2018年三年级英语下册Unit 5 — Unit 6单元测试题(开心英语)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2018年三年级英语下册Unit 5 — Unit 6单元测试题(开心英语)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m

2017—2018第二学期
小学三年级开心英语(第二学期)单元评价练习(三)
Class            Name             NO.            Mark          
听力部分
一、 请选出你所听到的单词或词组。(10分)
(     )  1、A、please       B、pants           C、class
(     )  2、A、fork         B、skirt            C、shorts
(     )  3、A、cups        B、spoon            C、plate
(     )  4、A、don’t        B、aren’t           C、can’t
(     )  5、A、quite         B、kite            C、queen
(     )  6、A、tennis         B、tent            C、ten
(     )  7、A、glass        B、glasses            C、class
(     )  8、A、window       B、pillow           C、noodles
(     )  9、A、on the box     B、under the box     C、between the boxes
(     )  10、A、have         B、has      C、five
二、听朗读,按朗读顺序给图片编号。(8分) 
二、 听朗读,判断对错,对的打“√”,错的打“×”。(8分)

四、听朗读,选出确的答语。(6分)
(     ) 1、A、It’s white.            B、It’s on the chair.
(     ) 2、A、Good morning,Gogo!   B、Good afternoon,Gogo!
(     ) 3、A、It’s between the boxes.  B、They are in the box.
(     ) 4、A、Yes,I do.             B、Yes, I am.
(     ) 5、A、Thank you.           B、You are welcome.
(     ) 6、A、Yes,she does.         B、Yes, he is.

五、 听录音,按听到的顺序给句子排序。(6分)
(     )  Do you have plates and cups?
(     )  Yes,here you are.
(     )  Hello,Tony.
(     )  Let’s go to the countryside.
(     )  Your are welcome.
(     )  Thank you. 
 II  笔试部分
一、根据图片,写出单词。(10分)
                                                                  
二、选出不同类的一项。(12分)
(      ) 1、A、red        B、under           C、pink
(      ) 2、A、spoon      B、lion            C、panda
(      ) 3、A、soccer      B、tennis          C、green
(      ) 4、A、bowl       B、chopsticks       C、pencil
(      ) 5、A、forks       B、chair           C、glass
(      ) 6、A、brown      B、on             C、yellow
(      )7、A、cake        B、bread           C、pants
(      )8、A、sad         B、cold            C、he
三、从B栏中找出A栏中的正确答语,把字母编号写在括号里。(9分)
A                              B
(      )1、Are these cherries?               A 、They are pears.
(      ) 2、Where are my pants ?             B、No, she doesn’t.
(      ) 3、Do you have spoons ?             C、Yes , they are.
(      ) 4、Does she have glasses ?            D、They’re on the chair.
(      ) 5、What are these ?                  E、It’s under the bed.
(      ) 6、Where’s my pencil ?               F、Yes , we do.
四、用方框内的单词填空,使对话完整。(注意大小写,一词可以多用。)(8分)

1、I           a big cup.
2、Tony            ten bowls.
3、They don’t              pears.
4、Jenny doesn’t            a spoon.
5、         Gogo           a tent? No, he doesn’t.
6、She             have a knife.
7、You             have a kite.
五、单项选择。(15分)
(      )1、Where _____ my  pencils? ________ on  the  table.
A . is / It’s     B. are / They’re    C. are / It’s
(      )2 、Where’s  my  book?  It’s ________ the  table
A. under      B. in         C. between
(      ) 3、 _________ my  socks?  ________ on  the  bed.
         A. Where’re / They’re   B. Where’re / It’s   C. Where’s/ They’re 
(      )4、Look !  My  jacket  is            the  chair.
 A. in    B. on    C. between
(      ) 5 、         she  have  knives?  No,  she         .
          A. Do  isn’t     B. Does  doesn’t    C. Does  is
(      ) 6. ________ he  have  pens?   No, he _______.
A. Does , do     B. does,  don’t    C . Does, doesn’t
(      )7、Do  they_______ a  cat? Yes,they  do.
A. has       B. have      C. is
(      )8. Do  you  have  pencils?  Yes, __________.
        A. I  am      B. I  do      C. they  do
(      )9、_______ are  the  pears?  They’re  in  the  box.
A. What      B. Who      C. Where
(      )10、Are  these  clocks? _____________.
A. Yes,  there  are.   B. No, there  are.    C. Yes, they  are.
六、看图完成句子。(8分) 
1、   2、    3、    4、    5、

1、Where’s  my           ?  It’s           the  table.
2、Where  are  my           ?  They’re           the  table.
3、Do  they                        ?  Yes , they  do .
4、Does  she  have             ?  Yes, she            .
5、Does  Gogo             rulers?  No , he           .
听力

一、 请选出你所听到的单词或词组。
1、A        2、C        3、B        4、B      5、A   
6、C        7、A        8、C        9、B      10、C

二、 听朗读,按朗读顺序给图片编号。
8  5    6    2
1   7   3     4 

三、 听朗读,判断对错,对的打“√”,错的打“×”。
√    ×    √   ×
×    ×    √   √

四、 听朗读,选出确的答语。
1、 Where’s  my  pencil?
2、 Do  they  have  cups?
3、 Does  she  have  plates?
4、 Where  are  my  socks?
5、 Does  he  have  apples? 
6、 Where’s  the  jacket?

五、 听录音,按听到的顺序给句子排序。
3  2   1  6  4  5

文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |