人教版高中英语必修一Unit4 Earthquakes单元检测题(有答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

人教版高中英语必修一Unit4 Earthquakes单元检测题(有答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章来
源莲 山课件 w ww.5 Y
K J.cOm

单元仿真检测四 Unit 4 Earthquakes
满分:120分 限时:100分钟

答题栏 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
                         
 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
                         

Ⅰ.多项选择
1.This umbrella is________ — there's a big hole in it.
A.reliable     B.straight C.useless     D.extreme
2.When he learned that his father was seriously ill, he set off for home________.
A.sooner or later   B.right away C.at the same time D.more or less
3.I forgot my purse but Anna came to the________and lent me some money.
A.insurance   B.shelter   C.rescue   D.track
4.It was Paul's low test scores that________his chances of getting into a good school.
A.recovered   B.protected   C.expressed   D.ruined
5.Mary________the shoes she had bought 20 years before when she was cleaning the room.
A.came out  B.put out   C.gave out   D.dug out
6. —Mary's always ________ in reading and studying.
—No wonder she always got the first place in any examination.
A.buried  B.scheduled C.burst   D.shocked
7.The car was not seriously ________ in the accident and it won't cost much to get it repaired.
A.destroyed   B.ruined   C.damaged   D.suffered
8.—Why didn't Angus come to school today?
—He________ his leg while playing football yesterday.
A.beat   B.kicked   C.knocked   D.injured
9.The audience waited until the curtain rose and then ________ laughter at the sight of the funny actor.
A.burst out   B.burst into   C.broke into   D.began with
10.When the robber saw himself surrounded by policemen, he realized that his hope was________.
A.at an end  B.in the end   C.by the end   D.on end
Ⅱ.完形填空
In 1989 an 8.2 earthquake almost flattened America, killing over 30,000 people in less than four minutes. In the middle of complete damage and disorder, a father rushed to the school where his son was supposed to be, only to__11__that the building was__12__.
After the unforgettable shock, he__13__the promise he had made to his son,“No matter__14__, I'll always be there for you!” And tears began to__15__his eyes. As he looked at the pile of ruins, it looked hopeless, but he kept remembering his__16__to his son. He rushed there and started__17__the ruins.
As he was digging, other helpless parents arrived, __18__,“It's too late! They're all dead!__19__, face reality, there's nothing you can do!” To each parent he responded with one__20__,“Are you going to help me now?” No one helped. And then he continued to dig for his son, stone by stone.
Courageously he went on alone because he needed to know__21__himself,“Is my boy__22__or is he dead?” He dug for 8 hours ...12 hours ... 24 hours ... 36 hours ... then, in__23__hour, he pulled back a large stone and heard his son's__24__. He screamed his son's name,“ARMAND!” He heard back,“Dad, it's me, Dad! I told the other kids not to worry. I told them that if you were alive, you__25__me and __26__you saved me, they'd be saved. You promised,‘No matter what happens, I'll always be there for you!’You did it, Dad!”
“What's going on in there?” the father asked.
“There are 14 of us left__27__33, Dad. We're scared,__28__, thirsty and thankful you're here. When the building collapsed, it made__29__, and it saved us.”
“Come out, boy!”
“No, Dad! Let the other kids out first,__30__I know you'll get me! No matter what happens, I know you'll always be there for me!”
11.A.know   B.discover   C.think   D.realize
12.A.as flat as a pancake   B.as high as a mountain
C.as strong as an ox  D.as weak as a kitten
13.A.memorized   B.forgot   C.kept   D.remembered
14.A.what   B.how   C.which   D.who
15.A.fill   B.flow   C.come   D.burst
16.A.picture   B.promise   C.present   D.encourage
17.A.digging   B.digging through C.digging out   D.digging into
18.A.to say   B.said   C.and saying   D.saying
19.A.Come out   B.Come again   C.Come on   D.Come off
20.A.word   B.sound   C.row   D.line
21.A.for  B.of   C.by   D.to
22.A.live   B.living   C.alive   D.lively
23.A.38   B.the 38   C.38th   D.the 38th
24.A.breath   B.voice   C.noise   D.tone
25.A.will save   B.would save   C.save   D.would have saved
26.A.when   B.because   C.even if   D.though
27.A.for   B.behind   C.out of   D.over
28.A.excited  B.happy   C.hungry   D.sad
29.A.a promise   B.space   C.room   D.a triangle
30.A.because  B.though   C.when   D.even though
Ⅲ.阅读理解
A
Have you ever ridden over huge rocks or through grass as tall as a third­grader? The mountain bikers from an international biking group sure have!  Reporter Ricky caught up with three of them — 18­year­old Michael Castellanos, 13­year­old Gerardo Mendez, and 16­year­old Jackie Luevano — to learn about their experiences with the group.
Ricky:How often do you ride your bikes?
Michael:Every day after school. But I ride on the weekend, too.
Gerardo:I use my bike to get to and from school and to get to my after­school program. I don't like to ride my bike if it's snowing, though!
Jackie:I only ride my bike in the summer, but when I do, I like to ride three times per week.
Ricky:What's the difference between riding in the city and in the mountains?
Michael:You have to follow more rules and laws when you ride your bike in the city. In the mountains there are laws but not as many.
Jackie:It's harder riding in the mountains, but it's quieter. The hardest part is learning to use your gears (挡). I was used to riding a city bike that doesn't have gears and then when I started to ride in the mountains I had  to learn that gears make it easier to ride.
Ricky:What is the best part of the mountain rides?
Jackie:My favorite thing is getting a break from being indoors. After being inside all day, it's nice to enjoy the clean air and feel the wind.
Gerardo:Our group is usually really loud, but when we ride in the mountains, we are quieter and we can hear the birds and the water.
31.Who goes to school by bike?
A.Jackie.   B.Michael.   C.Ricky.   D.Gerardo.
32.The mountain biker Michael________.
A.rides in the mountains three times a week
B.often uses gears to make it easier to ride
C.feels freer when riding in the mountains
D.likes to ride in the snow
33.What does Jackie like  most in the mountain rides?
A.Having a rest.   B.Drinking the water.
C.Watching the birds.   D.Enjoying the weather.
34.The text is mainly about________.
A.different kinds of riding
B.an international biking group
C.the skills of riding in the mountains
D.an interview with three mountain bikers
B
There's a street in Harlem that comes alive every Saturday with the sound of gospel (福音)music. You won't tind any church there — just a simple stone house full of teenagers and the woman who draws them in.
Her name is Vy Higginsen, a New York theater producer. Five years ago she created something called“Gospel for Teens”.
If you're thinking that Higginsen thought up this program as a way to save the teens, you'd be wrong. She did it to save the music.
The faces and voices of Gospel for Teens include kids between the ages of 13 and 19 who gather in Harlem each week from all over New York and New Jersey to study the tradition and the art of singing gospel.
Higginsen runs an advanced (高级的) class, but each fall she brings in a new group, putting out a call for auditions (试音) in local papers, on radio, and in churches. She calls them her“beginners”.
Yolanda Howard, age 14, had arrived by subway from the Bronx very early.“I was so happy because I was the first person,” she said.
And she brought along her friend Rhonda Rodriguez. Asked if she was nervous, Rodriguez told Lesley Stahl, a reporter,“I was really nervous.”
“Did they really have to be great in the audition?” Stahl asked Higginsen.
“No,”she replied. “We_don't_expect_them_to_be_great.They're teenagers.”
One girl who auditioned only knew little about music. “That's why we have this school!” said Higginsen.
So she and the teachers she calls music masters — including her own daughter Knoelle — want to accept as many kids as they can.
And that next Saturday, there they were: the 46 kids Higginsen chose as her new beginners, including Yolanda Howard and her friend Rhonda Rodriguez, who thought she wouldn't get in, but Higginsen had decided to give her a chance.
35.Which of the following is the best title for the text?
A.You don't need to know everything!
B.Give nervous kids a chance!
C.Go to the audition!
D.Save the music!
36.Gospel for Teens was founded to________.
A.help kids behave themselves
B.raise money to build a church
C.teach the tradition and the art of gospel music
D.offer kids a chance to meet some new friends
37.Who was nervous during the audition?
A.Lesley Stahl.   B.Yolanda Howard.
C.Rhonda Rodriguez.   D.Knoelle.
38.By saying “We don't  expect them to be great”, Vy Higginsen means________.
A.few teenagers know how to sing gospel music
B.she helps teenagers to develop their musical talent
C.great teenagers can take advanced classes without auditions
D.teenagers are always too nervous to show their talent in the auditions
C
Everybody hates rats. But in the earthquake capitals of the world — Japan, Los Angeles, Turkey — rats will soon be man's new best friends.
What happens after an earthquake? We send in rescue dogs. Why? Because they can smell people. Dogs save lives. They help rescuers to find living people. But dogs are big and they can't get into small spaces.So now a new research project is using a smaller animal to save lives: the rat.
How does it work? First, the rat is trained to smell people. When this happens, the rat's brain gives a signal(信号). This is sent to a small radio on its back, and then the rescuers follow the radio signals. When the rat's brain activity jumps, the rescuers know that someone is alive.  The rat has smelled that person.
Although there are already robots which can do this job, rats are better. Christian Linster at Cornell University, New York, says,“Robots' noses don't work well when there are other smells around. Rats are good at that.” Rats can also see in the dark. They are cheaper and quicker to train than dogs, and unlike robots, they  don't need electricity!
The “rat project” is not finished, but Julie Ryan of International Rescue Corps in Scotland says,“It would be fantastic. A rat could get into spaces we couldn't get to, and a rat would get out if it wasn't safe.”Perhaps for the first time in history, people will be happy to see a rat in a building (but only after an earthquake, of course.)
39.From the third paragraph we know the rescuers can judge a person is alive by________.
A.the noise made by the rat
B.the rat's unusual behaviour
C.the signal sent by the radio on the rat's back
D.the smell given off by the person
40.In doing rescue jobs,________.
A.rats smell better than dogs
B.dogs don't need to be trained to smell people
C.robots' sense of smell can be affected by other smells around
D.rats can see in the dark and are smaller than robots
41.Rats have all the following advantages EXCEPT that________.
A.they are more fantastic than other animals
B.they are less expensive to train than dogs
C.they don't need electricity
D.they are small and can get into small places
42.After reading the passage we know________.
A.at present rats have taken the place of dogs in searching for people
B.the“rat project” has been completed
C.people are now happy to see a rat in a building
D.now people still use dogs and robots in performing rescues
D
Most people prefer to stay indoors during a snowstorm, but Kenneth Libbrecht is not most people. When snow starts falling down from the winter sky, the scientist's work begins. Taking a magnifying glass(放大镜), a paintbrush, and a camera with him, he heads out into the cold.
Outside, Libbrecht waits for snowflakes(雪花)that are just right. Sometimes he waits for hours. Finally, he sees the snowflakes he's been waiting for. As the snowflakes fall, Libbrecht carefully catches them on his paintbrush. Then he points his camera and shoots.
The scientist's shiny pictures recently earned him a prize, which is given to top science photographers around the world.
Libbrecht takes pictures of snowflakes to learn more about their shapes. The snowflakes form when water steam(水蒸气) in a cloud freezes. Every snowflake grows into a hexagon. That is a six­sided shape. However, no two snowflakes look the same. Experts are not sure why.
To find the answer,  Libbrecht has traveled to snowy places around the world. He has taken pictures of snowflakes in Canada, Alaska, and Vermont. The work takes patience, Libbrecht explained.“It doesn't snow all the time, and when it does, the snowflakes aren't always good,” he said. Once he's collected enough pictures, he returns to his science lab in California to do research.
Since developing his interest in snowflakes, Libbrecht has collected nearly 10,000 snowflake pictures. He will spend most of this winter studying them. The scientist's outdoor work is far from over, though. Libbrecht plans to one day go to other snowy places to take more photos.
“I really enjoy watching the snow fall and trying to see what I can find,” he said.“There is a lot of fun.”
Kenneth Libbrecht also gave some good advice to kids who want to study snowflakes. “You don't need a lot of things. With a simple magnifying glass on a snowy day, you can really see quite a bit if you just stop and look.”
43.Kenneth Libbrecht is different from most people in that________.
A.he likes to take pictures   B.he likes to research snow
C.he doesn't like warm weather   D.he doesn't like life indoors
44.Paragraph 2 is mainly about________.
A.how snow forms
B.what snowflakes look like
C.how Libbrecht takes pictures of snow
D.what Libbrecht plans to do next
45.Why does Libbrecht take pictures of snowflakes?
A.To study their shapes.  B.To enjoy the snow.
C.To find pleasure.   D.To win a prize.
46.Libbrecht advised kids who want to study snowflakes to________.
A.watch carefully  B.buy a good camera
C.be patient   D.spend much time
E
A little knowledge about earthquakes can increase your chance of surviving. The keys are education and preparing in advance(提前). The earthquake safety tips below will not make you an expert. However, they could make  a life­saving difference if you find yourself in an earthquake situation.
What to do when the shaking begins:
•DROP, COVER, AND HOLD ON! DROP to the floor and get under something for COVER and HOLD ON until the shaking stops. Move only a few steps to a nearby safe place. Stay indoors until the shaking stops and you're sure it's safe to exit. Stay away from windows.
•If you are in bed, hold on and stay there, protecting your head with a pillow.
•If you are outdoors, find a_clear_spot away from buildings, trees, and power lines. Drop to the ground.
•If you are in a car, slow down and drive to a place with few big things. Stay in the car until the shaking stops.
What to do after the shaking stops:
•Check yourself for injuries. Protect yourself from further danger by putting on long trousers, a long­sleeved shirt, strong shoes, and work gloves.
•Check others for injuries. Give first aid for serious injuries.
•Look for and put out small fires. Get rid of the dangers. Turn off the gas if you smell gas or think it's leaking(漏气).
•Listen to the radio for instructions.
•Expect aftershocks. Each time you feel one, DROP, COVER, AND HOLD ON!
•Inspect (仔细检查) your home for damage. Get everyone out if your home is unsafe.
•Use the telephone only to report life­threatening emergencies.
47.What would be the best title for the passage?
A.Earthquake safety tips   B.What is an earthquake?
C.What to do after an earthquake   D.What to do during an earthquake
48.How is the passage mainly developed?
A.By comparing facts.   B.By giving examples.
C.By giving explanations.   D.By following the time order.
49.When the shaking begins, you should________.
A.stand under the tree   B.stand beside the window
C.sit down as quickly as possible   D.cover your head with a pillow
50.After the shaking stops, you should do the following EXCEPT________.
A.offering help to those injured
B.listening to the radio for instructions
C.staying where you are and not moving
D.wearing long trousers and strong shoes
Ⅳ.完成句子
51.The little boy ________________________ his friends as soon as he himself was out of danger.(rescue)
小男孩一脱离危险就尽他的一切努力救助他的朋友。
52.________________________ what the headmaster said.Some of them are against him.(agree)
并不是所有的老师都同意校长的话。他们有些人反对他。
53.The children wanted to have a fancy dress party so we ____________________________
____________________ for them.(dig)
孩子们想有一个奇特的化装舞会,所以我们找出我们所有的奇特的服装给他们。
54.When the drunk driver saw the police coming, he got into his car ___________________
______________________________.(as)
当醉酒的司机看见警察走来时,他钻进车里似乎要驱车离开。
55.The firefighters have sent those people ________________________ to the safe place.(trap)
消防队员已将被困在燃烧的楼里的那些人送到了安全的地方。
56.A number of teachers are present today, ________________________.(whom)
许多教师今天都出席了,数量有300人。
57.________________________, he was admitted into the big local company.(expect)
正如他父母所期望的,他被当地的大公司录取。
58.In a civilized world, always ________________________ is the best and most perfect wisdom.(think)
在一个文明的社会里,看重别人永远是最好也是最明智的。
59.________________ were some of the tools he used when he was alive.(bury)
和他一起埋葬的是他活着的时候用过的一些工具。
60.I would like to ________________________ those who have helped me today.(express)
我今天想对那些帮助过我的人表达我的谢意。
Ⅴ.短文写作
假设你是校英语报的小记者李华,请根据表格中的内容写一篇题为“A big earthquake”的新闻报道。
时间 2013年4月20日上午8:02。
地点 四川省雅安市芦山县。
损失情况 伤亡人数众多,房屋倒塌,大量的民众无家可归。
救援情况 当地居民自救,解放军战士和医疗工作者前往救援,全国人民积极捐助。

注意:1.词数不少于120;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:县county;居民resident
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________


答案
Ⅰ.1.选C 根据there's a big hole in it可知,这把伞“没用了(useless)”。reliable“可靠的”;straight“直的”;extreme“极度的”。
2.选B 句意:听到父亲病重的消息后,他立刻往家赶。right away“立刻;马上”,符合题意。sooner or later“迟早”;at the same time“同时”;more or less“或多或少”。
3.选C 根据lent me some money可知,安娜帮助了“我”,故选rescue。 insurance“保险”;shelter“掩蔽”;track“轨道”。
4.选D 根据题意可知,是保罗的低分“毁掉了(ruined)”他上一个好学校的机会。recover“恢复”;protect“保护”;express“表达”。
5.选D 根据when she was cleaning the room可知,玛丽在整理房间的时候“发现(dug out)”了她20年前买的那双鞋。come out“出版;发表”;put out “扑灭”;give out“分发”。
6.选A 考查动词词义辨析。句意:“玛丽整天埋头于学习和读书中。”“难怪她每次考试都得第一名。” be buried in “埋头于;专心于”。
7.选C damage多指对无生命物体的损害,造成降低价值、破坏功能等后果;destroy多指彻底地、毁灭性地破坏,不能或很难再修复;ruin多指因外部原因而受到严重破坏或毁灭,侧重破坏的彻底性。故选C项。
8.选D 由语境可知:安格斯没有到校的原因是腿受伤了。injure意为“损害;伤害”,符合语境。
9.选B 句意:观众一直等到帷幕升起,然后一看到喜剧演员就大笑起来。burst into laughter“突然笑起来”,符合题意。
10.选A 考查短语at an end的用法。at an end意为“结束,终结”。
Ⅱ.11.选B only to表示“结果却,不料”。discover指在表面上就能“发现”,符合语境。
12.选A 地震过后,建筑物都被夷为平地,因此用as flat as a pancake。
13.选D 这里表示父亲记起了他曾对儿子许下的诺言,故用remembered。
14.选A 由第四段和最后一段中出现过的no matter what happens可知选A,意为“无论发生什么”。从结构上分析,此处省略了happens。
15.选A 这里表示想到儿子,泪水涌入了眼眶。tears作主语表示“眼泪”时,可用于tears fill one's eyes和tears come into one's eyes结构,只有A项符合搭配。
16.选B 这里表示他不停地想起他对儿子许下的诺 言。promise“诺言,承诺”。
17.选B 这里表示父亲开始在废墟里挖掘。dig through ...“在……里挖掘”,符合语境。
18.选D 此处应用现在分词作伴随状语。若作并列谓语则应用and said。
19.选C 这里表示其他家长劝他放弃努力,面对现实。come on符合语境。
20.选D 因为父亲对他们说的是一句话,因此用one line“一句话”。
21.选A 这里表示父亲想要亲自弄清楚儿子是生是死。for oneself表示“独自地,亲自”,符合语境。
22.选C alive作表语,表示“活着的”,其含义与dead相对。
23.选D 此处表示“在第38个小时的时候”,序数词前面要加定冠词。
24.选B 根据语境可知,父亲搬开了一块大石头后听到了儿子的“声音”。
25.选B 这里表示儿子坚信如果父亲活着就会来救他。根据主句及从句中的时态可判断选B项。
26.选A 此处意为“如果你来救我,他们也会得救”。when符合语境。
27.选C out of 33意为“33人中……”。特别注意此题中的介词与前面的left没有任何联系,There are ...left是固定用法。
28.选C 根据前后与之并列的“害怕的”和“口渴的”可判断应选hungry“饥饿的”。
29.选D 根据常识,房屋倒塌时形成的三角空隙能使人安全。
30.选A because引导原因状语从句。
Ⅲ.
语篇解读:本文是应用文。文章是对三位骑自行车登山爱好者的访谈。
31.选D 细节理解题。根据文中的“Gerardo: I use my bike to get to and from school”可知。
32.选C 推理判断题。根据文中的“Michael: You have to follow more rules and laws when you ride your bike in the city. In the mountains there are laws but not as many.”可知,Michael觉得在山里骑自行车受约束少一些,更自一些。
33.选A 细节理解题。根据文中的“Jackie: My favorite thing is getting a break from being indoors.”可知。
34.选D 主旨大意题。根据第一段的“Reporter Ricky caught up with three of them ...to learn about their experiences with the group.”以及下文的问答形式可知,本文主要是对三位骑自行车登山爱好者的访谈。
语篇解读:本文是记叙文。Vy Higginsen创建了名为Gospel for Teens的组织,其目的不是为了挽救青少年,而是为了挽救音乐。
35.选D 标题归纳题。本文围绕Vy Higginsen创建的名为Gospel for Teens的组织展开描述,Vy Higginsen创建该组织的目的不是为了挽救青少年,而是为了挽救音乐。故D项最适合作为本文标题。
36.选C 细节理解题。根据第四段末的“... to study the tradition and the art of singing gospel”可知答案。
37.选C 细节理解题。根据第七段中的“...Rhonda Rodriguez. Asked if she was nervous, Rodriguez told Lesley Stahl, a reporter,‘I was really nervous.’”可知答案。
38.选B 推理判断题。根据本句话后的“They're teenagers.”及下一段中的“One girl who auditioned only knew little about music.‘That's why we have this school!’said Higginsen.”可推测,Vy Higginsen认为青少年不懂音乐很正常,他们开设这个音乐课程的目的就是为了帮助他们培养音乐才能。
39.选C 细节理解题。根据第三段内容中的“When this happens, the rat's brain gives a signal (信号). This is sent to a small radio on its back, and then the rescuers follow the radio signals.”可知答案为C。
40.选C 推理判断题。根据文章第四段中的“Robots' noses don't work well when there are other smells around. Rats are good at that.”可知,机器人的嗅觉可能会受到其他气味的影响。
41.选A 细节理解题。文章第一句提到“Everybody hates rats.”,由此可知,人们并不喜欢老鼠。
42.选D 推理判断题。由文章最后一段中的“The ‘rat project’ is not finished ...”可知A、B两项错误;由文章最后两句可排除C。
语篇解读:本文是记叙文。有这样一位科学家,在寒冷的冬天,当别人都躲在暖和的家里时,他却拿起摄像机去记录雪花纷飞的美好时刻,去拍摄那片片晶莹剔透的雪花。
43.选B 细节理解题。第一段把Libbrecht与大部分人作了对比:别人在室内待着时,他却在冰天雪地里拍摄雪花。
44.选C 段落大意题。根据本段的动作描述:waits, catches, points, shoots可知,本段描述的是这位科学家给雪花拍照的过程。
45.选A 细节理解题。根据第四段末的“However, no two snowflakes look the same. Experts are not sure why.”和第五段的“To find the answer, ...do research.”可知,他给雪花拍照是要进行科学研究。
46.选A 细节理解题。根据最后一段Libbrecht所说的话可知,对于有相同爱好的孩子们来说,他们并不需要很多装备,只需要stop and look就可以了。
47.选A 标题归纳题。本文主要介绍了震中及震后应该采取的安全措施和相关注意事项,因此A项正确。第一段倒数第二句也给出了提示。
48.选D 篇章结构题。本文先说明了地震时应采取的措施,接着说明了震后应采取的措施,因此本文是按时间顺序展开的。
49.选D 细节理解题。根据“What to do when the shaking begins”部分的第二点可知,地震发生时,可以用枕头护住头部。
50.选C 正误判断题。根据“What to do after the shaking stops”部分可知,地震发生后需要做的事情有很多,不应该待在原地不动,因此选C项。
Ⅳ.51.did what he could to rescue 52.Not all of the teachers agreed with 53.dug out all our fancy costume 54.as if to drive away 55.trapped in the burning building 56.the number of whom is 300 57.As his parents expected 58.thinking highly of others 59.Buried with him 60.express my thanks to
Ⅴ.
参考范文:
A big earthquake
At 8:02 on the morning of April 20,2013, a big earthquake hit Lushan County, Ya'an City, Sichuan Province. As a result, a number of people were killed or injured. Many buildings fell down, and a lot of people became homeless.
After the earthquake, many local residents who survived the earthquake began to work together to rescue those who were trapped in the ruins. Thousands of soldiers and medical workers were sent to the earthquake­hit areas. They worked around the clock to save lives. At the same time, people all over the country took an active part in donating clothes and other supplies to the survivors.

 

文章来
源莲 山课件 w ww.5 Y
K J.cOm
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |