地传达给读者:语言有较多错误。

未完成试题规定的任务;整篇表达不清楚;缺乏语句间的连接成

分,内容不连贯;或只照抄、拼凑几个词语。

 


点击显示全文,继续预览

收藏

举报

申诉

分享:

温馨提示:
1. 部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
2. 本文档有教师用户上传,莲山课件网负责整理代发布。如果您对本文档有争议请及时联系客服。
3. 部分文档可能由于网络波动等原因无法下载或下载错误,付费完成后未能成功下载的用户请联系客服处理。

资料简介

展开

英语试题 (时间:90分钟,题量:100分) 第一部分:听力技能(共两节,满分20分)做题时,先将答案标在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂到答题卡上。  第一节 请听下面5段对话,选出最佳选项。 1. What is the man’s daughter doing? A.Watching TV     B.Riding a bicycle  

扫描关注二维码

更多精彩等你来

客服服务微信

55525090

手机浏览

微信公众号

Copyright© 2006-2020 主站 www.5ykj.com , All Rights Reserved 闽ICP备12022453号-30

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,

如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。