欢迎来到莲山课件网!
我要投稿

您当前的位置:

初一英语期中热身预测卷

ID:271411

页数:20页

大小:750KB

时间:2020-11-17

收藏
还剩17页未读,点击继续阅读

收藏

举报

申诉

分享:

温馨提示:
1. 部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
2. 本文档有教师用户上传,莲山课件网负责整理代发布。如果您对本文档有争议请及时联系客服。
3. 部分文档可能由于网络波动等原因无法下载或下载错误,付费完成后未能成功下载的用户请联系客服处理。

资料简介

展开

初一英语期中热身预测卷(时间:120 分钟 满分:150 分 ) 第Ⅰ卷(共 105 分)第一部分:听力(共四节,满分 30 分)第一节 听句子,根据所听的内容选择符合题意的图片,每小题读两遍。(每小题 1 分,共 5 分)( )1. ( )2.( )3.A. B. C.( )4.( )5.第二节 听句子,选择最佳答语,每小题读两遍。(每小题 1 分,共 5 分)( )6. A. They are from Africa. B. They live in China.C. They are dangerous.( )7. A. Because they are cute. B. They’re ugly.C. Because I love dogs.( )8. A. Not very far. B. It is on Bridge Street.C. Yes,there is.( )9. A. No,I don’t. B. You are welcome. C. OK.( )10. A. Thank you. B. Thank you all the same. C. I am sorry.第三节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳答案。每段对话读两遍。(每小题 1 分,共 5 分)( )11. What can the woman do?A. Dance. B. Swim. C. Sing.( )12. What time does Tom go to school?A. 8:15. B. 7:45. C. 8:10.( )13. How long does it take Linda to go home from school by bus?A. Ten minutes. B. Half an hour. C. An hour.( )14. Where are the two speakers?A. On the playground. B. In the classroom. C. In the hallways.( )15. Why does the woman like dogs?A. Because they are lazy. B. Because they are unfriendly.C. Because they are clever.第四节 听下面几段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳答案。每段对话和独白读三遍。(每小题 1 分,共 15 分)( )16. How many people go to the zoo together?A. Three. B. Four. C. Five.( )17. How does Jack go to the zoo?A. By bike. B. On foot. C. By bus.听下面一段对话,回答第 18—19 两个小题。( )18. What club does Lisa want to join.A. The art club. B. The music club. C. The basketball club.( )19. Why can’t Jim play basketball on weekdays?A. Because he has a lot of homework.B. Because he doesn’t like basketball.C. Because Lisa can’t watch him play basketball.听下面一段对话,回答 20——24 小题。( )20. Monica and Cathy are .A. listening to the music B. playing gamesC. reading( )21. Steve is .A. sleeping B. drawing C. reading( )22. Justin is .A. talking B. watching TV C. sleeping( )23. is drinking milk.A. Jerry B. Kevin C. Monica( )24. Monica is babysitting(照看) kids.A. 3 B. 4 C. 5听下面一段对话,回答第 25—27 小题。( )25. Who is Lily taking a walk with?A. Her friend. B. Her cat. C. Her dog.( )26. What is Peter going to do in the Children’s Palace?A. Play the guitar B. Play the piano C. Do his homework( )27.What day is it today?A. Sunday. B. Friday. C. Saturday.听下面一段独白,回答第 28—30 小题。( )28. Where does Mr Brown work?A. In a car factory. B. In a school. C. In a paper factory.( )29. What does Mr Brown like?A. Swimming. B.Watching basketball games on TV.C. Singing and watching soccer games on TV.( )30. What doesn’t Mr Brown do on weekends?A. Listen to CDs. B. Play soccer. C. Walk.第二部分:基础知识运用(共两节,满分 35 分)第一节 单项选择(每小题 1 分,共 20 分)A. 选择与下列各项划线部分意思相同或相近的选项。( )31.The elephant is from South Africa.A. come from B. comes from C. came from( )32.We do some sports on Saturdays and Sundays.A. weekdays B. schooldays C. weekends( )33. The pandas are a little interesting.A. kinds of B. kind of C. a kind of( )34. She isn’t good at math.A. doesn’t well in B. isn’t good for C.doesn’t do well in( )35. Don’t arrive late for class.A. be late for B. arrive for C. be later forB.选出能填入下列横线上的选项。( )36. Bob can play tennis but can’t play violin.A. the;the B. the;/ C. /;the( )37.Can he it in English?A. speak B. say C. says.( )38. Miss Read is good music. She can be good children in the music club.A. at;at B. at; with C. with;at( )39. Hao Ming to bed late evening.A. go;in the B. goes;in the C. goes;in( )40. We have books to read every year.A. three hundred B. three hundreds C. three hundreds of( )41. I usually go to work bike but today I go to work a car.A. by;by B. by;in C. in;in( )42. does it take you to walk home?_ About twenty minutes.A. How long B. How far C. How often( )43. It will take me two weeks the work.A. finishing B. to finish C. finish( )44. Her bike is broken,She walk to school.A. have to B. is C. has to( )45.We have homework to do today.A. too many B. too much C. much too( )46.“Tom, in bed”.My mother says.A. not read B. doesn’t read C. don’t read( )47. you the story book now?A. Do;read B. Are;read C. Are reading( )48. — do you get to school every day? —I usually get to school at 8:00 am.A. How B. What time C. What( )49.Lao Zhang Beijing opera every morning. Listen,he in the garden.A. sings;is singing B. sing;singing C. sings;sings.( )50.—Let’s go to the zoo on Sunday. — .A. Not at all B. Sounds good C. Thank you第二节 完型填空(每小题 1 分,满分 15 分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的选项中选出最佳选项。A 51 many students,it is easy 52 to school.But in one small village in china,it is difficult.There is a very big river 53 their school and the village.There is 54 bridge and the river runs too quickly for boats.so these students go on a rope way 55 the river to school.( )51. A. For B. As C. With( )52. A. get B. getting C. to get( )53. A. at B. in C. between( )54. A. not B. no C. don’t[来源:学.科.网 Z.X.X.K]( )55. A. to across B. to cross C. crossingBEvery year many people get hurt or die in traffic accidents. People make traffic 56 for some reasons, so we must obey them. Different countries have different traffic rules. In China, all the cars and buses keep on the 57 of the road. 58 we cross the road, we must 59 and look at both sides (first left then right). But in England,the traffic is on the left. When you cross the road, you should look 60 first or you may be in an accident. People have to obey many traffic rules. You must walk 61 the sidewalk. If you like riding a bike, don't ride in the middle of the road 62 run throughred traffic lights (闯红灯). When you ride a bike with a friend, 63 look around and talk. When you drive, you must not drive too fast and you should pay attention to (注意) the traffic 64 .For example (例如), when you see, you mustn't make a U-turn. It's good 65 children and old people to cross the road. Remember to (记住) think about others.( )56. A. cars B. rules C. policeman( )57. A. middle B. left C. right( )58. A. After B. Before C. Because( )59. A. stop B. run C. walk( )60. A. left B. right C. traffic( )61. A. at B. to C. on( )62. A. and B. but C. or( )63. A. not B. don’t C. isn’t( )64. A. sign B. map C. ticket( )65. A. help B. helping C. to help第三部分:阅读理解(每小题 2 分,共 40 分)[来源:Z§xx§k.Com]阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳答案。AThe Black Family’s 3-day Tour to BeijingDay15:20 a.m.To Beijing by train9:30 a.m.To the Great Wall by busStay in Hotel A at nightDay28:40 a.m.To the Bird’s Nest by hot11:30 a.m.Stay in Hotel B at el busTo Beijing Zoo by busnightDay34:50 a.m.To Tian’anmen Square by taxi10:20 a.m.Back to Shanghai by planeHome( )66.Where did the Blacks go for their holiday?A. Shanghai. B. Beijing. C. The Great Wall.( )67.How did they go to the Great Wall?A. By train. B. By plane. C. By bus.( )68.Where did they stay at night on Day 2?A. In Hotel A. B. In Hotel B. C. On the bus.( )69.What time did they go to Tian’anmen Square?A.At 4:50 a.m. B. At 10:20 a.m. C. At 8:40 a.m. ( )70.When did they probably(可能)see many monkeys?A. On Day 1. B. On Day 2. C. On Day 3.BIt is a fine day. Pierre is a Frenchman and he knows little English. Now he is sitting near the window of a restaurant in London. He hears someone shouting (喊), “Look out!” Then he puts his head out of the window to see what is going on. At this time somebody pours (倒) water over his head.Pierre gets very angry. Some men sitting around him laugh (笑) and Pierre gets even angrier.“What are you laughing at?” he says unhappily.One of the men answers, “You must be from other countries. ‘Look out’ means ‘be careful (小心的)’.”( )71. Pierre puts his head out of the window to see_______. A. who tells him to do so B. what is going on C. He pours dirty water ( )72. What makes Pierre angry? A. Somebody pours water over him. B. A man fools(愚弄)him.C. A man laughs at him.( )73. Why does Pierre get even angrier?A. He meets some trouble(麻烦)in the restaurant.B. He eats something bad in the restaurant.C. Some men laugh at him.( )74.Someone says “look out” .A. when he sees Pierre in the restaurantB. B. after Pierre puts his head outC. when he pours water( )75. What does the writer want to tell us in the story? A. It’s important to learn English when you travel (旅行) to England. B. Don’t sit by a window. C. Take an umbrella when you travel to England.CMany people like to read the Guinness Book of World Records (《吉尼斯世界纪录大全》), and some people want to be in it! How do people get their names in the book? They do something new and different, such as (比如 ) making the world's largest(最大的) cake with more than(多于)54,000 eggs. For many people, it is fun to make world records. It' s exciting. But who eats the cake? While (当……时候)some people are making world records, others don' t have enough food to eat. Hunger is a very serious (严重的) problem in many places. How many old people do not have enough(足够的) money to buy good? How many children go to bed without(没有)dinner? The answer is too many.( )76. How do people get their names in the Guinness Book of Word Records?A. They do something new and different.B. They do something new and interesting. C. They only have a large cake. ( )77. How many eggs are there in the world's largest cake?A. 54,000. B. More than 54,000 . C. Less than 54,000.( )78. What' s Chinese meaning of the word "problem"?A. 粮食 B. 人 C. 问题 ( )79. Are there any children going to bed without dinner in the world?A. Yes, there aren't. B. Yes. C. NO.( )80. What should we do when some poor people don't have any food?A. We do nothing. B. We can make world records. C. We can give them some food.DHey, I’m Mary. I like animals. I have a parrot (鹦鹉). Her feather(羽毛) is green. So I call her Ms Green. Ms Green is only two years old. She’s not big. She’s very clever. She can say “hello” and “goodbye” to people in Chinese and English. Ms Green likes dancing. She dances every morning. Ms Green likes to eat fruit. Her favorite fruit is bananas. Ha, she only likes healthy food. Ms Green also likes walking. After dinner I take a walk near my house with her. Ms Green is good with kids. She always says “hello” to them. When I go to school, she plays with my little sister Susan. Susan likes singing. And now Ms Green can sing. ( )81. From this passage we know Ms Green is Mary’s . A. sister B. cousin C. parrot ( )82. Ms Green likes best. A. vegetables B. bananas C. apples ( )83. After dinner Ms Green often takes a walk . A. in the park. B. in the zoo. C. near Mary’s house ( )84. Susan . A. doesn’t go to school B. doesn’t like Ms Green C. is only two years old ( )85. Ms Green every morning. A. watches TV B. eats bananas C. dances第Ⅱ卷(共 45 分)第四部分:口语运用(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分)从对话后方框内的选项中选择适当的选项补全对话,并将其字母标号填入题后相应的横线上。AA: Hello!Can you go to my birthday party tonight,Nancy?B: 86 I can’t go out on school nights.A: Oh,that’s too bad,I can go out,but I have to be back home before ten o’clock.B: You’re lucky.My parents are always very strict with me. 87 A: Like what?B: 88 I have to go home on time.A: Oh,I can’t play with them,either.And I have to practice playing the piano every day. 89 B: Well,I have to clean my room every weekend.And I can’t watch TV after school.A: 90 86. 87. 88. 89. 90. ____________BTom: Hi, Tony.What are you doing?Tony: 91 Tom: Do you want to play basketball with us?Tony: Sorry,I can’t. 92 Tom: OK.I go to ask Linda. 93 Lina: No,I’m not.Tom: 94 A. I can’t play with my friends after school.B. My parents want me to be a pianist.C. Sorry,I can’tD. I can’t,either.E. I have to follow many rules.Linda: I’m watching TV.It’s boring.Tom: Do you want to play basketball with us?Linda: 95 91. 92. 93. 94. 95. ____________第五部分:语言运用,按要求完成句子。(共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分)96. Do you always go to school on foot?(改为同义句) Do you always school?97. Don’t forget to do your homework.(改为同义句) do your homework.98. It’s ten minutes’ walk from my home to school.(对画线部分提问) is it from your home to school.99. What does Bob think of the trip? Mary wants to know.(合并成一句) Mary wants to know what of the trip.100. I can sing and dance.(改为否定句)A. Linda,are you doing your homework?B. I am cleaning my room.C. That sounds great.D. What are you doing?E. Let’s play it now.F: I have too much homework to do.G:What do you like?G. What do you like?I sing dance.第六部分短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分)下面短文中的划线部分都是错误的,请改正,并将正确的答案写在右边相应的横线上,不得改原文意思。Today story is about ZhuHui, a student from Shenzhen. 101. ____________He is liveing with an American family in New York. 102. ____________there is no a Dragon Boat Festival In the United states 103. ____________so it is like any other nights for Zhuhui and his host family. 104. ____________The mother is reading a story for her young children. 105. ____________The father is looking a soccer game on TV. 106. ____________ZhuHui is talking by the phone to his cousin .His cousin 107. ____________is in Shenzhen. Now ZhuHui miss his family 108. ____________ and wishes have his mom’s delicious zongzi. ZhuHui 109. ____________ likes New York and his host family a lot of ,but there’s 110. ____________still"no place like home" 第七部分书面表达(满分 15 分)和谐,雨润心田:文明,风暖校园,请以“Doing our part”(从我做起)为题写一篇短文,内容包括:发表你的校园文明倡议,例如:不要乱扔垃圾和随地吐痰;不要在走廊跑动;不要在教室里吃东西,不要在公共场所大声喧哗;不和同学打架;对老师有礼貌……。提示词;drop litter (扔垃圾);Spit(吐痰);be polite(礼貌).要求:条理清楚.70-80 词.(开头已给出)Doing our part[来源:学|科|网]As middle school students ,it is our duty to behave well and try to make the school more beautiful, ______________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 初一英语期中热身预测卷答案Ⅰ.听力(每小题 1 分,共 30 分)1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15C C A C B A A B C B A B B B C16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30C C B A B A B A C C B A C C BⅡ 基础知识运用(每小题 1 分,满分 35 分)31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45B C B C[来源:Z。xx。k.Com]A C B B B A B A B C B46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60C C B A B A C C B B B C B A B61 62 63 64 65C C B A CⅢ阅读理解(每小题 2 分,计 40 分)66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81B C B A B B A C C A A B C B C C82 83 84 85B C A C[来源:学科网ZXXK] IV 口语运用 (每小题 1 分,满分 10 分) 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95C E A B D B F A D C Ⅴ语言运用(10 分) 96 walk to 97 Remember to 98 How far 99 Bob thinks 100 can`t or Ⅵ.短文改错(10 分)101. Today`s 102. living 103. isn`t 104. night 105. to 106. watching 107. on 108. misses109. to have 110. a lot Ⅶ.书面表达 略 (15 分)

扫描关注二维码

更多精彩等你来

客服服务微信

55525090

手机浏览

微信公众号

Copyright© 2006-2021 主站 www.5ykj.com , All Rights Reserved 闽ICP备12022453号-30

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,

如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。