2017—2018学年第一学期六年级英语上期中检测试卷(附答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017—2018学年第一学期六年级英语上期中检测试卷(附答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来
源莲 山课件 w ww.5 Y
K J.cOm

2017—2018学年第一学期期中教学质量检测卷
          六年级   英语试卷
                              评分:_______
           听力部分(40分)
一. 听音,选出你所听到的单词,填入题前括号内,每小题读2遍。(10分)
(  )1.A.turn left  B.go straight C.turn right(  )2.A. bus      B.bike        C.by
(  )3.A.film      B.follow      C.far
(  )4.A.come      B.comic       C.word
(  )5.A.postcard  B.post office C.post
(  )6.A.subway    B.ship        C.slow
(  )7.A.science   B.maths       C.chinese
(  )8.A.tonight   B.tomorrow  C.taxi
(  )9.A.GPS       B.compass     C.map
(  )10.A.down     B.slow        C.stop
二听音,判断所听内容与单词是否相符,相符的打“√”,不相符的打“×”。每小题读2遍。(10分)
1.cimema  2.turn left 3.visit  4.postcard  5.subway
(  )   (   )  (  )    (  )  (  )

三. 听音,选答语。每小题读2遍。(10分)  
1.(  )A.I come to school by bus.
        B.turn left at the post office.
        C.thank you!
2.(  )A.turn right at the second crossing.
        B.sometimes I go to school on foot.
        C.that is a good  exercise.
3.(  )A.It’s next to the bookstore.
        B.let’s go! 
        C.go straight at the park.
4.(  )A.by car.
        B.I’m going this afternoon.
        C.I’m talking with my friends.
5.(  )A.by subway.
        B.It’s near the cinema.
        C.You can go to there by train.
四.听短文判断正(T)误(F),短文读两遍。(10分)
1.(  )If you go to the Ren Ming park,you can take No.2 bus to there.
2.(  )Amy is going at 3:20.
3.(  )There is four places in the  composition.
4.(  )First they go to the Italian restarant.
5.(  )When they arrive the cinema,It’s 8’o’clock.
           笔试部分(60分)
五、 选出不同类的单词。(5分)
1.(  ) A.subway     B.crayon    C.pencil
2.(  ) A.car        B.bookstore C.train
3.(  ) A.dictionary  B.cinema    C.post office
4.(  ) A.desk       B.chair     C.comic book
5.(  ) A.English book   B.maths book  C.Mrs
六.单项选择。(10分)
1.(   )how can I get to the cinema?
——_______.
A. turn left at the bookstore .
B. tomorrow.
C. I am talking.
2.(   )what are you going to do this afternoon?
——_______.
A. I’m going to play the piano.
B. I’m going to play violin.
C. I’m going to playing a basktball.
3.(   )Which bus can get to the Ren Ming hospital?——______.
A.Ok, let’s go!
B.I see,the bus is coming!
C.No.20 or No.16 bus.
4.(   )where are you going this evening?
——_____.
A.I’m dancing.
B.I’m going to the post office.
C.I’m going this afternoon.
5.(   )How can you get the school?
——______.
A. happy birthday!
B. Let’s go!
C. Turn left at the hospital,then go straight.
6.(   )How do you come to the USA from China?
——_________.
A. By plane.
B. By train.
C. By bus.
7.(   )How do you come to Hai Nan from Ping Xiang? ——________.
A.By car.
B. By train.
C. By bike.
8.(   )When do you come to school?——_____.
A.8:00 AM.
B.5:00 PM.
C.1:00 AM.
9.(   )How do you go to the bookstore?——______.
A.ok.
B.go straight.
C.Take the No.35 bus.
10.(   )The bus is coming。——_______.
A.ok,        B.ok,let’s go!   C.turn right.
七.改病句。(10分)

1. I’m going to swimming.

2. Turn left at the bookstore and turn straight.

3. I is going this evening.

4. Is careful!

5. I’m look a dictionary.

八.按要求写句子。(10分)
1.I’m swimming.(对划线部分提问)
_____________________________________________
2. you how come do to school ?(连词成句)
_____________________________________________3. You take No.54 can bus  .(连词成句)
_____________________________________________4.Go straight and turn right at the building,then you arrive the school.(对划线部分提问)
_____________________________________________5.What are you doing?(根据实际回答)
_____________________________________________九.按要求将B栏内的选项填入A栏中的(  )内。(5分)
A栏                          
(  )What time is it?
(  )How can I get Germany from China?
(  )How do you come to school?
(  )How can I get to the cinema?
(  )What are you doing?

      B栏
A. By plane.
B. 8:20 AM.
C. Playing basketball.
D. On foot.
E. Turn left at the post office,and go straight.
十.根据阅读完成练习。(10分)
Hello,everyone.My name is David.I’m 11 years old.I;m in Xian Yuan school.I’m in class4 Grade 6.I often go to school by car or bus,because the schhol is too far from my home.every moring,I leave(离开)home,then I turn left at the door,then I go straight . at last I turn right at the hospital.this time,I arrive the station.then I get the No.57 bus.
1. David is in________school,He is in _____ ______.
2. first,David turn ______,then go straight.at last,he _________.
3. 判断对(T)错(F)。
(1).David is eleven years old.       (   )
(2).David’s school is too far from his home.
                                       (   )
(3).He goes to school on foot.       (   )
(4).David is in Class 3 Grade 5.     (   )
(5).David is in Xian Yuan school.    (   )
十一.书面表达。(10分)
根据提示写出一篇不少于6句话的小作文。(或者小对话)
提示:Mike与他的朋友打算去电影院看电影。他们在医院的后面,首先他们直走,到书店后左转,然后在邮局处右转,最后直走到达电影院。
必用词汇:go straight  turn  left  right

2017—2018学年第一学期期中教学质量检测卷
   六年级英语听力材料及参考答案
听力材料
一. 听音,选出你所听到的单词,每小题读两遍。(10分)
1. turn left 2.by plane 3.too far 4.come here
4. let’s go to send a postcard 6.look,a big ship        7.who’s maths book? 8.I’m going to take a taxi.9.my new GPS works! 10.slow down,please.
二. 听音,判断正误。每小题读两遍。(10分)
1. Let’s go to the cinema.  2.Turn right at the bookstore.  3.I’m going this morning.  4.I’m going to send a postcard.  5.you can take subway to there.
三. 听问句选答语,每小题读两遍。(10分)
1. How do you come to school?  2.How do you go to school? 3.Where is the post office?  4,What are you doing?  5.How can I get Nan Chang fromXinyu?                                              四.听短文判断正误。
“hello,Amy.where are you going?”“first,I’m going to the Itlian restarant,then I will go to the Ren Ming park.we can take No.2 bus to get there.what time is it?jackson.”“It’s 2:30 PM.”“Then I will go to the shop,I’m going to buy a dictionary and some foods.at last,We are going to the cinema.When we arrive there,It’s 6”00 PM.We are going at 2:40 PM.”                                       
参考答案
一. 听音选择。
1.A 2. C 3.C 4.A 5.A 6.B 7.B 8.C 9.A 10.B
二.听音判断。
1.√ 2.× 3.× 4.√ 5.√
三.听音选答语。
1.A 2.B 3.A 4.C 5.C
四.听短文判断。
1.T 2.F 3.T 4.T 5.F
五.选出不同类。
1.A 2.B 3.A 4.C 5.C
六.单项选择。
1.A 2.A 3.C 4.B 5.C 6.A 7.B 8.A 9.C 10.B
七.改病句。
1.swimming应改成swim。 2.turn 应改成go。
3.is 应改成am。 4.is 应改成be。 5.look应改成looking。
八.按要求写句子。
1.What are you going?   2.How do you come to school?   3.you can take No.54 bus. 4.How do you come to school? 5.略
九.选答语。
BADEC
十.阅读完成练习。
1.Xian Yuan  Class4 grade 6 2.left  turns right
3.T T F F T
十一.书面表达。

 

文章来
源莲 山课件 w ww.5 Y
K J.cOm
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |