欢迎来到莲山课件网!

您当前的位置:

温馨提示:部分文件查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载不会出现此问题,请放心下载。

2012版七年级英语上册完形填空复习试题(含答案)

二.完形填空(10分)
Joan is __36__ American girl. __37__ family is in New York. She is thirteen. She__38_  salad a lot.
Now, Joan is__39__China. She likes Chinese food. __40__ lunch she likes eating chicken and carrots.  She studies in No.2 Middle School. She reads Chinese every morning. She likes  __41__Chinese __42__ class. She usually  __43__  Chinese after class, too.
She __44__ TV on Sunday evenings. It’s relaxing at home. She likes helping others. She likes _ 45__tennis.
(   ) 36. A.a           B. the           C. an      
(   ) 37. A.Her         B. She         C. His         
(   ) 38. A.likes         B. like          C. boing
(   ) 39. A. on           B. at       C. in     
(   ) 40. A. On         B.For       C. In
(   ) 41. A. speaking       B. speaks    C.speak
(   ) 42. A. on         B. of       C.in
(   ) 43. A. reading        B. reads  C. to read
(   ) 44. A.watch          B. watchs        C. watches
(   ) 45. A.playing         B. making      C. doing

二.完形填空(10分)
 Cinderella lives with a very mean (冷酷的) family. She has to do all the housework. She makes the beds. She does the dishes. She  26  the meals. She even takes  27   the garbage (垃圾).
 One day the family goes to a  28   at the prince’s palace (皇宫). Cinderella is  29  . She says, “I want to go and dance, too! ”
 Suddenly a fairy princess comes and says, “I can  30   you. ” She gives Cinderella a party dress and a pair of glass  31  . Then she says, “Come home early. My magic ends at midnight. I’m just learning this job. ”
 Cinderella goes to the party and  32   with the prince. She forgets about  33  . Then she sees a clock. It is almost midnight. Cinderella  34   home, but she loses one of her glass shoes on the way.
 The prince wants to marry Cinderella, but all he has is the glass shoe. Many women try on the shoe, but it doesn’t fit. The prince 35  , “Everyone has such big feet!” Then one day, Cinderella tries it on, and it fits!
 The prince and Cinderella get married, and they live happily ever after.
 
(    )26. A. eats   B. cooks   C. buys   D. gives
(    )27. A. with   B. up   C. in    D. out
(    )28. A. party   B. movie   C. picnic   D. concert
(    )29. A. happy   B. sad   C. excited  D. tired
(    )30. A. see    B. take   C. help   D. bring
(    )31. A. shoes   B. hats   C. pants   D. gloves
(    )32. A. sings   B. dances   C. plays   D. talks
(    )33. A. clothes   B. food   C. music   D. time
(    )34. A. goes   B. walks   C. runs   D. gets
(    )35. A. thinks   B. hopes   C. finds   D. knows

三.完形填空.(15分)
A
Jane is   41  English girl. She is a student. She  42 sports. She has a brother.   43   name is Jack. He likes sports ,too.They are in the same school .They play sports   44   . They have a nice house(房子) and a happy   45  . 
(    ) 41. A. a         B. an            C. the     
(    ) 42. A. like      B.is            C. likes     
(    ) 43.A. His      B. Her           C. He     
(    ) 44.A. every night     B. every day              C. in the classroom   
(    ) 45.A. house      B. family           C. class     
B
Hello , everyone . My name is Ted . I like (喜欢)  46  very much and I often play sports with my friends after school . We play many kinds (种类) of  47  games . We all like playing   48  . We all have soccer balls . My friend Jack likes volleyball very much . He has four  49  . My friend Tim likes ping-pong and he can play it very  50  . He  51  six ping-pong  balls . I like all the ball games  52  I cant play them all . I have a great   53  collection(收集) . I have four baseballs , seven tennis rackets , and two basketballs . There are  54  sports clubs in our school . We like  55  very much .
(      )46. A. sports                  B. game               C. English
(      )47.A. balls                    B. ball                 C. school
(      )48.A. basketball               B. soccer               C. baseball
(      )49.A. volleyballs               B. volleyball              C. basketball
(      )50.A. well                    B. good                  C. nice
(      )51.A. have                    B. has                   C. is
(      )52.A. and                     B. but                   C. so
(      )53.A. sports                   B. class                  C. school
(      )54.A. no                      B. a                     C. many(许多)
(      )55.A. them                    B. it                     C. we
 
六,完形填词.(10分)
Hello! My name is Mike. I am from the USA. Now I’m in China with my p76. I like China. I like Chinese food, too. I have b77 at home. I eat eggs, b78 and bananas. I don’t l79 milk. I have no time(时间) to go home for lunch. So I have it at school. The lunch in our school is good. I can have different(不同的) f 80 for lunch. I eat r 81, meat and vegetables. Sometimes(有时) I have noodles and dumplings. I have dinner at home w82 my parents. W83 have fish(鱼), meat(肉), vegetables, and f84. Sometimes we go out to e85 with our friends.
76           77           78           79           80          
81           82           83           84           85          

七、完形填空(10分)
  I have a good friend. 1  name is Peter. We study in Beijing Sunshine Secondary School. We are in the same (同一个) class. He sits in front of  2  . His favourite lesson is Music.He 3  many CDs. He likes  4  music very much. He likes playing football, too. After school we often play football in the  5  . He is very helpful. We often help each  6  .
  Peter is not a Chinese. He is from  7  . He comes to Beijing  8  his family. His father is a doctor and his mother is a nurse. They work from Monday  9  Friday. At weekends, his mother likes shopping and his father likes fishing. Sometimes they go to the park. They all like Chinese food.They  10  very happy.
  (  ) 1.A.He    B.His C.She D.Her
  (  ) 2.A.I    B.my C.mine D.me
  (  ) 3.A.have   B.has    C.there is D.there are
  (  ) 4.A.listen    B.listen to   C.listening   D.listening to
  (  ) 5.A.classroom B.library C.playground D.bookshop
  (  ) 6.A.one   B.other   C.others   D.some
  (  ) 7.A.England B.Chinese   C.English    D.American
  (  ) 8.A.from   B.on    C.with  D.for
  (  ) 9.A.in   B.to    C.with  D.of
  (  ) 10.A.be   B.am    C.is D.are
(Ⅶ.1—5 BDBDC 6—10.BACBD)
II.从A、B、C、D中选择最恰当的选项填进文章中去,你会读到一个有意思的故事。(15分)
I like my Chinese teacher very much. He is a    16    man, about 25 years old. He is tall    17    black short hair. He is a very humorous(幽默的) person. He often    18   us jokes(笑话) and   19   to make our class more    20    . In class, he is a very    21   teacher. If we don’t listen to him carefully, he will give us some punishment(惩罚) by   22    us some questions. But after class, he becomes a very good     23    of us. He often talks with the girls and plays    24    with the boys. All of us really like him. He is our     25      teacher.
(   )16. A. old         B. young       C. very old      D. aged
(   )17. A. and         B. for         C. with          D. at
(   )18. A. tells        B. says         C. speaks       D. speak
(   )19. A. a story      B. storys       C. story         D. stories
(   )20 A. tired        B. difficult     C. interesting     D. boring
(   )21. A. busy     B. strict       C. interested      D. well home
(   )22. A. ask         B. asks        C. asking      D. asked
(   )23. A. teacher      B. teachers     C. friend      D. friends
(   )24. A. a basketball  B. the basketball C. basketballs  D. basketball
(   )25. A. favorite    B. the favorite   C. favoritest    D. a favorite
II 16—25 BCADC  BCCDA 

IV. Cloze test. 阅读下面短文,选出最佳答案,使短文意思完整、通顺。(每小题1分,共10小题;满分10分)
I have a good friend.  1  name is Mary. She   2  from America. She is  3  China with her father and mother. She can  4  a little Chinese. She is in the No. 15 Middle School in Shanghai. Her father and mother  5   . They are in the No. 50 Middle School. Mary is a good student. She  6  school five days a week. She  7  up early. She  8  to be late(迟到). She often goes to school very early. But today she got up late. So she got to the classroom at seven thirty.  9  there weren’t any students in the classroom. She wasn’t late. She was still early. It was Saturday today. The students were all  10  .
(New words:got是get的过去式;was是is的过去式;were是are的过去式)
(    )1.A.She B.He C.Her D.His
(    )2.A.come B.comes C.are D, go
(    )3.A.at B.in C.of D.from
(    )4.A.say B.tell C.talk D.speak
(    )5.A.is teacher B.are teachers C.is doctor D.are doctors
(    )6.A.is go B.is C.go to D.goes to
(    )7.A.like getting B.likes getting C.like get D.likes get
(    )8.A.like B.likes C.don’t like D.doesn’t like
(    )9.A.And B.But C.So D.Too
(    )10.A.at home B.in home C.at school D. in school


IV. 完形填空 (10分)
Jenny is my good friend. She is an   1   girl. She comes to China   2   her parents. She likes   3   very much, so she gets up early and   4   morning exercise, like running, jumping, playing   5   and so on. Then she has breakfast. She usually has eggs, milk and bread   6   breakfast. After breakfast, at around 7:30, she goes to school. She has six classes a day. Her favourite   7   are Chinese and Chinese history. Now the school year is over. She   8   go to school. Every year, she and her parents   9   back to America for Christmas Day (圣诞节) on December 25th. She   10   a good time with her grandparents and cousins.
(    ) 1. A. America  B. American  C. English  D. England
(    ) 2. A. with   B. and   C. has   D. have  xKb1.Com
(    ) 3. A. play sports  B. playing sports C. do sports  D. play sport
(    ) 4. A. has   B. plays   C. makes   D. does
(    ) 5. A. the basketball B. the piano  C. basketball  D. piano
(    ) 6. A. for   B. to    C. on   D. at 
(    ) 7. A. days   B. clothes   C. subjects  D. sports
(    ) 8. A. needs not  B. doesn’t need to C. doesn’t need D. needn’t to
(    ) 9. A. goes   B. comes   C. come   D. go
(    ) 10. A. is   B. takes   C. has   D. have
IV. 1~5 BABDC  6~10 ACBDC 

二、完形填空(10分)
One day there was an argument(争论)between the wind and the sun. “ I’m much   1  ?than you, ”said the wind.“No, I don’t agree with you!”said the sun. While they were arguing, they saw a man   2    along the road. He is wearing a heavy coat. The sun said to the wind, “Now, let   3    see who can make the man take   4    his coat. Then we will know who is stronger.”?
First the wind tried. It began to blow very hard. It blew   5    hard that the man pulled (拉)his coat around him. The wind was   6    with the man. Then it said to the sun,“Now, it’s your   7   . ” The sun started to   8    on the man. Soon it got very   9   ! The man took off his coat. The argument was over. We know the   10    was stronger now.?
1.A. strong            B. strongly                    C. stronger?
2.A. walking          B. walk                        C. walks?
3.A. we                 B. our                          C. us?
4.A. up                  B. on                           C. off?
5.A. not                 B. so                            C. such?
6.A. sad                B. happy                       C. angry?
7.A. way               B. turn                         C. turns?
8.A. shines            B. shine                        C. shining?
9.A. hot                 B. hotter                       C. hottest?
10.A. wind            B. sun                          C. man
二、1.C   much修饰形容词比较级
2.A   see sb. do/doing sth. 看见某人做/正在做某事
3.C   let是动词,动词后用宾格
4.C   take off意为“脱衣服”
5.B   so+adj.+that …  如此……以致于……
6.C   be angry with sb. 意为对某人生气
7.B   It’s one’s turn. 轮到某人了
8.B   start to do sth. 开始去做某事
9.A   got在此是系动词,后面接adj.构成系表结构。adj.在此句中应该用原级
10.B  根据短文意思得知

Ⅱ.完型填空(10分)
I like my Chinese teacher very much. He is a    1    man, about 25 years old. He is tall    2    black short hair. He is a very humorous(幽默的) person. He often    3   us jokes(笑话) and   4   to make our class more    5    . In class, he is a very    6   teacher. If we don’t listen to him carefully, he will give us some punishment(惩罚) by   7    us some questions. But after class, he becomes a very good     8   of us. He often talks with the girls and plays    9    with the boys. All of us really like him. He is our     10      teacher.
(    )1. A. old               B. young              C. aged
(    )2. A. and               B. for                 C. with         
(    )3. A. tells              B. to tell               C. tell
(    )4. A. a story           B. storys              C. stories
(    )5 A.  boring           B. difficult            C. interesting    
(    )6. A. busy             B. strict                C. well
(    )7. A. ask               B. asks                C. asking       
(    )8. A. teacher          B. friends            C. friend         
(    )9. A. a basketball     B. the basketball     C. basketball 
(    )10. A. favorite         B. the favorite        C. a favorite
(B A A C C , B C C C A )


六. 完形填空(共15分,每小题1分)
 阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的四个选项中,选出能填入相应空白处的最佳选项。
(A)
 Scott works very long hours. He usually gets up at 17:00. He brushes his ______31______ and has a shower. Then he eats his breakfast. What a funny time to eat breakfast! ______32______ breakfast he plays his guitar, and then he goes to work. To get to work, he ______33______ the number 17 bus to a hotel. The bus usually takes him to work at 19:15. He works all ______34______. People love to listen to him! He gets home at 7:00, and he watches morning TV. He goes to bed at 8:30. Can you think ______35______ his job is?
 
(    )31. A. feet   B. teeth   C. shoes   D. clothes
(    )32. A. At    B. With   C. Before   D. After
(    )33. A. takes   B. goes   C. gets   D. wants
(    )34. A. evening  B. afternoon  C. morning  D. night
(    )35. A. how   B. why   C. what   D. when
 
(B)
 Cinderella lives with a very mean (冷酷的) family. She has to do all the housework. She makes the beds. She does the dishes. She ______36______ the meals. She even takes ______37______ the garbage (垃圾).
 One day the family goes to a ______38______ at the prince’s palace (皇宫). Cinderella is ______39______. She says, “I want to go and dance, too! ”
 Suddenly a fairy princess comes and says, “I can ______40______ you. ” She gives Cinderella a party dress and a pair of glass ______41______. Then she says, “Come home early. My magic ends at midnight. I’m just learning this job. ”
 Cinderella goes to the party and ______42______ with the prince. She forgets about ______43______. Then she sees a clock. It is almost midnight. Cinderella ______44______ home, but she loses one of her glass shoes on the way.
 The prince wants to marry Cinderella, but all he has is the glass shoe. Many women try on the shoe, but it doesn’t fit. The prince ______45______, “Everyone has such big feet!” Then one day, Cinderella tries it on, and it fits!
 The prince and Cinderella get married, and they live happily ever after.
 
(    )36. A. eats   B. cooks   C. buys   D. gives
(    )37. A. with   B. up   C. in    D. out
(    )38. A. party   B. movie   C. picnic   D. concert
(    )39. A. happy   B. sad   C. excited  D. tired
(    )40. A. see    B. take   C. help   D. bring
(    )41. A. shoes   B. hats   C. pants   D. gloves
(    )42. A. sings   B. dances   C. plays   D. talks
(    )43. A. clothes   B. food   C. music   D. time
(    )44. A. goes   B. walks   C. runs   D. gets
(    )45. A. thinks   B. hopes   C. finds   D. knows
六. 完形填空(共15分,每小题1分)
  31. B   32. D  33. A  34. D  35. C
  36. B   37. D  38. A  39. B  40. C
  41. A   42. B  43. D  44. C  45. A

V. 完型填空。10%
Mr Bush comes from  1  .He is now  2  a middle school in our city. He has sixty students. He often says his class is too big and it is hard work for him to talk with every student  3  English. He enjoys  4  black tea and green tea. He likes Chinese food  5  ,too. He doesnt  6  drinking milk. He likes playing basketball, but he  7  play well. His son and I  8  in the same class.  9  name is James. We are  10  . 
( )1.A. Canada B. Canadian C. a Canada D. a Canadian
( )2.A. for B. on C. in D. to
( )3.A. with B. in C. at D. for
( )4.A. to drink B. drinks C. drink D. drinking
( )5.A. very much B. very C. many D. much
( )6.A. like B. likes C. liking D. to like
( )7.A. isnt B. arent C. dont D. doesnt
( )8.A.be B. am C. is D. are
( )9.A,My B. Your C. His D. Her
( )10.A. a friend B. a friends C. friendly D. classmates
V.1—5ACBDA 6—10 ADCCD

七.完形填空。(10分)
It is a good idea to  1  a small present when you go to a  2  party in England or the USA. Flowers are always nice,. or you may bring a bottle of wine  3  you know what the family  4 . You should arrive on time or  5  minutes late. Dont get there early. If you are going to be there  6  fifteen minutes late, you should call and tell the host and hostess(女主人).
Try to relax(放松) at the dinner table. If you dont know  7  to use the fork(叉子), the knife, or the spoon(汤匙), just watch  8  and follow them. You can also ask someone next to you. If you like the food, say so. Of course, you will thank the host and the hostess  9  the meal and for their kindness. Its good to send a card or a “thank you” note the  10  day.
(   )1.A. bring        B. take          C. carry          D. move
(   )2.A. breakfast     B. lunch         C. supper         D. birthday
(   )3.A. when        B. if            C. so             D. as
(   )4.A. eat          B. eats          C. drink          D. drinks
(   )5.A. five         B. ten           C. five to ten      D. one to five
(   )6.A. less than     B. more than     C. about          D. for
(   )7.A. why        B. how          C. what           D.when
(   )8.A. other       B. the other       C. others         D. the others
(   )9.A. for         B. of            C. at             D.about
(   )10.A. last       B. tomorrow       C. next          D. later
七.1.A   2.D  3.B  4.C  5.C  6.B  7.B  8.D  9.A  10.C

三、完形填空。10%
This is a photo 46 a classroom. It’s a big room.In the photo, you can see a table, five 47. You can see a teacher and two students,  48 .
Three 49  are on the table. A pencil case is on the desk. Two pens and two rulers are in 50  pencil case. A backpack  51  behind a chair.
The teacher is Miss Gao.  52  is English teacher. One student is David.  53  twelve. The other student is Simon. He is eleven. 54  are in Class 2, Grade7. They are good friends. 55  math teacher is Mr. Green. He is not here.
46.A.to       B.of       C.for     D.in
47. A.desk and chair  B.desks and chair  C.desk and chairs  D.desks and chairs
48. A.too      B.please       C.yes      D.OK
49. A.book     B.my books    C.books    D.the book
50. A.the      B.a           C.my      D./
51. A.am      B.are         C.is        D.does
52. A.Her      B. She’s      C.Her’s     D.She
53. A.He      B.He’s        C.His       D.His’.
54. A.He is    B. She is      C. They     D.They’re
55. A.Hi       B.Their       C.Her       D. They
三、完形填空(10%)   46-50 BDACA       51-55 CDBCB

(五)完型填空(每题0.5分,共5分)
  A: Lucy,  1  the sweater under the tree?
  Its a blue sweater. Is it  2  ?
  B: No, it isnt. My  3  is reD.
  A:  4  sweater is it? Do you know? 
  B: I think it looks like  5 . She cant  6  her sweater.
  A:  7  , Lily. Is this your sweater?
  C:  8  , Oh,yes,its mine.
  A:  9  . You must  10  it in the room.
  C: Yes, thank you .
  (  )1. A.look like     B.look after      C.look at
  (  )2. A.your        B.yours        C.yours
  (  )3. A.blouse       B.sweater       C.clothes
  (  )4. A.Whose         B.What        C.Which
  (  )5. A.Lily         B.Lucys      C.Lilys
  (  )6. A.find         B.see       C.look
  (  )7. A.All right      B.Im sorry    C.Excuse me
  (  )8. A.I dont know      B.Let me see    C.I cant see.
  (  )9. A.Here you are.    B.Here are you   C.You are here
  (  )10. A.let         B.give      C.put
    (五)1-5 CBBAC 6-10 ACBAC


V.完型填空(20分,每小题1分)
(A)
I  am  16  English boy.My  17   is Mike. I am twelve.My  18  name is Ann.Ann and I  19  students.My mother 20  a teacher. 21 a Chinese teacher.My brother’s name is  22  .He’s five.  23  father isn’t here.He’s  24   Xinjiang.I think my  25   is a good one.
(  )16.A.an   B.a   C.the   D.-
(  )17.A.school  B.name  C.home   D.family
(  )18.A.sister      B.sister’s C.sisters   D.sisters’
(  )19.A.are   B.is   C.am   D.like
(  )20.A.am   B.are  C.is    D.have
(  )21.A.Her  B.Hers  C.She’s   D.She
(  )22.A.Sue  B.Lily  C.Jim   D.Kate
(  )23.A.Our  B.We  C.We’s   D.We’re
(  )24.A.on  B.in   C.of   D.at
(  )25.A.class  B.family C.home   D.school
(B)
  Kate and Ann are good friends.They  26  sing.They  27  swimming .Kate likes English very much.Ann likes maths.They  28  in China now. They 29  to school five days a week.They play games on Thursdays.They stay  30  home on Sundays.They  _31__two Chinese friends.  32  names are Li Lei and Han Meimei.They are all in  33  class. They like their school.They like China.They say, “The  34  people  are very kind.The food is good, 35   .”
(  )26.A.may  B.like  C.can     D.do
(  )27.A.can  B.likes  C.be   D.like
(  )28.A.are liveing B.are C.lives  D.be
(  )29.A.goes  B.go      C.going  D.are going
(  )30.A.on  B.in   C.at      D.for
(  )31.A.have  B.has  C.there is  D.there are
(  )32.A.His  B.Their  C.They  D.Her
(  )33.A.same     B.the different  C.the same D. different
(  )34.A.Chinese B.China  C.china  D.chinese
(  )35.A.much B.very  C.also  D.too
V.完型填空(20分,每小题1分)
(A) 16.A 17.B  18.B 19.A  20.C 21.C  22.C  23.A  24.B  25.B
(B)26.C  27.D  28.B  29.B  30.C  31.A 32.B 33.C  34.A   35.D

点评:

+1
5

分享:

文档格式:rar

下载文档
版权申诉 举报

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。

客服服务微信

55525090

手机浏览

微信公众号

Copyright© 2006-2020 主站 www.5ykj.com , All Rights Reserved 闽ICP备12022453号-30

版权声明:以上文章中所选用的图片及文字来源于网络以及用户投稿,由于未联系到知识产权人或未发现有关知识产权的登记,

如有知识产权人并不愿意我们使用,如果有侵权请立即联系:55525090@qq.com,我们立即下架或删除。