2018年三年级英语下册Unit 1 — Unit 2单元测试题(开心英语附答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2018年三年级英语下册Unit 1 — Unit 2单元测试题(开心英语附答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来 源
莲山课件 w w
w.5 Y K J.Com

2017-2018第一学期
小学三年级开心学英语(第二册)单元评价练习题(一)
(Unit1-Unit2)
Class ________ Name__________ No.______ Mark___________
I 听 力 部 分
一、请选出你所听到的字母或单词,把字母代号写在括号里。(10分)
(    ) 1. A. LMN        B. LNM         C. RMN   
     (    ) 2. A. that          B. this          C. is
     (    ) 3. A. red          B. read          C. right
(    ) 4. A. balloon      B. blue           C. book
     (    ) 5. A. seven       B. sad            C. sing
     (    ) 6. A. mother      B. many          C. monkey
 (    ) 7. A. color        B. cake          C. cookie
     (    ) 8. A. or          B. oh            C. tall
 (    ) 9. A. It’s         B. He’s          C. She’s
 (    ) 10. A. We’re       B. They’re      C. You’re 
二、朗读,按朗读的顺序给图片标号。(8分)


(    )     (    )     (    )      (    )


(    )     (    )      (    )     (    )

三、听朗读,判断对错,对的“√”,错的打“×”。(8分)


(    )     (    )      (    )     (    )


(    )     (    )      (    )     (    )
四、听问句选答语,把代表正确答案的字母代号填在括号里。(10分)
(    ) 1. A. It’s blue.       B. It’s an orange.     
(    ) 2. A. Yes, she is .         B. Yes , I am .     
(    ) 3. A. I am five.       B. I am fine , thanks.   
(    ) 4. A. Yes , he is .     B. Yes , she is .     
(    ) 5. A. Yes , they are.    B. Yes ,we are .    
五、听朗读,补全所缺的单词。(5分) 
 (    ) 1. Are you            ?No , I’m          . 
 
(    ) 2. What          is this?  It’ s          .
 
 (    ) 3.         tall.
 
II 笔 试 部 分
一、看图写单词(8分)

—————        —————       —————   —————


—————        —————      —————    —————
二、写出下列单词的分写形式。(9分)
1. We’re _________    2. isn’t __________   3. You’re __________
4. She’s __________   5. They’re __________  6. He’s __________
7. it’s __________    8. don’t __________    9. Let’s __________
三、写出能替换画线部分的同类单词。(9分)
1. His brother is tall.(形容词)
     A. __________  B. __________   C. __________
2. This  is  a  rabbit.(动物)
     A. __________  B. __________   C. __________
3. The table is pink.(颜色)
     A. __________  B. __________   C. __________
四、选择题。(15分)
(   )1. –  His grandmother isn’t sad. She’s _________.
     A. small          B. sad         C. happy
(   )2. –Look, it’s __________ apple. It is _________.
A.  a ,  red          B. an , yellow     C. He’s
(   )3. –The dog is ________ .
       A. green.        B. brown.      C. blue.
(   )4. –Are you happy?                      
     A. I’m fine, thank you.     B. Yes, I do.       C. Yes, I am.
(   )5. –________________ is this?  – It’s  blue .
    A. What color.       B. What.             C. Who.
(   )6. ––Look. Many _________.
   A. color          B. colors           C. red

(   )7. –___________ is the hat?   –It’s purple.
    A. What.       B. Who.             C. What color.
(   )8. –Is this a  dog?  –___________.  
   A. Yes, it is.       B. It’s yellow.          C. No, it is yellow.
(   )9. –What color do you like?   – _____¬¬¬¬¬¬¬_________.
     A. Yes, I do.        B. I like blue.        C. I like an orange.
(   )10. –What’s this?   – It’s __________.
     A. orange         B. a orange          C. an orange orange
五、根据问句找出合适的答语,并把代号填在括号里。(10分)
(   )1. Is that a  chair?           A. It’s an orange.
(   )2. Are you happy?             B. Yes, I am. I’m happy.
(   )3. What’s this?                C. It’s green.
(   )4. What color do you like?       D. Yes, it  is .
(   )5. What color is this ?           E. I like red.
六、根据提示,写上适当的单词。(9分)
1. Please say“__________”(你好)to your family.

2. I like the ________ (棕色的)rabbit.

3. My friend is ________ (矮的).

4. It’s very ________ (热的).

5. ____    ___ (我)don’t like noodles.

6. The ___   _____ (铅笔)are yellow.

7. I don’t like ice cream. It’s ____   ____ (冷的).

8. The girls like _____    ___ (动物).

9. The apple is            ( 红色的)

听力内容及答案
听力部分:
一、1. A  2. A  3. A  4. B  5.B  6. C  7. A  8. C  9. B 10. A
二、1 .red 2. big 3. read 4. sad 5. hot 6. happy 7. you 8 . red pecil
三、1. blue (   ) 2.tall (   ) 3.good (   ) 4.small (   ) 5.short(  )
6.red (   )  7.hello (   ) 8.yellow (    )
四、1. What color is this ? (  A   )
2. Are you happy ? (  B  ) 
3. How are you ?  ( B )
4. Is she sad ?  (  B  )
5. Are they cold ?  (  A  )
五、1. Are you happy ?  No , I’m sad .
2.What color is this ? It’ s brown .
3They’re tall .
笔试部分
一、1 . you 2. tall 3. read  4.cold  5. hot  6. sad  7. small  8. pencil.
二、1. we are  2. is not  3. you are  4. she is  5. they are  6. he is   7. it  is   8. do not  9. Let us
三、1. short  cold  hot  2. monkey dog cat  3. yellow red brown
四、1 . C  2. A  3. B  4. C  5. A  6. B  7. C  8. A  9. B  10. C
五、1. D  2. B  3. A  4. E  5. C
六、1. hello  2. brown  3. short  4. hot  5. I  6. pencil
    7. cold  8. animals   9. red
 

文章来 源
莲山课件 w w
w.5 Y K J.Com
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |