北师大版高中英语必修一Unit 2 Heroes单元测试卷(带解析)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

北师大版高中英语必修一Unit 2 Heroes单元测试卷(带解析)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来
源莲山 课
件 w w w.5Y
k J.Com

单元达标检测(二) Herose
【说明】 本试卷满分150分。考试时间120分钟。
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.When will the man leave?
A.On Monday. B.On Tuesday. C.On Thursday.
2.What is the woman going to do this afternoon?
A.To attend a meeting.
B.To see a film.
C.To meet her old friend.
3.Where is the Science Museum?
A.To the east of the zoo.
B.Next to the People's Park.
C.In the People's Park.
4.How will they go to the West Hill?
A.By bus.
B.By bike.
C.By train.
5.What will Kate do?
A.Visit Disneyland.
B.Have a test.
C.Go with the man.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6.Which book does the woman buy at last?
A.Life on the Mississippi.
B.The Prince and the Pauper.
C.The Adventures of Tom Sawyer.
7.How much does the woman have to pay?
A.24 yuan.  B.30 yuan.  C.20 yuan.
听第7段材料,回答第8至10题。
8.How many countries are mentioned in the conversation?
A.Four.  B.Six.  C.Five.
9.Why did the man visit those countries in most cases?
A.On holiday.  B.For research.  C.On business.
10.How long did the man work in France?
A.For one year.  B.For three years.  C.For two years.
听第8段材料,回答第11至13题。
11.What makes the man worried?
A.That he can't finish his work in time.
B.That Mr James won't come back tomorrow.
C.That Mr James will ask him to do more work.
12.What does the woman offer to do?
A.Ask someone to help the man.
B.Do all of the man's work.
C.Help the man out.
13.What will the two speakers do tonight?
A.Work overtime in the office.
B.Go to see a movie.
C.Work at home.
听第9段材料,回答第14至16题。
14.What holiday are the speakers talking about?
A.The summer holiday.
B.The winter holiday.
C.The spring holiday.
15.What do we know about the woman speaker?
A.She has been to most interesting places in Europe.
B.Her job includes the use of foreign languages.
C.She has a well­paid job in Britain.
16.What's the man's difficulty staying abroad?
A.He is not used to the climate.
B.He is not familiar with the situations.
C.He can't speak foreign languages.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What is the date in the story?
A.Saturday,May 12.
B.Saturday,March 12.
C.Sunday,March 22.
18.What happened last night?
A.A taxi driver saw a man stealing the computer.
B.A thief stole a computer from the school.
C.A thief stole a taxi driver's computer.
19.Which is the right number to ring?
A.4624.  B.2464.  C.6426.
20.What time does the new Sports Centre open tomorrow?
A.At 9:30 a.m.  B.At 9:30 p.m.  C.At 9:13 a.m.
答案:
1-5 BCABB 6-10 CACAC
11-15 ACBAB 16-20 CBBCA
听力材料:
(Text 1)
W:I heard you're going abroad,aren't you?
M:I wanted to go on Monday,but I couldn't get a ticket for Monday.I bought a ticket for Tuesday.
(Text 2)
M:Would you go to the cinema with me this afternoon?
W:Well,I'm meeting an old friend of mine at 4 p.m..
(Text 3)
M:Where are we going tomorrow,Mary?
W:We'll first visit the Science Museum,which is to the east of the zoo,and then drive to the People's Park.
(Text 4)
M:How shall we go for the picnic on the West Hill,by bus or by bike?
W:By bike.I think it'll be more interesting.
(Text 5)
M:Kate,do you know we are going to visit Disneyland today?
W:Yes,I know.I really want to go with you.But we are going to have a maths test instead.
(Text 6)
W:Do you have Mark Twain's Life on the Mississippi here?
M:No.But we have his The Prince and the Pauper.
W:Thanks.But I don't want to buy that book.Do you have his The Adventures of Tom Sawyer?
M:Yes,right here.
W:How much is it?
M:Thirty yuan.But I'll give you a 20 percent discount.
W:Thanks.Here is the money.
