九年级英语全册Unit 14 I remember meeting all of you in Grade&n

时间:2018-07-23 作者:佚名 试题来源:网络

九年级英语全册Unit 14 I remember meeting all of you in Grade&n

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM

Unit 14过关测试
Ⅰ. 单项选择。(2′×10=20′)
(?  )1. —I don't know how to use my new mobile phone.
—Why not read the      first before using it?
A. expressions            B. applications
C. advertisements         D. instructions
(?  )2. I'm going o graduate from my school soon, but I'll
     it forever.
A. be friends with 
B. be thankful to
C. keep away from 
D. fall in love with
(?  )3. —These problems are too hard to     .
—There are many ways.The most important is to have a careful plan.
A. hand out             B. work out
C. look out              D. break out
(?  )4. Yunnan is beautiful and I'm      visiting it again.
A. keeping clear of 
B. suffering from
C. looking forward to 
D. running away from
(?  )5.      on the grass, or it will “cry”.
A. To walk            B. Not to walk
C. Walk              D. Don't walk
(?  )6. —You aren't a student, are you?
—No.Don't you remember      me in the classroom ten minutes ago?
A. seeing              B. saw
C. to see               D. to see
(?  )7. —Shall we go to the beautiful beach tomorrow?
—Good idea! Let's      in the early morning.
A. set up               B. give up
C. set out              D. look out
(?  )8. —Lily won the first prize in the dancing competition.
—Really? Then her mother must be      her.
A. mad at               B. worried about
C. interested in          D. proud of
(?  )9. There      a meeting tomorrow afternoon.
A. will be going to 
B. will going to be
C. is going to be 
D. will go to be
(?  )10. —Excuse me, do you know     ?
—About five minutes' walk.
A. where the hospital is
B. how far the hospital is
C. how I can get to the hospital
D. where is the hospital
Ⅱ. 完形填空。(3′×10=30′)
“A friend walks in when the rest of the world walks out.” Sometimes in life, you find a special friend:
Someone who changes your  11  just by being part of it;
Someone who makes you laugh until you can't stop;
Someone who makes you believe that there really is good in the world;
Someone who convinces(使相信) you that there really is an  12  door just waiting for you to open it.
This is forever friendship.
When you're  13 , and the world seems dark and empty, your forever friend  14  you up in spirits and makes that dark and empty world suddenly seem bright and  15 .
Your forever friend gets you  16  the hard times and the sad times.If you turn and walk away, your forever friend  17 .If you lose your way, your forever friend guides you, encourages you, holds your  18  and tells you that everything is going to be OK.
And if you  19  such a friend, you will feel happy, because you  20  not worry.You have a forever friend for life, and forever has no end.
(?  )11. A. food         B. time
C. life          D. work
(?  )12. A. unpacked    B. unlocked
C. unfixed      D. unborn
(?  )13. A. high         B. above
C. across        D. down
(?  )14. A. lifts          B. shuts
C. catches       D. stands
(?  )15. A. natural       B. full
C. funny        D. proud
(?  )16. A. around       B. below
C. through      D. beside
(?  )17. A. leaves        B. travels
C. moves        D. follows
(?  )18. A. head         B. hand
C. heart         D. back
(?  )19. A. make        B. treat
C. find         D. warn
(?  )20. A. need        B. must
C. may         D. have
Ⅲ. 阅读理解。(4′×5=20′)
Mr.Brown was going away for a week.Before he left, he said to his son, “If anyone asks for me, you can tell him that your father has been out for doing something, and will be back in a week, and then be sure to ask him to sit down for a cup of tea.”
“OK, Dad,” said his son.But he was afraid his son couldn't remember this, he wrote these words down on a piece of paper and gave it to him.His son put it into his small pocket, took it out and looked at it every now and then.
Four days passed, but no one came to see his father.The boy thought that there was no man to come and that the piece of paper was of no more use for him, so he burnt it that evening.
The next afternoon, someone knocked at the door.The boy opened it.A man was standing at the door and said, “Where is your father?” The boy put his hand into his pocket at once and looked for the piece of paper.He could not find it.He suddenly remembered he had burnt it, so he shouted, “No more.”
The man was very surprised.He asked, “No more? I met your father last week.When did it happen?”
“Burnt yesterday evening.”
(?  )21. Mr.Brown told his son that     .
A. he would be away from home for fourdays
B. he would be back in seven days
C. he would be back in a month
D. he would like a cup of tea
(?  )22. Mr.Brown wrote the words down on     .
A. the wall 
B. the door
C. a piece of paper 
D. his son's pocket
(?  )23. A man came to visit the boy's father on     .
A. the second day 
B. the third day
C. the fourth day 
D. the fifth day
(?  )24. The man was very surprised because     .
A. he thought the child's father wasdead
B. the child didn't ask him to sitdown
C. the child gave him a cup of tea
D. he couldn't find that piece of paper
(?  )25. What was burnt?
A. The piece of paper.
B. Mr.Brown.
C. The visitor.
D. The boy.
Ⅳ. 书面表达。(30′)
假如你是某英语杂志社编辑王林,根据下面中学生小明的来信,给他写一封回信,解答他的困惑。
要求: 1. 观点鲜明,结构合理,内容连贯;2. 词数90左右,信的开头和落款已给出,不计入总词数。
Dear editor,
Nowadays, many junior high school students are completely getting relaxed from busy study after graduation, so what they would like to do most is to throw books away, hang out with friends at daytime and stay up late at night playing computer games or watching TV.What's your opinion about this? I'm looking forward to your reply.
Your sincerely,
Xiaoming
Dear Xiaoming,
                                                      
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
Yours,
Wang Lin


答案解析
Ⅰ. 单项选择
1. D
2. B
3. B
4. C
5. D
6. A
7. C
8. D
9. C
10. B
Ⅱ. 完形填空
11. C
12. B
13. D
14. A
15. B
16. C
17. D
18. B
19. C
20. A
Ⅲ. 阅读理解
21. B
22. C
23. D
24. A
25. A
Ⅳ. 书面表达
In my opinion, graduation from junior high school is a turning point of life. As for teenagers, the most important thing is to have a strong body, so we should fall into a good habit of study and rest according to the timetable. Besides, learning is a life­long journey, therefore, we should make a good preparation for high school courses and never stop learning.It will be better if we take part in some social activities to enrich our experience.Later in our life, we will face many challenges including failure and success. No matter what we may meet with, my advice is, “Keep moving! Don't stop!” 

文章来
源 莲山 课件 w w
w.5Y k J.cOM
点击排行

最新试题

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |