北师大版高中英语必修一Unit 1 Life styles单元测试卷(附解析)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

北师大版高中英语必修一Unit 1 Life styles单元测试卷(附解析)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来源
莲山 课件 w w
w.5 Y k J.COm

单元达标检测(一) Lifestyles
授课提示:单独成册 对应学生用书第71页
【说明】 本试卷满分150分。考试时间120分钟。
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What does the man like best?
A.Apples.  B.Bananas.  C.Pears.
2.What does the woman mean?
A.Lucy is not going to Jenny's birthday party.
B.Lucy likes surprising others.
C.Lucy is often late.
3.Where do the speakers want to go?
A.The supermarket.
B.The post office.
C.The cinema.
4.Where is Mr. Lee?
A.In his office.
B.In the meeting room.
C.On the playground.
5.What was the woman's plan for tonight?
A.To see a movie with the man.
B.To visit the man's grandparents.
C.To have classes with the man.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至8题。
6.How often does Susan go swimming?
A.Every day.
B.Once a week.
C.Twice a week.
7.Which exercise does Susan like most of all?
A.Running.
B.Riding a bicycle.
C.Swimming.
8.Where will they meet tonight?
A.Outside the swimming pool.
B.Outside the park.
C.Outside the garden.
听第7段材料,回答第9至11题。
9.What's the relationship of the two speakers?
A.Friends.
B.Teacher and student.
C.Father and daughter.
10.How does Tom feel about his work?
A.He doesn't like it.
B.He likes it.
C.He is unsatisfied.
11.Why is Billy away from school?
A.Because he's ill.
B.Because it's Sunday.
C.Because he doesn't like school.
听第8段材料,回答第12至14题。
12.What can we know from the conversation?
A.It often rains in the woman's city in spring.
B.The man likes the weather in the woman's city better.
C.The man isn't used to too much sunshine.
13.What does the woman suggest the man do?
A.Move to her city.
B.Live with his parents.
C.Find a better job.
14.What's the weather like in the man's city in winter?
A.Warm.  B.Cool.  C.Cold.
听第9段材料,回答第15至17题。
15.Why hasn't Mary seen John lately?
A.He went to a camping trip.
B.He was visiting his brother.
C.He's been studying.
16.Who will go camping with John?
A.John's brother.
B.Mary.
C.John's classmates.
17.What does John think of Mary's idea about camping?
A.It's wonderful.
B.It's unsafe.
C.It's expensive.
听第10段材料,回答第18至20题。
18.What will be held in the speaker's school?
A.An English lecture.
B.An English singing contest.
C.An English speaking competition.
19.When should the students enter their names?
A.Before May 15.
B.Between May 15 and June 10.
C.On July 10.
20.What will Mr.Black do during the activity?
A.Give a short speech.
B.Give a short speech and act as a judge.
C.Act as a judge.
答案:
1-5 BCCCA    6-10 BCBCB
11-15 ABACC  16-20 AABAB
听力材料:
(Text 1)
W:What's your favorite fruit?Apples or pears?
M:I like apples better than pears,but I like bananas best.
(Text 2)
M:Where is Lucy?I'm afraid she will be late for Jenny's birthday party.
W:It's not surprising.
(Text 3)
W:Where shall we get off,at the supermarket or the post office?
M:I usually get off at the post office.It's nearer to the cinema.
(Text 4)
M:Where is Mr. Lee?
W:Isn't he in his office?
M:No.I have been to his office,but he is not there.
W:Then I guess he is in the meeting room now.Oh,look!There he is.He is playing basketball on the playground.
(Text 5)
W:Would you like to go to see a movie with me tonight?
M:I'd love to,but I have to go to visit my grandparents this afternoon.I don't think I can get back in time.
W:Then how about tomorrow?
M:I have classes tomorrow.But I will have time this weekend.
(Text 6)
M:Susan.What do you do for exercise?
W: I run and ride a bicycle every day and go swimming once a week.What about you,Tom?
M:I used to go swimming and skating a lot in high school.But now I don't have any time.