(Text 7)
W:Have you traveled much?
M:Well,I've been around the world several times.
W:What countries have you visited then?
M:I have been to France,Italy,Japan and Ireland.
W:Why did you visit them?Were you on vacation or was it for work?
M:In most cases,I went for a vacation.I once worked in France for two years,too.
W:Have you ever been to China on vacation?
M:Oh,yes,I've often been to China.I forgot to mention that.
(Text 8)
M:When will Mr James come back?
W:Tomorrow.Why?
M:He needs all the documents when he is back.But I haven't finished them yet.
W:Do you need a hand?
M:Of course.But everybody is busy with their own work.
W:I have finished all my work.I can help you this afternoon.
M:That's great.You are so kind.Now I don't have to worry about it.
W:What's your plan for tonight?
M:I don't have one yet.
W:Would you like to go to see a movie with me?
M:Why not?
(Text 9)
W:Why don't we go abroad for a change?Where I'd like to go is France,Spain,or Italy.
M:Mm,I'm not interested really.I'd rather stay at home.
W:Oh,come on,Simon.Think of the sun!
M:Yes,but think of the cost!Going abroad is very expensive.The best thing about having a holiday here in Britain is that it's cheaper.And another thing,the travelling would be easier.No boats,planes or anything.
W:Even so,we've been to most of the interesting places in Britain already.There's no point in wasting our summer holiday here.
M:Mm,I suppose you're right.However,what I hate is the trouble in changing money abroad.
W:Oh,don't be silly,Simon.
M:And what's more,I can't speak any of the languages—you know that.It's all right for you.You can speak foreign languages.
W:Exactly.You see,what I'd really like to do is to practise my French and Spanish.It would help me a lot at work.
M:Mm,but that's no use to me.
W:But just think of the new places we'd see,the people we'd meet!
M:But,look,if we stayed here,we wouldn't have to plan very much.
W:I'm sorry,Simon.I just don't want another cold English summer.
(Text 10)
Welcome,everyone.This is our Saturday Radio Programme.Today is Saturday,March 12.
Now for the news:
First some bad news.Someone stole one of the school computers last night.We don't know WHO,but a taxi driver saw a tall man at the school gate at about midnight.The man was wearing black trousers and a black hat.
Did you see him?If you did,please telephone the police on 6426,that's 6426.
Now for some good news.The new Sports Center opens at nine thirty tomorrow morning.In the afternoon,at three o'clock,there is a swimming match.If you can swim,go there and try to win.The first prize is a radio.
See you there.Good­bye.
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
My parents both love to listen to their car radios.They also love their ongoing argument about which is better—satellite radio or local,publicly supported stations.I get a lot of pleasure from hearing them try to persuade each other of their friendly arguments.They each try to persuade me,too.Both cars have nice sound systems,so they all sound great to me.I refuse to take sides.
When I ride with my mother,she listens to radio programs on one of the two local public stations that serve our area.One is a classical music station broadcast by a university.I have to admit,the music usually sounds great,and they also cover college sports and other local events.The other station is an allvolunteer station that plays different kinds of music and news programs.Both stations are mostly listenersupported,which gives them a nice community(社区)feel.It also gives the programmers freedom to play what they want to hear.Mom loves very much the idea of having members of the community give small amounts of money toward something we can all enjoy.
When I'm in the car with my dad,he listens to satellite radio.He pays a small amount of money for the satellite radio,and he thinks it is a great bargain.He says he loves having so many stations to choose from,including all kinds of music and news choices.
Mom's public radio is certainly simpler and much closer to home,but I also enjoy what Dad plays on his car radio.Each has its own merits.I like things just the way they are.I feel like I have the best of both radio worlds.
21.What can we learn about the author's mother?
A.She loves satellite radio very much.
B.She has a strong sense of community.
C.She likes listening to the radio at home.
D.She works as a volunteer at a radio station.
解析:推理判断题。根据第二段的“Mom loves very much the idea of having members of the community give small amounts of money toward something we can all enjoy”可知,作者的母亲非常支持社区成员为公益事业捐款的理念。
答案:B
22.Compared with local public radio,satellite radio ________.
A.offers more music programs
B.is mainly listenersupported
C.has more station choices
D.is free of charge
解析:细节理解题。根据第三段的“He says he loves having so many stations to choose from...”可知,卫星电台有更多的电台供听众选择。
答案:C
23.The underlined word “merits” in the last paragraph can best be replaced by “ ________”.
A.advantages      B.problems
C.chances  D.mistakes
解析:词义猜测题。根据最后一段的“Mom's public radio is certainly simpler and much closer to home,but I also enjoy what Dad plays on his car radio.”可知,Each has its own merits是“各有千秋”的意思。因此,merits此处相当于advantages。
答案:A
24.Which of the following shows the structure of the whole text?(P:Paragraph)
 
 
解析:篇章结构题。本文第一段概括全文并提出观点,第二、三段分别介绍地方公共电台和卫星电台的特点和优势,最后一段总结全文,故B项准确地描述了文章的结构。
答案:B
B
“Come on!All of us are cutting math.Who wants to go to take that quiz? We're going to take a walk and get lunch instead.Let's go!”says the coolest kid in your class.Do you do what you know is right and go to math class,take the quiz and all? Or do you give in and go with them?
People who are your age,like your classmates,are called peers.When they try to influence you how to act,to get you to do something,it's called peer pressure.It's something everyone has to deal with—even adults.
Peers influence your life,even if you don't realize it,just by spending time with you.You learn from them,and they learn from you.It's only human nature to listen to and learn from other people in your age group.
Peers can have a positive influence on each other.Maybe another student in your science class taught you an easy way to remember the planets in the solar system,or you got others excited about your new favourite book,and now everyone is reading it.Sometimes peers influence each other in negative ways.For example,a few kids in school might try to get you to cut class with them.
It's difficult to say “no” to peer pressure,but you can do it.Paying attention to your own feelings and beliefs about what is right and wrong can help you know the right thing to do.
It can really help to have at least one other peer,or friend,who is willing to say “no” too.If you continue to face peer pressure and you're finding it difficult to handle,talk to someone you trust,a parent,or a teacher.They can help you feel much better and prepare you for the next time you face peer pressure.
25.With his words in the first paragraph,the kid is ________.
A.planning some interesting activities after school
B.making an announcement about a dinner party
C.persuading other kids to take a quiz with him
D.encouraging other kids to cut a class
解析:细节理解题。根据第一段内容可知,这个很酷的孩子是在极力怂恿其他同学跟他一起逃课,不参加数学考试
答案:D
26.According to the author,________.
A.peer pressure does kids more harm than good
B.math is the most difficult subject for most kids
C.kids today are under greater pressure than before
D.peer pressure exists among people of all age groups
解析:细节理解题。根据第二段中的“It's something everyone has to deal with—even adults.”可知,作者认为,peer pressure(同龄人压力)存在于各个年龄段的人群中。
答案:D
27.It's suggested in the last paragraph that the readers ________.
A.make more close friends while at school
B.learn to refuse their friends in a polite way
C.get support from someone else if it's necessary
D.build closer relations with their parents and teachers
解析:推理判断题。根据最后一段的“If you continue to face peer pressure and you're finding it difficult to handle,talk to someone you trust,a parent,or a teacher.”可知,作者建议读者在必要时可以向父母或者老师寻求帮助。
答案:C
28.The text is probably written for ________.
A.the students  B.the parents
C.the teachers  D.the friends
解析:读者对象题。从文章首段的kid in your class,第四段的another student以及最后一段的talk to someone you trust,a parent,or a teacher等可看出,本文主要是写给学生的。
答案:A
C
When my sister Gina was born,she had a problem with her heart.Her heart was pretty bad in the beginning and she stayed in the hospital for a month.The first few years were very difficult because she was very sick.She had five operations(手术) before she was three years old.She had trouble walking,playing with other children,and going to school.
Although Gina couldn't laugh and talk,we all knew that she just needed love and care.Our parents wanted to take Gina to a special place in Florida where she could swim with dolphins.Gina was afraid of swimming with them because she had never been around dolphins before.We had also never travelled that far as a family.
When we got to Florida,we saw where the dolphins lived.It was a place where kids with special needs like Gina could come and spend time.I thought it was going to be a vacation,but it wasn't.Gina had to work hard every day for a week.
The trip was amazing.Gina laughed and clapped(拍手)when she saw the dolphin,and the dolphin splashed(溅起水花)when it saw Gina.They swam together all day.Gina was able to move her body more than she normally did at home.Mom and Dad were proud of Gina.I was,too.
29.We know from the text that Gina ________.
A.experienced five operations in a month
B.got along well with other children
C.stayed in the hospital before three
D.was born with a heart disease
解析:细节理解题。根据第一段的“When my sister Gina was born,she had a problem with her heart.”可知,Gina天生患有心脏病。
答案:D
30.The author's family went to Florida to ________.
A.treat Gina for her illness
B.have a family trip
C.see the dolphins
D.learn to swim
解析:推理判断题。根据第二段的“Our parents wanted to take Gina to a special place in Florida...”第三段的“Gina had to work hard every day for a week.”以及最后一段的“Gina was able to move her body more than she normally did at home.”可知,作者一家去佛罗里达是为Gina治病。
答案:A
31.How did Gina feel about swimming with dolphins at first?
A.Excited.  B.Frightened.
C.Angry.  D.Proud.
解析:细节理解题。根据第二段的“Gina was afraid of swimming with them...”可知。
答案:B
32.Why did the author say the trip was amazing?
A.Florida has many dolphins.
B.Gina became a normal person.
C.The dolphins there were very lovely.
D.Swimming with the dolphins was good for Gina.
解析:推理判断题。根据最后一段的内容可知,Gina通过和海豚游泳康复很快,因此作者才觉得佛罗里达之旅很神奇、不可思议。
答案:D
D
Amanda Hocking's parents divorced when she was young.Money was tight and there was no cable TV at home.“So I read a lot and took up writing,” she recalled.The first novel Dreams I Can't Remember was written when she was 17.She sent it to several publishers,but was rejected.Yet she did not give up.She wrote one after another.By 2010,she had written 17 unpublished novels.
Having spent years fruitlessly trying to interest traditional publishers in her work,Amanda Hocking became penniless and frustrated.What was worse,an exhibition about Jim Henson,the creator of The Muppets,was coming to Chicago later that year,but she couldn't afford to make the trip!
Then an idea occurred to her.She could upload her unpublished novels onto digital ebook sites.It was six months before the exhibition,and she thought she would surely make $300 needed for the desired journey to Chicago.
On April 15,2010,Hocking made one of her books available to Kindle readers on Amazon's website to raise cash for The Muppets trip.
Within a few days,she sold nine copies of My Blood Approves,a novel set in Minneapolis.By May she had posted two further books in the series,Fate and Flutter,and sold 624 copies.In July she posted Switched,the novel she wrote in no more than a week.It brought in over $6,000 that month alone,and in August she quit her day job as a carer for disabled children.
In six months,Hocking raised not only the $300 she needed,but an additional $20,000 by selling 150,000 copies of her books.Over the past 20 months Hocking has sold 1.5 million books and made $2.5 million all by herself.Not a single publishing house was involved.
Amanda Hocking did get to Chicago to see The Muppets.And meanwhile she helped to set off a revolution in global publishing.Now she is considered as a pioneer of the selfpublishing revolution.
33.Which of the following is the most suitable to describe Amanda Hocking?
A.Insistent.  B.Selfless.
C.Honest.  D.Generous.
解析:推理判断题。根据第一段中的“She sent it to several publishers,but was rejected.Yet she did not give up.She wrote one after another.”可知,Amanda Hocking是个坚持不懈的人,故选A项。
答案:A
34.We can infer from the text that ________.
A.Amanda's friend paid for her trip to Chicago
B.Jim Henson helped Amanda a lot in writing
C.Jim Henson helped Amanda publish her first novel
D.Amanda is a big fan of The Muppets
解析:推理判断题。根据第三段最后一句可知,Amanda Hocking要在短短六个月内凑足前往芝加哥观看《布偶秀大电影》作者展览的路费,由此可推断出Amanda Hocking是其忠实的粉丝,故选D项。
答案:D
35.What can be the best title for the text?
A.Amanda Hocking—Pioneer of the selfpublishing revolution
B.Amazon.com—A website that helps to realize writers' dream
C.My Blood Approves—A historic novel in publishing revolution
D.Amanda Hocking—A famous American writer in modern literature
解析:标题归纳题。本文主要介绍了自我出版革命的领军人物Amanda Hocking,故选A项。
答案:A
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
I'm 30 years old,and there are several things that life has taught me that I want to share with you.Here are the 4 lessons that life has taught me in the past 30 years.
Take care of your body.
Life is “unfairly” biased(偏向的) towards people who “look good”,like it or not.So it's important that you do all that is in your power to look your best. 36   You will live longer,and you will live happier,if you take care of your body; you may even get promoted faster on your job.Remember that your health is really your greatest wealth.
 37 
No one taught me to save when I was growing up;no one told me the importance of saving.Fortunately,I was able to learn the value of saving through reading great books like “The Millionaire Next Door”.What I want to teach others is to save at least twenty percent of your income.If you are to be wealthy,you must not just earn a lot,you must save a lot.
Think in the long term.
In high school I was thinking about college,in college I was thinking about life after college.I'm designing my life and I'm making decisions today that will enable me to live the life I desire when I'm in my 40's,50's and 60's.You have to think in the long term;you have to see the“ big picture”. 38 
Realize the power of focus.
Focus,focus,focus... 39   If you fail in this lifetime,you will fail because of broken focus.If you focus on the goals that are most important to you,you will achieve them.The problem is that there are so many distractions(使人分心的事). 40  Winners decide to major on majors,and they even let important things slip,because they just focus on achieving what is critical(极重要的)to their goals.
A.Save your money.
B.The importance of saving.
C.If you plan your future properly,you will live into your plans.
D.I mean dressing nicely,working out and eating right.
E.It's critical that you pursue relationships with individuals who are good first.
F.Nothing is more critical than focus.
G.What separates the winners from the losers is that the winners learn to focus on their goals.
答案:36-40 DACFG
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
In our discussion with people on how education can help them succeed in life,a woman remembered the first meeting of an introductory __41__ course about 20 years ago.
The professor __42__  the lecture hall,placed upon his desk a large jar filled with dried beans(豆),and invited the students to __43__  how many beans the jar contained.After  __44__ shouts of wildly wrong guesses the professor smiled a thin,dry smile,announced the __45__ answer,and went on saying,“You have just __46__  an important lesson about science.That is:Never __47__ your own senses.”
Twenty years later,the __48__ could guess what the professor had in mind.He  __49__ himself,perhaps,as inviting his students to start an exciting __50__  into an unknown world invisible (无形的)to the __51__,which can be discovered only through scientific __52__.But the seventeenyearold girl could not accept or even __53__  the invitation.She was just  __54__ to understand the world.And she __55__  that her firsthand experience could be the  __56__.The professor,however,said that it was __57__.He was taking away her only __58__  for knowing and was providing her with no substitute.“I remember feeling small and __59__,” the woman says,“and I did the only thing I could do.I __60__  that course that afternoon,and I haven't gone near science since.”
41.A.art  B.history
C.science  D.math
解析:根据第二段第46空后面的“an important lesson about science”可知应选science,表示“理科,自然科学”。
答案:C
42.A.searched for  B.looked at
C.got through  D.marched into
解析:search for“寻找”;look at“看”;get through“通过,穿过,接通”;march into“走进”。根据上下文判断应选D项,表示“教授走进报告厅”。
答案:D
43.A.count  B.guess
C.report  D.watch
解析:根据下文“wildly wrong guesses”判断此处教授是让学生们“猜猜”坛子里有多少豆子。
答案:B
44.A.warning  B.giving
C.turning away  D.listening to
解析:warn“提醒,警告”;give“给予”;turn away“转过去,驱逐”;listen to“听”。根据当时的情景判断,教授“听”了学生的胡乱猜测。
答案:D
45.A.ready  B.possible
C.correct  D.difficult
解析:老师宣布的当然是“正确”答案,所以选correct。
答案:C
46.A.learned  B.prepared
C.taught  D.taken
解析:learn a lesson“获得教训”,符合教授要表达的意思。teach sb.a lesson“教训某人”。
答案:A
47.A.lose  B.trust
C.sharpen  D.show
解析:lose senses“失去感觉”;trust senses“相信感觉”;sharpen senses“强化意识”;show senses“表现感觉”。根据语境判断应选B项。句意:永远不要相信你自己的感觉。
答案:B
48.A.lecturer  B.scientist
C.speaker  D.woman
解析:根据上下文可知,20年后这位“妇女”猜出了教授的想法。
答案:D
49.A.described  B.respected
C.saw  D.served
解析:describe...as...“把……描述成……”;respect...as...“把……尊为……”;see...as...“把……看作……”;serve...as...“把……用于……”。根据句意判断C项最佳,表示“把自己看成是……的人”。
答案:C
50.A.voyage  B.movement
C.change  D.rush
解析:voyage“航程,旅行”;movement“运动”;change“变化”;rush“匆忙,繁忙”。根据句意判断应选A项,表示“开始进入未知世界的一次激动人心的旅程”。
答案:A
51.A.professor  B.eye
C.knowledge  D.light
解析:根据上下文判断应选B项,表示“对眼睛来说是无形的”,也就是说用肉眼看不到的。
答案:B
52.A.model  B.senses
C.spirit  D.methods
解析:model“模型,型号,模范”;sense“感觉,意识”;spirit“精神”;method“方法,方式”。根据句意判断应选D项,表示“只能通过科学的方法去发现”。
答案:D
53.A.hear  B.make
C.present  D.refuse
解析:根据表示递进意义的副词even,并结合全文最后这位妇女的话不难看出应选hear,表示 “没有听进教授所说的话”。
答案:A
54.A.suggesting  B.beginning
C.pretending  D.waiting
解析:suggest“建议,表明”;begin to do sth.“开始做某事”;pretend to do sth.“假装做某事”;wait to do sth.“等着做某事”。根据上一句可知,当时这位姑娘只有17岁,说明她刚刚“开始”理解这个世界,所以选择B项。
答案:B
55.A.believed  B.doubted
C.proved  D.explained
解析:believe“相信”;doubt“怀疑”;prove“证明”;explain“解释”。根据后面的句子判断,应选A项,表示“她相信最初的体验可能是真实的”。
答案:A
56.A.growth  B.strength
C.faith  D.truth
解析:growth“成长”;strength“力量”;faith“信念”;truth“事实”。根据语境可知选D项。
答案:D
57.A.firm  B.interesting
C.wrong  D.acceptable
解析:根据表示转折意义的however判断应选C项,表示“教授说(最初的体验)是错误的”。
答案:C
58.A.task  B.tool
C.success  D.connection
解析:根据句意判断应选B项,表示“认识(未知世界)的唯一工具”。
答案:B
59.A.cruel  B.proud
C.frightened  D.brave
解析:cruel“残忍的”;proud“自豪的”;frightened“害怕的”;brave“勇敢的”。与“感觉渺小”意义一致的应该是“害怕的”,故选C项。
答案:C
60.A.dropped  B.started
C.passed  D.missed
解析:drop“放弃”;start“开始”;pass“通过”;miss“错过”。根据前文的描述看出,被教授伤害后,我“放弃”了这门课程。
答案:A
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
For most Americans,clocks and watches are very 61.________(importance).They are always aware of them.In the morning some people have to get up when it is still dark.Others sleep through several hours of sunlight.But both groups wake up  62.________  they hear their alarm clock ring.When they get 63.________(dress)and eat breakfast,they listen to the radio,and the radio 64.________(tell) them again and again exactly what time it is.
On the way to work or school,people look at their 65.________(watch).If they think they are going to be late,they hurry.At work,Americans think it is important to arrive at meetings on time.Their lunch breaks are short,66.________(last)only half an hour or all hour.Late in 67.________  afternoon,they check their watches often 68.________(see) how soon they can  go home.
In the evening,however,Americans are more relaxed.They try 69.________(arrive) on time,but they don't worry if they are a few minutes late to meet friends in a restaurant.Also,people who arrive a few minutes late to a movie are usually in time to see the main feature film.
Americans are used to living by clocks and watches.It is 70.________  for them to understand that people in many parts of the world don't think time is so important.
61.important 考查形容词。根据前面的are可知,这里应用形容词。
62.when 考查连词。这里的意思是“但当他们听到闹钟响的时候,他们都起床”。
63.dressed 考查非谓语动词。get dressed“穿衣”,表示被动的动作。dress是及物动词,和主句主语they之间为动宾关系。
64.tells 考查时态。主语是the radio,从前面的listen可知用现在时态,故用tells。
65.watches 考查名词。watch指的是手表。在工作或者上学的路上,人们要看的是手表,因此填watch,因为主语是people,故用复数形式。
66.lasting 考查非谓语动词。last“持续”,和lunch之间为主动关系,故用现在分词。
67.the 考查冠词。in the afternoon“在下午”。
68.to see 考查不定式。to do不定式表目的。
69.to arrive 考查非谓语动词。try to do sth.“打算做某事;试图做某事”。try doing sth.“试着干某事”。
70.hard 考查形容词。这里用形容词作表语。前面说“美国人生活中习惯了看表”,所以“他们很难理解世界其他各地有些人竟然认为时间不重要”。
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
For my opinion,the most important thing in the world is TIME.However long one may live,his life consists a certain number of years,and a year has only 12 months,a month 30 days or one day 24 hours.Once you waste one hour,you cannot get it no matter how much you would pay for it.Even though you are the richest person in the world,you cannot afford waste your time,because it meant that you are wasting your life.Even though you are the most powerful person in the world,a hour has 60 minutes for you just as for everyone else who struggles in the bottom of the society.If you work with highly efficiency,you can do many more in a certain period of time like other people.
答案:
ForIn my opinion,the most important thing in the world is TIME.However long one may live,his life consists ∧of a certain number of years,and a year has only 12 months,a month 30 days orand one day 24 hours.Once you waste one hour,you cannot get it ∧back no matter how much you would pay for it.Even though you are the richest person in the world,you cannot afford ∧to waste your time,because it meantmeans that you are wasting your life.Even though you are the most powerful person in the world,aan/one hour has 60 minutes for you just as for everyone else who struggles inat the bottom of the society.If you work with highlyhigh efficiency,you can do many more in a certain period of time likethan other people.
第二节 书面表达(满分25分)
假如你是李华,英语课上老师要求你们用英语介绍自己的偶像。请根据表格内容写一篇介绍中国女子网球运动员李娜的英语短文。
姓名 李娜
出生时间 1982年2月26日
出生地 湖北武汉
主要经历 ①6岁开始练习网球,1999年成为职业选手;②2008年北京奥运会获第4名;③2011年法网获女单冠军;④亚洲第一个网球大满贯单打冠军。
注意:1.词数100左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:法网——the French Open;
女单——women's singles;
大满贯——the Grand Slam
                                                                              
                                                                            
                                                                            
                                                                             
[参考范文]
The person I admire most is Li Na,a Chinese professional tennis player.
Li Na was born in Wuhan,Hubei on February 26,1982.She began playing tennis at the age of six and became a professional in 1999.In 2008,she got fourth place at the Beijing Olympic Games.In 2011,Li Na won the women's singles champion in the French Open.She is the first Asian player to win a Grand Slam tennis singles championship.
Though Li Na has been retired,she is determined to continue doing something valuable.Her spirit encourages many young people to realize their dreams.


 

文 章来
源莲山 课
件 w w w.5Y
k J.Com
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |