欢迎来到莲山课件网!
我要投稿

您当前的位置:

福建永安一中2018-2019高二英语上学期期中试题(带答案)

ID:210104

页数:14页

大小:56KB

时间:2018-11-20

收藏
福建永安一中2018-2019高二英语上学期期中试题(带答案)

注:以上层级关系由原数据包提取,下载后的源文件和上面文件夹一致

收藏

举报

申诉

分享:

温馨提示:
1. 部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
2. 本文档有教师用户上传,莲山课件网负责整理代发布。如果您对本文档有争议请及时联系客服。
3. 部分文档可能由于网络波动等原因无法下载或下载错误,付费完成后未能成功下载的用户请联系客服处理。

资料简介

展开

www.ks5u.com永安一中2018-2019学年第一学期半期考高二英语试题(考试时间:120分钟 总分:150分钟)第Ⅰ卷 (选择题,共100分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节(共5个小题:每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A B C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What color is the book that the man wants? A. Red. B. Black. C. Blue.2. What will the woman do next? A. Go home. B. Copy her ID. C. Deposit her check.3. When should Tony return the money to Emma? A. In July. B. In August. C. In September.4. What time of day is it? A. Morning. B. Afternoon. C. Evening.5. What is the woman’s job? A. A shopkeeper. B. A waitress. C. A saleswoman.第二节(共15小题:每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或对白,每段对话或对白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题。每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. How much is the cheapest shirt? A. $10. B. $7. C. $3.7. What do we know about the man’s daughter? A. She’s three feet tall. B. She’s five years old. C. She’ll get some gifts soon.听第7段材料,回答第8、9题。8. Why does the woman look depressed? A. Her parents have no time for her.B. She can’t communicate with her parents.C. She doesn’t meet her parents’ expectation.9. What is the woman’s mother always doing? A. Talking about her work. B. Showing off her daughter. C. Complaining about everything.听第8段材料,回答第10至12题。10. What is on the man’s web page? A. All the lecture notes. B. The students’ grades. C. A list of all assignments.11. When does the man suggest the woman read each chapter? A. Before class. B. During class. C. After class.12. What does the man think is the most important? A. Having confidence. B. Being prepared. C. Answering questions.听第9段材料,回答第13至16题。13. What does the woman ask the man to do? A. Throw away her sofa. B. Clean her living room. C. Help her move something.14. Why is Jack giving the woman his sofa? A. It’s old and dirty. B. He’s moving abroad. C. His new place is too small.15. How does the man know Jack? A. They’re neighbors. B. They’re co-workers. C. They’re classmates.16. What is the man hoping will happen? A. He’ll get a new truck. B. Jack will give him some furniture.C. He’ll find a place with a great view.听第10段材料,回答第17至20题。17. How many beaches are in the San Diego area? A. Seven. B. Fifteen. C. More than one hundred.18. What can you find at Scripps Pier? A. Many surfers. B. A statue of dolphin. C. A marine science university19. Where are the rides?A. At Mission Beach. B. At Coronado Beach. C. At Black’s Beach. 20. What is true about Imperial Beach? A. It’s next to Mexico.B. It’s the best beach for diving.C. It’s one of the top ten beaches in San Diego.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AThe history of the Louvre Museum, which today contains one of the most important art collections in the world, dates back to the Middle Ages. Built in 1190 as a fortress(堡垒)protect Paris from the Vikings, it was transformed into a palace by Francesco I. Since then, for four centuries, French kings and emperors have expanded it. The glass pyramid of I. M. Pei was added to the courtyard of honor in 1989. All galleries can be reached from here.The glass pyramidThe projects for the monetization and expansion of the Louvre date back to 1981. They included the construction of a main entrance to the museum. The American architect of Chinese origin-I. M. Pei-was in charge of the project. Pei designed a pyramid that had to become an entrance to the museum. Its glass walls allow visitors to admire the surrounding historic buildings and to light up the entrance hall.The Louvre collectionThe Louvre treasures can date back to the collection of Francesco I (1515-1547), who bought many Italian paintings. During the rule of Louis XIV ( 1643-1715) this amounted to only 200 artworks, but it also increased as a result of donations and purchases. It was opened for the first time to the public in 1793. Since then the Louvre collection has been continuously enriched.The fallen guideThe main entrance is under the glass pyramid. The artworks are exposed on four floors: the display rooms of the artworks are organized according to the countries they are from. There are eight sections in all. The European painters’ collection is very large, with 40 percent of French works, while the collection of sculptures is less complete.21. What does the first paragraph say about the Louvre Museum?A. It was first intended as a royal palace. B. It has a history of less than ten centuries. C. It has the largest art collection worldwide. D. It experienced nonstop expansion in the past.22. Which of the following in a function of the glass wills of the pyramid?A. Acting as a good viewpoint. B. Making visitors move faster.C. Making the entrance hall less bright. D. Preventing heat by reflecting sunlight.23. The arrangement of the display rooms is based on the artworks’ .A. historic values B. cultural meaningsC. countries of origin D. levels of perfectionBAn 11-year-old girl from Belthangady, India, recently made news headlines for having around 60 dead ants pulled from her eyes. As for how the insects got there, some doctors thought they entered her body through the ears.Last week, the girl, known only as Ashwini, started complaining of severe pain in her eyes. She told her parents that she felt there was something stuck in her eyes, and when they checked, they did find a small ant in one of her eyes. They didn’t pay much importance to it, as they assumed the insect had gotten there by accident, but it wasn’t long before the girl again started reporting pain in her eyes. They discovered more dead ants, and this time, they took her to hospital.A local doctor told Ashwini’s parents that the insects must have first entered her body through the ears and then somehow made their way to her eyes. He gave her some eye-drops to help with the irritation(刺激), but the girl still has 5 to 6 ants pulled from her eyes daily. A week ago, the Daily Mail reported that Ashwini’s eyes produced around 60 dead ants in a period of 10 days.As doctors in Belthangady were left scratching their heads about how the ants reached Ashwini’s eyes or what they could do to stop the unusual phenomenon, she was taken to an eye hospital in Moodabidri, where her family hope to get some answers.IB Times reports that Ashwini’s parents feared she had been affected by some evil spirit, so they also took her to an astrologer(占星家) who told them that the ants in the eyes were caused by something called Naga Dosha. But who knows?24. Why did Ashwini recently make news headlines?A. Because of her love for insects. B. Because of her extraordinary skills.C. Because of her strange experience. D. Because of her abilities to control ants.25. How did Ashwini’s parents react when finding an ant in her eye?A. They didn’t take it seriously. B. They tried their best to comfort her.C. They sent her to hospital immediately. D. They didn’t think it was just an accident.26. The underlined part in paragraph 4 most probably means “ ”.A. feeling angry about B. showing disagreement aboutC. being optimistic about D. feeling puzzled about27. What can be inferred about Ashwini from the text?A. Her eyes no longer produce dead ants. B. Eye-drops are of little help to her eyes.C. The dead ants cause no harm to her eyes. D. Only the astrologer has found out the truth. CI like writing; I like meeting people; I like discovering new things, then telling everyone about them; and I couldn’t keep a secret if you paid me. So I became a journalist.I wrote for my school magazine, did unpaid work on my local paper, took a master’s degree, got a part-time job, and then became a full-time journalist.Or at least that is what my resume would say; but the life of a journalist is more exciting than that---even if that excitement can come with a side of pain and frustration.I have lost count of the numbers of e-mails I have had ignored. I have spent hours at meetings listening as hard as I could for a story---only to go home empty-handed.Once I ran around knocking on doors in a dark, dangerous-looking street in the snow to find a woman who (my editor had told me) “woke at night to find water pouring on her head”. Somehow I found her. I took photos. I interviewed her, the building owner and the fireman. I wrote the story then I opened the paper to find it at the back, which on name on it, only 100 words long.Strangely, though, that challenge made me want to keep going. If you do succeed, the rewards of journalism are truly great.I once wrote about an old people’s home where residents, including a 90-year-old blind man, were living in rooms that were full of fleas, and being told to do their own repairs. A week after the story was published, the residents phoned me, overjoyed. The managers had apologized and promised to change their ways.Journalism can be dangerous and dull, and the pay (at least in the UK) is usually terrible. But it’s also one of the most thrilling, rewarding jobs around. For me, there is no better career than making a difference and telling the world about it. 28. What is the article mainly about?A. Getting started in a career in journalism B. The author’s colorful experiences as a journalist.C. How you can be a good journalist. D. Why life is easier for male journalist.29. According to the author, her frustration in her job often comes from_______.A. unfair treatment B. fruitless efforts C. misunderstanding D. danger and risks30. What deeply attracts the author as a journalist is that _______.A. she gets to see her name printed B. she earns a lot through writing fun storiesC. she can meet different people and hear their storiesD. she can help others and bring about changes in people’s lives31. From the article we can conclude that the author_______.A. is not good at keeping secrets. B. does not mind the challenges in her career.C. is not appreciated by her editor. D. is interested in exciting and dangerous work. DMost people will recognize Bill Clinton, ex-president of the United States. Bill Clinton is a very popular speech giver and regularly gives talks all over the world, to many different audiences. He is so effective at giving talks because he has a special quality which we call “charisma (魅力)”.Nowadays,  psychologists  (心理学家)  are becoming very interested in charisma and want to describe its meaning in a better way. People often misunderstand what charisma is and think of it as a kind of fame, but it is not the same as fame. Charisma is a kind of magic and is relatively rare. A well-known American psychologist thinks that charismatic people are basically excellent communicators. However, they have other qualities such as self-confidence, eloquence (口才) and vision.Charismatic personalities are able to draw people to them, and people feel happy in their company. There is a sense of “togetherness” when a charismatic person is with other people. A good example of this ability, some say, is the famous American, Oprah Winfrey. She is a highly-successful businesswoman and is probably best known as the presenter of a very popular talk show. Oprah is able to relate to audiences at her shows and they respond well to her. Her charismatic personality has made her one of the richest women in the world. She owns several houses and publishes her own magazines. Presently, she is presenting a new series of the Oprah Winfrey Show. She also runs a book club, which influences the nation’s reading habits and may be one of the reasons why people are reading more these days in the USA.A woman who had extraordinary charisma was the film star, Marilyn Monroe. A beautiful woman and a talented (有天赋的) actress, she was always the centre of attention wherever she went.Unlike fame, charisma doesn’t disappear over time. Even now, more than fifty years after her death, when young people see Monroe in her films, her charisma seems as fresh and powerful as ever.32. Bill Clinton is good at giving talks because _____.A. he has a quality called charisma B. he was once president of the USAC. he has many fans that support him D. he is well-known all over the world33. According to the text, charismatic people _____.A. are all effective speech makers B. are all confident and successfulC. can easily attract and interest people D. often try to create a calm atmosphere34. What do we know about Oprah Winfrey?A. She is most famous as a magazine publisher. B. She often gives talks to American young people.C. She has a happy relationship with her audiences.D. She writes books to influence Americans’ reading habits.35. The author mentions the popularity of Marilyn Monroe to show that _____.A. fame is as important as charismaB. famous people always have charismaC. charisma doesn’t become weaker over timeD. Monroe is an extraordinarily talented actress第二节(共5小题,每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。Choosing the right college for you is not so easy. You should have a general idea of what you want and don’t want. The idea can guide you to find what fits your needs best. 36 Think about what major you want to study in college. If you know that,just look at colleges that have your major.  37 So think carefully about your major and interests before choosing one.Where the college is located matters. Anyone who tells you the location isn’t important is lying. 38 If you look forward to working in the publishing industry, New York may be your best bet. If your parents want you to stay close to home, please don’t consider anywhere that requires a plane ticket to get to.Think about how much you can afford. Are your parents paying for your education? If so, how much are they willing to spend? Do you have to contribute anything? Financial aid and scholarship exist,but don’t count on anything.  39 These are all things to consider before you fall in love with a college. Make sure you’re going to spend time with the right people.The cool thing about college is that each different one attracts different kinds of people. For the first thing in your life,you get to choose where you get to spend your time and who you get to spend it with. 40 Make sure that the people you’re with for four years are your kind of people.A.College is about learning what you love.B.You’d better choose a major that is popular.C.Go to the college with some people you like.D.Are you willing to go into major debt over a school?E.Remember, above all, it’s the people that make the place.F.If you don’t like cold weather, stay away from northern schools.G.These guidelines will help figure out what college you want to go to.第三部分 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Throughout history man has had to accept the fact that all living things must die. But people now live longer than they 41 . Yet, all living things still show the 42 of aging, which will eventually 43 death.Aging is not a disease, but as a person passes maturity (成熟期), the cells of the body and the 44 they form do not function as well as they 45 in childhood and teenage years. The body provides less 46 against disease and is more 47 to have accident.A number of related causes may 48 aging. Some cells of the body have a fairly long life, but they are not 49 when they die. As a person ages, 50 of brain cells and muscle cells decreases. 51 body cells die and are replaced by new cells. In an aging person the 52 cells may not be as workable or as capable 53 growth as those of a young person.Another 54 in aging may be changes within the cells 55 . Some of the protein chemicals in cells are known 56 with age and become less elastic (有弹性的). This is why the skin of old people wrinkles (皱纹) and 57 . This is also the reason why old people 58 in height. There may be other more important chemical changes in the cells. Some complex cell chemicals, such as DNA and RNA, store and 59 information that the cells need. Aging may affect this 60 and change the information-carrying molecules so that they do not transmit the information as well.41. A. would B. be used to C. used to D. used42. A. function B. effect C. affect D. sign43. A. lead in B. give in C. run into D. result in44. A. hands B. feet C. heart D. organs45. A. do B. has done C. did D. had done46. A. energy B. protection C. prevention D. power47. A. likely B. probable C. possible D. alike48. A. attend to B. contribute to C. add to D. devote to49. A. replaced B. rebuilt C. recovered D. rearranged50. A. a number B. the amount C. the number D. a great deal51. A.The others B. The other C. Another D. Other52. A. old B. left C. new D. other53. A. to B. for C. of D. in54. A. factor B. effect C. reason D. element55. A. for themselves B.of themselves C. themselves D. on their own56. A. to change B. to have changed C. change D. to be changed 57. A. becomes loose B. becomes loosely C. is becoming loosely D. is becoming loose58. A. increase B. shrink C. lengthen D. decrease59. A. pass away B. pass by C. pass off D. pass on 60. A. improvement B. possess C. approach D. process第Ⅱ卷(非选择题,共50分)注意:将答案写在答题纸上。写在本试卷上无效。第四部分:英语知识运用 (共四节,满分50分)第一节 单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分)根据下列句子及所给汉语注释,将空缺处单词的正确形式写在答题纸上。(每空一词)61.I can’t ____________ (集中) on my work when there is too much noise in the classroom.62.We are____________ (不断地) telling him to work hard.63.It is said that first ____________ (印象) are very important.64.They had to give up the project in the end because of ____________ (缺少) of money.65.Father doesn’t ____________ (同意)of my playing games for relaxation. 66.You'd better make an ____________ (预约)with the doctor before you visit him.67.He is____________ (年长的)to his friend.68.The cut on his leg ____________ (流血)a lot when he was hurt yesterday69.The law should____________ (适用于)to all of the people living here.70.It's my ____________ (请客);What would you like?第二节 语法填空(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Many fourth graders would panic in an emergency situation, 71 one Pennsylvania nine-year-old is being called a hero after discovering a 72 (die) man and knowing exactly what to do to save his life. This past Friday, Owen Sambol 73 (head) home, from school on a cold, snowy day when he heard a faint noise that sounded like someone crying for help. 74 hesitation, he ran behind the house to see where it was coming from and discovered 75 man lying face down in the snow.The little boy tried his 76 (hard) to pull the man up, but he wasn’t strong enough. Instead of panicking, he told the man he would get his mother, 77 is a fire-fighter, and come right back for him. Mom Ashley Sambol called 911 right away, then pulled the man up and carried him into her home because she was afraid he had hypothermia(低体温)after 78 (leave) in the snow for so long.“I take 79 (proud) in him,” Ashley said about her son, who stayed calm and saved a life that afternoon. “Had he been out there any longer and who knows.” 80 (thank), the man was rescued just in time and is now healing in the hospital.第三节 单句改错(共10小题;每小题1分,满分10分)每句话中的错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。81.Today we’ll discuss a number of cases which beginners of English fail to use the language properly.82.On the top of the hill does stands a temple.83.Hardly had she walked out of the woods than she heard the strange scream coming from behind a tree.84.She was glad to assist him his maths. 85.You can depend on that he will never give up.86.The people wanted to accuse him stealing their purses.87.The manager demanded that Mary will finish it within a week.88.Seeing from a distance, the Opera House looks like ship sails.89.The film reminded me what I had seen in the United States.90.Not until she took off her dark glasses I realize she was a famous film star.第四节 书面表达(满分20分)假设你是李华,三明市青年志愿者协会(Sanming Youth Volunteer Association)计划从三明市各中学招募 500 名志愿者,进行急救知识普及活动,你想申请成为其中一员。请根据以下要点用 英语写一封自我推荐信:1.个人情况:17 岁,男,出身医学世家。2.个人优势:掌握基本急救知识,有救援经验,身体素质好。.3.……注意:1. 词数 100 左右,格式已给出,不计入总词数;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。 参考词汇: 普及 promoteDear Sir/Madam,Knowing that Sanming Youth volunteer Association plans to recruit 500 volunteers from every school,Yours, Lihua永安一中 2018—2019学年第一学期半期考 高二英语试题答案第一部分听力(每小题1.5分,满分30分) 1—5 BACAB 6—10 BCBBA 11—15 ABCCB 16—20 BCCAA第二部分阅读理解(每小题2分,满分40分)21. B 22. A 23.C 24. C 25.A 26 D 27. B 28. B 29.B 30.D 31B 32A 33C 34C 35C 36. G 37. A 38.F 39. D 40. E 第三部分完形填空(每小题1.5分,满分30分)41. C 42. B 43. D 44. D 45. C 46. B 47. A 48. B 49. A 50. C 51. D 52. C 53. B 54. A 55. C 56. A 57. A 58. B 59. D 60. D第四部分第一节 单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分)61concentrate 62. constantly 63. impressions 64. lack 65. approve66. appointment 67. senior 68. bled 69. apply 70. treat第二节 语法填空(共10小题;每小题1分,满分10分)71. yet/but 72. dying 73. was heading 74. Without 75. a 76. hardest 77. who 78. being left/having been left 79. pride 80. Thankfully第三节 单句改错(共10小题;每小题1分,满分10分)81. which 改为 where 82. 去掉does 83. than 改为 when 84. him后面加in/with 85. on后面加it 86. him后面加of 87.will改为 should 88.Seeing改为 Seen 89. me后面加of 90. glasses后面加did第四节 书面表达(满分20分)参考范文:Knowing that Sanming Youth Volunteer Association plans to recruit 500 volunteers from every school, I’m writing to express my sincere wish to become one of you to promote the knowledge of first aid.My name is Li Hua, a boy of 17. Born in a doctor family, I have a good knowledge of first aid, which I’m convinced will make a big difference. When emergencies happen, my abundant experience in saving lives and attending to the injured will guarantee I am of great help. In addition, I am in good physical condition thanks to the constant exercises and bodybuilding.On the whole, I believe I am qualified to be a volunteer. I would appreciate it if you could offer me the chance.Looking forward to your early reply.听力原文材料Text 1M: Can you please pass me the book from that table?W: Which one? I see two red books and one black book.M: I want the black one. (1)Text 2W: Hi, I would like to deposit this check.M: I need to see your ID.W: Oh, no! I forgot my ID at home. I’ll go and get it and come right back. (2)Text 3W: Tony, it is July now. When will you return my money?M: Sorry, Emma. An emergency came up. Would you please give me another two months? W: OK. September is the deadline. (3)Text 4M: What a beautiful day! The birds are singing, and the sun is shining in the sky.W: Not so loud. I just woke up and I have a headache. (4)Text 5M: What about my order?W: Sorry, sir. What you wanted happens to be in short supply.M: But it’s on your menu. (5)W: Sorry, sir. We have just run out of it. Maybe you would like to try something else?Text 6W: How may I help you?M: I need to buy some clothes for my daughter. (7) I don’t know what size to get. Can you help me?W: Certainly. How old is she? How tall is she?M: She is nine years old and four feet tall. W: We have a great selection of clothes for young girls. Pants start at $10 and shirts start at $7. (6)M: Great. I will take three pairs of pants and two shirts, please.W: If they’re gifts, I can wrap each item for $1 each. (7)M: Please do. (7) Thank you!Text 7M: Susan, you look blue. What happened?W: Well, it’s hard to say. M: Come on. Talking about it might be helpful for you.W: I can’t stand my parents. I can’t talk with them about anything. (8)M: You mean they don’t understand you?W: My father only cares about his work, and my mother doesn’t know what I want. She just wants to show me off to her friends. (9) I am so ashamed.M: That just shows that you are an outstanding person.W: I really don’t know how to communicate with them. (8)M: Parents around the world are all the same. Maybe you could try writing them a letter to explain what you really think and want.Text 8W: Hi, Professor Smith.M: Hi, Justine. How are you?W: I’m OK, but I’m doing badly in your class. I am wondering how to do better.M: I think coming prepared to class may do something to improve your grades. (12)W: How can I prepare for class?M: Have you checked out my web page? All of my lecture notes are on my web page. (10) You can download the notes and read them ahead of time.W: Really? Wow, that would be very helpful.M: Another good idea is to read each chapter in the book before class. (11)W: I usually don’t read the chapter ahead of time. I thought hearing the lecture first was better than reading first.M: Reading first is actually better. (12) You should also write down ideas or notes while you’re reading. That way, you can come to class with some questions.Text 9W: Hi, Sam. Can you help me this weekend? I need help moving a new sofa into my house. (13)M: Hey, Jennifer. No problem, I’m free this weekend. And my truck is great for moving stuff. Where did you get the sofa?W: My friend Jack is moving next week. But his new apartment is very small, so he is giving me his sofa. (14)M: It’s good that your place is large enough to fit the sofa. Where will you put it?W: I have space in the living room. My current sofa is a little old and dirty, so I’m just going to throw it away.M: Yeah, my sofa gets dirty easily as well. Hey, I know Jack from work. (15) Where is he moving?W: He is actually just moving across the street. Even though he won’t have much space, he will have a great view.M: And you get a new sofa! W: Yup! It will be nice to get rid of my old one.M: Maybe Jack needs to get rid of some other furniture when he moves. (16) W: I guess you can find out next week. Text 10圣迭戈(San Diego)是美国加州的一个太平洋沿岸城市,位于美国本土的极端西南角,以温暖的气候和众多的沙滩著名。美军在圣迭戈市设有多处军事基地,有人称圣迭戈为“海军航空兵的诞生处”。San Diego is world famous for its many beaches. There are hundreds of miles of coast in the area, with more than one hundred beaches for all different types of people. (17) In the north part of the county, there are always fewer people and many miles of beach. There are great places for surfing and playing in the water with friends and family. Closer to the city, there are several beaches. Black’s Beach is one of those, and it’s famous for people who take their clothes off and lie in the sun! It is next to Scripps Pier, home to one of the best marine science(海洋科学) universities in the world. (18) They study dolphins, seals, and sharks. Farther down is La Jolla, where the best beach for diving is located. As you continue south, there is a theme park with rides and games at Mission Beach. (19) Keep going south, and you get to Coronado Beach, which is always ranked one of the top ten beaches in the country. The last beach before Mexico is Imperial Beach, next to the Tijuana River. (20)

扫描关注二维码

更多精彩等你来

客服服务微信

55525090

手机浏览

微信公众号

Copyright© 2006-2021 主站 www.5ykj.com , All Rights Reserved 闽ICP备12022453号-30

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,

如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。

加载中,请稍候...