W:That's too bad.Exercise is really important.
M:I know.What do you enjoy doing most of all?
W:I enjoy swimming.Well,I'm going swimming tonight.Would you like to go with me?
M:OK.I'll be glad to.
W:Then let's meet at eight outside the park gate.
(Text 7)
M:Hello.
W:Hello.Dad?
M:Yes.Mary!How are you?Is there anything wrong?
W:Oh,no.I just want to call and see how you and Mom are.It's been quite a while since I saw you last time.
M:Oh,we're both fine.Your mother is down at the new shopping center.
W:For a new dress?
M:No,for shoes this time,I think.How's Tom?
W:He's fine.He likes his work and was given a rise last month by Mr.Davis.We were all pretty pleased about that.
M:Yes.I think you should be.And how are the children?
W:Well.Billy didn't go to school today.It's nothing serious,just a cold.
M:That's OK.Call again.
W:All right.Bye.
(Text 8)
W:What a lovely day today!
M:Yes,it is a very beautiful day.It has been fine for half a month.I really like the sunshine here.
W:What's the weather like in your city now?
M:It must be bad now.It rains a lot in my city in spring and summer.I don't like the weather in my city.I prefer the weather here.
W:Then why not find a job here and live here?
M:I'd like to,but my parents are old now.They don't want me to work in other cities.By the way,how about the weather here in autumn?
W:It's cool here in autumn.But it's very cold in winter.
M:It's the same in my city.
(Text 9)
W:Hi,John,I haven't seen you for a few weeks.
M:Oh,hi,Mary.I've been studying a lot for my final exam.
W:Well,the term is almost over now.
M:Yes.My brother's coming for a visit this summer,and we'd like to see some of the country.But travelling is so expensive.
W:Have you thought about camping?
M:Camping?I've never done that.
W:I think you'll really like it.It's much cheaper than staying at a hotel.And being close to nature is a good way to forget about our school for a while.
M:What a good idea!We can go by bike until we find a nice place and just camp.
(Text 10)
Dear classmates,attention,please!I have an announcement to make.In order to improve our spoken English,an English singing contest will be held in our school.It is being put on by the school's Students' Union.It will be held in the lecture theatre.It starts at 7:00 pm on June 10.If you want to take part in it,please go to your monitor and enter your name for it.You must enter your name before May 15.Five English teachers in our school will be invited to act as judges.Mr.Black from America will act as a judge too.He will give a short speech before the contest.There will be two first prizes,four second prizes and six third prizes for excellent competitors.First­prize winners will get three hundred yuan,second­prize winners will get two hundred yuan,and third­prize winners will get one hundred yuan.Every class can select 5 classmates to take part in the contest.Do your best.I'm sure it will be fun.That's all.Thank you!
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Health,Wellness and the Politics of Food
9:00 a.m.—9:45 a.m.Blue Tent
Panelists (答问小组成员):Jami Bernard,David Kamp,Marion Nestle and Peter Singer.
Hosted by Denise Grady,science writer for The New York Times.
How does what we eat not only affect our bodies,but also the world? The food and nutrition experts debate the role that the diet plays in both personal and global health,and present a look at food politics.
Sports Writing:For the Love of the Game
9:50 a.m.—10:35 a.m. Blue Tent
Panelists:Christine Brennan,Ira Rosen,Joe Wallace and Joe Drape.
Hosted by William C.Rhoden,sports writer for The New York Times.
Whether catching that key moment of victory or defeat,or covering breaking news,sports writers are anything but audience.Listen as some professionals discuss the special experience in reporting of sports news.
The Art of the Review
11:15 a.m.—12:00 a.m. Green Tent
Panelists:John Freeman,Barry Gewen,David Orr,Celia McGee and Jennifer Schuessler.
Hosted by Sam Tanenhaus,editor for the Book Review of The New York Times.How much of an effect does the book review have on book sales? Join this group of critics as they discuss the reality of book reviews and bestseller lists,and how they choose books for review.
New York Writers,New York Stories
3:00 p.m.—3:45 p.m. Green Tent
Panelists:Cindy Adams,Richard Cohen,Ric Klass and Lauren Redniss.
Hosted by Clyde Haberman,columnist(专栏作家)for the City Section of The New York Times.
Join this inspiring group of New York—centric writers as they talk about why New York is a gold mine of ideas for their work.
21.If you are free in the afternoon,you can attend ________.
A.The Art of the Review
B.New York Writers,New York Stories
C.Health,Wellness and the Politics of Food
D.Sports Writing:For the Love of the Game
解析:细节理解题。在四项活动中,只有B项的活动时间是在下午。
答案:B
22.Sam Tanenhaus is in charge of ________.
A.The Art of the Review
B.Health,Wellness and the Politics of Food
C.New York Writers,New York Stories
D.Sports Writing:For the Love of the Game
解析:细节理解题。根据第三项活动中的“Hosted by Sam Tanenhaus...”可知此人负责的是“The Art of the Review”。
答案:A
23.All the four activities ________.
A.are about writing
B.will last 45 minutes each
C.can be attended freely
D.will attract many readers
解析:细节理解题。根据各项活动的时间安排可知文中的四项活动都各自持续45分钟。C项在文章中没有信息支持。
答案:B
24.We can learn from the text that ________.
A.sports writers are a type of audience
B.The New York Times is popular
C.Denise Grady will discuss politics
D.book reviews may affect book sales
解析:推理判断题。根据第三项活动中的“How much of an effect does the book review have on book sales?”可推断书评可能影响书的销售。
答案:D
B
When you are little,the whole world feels like a big playground.I was living in Conyers,Georgia the summer it all happened.I was a second grader,but my best friend Stephanie was only in the first grade.Both of our parents were at work and most of the time they let us go our own way.
It was a hot afternoon and we decided to have an adventure in Stephanie's basement.As I opened the basement door,before us lay the biggest room,full of amazing things like guns,dolls,and old clothes.I ran downstairs,and spotted a red steel can.It was paint.I looked beyond it and there lay even more paint in bright colors like purple,orange,blue and green.
“Stephanie,I just found us a project for the day.Get some paintbrushes.We are fixing to paint.” She screamed with excitement as I told her of my secret plans and immediately we got to work.We gathered all the brushes we could find and moved all of our materials to my yard.There on the road in front of my house,we painted big stripes (条纹)of colors across the pavement (人行道).Stripe by stripe,our colors turned into a beautiful rainbow.It was fantastic!
The sun was starting to sink.I saw a car in the distance and jumped up as I recognized the car.It was my mother.I couldn't wait to show her my masterpiece.The car pulled slowly into the driveway and from the look on my mother's face,I could tell that I was in deep trouble.
My mother shut the car door and walked towards me.Her eyes glaring,she shouted,“What in the world were you thinking? I understood when you made castles out of leaves,and climbed the neighbors' trees,but this! Come inside right now!” I stood there glaring back at her for a minute,angry because she had insulted (侮辱)my art.
“Now go clean it up!” Mother and I began cleaning the road.Tears ran down my cheeks as I saw my beautiful rainbow turn into black cement.
Though years have now passed,I still wonder where my rainbow has gone.I wonder if,maybe when I get older,I can find my rainbow and never have to brush it away.I guess we all need some sort of rainbow to brighten our lives from time to time and to keep our hopes and dreams colorful.
25.What did the writer want to do when his mother came home?
A.To introduce Stephanie to her.
B.To prevent her from seeing his painting.
C.To put the materials back in the yard.
D.To show his artwork to her.
解析:细节理解题。从第四段中的“I couldn't wait to show her my masterpiece.”可以知道,作者是迫不及待地想向母亲展示自己的杰作。
答案:D
26.In his mother's eyes,the writer ________.
A.was a born artist
B.always caused trouble
C.was a problem solver
D.worked very hard
解析:细节理解题。从第五段的“Her eyes glaring,she shouted,‘What in the world were you thinking?I understood when you made castles out of leaves,and climbed the neighbors'trees,but this!Come inside right now!’”可以看出,在妈妈眼里,作者总是惹麻烦,用树叶造城堡、爬邻居家大树,现在又乱涂乱画。
答案:B
27.The underlined word “rainbow” in the last paragraph refers to ________.
A.the rainbow in the sky
B.the stripes on the pavement
C.something imaginative and fun
D.important lessons learned in childhood
解析:词义猜测题。从文章最后一段可以看出在作者眼中,儿时画的彩虹是非常美的,富有想象力,承载着梦想和美好寄托。
答案:C
28.It can be learned from the passage that parents should ________.
A.encourage children to paint
B.value friendship among children
C.discover the hidden talent in children
D.protect rather than destroy children's dreams
解析:推理判断题。从文章中的“...angry because she had insulted(侮辱)my art.”可以知道,父母要善于呵护孩子的梦想,不然的话,会让孩子难过的。
答案:D
C
One in ten teens says they use “study drugs” to improve their performance in school.Socalled “study drugs” refer to prescription medicines(处方药)that are used to treat ADHD(注意力缺乏症).But most parents have no understanding of the problem,a new study finds.
In January,2013,researchers from the University of Michigan Mott Children's Hospital did a national survey of more than seven hundred families with teens.They found that only one percent of parents believe their child has taken a study drug.
Yet in a 2012 University of Michigan study,ten percent of secondyear high school students and twelve percent of thirdyear high school students say they use a study drug.
The misuse of study drugs didn't come to the attention of almost all parents.“What we found in this survey is a clear mismatch (不协调),” said Dr.Matthew Davis,one of the researchers.It is a mismatch between what parents believed and what their kids were reporting.
“We know teens are spreading the word that these drugs can improve their grades,” Davis said.“But these prescription medicines are drugs.And teens who use them without a prescription are taking a serious risk.”
The new survey showed that fiftyfour percent of white parents were “very concerned” about their child taking study drugs compared with thirtyeight percent of Hispanic(拉美的)parents and thirtyseven percent of black parents.
However,just twentyseven percent of parents surveyed have talked to their teens about using study drugs.Of these parents,fortyone percent were black,twentyseven percent were white and seventeen percent were Hispanic.
Students with a prescription for an ADHD drug should be required to keep their medicines in a safe place,such as the school nurse's office.Seventynine percent of parents think so,the survey shows.This may help prevent it from being shared or used by other students.
29.According to Paragraph 4,Dr.Davis thinks________.
A.the 2012 University of Michigan study is untrue
B.it is a good way to take study drugs to treat ADHD
C.some parents still don't realize the study drug problem
D.it is necessary to do another new survey about study drugs
解析:推理判断题。根据第二、三段的调查数字对比以及第四段Davis所说的“一些家长对孩子们滥用‘学习药’不知情,与这种严重的药物滥用现象很不协调”可推断,他认为一些家长没有意识到“学习药”滥用的问题。
答案:C
30.Dr.Davis believed using study drugs to improve grades ________.
A.is worth a try
B.is bad for health
C.sometimes works
D.causes little harm
解析:细节理解题。根据第五段的“...teens who use them without a prescription are taking a serious risk.”可知,Davis认为滥用学习药对身体健康有害。
答案:B
31.Which is TRUE of the study drug problem according to the survey?
A.Hispanic parents showed more concern about it.
B.38 percent of Hispanic parents didn't know about it.
C.27 percent of white parents were less worried about it.
D.About onefourth of parents have discussed it with their teen.
解析:细节理解题。根据倒数第二段的“...just twentyseven percent of parents surveyed have talked to their teens about using study drugs.”可知,只有27%,大约四分之一的被调查的父母与孩子们讨论过吃学习药的问题。
答案:D
32.What is the purpose of this text?
A.To give useful advice.
B.To introduce a new drug.
C.To report a research result.
D.To explain what ADHD is.
解析:写作目的题。不少美国中学生服用“学习药”,以为能够提高学习成绩,但是许多家长对此并不知情。本文报道了美国密歇根大学关于这个现象的调查报告
答案:C
D
Every kid more or less complains about school.But five to ten percent of kids dislike it so much that they don't want to attend.If a child seems upset or anxious about school,pretends to be sick to stay home,repeatedly winds up in the nurse's or principal's office,or refuses to talk about the school day,you should be concerned.
One fear that keeps children from enjoying,school is separation anxiety.It most frequently occurs during times of family problems or when a child is about to enter a new school.With younger kids,watch how you say goodbye those first few days of school.A firm “Have a great day,and I'll pick you up at 2:30!” is more confidenceinspiring than “Don't worry.I can be there in ten minutes if you need me.”
You can help your child handle fearful situations—from speaking up in class to taking tests—by rehearsing at home.Help make large projects less discouraging by breaking them into manageable pieces.Teach your child to replace thoughts such as “I'm going to fail”with“I can handle this”.
Some kids dislike school because they have no friends.This may be the case if your child is always alone,fakes illness to avoid class outings or gives away treasured possessions in an attempt to be liked.Often loneliness problems can be solved by improving social skills.A child may need to learn how to look others in the eye when he speaks,or how to talk above a whisper—or below a yell.You might teach a young child a few “friendship openers”,such as “My name's Tom.What's yours? Do you want to play games?”
33.When a school boy has separation anxiety,he is ________.
A.worried about his study
B.uncertain if he can deal with his family
C.eager to go to school
D.unwilling to leave his family for school
解析:推理判断题。根据第二段第一句内容可推知如果孩子有了孤立的焦虑,就不愿离开家去上学。
答案:D
34.When a child gives his beloved toy to an unfamiliar classmate,he must be stuck in ________.
A.separation anxiety
B.complaints about school
C.a loneliness problem
D.a fearful situation
解析:推理判断题。最后一段前两句中提到一些孩子不喜欢上学是因为他们没有朋友,他们可能总是独自来往,假装生病,或者把珍贵的东西送给别人来讨对方的欢心,由此可推断这样的孩子患有孤独症。
答案:C
35.Which of the following best shows the composition of the passage?
(1)—Paragraph 1 (2)—Paragraph 2
(3)—Paragraph 3 (4)—Paragraph 4
A.(1)→(2)→(3)→(4)
B.(1)(2)→(3)(4)
C.(1)(2)(3)(4)
D.(2)(1)(3)(4)(3)
解析:文章结构题。第一段是总括段;后面的三段是并列关系,针对孩子的不同表现分别提出了具体的建议。
答案:C
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How to Be Confident
 36   Even if your physical appearance,or social skills aren't what you wish they were,that doesn't have to stop you from being confident.Here's how to believe in yourself.
1.Make a list of special talents you have,or of things you do that are good—morally or otherwise.It doesn't have to be a specific skill;it can be an approach or an attitude that you hold through life. 37  Are you very patient with people? Do you always see the humorous side of things?Are you always there for your friends?
2. 38  When you feel strongly about something,speak loudly and clearly and make eye contact with people.People will judge you all the time,and usually they'll misjudge you anyway,so why bother trying to live up to their opinions at all?
3.Take care of yourself.Eat a healthy diet and get enough exercise.Don't abuse your body,don't overload it,and don't deny it any of the things it needs.At the same time,don't obsess (沉迷). 39  Those things are only bandaids and make up.Confidence comes from within.In order to be confident,you must value yourself and understand that your wellbeing is important.
4.Improve your posture. 40  Don't drop your shoulders.Make sure that your back is straight,your shoulders are square,and your chest sticks out slightly (but stay loose,otherwise you'll appear stubborn and nervous).Good posture also helps with deep breathing,which helps with feeling calm and relaxed.
A.But smiling at yourself in the mirror helps you to love yourself,thus making you a bit more confident.
B.Buying all the moisturizers(润肤霜),creams will not bring you closer to who you want to be.
C.It is surprising how powerful the simple step of taking action can be.
D.Do you always stay calm,cool and collected,even in hurried situations?
E.Having good posture can actually make you feel more confident.
F.Know that you have important things to say and do.
G.We are all human and have weaknesses.
答案:36-40 GDFBE
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
There was once a lazy crow (乌鸦).He thought it was too much trouble to __41__  food.“Caw!Caw!” he said.“If someone brought me my food every day,I'd be very __42__!”
One day,he saw a(n)  __43__  pigeon (鸽子)flying by.“How happy and wellfed it looks,” the crow said to himself.So the crow __44__  the pigeon until they came to a __45__.There were some other __46__  there too.Before long,an old man came along and brought them a large bag of food.When the man had gone,the crow flew over to the pigeons.“Caw! Caw!”said he.“Can I __47__  you?”
“No,you can't!”__48__ the pigeons angrily.“We don't know you.”
   The crow went home feeling __49__.But he suddenly had a(n) __50__.“I'll paint my  __51__ grey,” he said,“and then the pigeons will __52__ I am one of them.” After he finished the painting,he flew off to the park and was __53__  by the pigeons.The crow was so hungry that he got very excited at the food.“Caw!Caw!Give lots to me!” he said loudly.__54__,the pigeons found he was a crow.They flew after him and made him __55__.
Sadly,the crow flew to his own forest.But when his old friends,the other crows saw him,they asked him to __56__.They did not __57__ him because of his greypainted feathers.So the crow felt __58__ than before.His own __59__ did not want him,__60__ the pigeons wouldn't let him into their group.
“What looks easier isn't always so,” the crow said to himself.“I wish I had never painted my feathers grey!”
41.A.pick out      B.look for
C.put away  D.hand in
解析:由下文的If someone brought me my food every day可知,乌鸦觉得找食物很麻烦。
答案:B
42.A.lovely  B.healthy
C.pretty  D.happy
解析:如果有人每天给乌鸦送食物,他当然会感到很高兴。
答案:D
43.A.boring  B.funny
C.fat  D.old
解析:由下文的wellfed可知,乌鸦遇到一只胖鸽子。
答案:C
44.A.caught  B.followed
C.protected  D.taught
解析:由下文乌鸦和一群鸽子的对话可知,他一路尾随遇到的这只鸽子。
答案:B
45.A.park  B.forest
C.square  D.house
解析:由下文的he flew off to the park可知。
答案:A
46.A.men  B.visitors
C.crows  D.pigeons
解析:由下文的the crow flew over to the pigeons可知,公园里还有另外一些鸽子。
答案:D
47.A.help  B.see
C.join  D.believe
解析:乌鸦看见鸽子在吃东西,他也想吃。
答案:C
48.A.shouted  B.advised
C.explained  D.continued
解析:由上文的No,you can't和下文的angrily可知。
答案:A
49.A.lucky  B.asleep
C.sad  D.tired
解析:鸽子不让乌鸦吃东西,他回到家感到很难过。
答案:C
50.A.choice  B.idea
C.change  D.accident
解析:由下文乌鸦说的话可知,他突然想到一个好办法。
答案:B
51.A.head  B.feet
C.feathers  D.legs
解析:由下文的his greypainted feathers可知。
答案:C
52.A.think  B.guess
C.hope  D.understand
解析:乌鸦把羽毛涂成灰色,这样鸽子会以为他也是一只鸽子。
答案:A
53.A.attacked  B.discovered
C.noticed  D.welcomed
解析:由下文的Give lots to me可知,乌鸦刚飞去公园时,很受鸽子的欢迎。
答案:D
54.A.Strangely  B.Suddenly
C.Finally  D.Interestingly
解析:乌鸦得意忘形露了馅儿,因此当他一说完话,鸽子就发现他其实是一只乌鸦。
答案:B
55.A.wait  B.stop
C.cry  D.leave
解析:由下文的Sadly,the crow flew to his own forest可知,鸽子把乌鸦赶走了。
答案:D
56.A.hurry up  B.give up
C.set off  D.go away
解析:见上题解析。
答案:D
57.A.miss  B.know
C.like  D.forget
解析:由下文的because of his greypainted feathers可知,其他的乌鸦由于他灰色的羽毛也不认识他,因此也赶他走。
答案:B
58.A.colder  B.busier
C.worse  D.stronger
解析:乌鸦被鸽子赶出队伍,现在自己的家也回不去,因此他处境比以前更糟糕了。
答案:C
59.A.brothers  B.sisters
C.parents  D.friends
解析:由上文的his old friends,the other crows可知。
答案:D
60.A.and  B.but
C.as  D.though
解析:didn't want him和wouldn't let him into their group之间为并列关系。
答案:A
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Eating habits are different in different countries.The Chinese have a 61.saying (say)—eat good things for breakfast,eat a big meal for lunch,but eat 62.less (little) at dinner.Many Americans agree that one should start the day with a good breakfast,63.but  their ideas about lunch and dinner are 64.different(difference).
Most Americans only give 65.themselves(they) a short time for lunch.So they eat a small lunch.After work they will have more time to eat a big dinner.Also a quiet dinner at home with all the family 66.talking (talk) about their day is a way to take 67.a good rest after a long hard day of work.
Eating at restaurants 68.is(be) also different.In China,people like to talk and laugh while eating.Very often you can hear people talking and laughing 69.loudly(loud),and they are just having a good time.In America it is not like this.They want a quiet place 70.where they can eat a good meal far away from the noises of the outside world.
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
The Chinese New Year is one of the most important festival for the Chinese people.It falls on the first day of first month in the Chinese lunar calendar.At New Year's Eve they have a family feast,ate dumplings,fish and meat.After that,they stayed up until midnight to welcome to the New Year with fireworks.On New Year's Day,people visit our relatives and friends to exchange New Year's greetings.Children receive “luckily money” in red paper.Lion dances,dragon dances or other performances are also part of the celebration it usually lasts for three days.
答案:
The Chinese New Year is one of the most important festivalfestivals for the Chinese people.It falls on the first day of ∧thefirst month in the Chinese lunar calendar.AtOn New Year's Eve they have a family feast,ateeating dumplings,fish and meat.After that,they stayedstay up until midnight to welco\meto the New Year with fireworks.On New Year's Day,people visit ourtheir relatives and friends to exchange New Year's greetings.Children receive “luckilylucky money”in red paper.Lion dances,dragon dances orand other performances are also part of the celebration itwhich或者在it前添加and usually lasts for three days.
第二节 书面表达(满分25分)
假定你是李华,你的朋友李明写信告诉你他因不善于交友而苦恼。请根据以下提示给他回信,提出建议。
提示:1.友善、乐于助人;
2.多与他人交流;
3.多参加活动;
注意:1.词数100左右;
2.可以适当发挥,以使行文连贯;
3.开头和结尾已为你写好,不计入总词数。
参考词汇:communicate(v.)交流;activity(n.)活动
Dear Li Ming,
I'm sorry to hear that you're feeling worried for failing to make friends.Some tips below may be helpful to you. 
                                                                           
                                                                           
                                                                               
                                                                           
Yours sincerely,
Li Hua
[参考范文]
Dear_Li_Ming,
I'm_sorry_to_hear_that_you're_feeling_worried_for_failing_to_make_friends.Some_tips_below_may_be_helpful_to_you.First,be kind,friendly and polite to others and ready to help others,through which you'll get well paid.Second,try to communicate with others more,for it helps strengthen your ties with friends and lots of misunderstandings can be avoided.Third,take an active part in activities,such as sports,games,travels and parties.In this way,you'll get more chances to communicate with others.Besides,it's also very important that friends should be faithful to each other.
Anyhow,there're many ways to develop a good friendship.Hope you'll get along well with your friends.
Yours_sincerely,
Li_Hua


 

文 章来源
莲山 课件 w w
w.5 Y k J.COm
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |