2017学年必修二英语Module6单元测试卷(外研版附答案和解释)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017学年必修二英语Module6单元测试卷(外研版附答案和解释)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来源
莲山 课件 w w
w.5 Y k J.COm

单元检测(六)
第一卷
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.How many kilos has the woman lost?
A.Five.    B.Seven.    C.Eleven.
2.What does the woman like doing?
A.Swimming.
B.Watching ping­pong matches.
C.Playing ping­pong.
3.When will the woman likely see Billy?
A.At 4 p.m..
B.At 5 p.m..
C.At 7 p.m..
4.What was the man bored with?
A.The match.
B.The exam.
C.The meeting.
5.Why does the man want to exchange the book?
A.Because the printing on the last pages is very poor.
B.Because the book is not interesting.
C.Because the book is short of pages.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至8题。
6.What is the man good at?
A.English.    B.Physics.     C.Art.
7.What does the man’s father do?
A.An artist.
B.A writer.
C.A journalist
8.Who only send e­mails to the man?
A.His teachers.
B.His family.
C.His friends.
听第7段材料,回答第9至11题。
9.How will the man go to Liverpool?
A.By train.    B.By air.     C.By bus.
10.How long does it take to go from the Liverpool airport to the centre by taxi?
A.One hour.
B.Fifty minutes.
C.Forty minutes.
11.What time does the flight leave in the morning?
A.At 5 o’clock.
B.At 6 o’clock.
C.At 7 o’clock.
听第8段材料,回答第12至14题。
12.Whom does the woman want to see?
A.A boss.    B.A friend.     C.A doctor.
13.What’s the matter with the woman?
A.She has got a headache.
B.She has got a backache.
C.She has got a toothache.
14.When can the woman come again?
A.At 9 o’clock.
B.At 10 o’clock.
C.At 11 o’clock.
听第9段材料,回答第15至17题。
15.Where can the man smoke?
A.In the bedroom.
B.In the kitchen.
C.In the living room.
16.What does the man like doing in his free time?
A.Cooking.
B.Playing music.
C.Taking exercise.
17.Which can NOT be used by the man?
A.The cooker in the kitchen.
B.The fax machine in the hall.
C.The phone in the living room.
听第10段材料,回答第18至20题。
18.What does Ling Bing mainly want to do?
A.To introduce himself to others.
B.To talk about the way he learns English.
C.To ask others to learn from him.
19.How does Ling Bing improve his spoken English?
A.By listening to English programs on the radio.
B.By keeping a diary in English.
C.By communicating with others in English.
20.Which of the following is most useful in learning English?
A.It’s necessary to remember something.
B.There’s no need to learn English grammar at all.
C.Thinking in English can help you remember something important well.
第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
21.The director had the girl play ________ important part in the film when she was at ________ age of thirteen.
A.an;an      B.the;/
C.an;the      D.the;an
22.I don’t want to waste time arguing________ you________ this matter.Please do what you are told.
A.with;for     B.with;about
C.about;over     D.over;with
23.—How did you find your visit to the museum?
—I thoroughly enjoyed it.It was ________ interesting than I had expected.
A.even much     B.far more
C.so more      D.a lot much
24.Eager to show himself as a new leader in the party,he ________ out and kept getting his attempts televised.
A.leapt      B.picked
C.carried      D.put
25.China is a big developing country ________ the Third World.
A.belonging to     B.belonged to
C.belongs to     D.belong to
26.—My brother opens a gym and there are many kinds of sports such as golf and bowling that are both ________ and relaxing in it.
—Really?I’m looking forward to experiencing them in it.
A.amazing     B.moving
C.surprising     D.entertaining
27.You were very impolite to him,for________you should make an apology to him,I think.
A.this      B.which
C.what      D.that
28.—How did it ________ that the car fell off the bridge into the river?
—I’m not sure.
A.come out     B.come across
C.come about    D.come back
29.Mary and I see each other ________,but not as often as we used to.
A.sooner or later     B.once in a while
C.in the end      D.more or less
30.He proved himself a true gentleman and the beauty of his ________ was seen at its best when he worked with others.
A.temper       B.appearance
C.talent       D.character
31.________ is generally agreed that people should love and protect the environment.
A.That       B.As
C.Which       D.It
32.To our great surprise,the twins show their plans about building the new public square ________ similarly.
A.more or less      B.by and by
C.here and there     D.now and then
33.It is Russia ________ will hold the 2018 World Cup.
A.that       B.which
C.where       D.when
34.—Why didn’t you show your surprise to your aunt in the party last night?
—By the time I got there,most of the guests ______.I had no time to prepare it.
A.arrived       B.had arrived
C.were arriving     D.have arrived
35.—Mum,I got the first prize in the English speech contest!
—________!
A.Best wishes      B.Good luck
C.Good for you     D.I see
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
The film starts out on a normal day in a typical American high school.Friends __36__ in the dining room and boys play football.But there’s a big surprise when the movie __37__ with two students going crazy in the __38__—shooting and killing people.
This is “Elephant”,__39__ in just 20 days;it stars real high school kids.American __40__ Gus Van Sant had no ready­made lines(台词).The student actors made up their own __41__,with Van Sant asking them to base their characters on their own __42__.
__43__ it may not sound very high quality,the __44__ won the Palme d’Or(金棕榈奖)for Best Film and the award for Best Director at the Cannes Film Festival in __45__ on May 25th.The film is based on the __46__ at a high school in the US,where two boys killed 13 people and then themselves in 1999.The __47__ of the movie refers to the old expression about a problem that’s as hard to ignore (忽略) as an elephant in the house.
The film takes a close look at a few hours in the lives of the victims (受害者) and the killers.It shows how high school is a __48__ experience for everyone—fun and friendly,or hard and lonely.In many ways,the two __49__ who carry out the shooting,act like ordinary kids.They joke around with one boy’s mother as __50__ serves them cakes and plays the piano.
But,there are hints (暗示) of the __51__ they feel inside.One of the boys is bullied (欺负) at school.The other plays __52__ video games.But Van Sant isn’t __53__ their killings on either bullying or violent games.In fact,the film doesn’t offer any reason why school violence happens.“I didn’t want to __54__ anything.It’s up to the __55__ to draw its own conclusions,”said the 51­year­old director.
36.A.chat B.sleep  
C.swim D.fight  
37.A.starts B.ends  
C.begins D.talks  
38.A.cinema B.church  
C.school D.station  
39.A.discussed B.lasted  
C.shown D.filmed  
40.A.president B.director  
C.film D.actor  
41.A.faces B.dialogues  
C.mind D.clothes  
42.A.teachers B.parents  
C.lives D.family  
43.A.Since B.Because  
C.Although D.However  
44.A.victims B.boys  
C.film D.director  
45.A.France B.Germany  
C.Hong  Kong D.Australia 
46.A.playing B.fighting  
C.teaching D.shooting  
47.A.actors B.director  
C.killers D.title  
48.A.different B.same  
C.happy D.sad  
49.A.teachers B.boys  
C.actors D.girls  
50.A.they B.he  
C.it D.she  
51.A.shock B.anger  
C.joy D.sorrow  
52.A.sexy B.lively  
C.violent D.healthy  
53.A.blaming B.praising  
C.scolding D.spending  
54.A.tell B.show  
C.explain D.stop  
55.A.audience B.students  
C.killers D.listeners  
第三部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Land Art,sometimes referred to as Earth Art or Earthworks,is a form of art which means using physical landscapes to create art,taking art out of the museum and into the outside world.Modern Land Art movement really got going in the 1960s,when American artists began creating Land Art on a large scale (范围).Today,works of modern Land Art can be seen all over the world,sometimes right alongside much older pieces of Land Art created by people who lived thousands of years ago.
Land Art,which is not necessarily unchangeable,can take a number of forms.For example,in 1970 Robert Smithson created the Spiral Jetty (螺旋码头),made of a collection of stones and mud,in the Great Salt Lake.The American artist made a large jetty in a spiral shape which stuck out into the waters of the lake.
Reshaping the landscape is a common feature of Land Art.It can be created by moving components (组成部分) around.People can also add things to the environment to create Land Art,like salt,which is added to the Spiral Jetty.It is also possible to use plants.In all cases,Land Art is immovable.
Land Art is designed to evolve (发展),change,and eventually decay (衰落).That’s one of the biggest differences between Land Art and most of the art one sees in the museum.Some works of art can exit only for a few hours or days.Others are exposed to rain and wind so that they evolve and decay over time,which is part of the attractiveness in the eyes of the artists.
56.From the first paragraph,we can learn that ________.
A.Land Art aims to get people interest in nature
B.American artists were the first to create Land Art
C.Land Art was the most popular art in the 1960s
D.people have been creating Land Art for thousands of years
57.All of the following are used to design the Spiral Jetty EXCEPT ________.
A.stones      B.plants
C.salt      D.mud
58.What do we know about Robert Smithson?
A.He is an American artist.
B.He is a pioneer in creating Land Art.
C.He created the most famous Land Art.
D.He lives near the Great Salt Lake.
59.From the passage we know Land Art ________.
A.cannot exist forever
B.can be moved everywhere
C.can be created in a few hours
D.can’t be changed once created
B
One cold morning in winter,I went alone to a hillside to do some hunting.I sat there waiting for about an hour.Suddenly,a big beautiful deer appeared less than 20 feet away from me.There was no cover near him.Surely I could shoot him.
To my surprise,he came toward me!He was curious,I suppose,or maybe he was stupid.For this was not a youngster,but a fully grown­up one.He must have known about men and their guns.But this deer came closer,and I still waited.His wonderful head with a set of antlers(鹿角) was clearly in sight.
I was getting a bit nervous as he walked closer.A big deer can do a lot of damage.Well,he walked right up to where I was sitting.Then he stopped and looked at me.
What happened next was hard to believe.But it all seemed quite natural.I held out my hands and scratched his head right between the antlers.And he liked it.The big,wild,beautiful deer bent his head.
I scratched and touched his head and body.His nose touched my shoulder.I fed him with my last sandwich.
Well,he finally went his way,down the hill.Shoot him?Not me.You wouldn’t,either.Not after that.I just watched him go,a strong deer carrying a proud head.
I picked up my gun,and started walking back.Suddenly,I heard two shots,one after another.If you have hunted much,you will know what two shots mean.They mean a kill.I had forgotten that there were other hunters around.
You will now understand why I gave up hunting from that day on.
60.How the deer behaved toward the writer shows that________.
A.it pretended to be friendly to the writer
B.it wanted to attack the writer
C.it was quite friendly to the writer
D.it was too scared to run away
61.Which of the following statements is FALSE according to the passage?
A.The writer didn’t shoot at the deer when he first saw it.
B.The deer bent his head so the writer could scratch it.
C.The writer gave up hunting after he killed the deer with two shots.
D.This story happened on a cold morning in winter.
62.You can infer from the passage that________.
A.a grown­up deer usually will not get close to men with guns
B.the writer was a little nervous at first as he had been attacked by a big deer before
C.the writer decided not to kill the deer the moment the deer walked up to him
D.the writer had waited for about an hour before the deer appeared
63.After reading the whole passage,we can know that the passage is written in ________ tone.
A.worried      B.excited
C.sad      D.happy
C
London has a new magazine.But it is not printed on paper.Everyone who has a television can receive it because it is on TV.
In order to read this magazine,you have to have a decoder.Each page of it is numbered,so you only have to dial the number to choose which subject you want to read about.There is a wide choice—everything is included from cooking to the latest sports news.
If you want to read the news,the first thing you have to do is to turn to the index(索引) page which has an easy­to­remember page number,100 for example.Then you start choosing what you want to read.The news is on Pages 101 to 109,so you push out the numbers and the news appears written across your screen.Perhaps you want to go out in the afternoon,so you press 181,and a brightly colored weather map appears on the screen.But the weather is terrible,so you decide to go shopping and dial 162 for a list of the week’s best bargains.But should you drive or take the train?To answer that question you only have to press 189 for the traffic report.It is very simple to use.But probably the best thing about the service is that it is being updated all the time.Journalists type new material directly onto the screen and whole pages of the magazine can be replaced in minutes.
London already has three services.One,transmitted(输送) by ITV,is called ORACLE while the other two,on BBC,are called CEEFAX because they let you see facts.Although CEEFAX and ORACLE have been operating for some time,they have not been well publicized.BBC engineers do not think that their idea will ever replace books and newspapers because they can be taken with you everywhere.But many people would agree that this is a breakthrough(突破) as great as the invention of printing,which could change not just our reading habits but our whole way of life.
64.The novelty(新颖) of magazine lies in ________.
A.its paperlessness
B.its unique viewpoint
C.its simplicity in operation
D.its quickness in transmission
65.In the sentence “Each page of it is numbered”,here “it” refers to the ________.
A.decoder      B.magazine
C.program     D.subject
66.According to the passage,the underlined word “decoder” is used to help people ________.
A.calculate the sum of certain figures
B.receive some special TV program for entertainment
C.go shopping and have other entertainment
D.get the information transmitted by TV signals
67.The passage is mainly about ________.
A.a new magazine printed in London
B.a popular TV program about magazines
C.an advanced technology helping people to communicate
D.an up­to­date way of keeping up to date
D
It all happened by chance.Frank Buonanotte,54,a CEO of two companies,was going through some junk mails when he came across a postcard named Into the Fire.For some reason,Buonanotte clicked (点击) and he was attracted.“One scene was about what it’s like to be in a fire.The smoke makes it impossible to see;firefighters are crawling (爬) along the floor;people are trapped in rooms far away,” he recalled.The short film explained how a new technology could “see” through smoke and walls so firefighters could make sure of the place of the injured and the source of a fire.
But the portable (便携式的) cameras cost more than $10,000 each,and few fire stations could afford them.About 80,000 firefighters are injured every year in the line of duty;last year,114 died.“But it’s not like cancer,” said Buonanotte.“A solution exists.The only reason why it’s not used is the shortage of money.That’s a pity.”
After retiring from his full­time job,Buonanotte decided to do something for the firefighters.At first,Buonanotte thought he would simply buy a few portable cameras.But he found that would be far from enough compared to the great need of all the fire stations.Buonanotte decided to set up and run a charity,“500 for Life”.
Since its founding in 2007,the charity has given 40 cameras to fire departments in 25 states.The Buonanotte family,which includes wife Michele,daughter Alyx,22,and son Eric,19,helped to deal with the business so that all money they got can be used directly to buy new cameras.Besides,the family itself bought several cameras a year,and Buonanotte traveled around the country to speak to raise money,and give out cameras.
The Crockery Township Fire Department in Nunica,Michigan,received one of the first portable cameras and shared it with two neighboring departments.Buonanotte said,“Usually,it is giving back that makes someone feel whole.I’ve been able to help firefighters save more lives.There is nothing better than that.”
68.How did Buonanotte find the short film Into the Fire?
A.By going through advertisements.
B.By watching TV.
C.By reading newspapers.
D.By surfing the Internet.
69.The underlined word “trapped” in the first paragraph probably means ________.
A.forgotten in the corner
B.left alone
C.kept in a dangerous situation
D.made fun of
70.The passage is mainly about ________.
A.the importance of technology
B.not fearing fires
C.an introduction to a short film
D.helping firefighters save lives
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How to use speed reading to go through newspapers or magazines?71. ________You will not only save time, but also your focus will increase and you will have fun reading even the uninteresting reports.
72.________This plays to the advantage of the tired reader who wants to stay current but has very little time to read. Often all you need to understand a news piece is the first paragraph.Here the reporter will tell you what’s happening, who it’s happening to and where it’s happening.
Sometimes you don’t even need to read the entire paragraph because the first sentence or the first couple of sentences give you all the information. If you still have more time you can move on to step two.73.________Read the last paragraph. Some news pieces are follow­ups of events that were earlier reported. In such a situation, the first paragraph may not give you all the information you need.74.________It’s usually in the last paragraph that the user is given the background information that leads to the story.
Read the “quotes” after you’ve read the first and the last paragraphs and you still feel you need more information or have more time to play with, you can come into middle of the piece by reading the direct speech of the sources of the news item. In all forms of writing where quotations are used, the writer leads the reader into the quotes and then leads the reader out. This takes too much space and therefore, robs the reader of some precious time.
75.________
A. Read the first paragraph.
B. But the last paragraph will do the job.
C. The first paragraph may be not important at all.
D. Otherwise, you can stop reading.
E. Here are three techniques you can use.
F. So glide directly to the quotation marks and read what’s within them.
G. If you follow these steps, it’s possible to get about 80 percent of a news piece.
第二卷
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Miss Brown,
We have received your application last week. We regret to informing you that our company has hired other girl for the job of secretary. Having careful studied your certificate, we decided that we should need someone with more office’s experience for this particular position. You have impressed us,but,with your desire to learn and your ability to work hard, we do hope that you will apply a position in our company sometimes in the future. We would like to thank you for your interesting in our company. Please contact to us if there are any further questions.
Yours,
John Smith
第二节 书面表达(满分25分)
据调查,儿童每周要看30到35个小时的电视节目,远远超过在校学习时间。大量的不适合儿童观看的节目,对儿童造成了不利影响。请结合实际以“No Television Day Campaign”为题呼吁家长们在星期天关上电视机,帮助儿童远离电视。
词数100左右。
注意:文章开头已给出,但不计入总词数。
TV nowadays is very universal,and everyone has access to it.TV makes it possible to keep track of current events and the latest developments in the world.By watching TV,we can enrich our knowledge and broaden our horizons.
________________________________________________________________________
 

答案
1.A 2.B 3.B 4.C 5.A 6.C 7.A 8.B 9.B
10.C 11.C 12.C 13.A 14.C 15.C 16.A 17.B 18.B 19.C 20.C
听力材料
Text 1
M:Wow!You are much thinner since the last time I saw you.
W:I have lost about five kilos.
Text 2
M:Do you play ping­pong?
W:Not really.But I like watching it.
Text 3
W:Do you think I could see Billy?
M:Let me see.He is free from 4∶30 to 6∶00 in the afternoon.
Text 4
W:How was your day yesterday?
M:Well,there was nothing to do in the morning and in the afternoon I attended a boring meeting.
Text 5
W:Hello.What can I do for you?
M:I bought a book here yesterday,and I want to change it because the printing on the last pages is very poor.
Text 6
W:Is this your handwriting?
M:Yes.Do you like it?
W:It’s beautiful.
M:I believe I’m good at art because my father is an artist.
W:Well,my handwriting is terrible,but I always write personal letters by hand—I don’t like using the computer for that.
M:Neither do I.But my family only send e­mails,I don’t get real letters anymore.
W:Me neither—I’ll write you a real letter!
M:Thank you!
Text 7
M:Good morning.Could you tell me how I can get to Liverpool,please?
W:Well,you can go by plane.
M:How long does the flight take?
W:It takes one hour to fly to Liverpool.But then it takes forty minutes to get from the airport to the downtown by taxi.The taxi from the airport costs twenty pounds.
M:I see.How much is the plane fare?
W:Forty pounds.
M:Is there a bus from the airport?
W:Yes,there is.It costs five pounds.
M:How long does the bus take?
W:About one hour.
M:I see.What time does the flight leave in the morning?
W:There’s a flight at 7 o’clock.
M:Thank you very much for the information.
Text 8
W:Good morning.I’d like to make an appointment to see a doctor this morning,Please.
M:I’m sorry.We don’t have any appointments this morning.
W:Oh dear.I’m feeling really ill.
M:What’s the matter?
W:I’ve got a headache and a sore throat.
M:Have you got a temperature?
W:I think so.I was hot and cold all night and I was sick this morning.
M:You feel awful,don’t you?Do you think you’ve got the flu?
W:Yes,probably.
M:OK,I can give you an emergency appointment.Come at 11 o’clock and wait until a doctor is free.
W:Thank you very much.
Text 9
W:You can’t smoke in the bedrooms or in the kitchen,but you can smoke in the living room.
M:So,can I bring friends back?
W:Yes,of course,but you can’t be noisy,I’m afraid.The neighbors are rather old.By the way,what do you like doing in your free time?
M:Well,I like cooking.Can I use the cooker in the kitchen?
W:Yes,you can.You can put all your things in one cupboard.Do you like playing music?
M:No,I don’t really.
W:Okay,but you can use the CD player in the living room.
M:Thanks.Can I use the phone in the hall?
W:I’m afraid not,that’s fax machine I use for work.But you can use the phone in the living room.
M:Okay.Can I leave my bike in the hall?
W:Yes,of course.
Text 10
Hello,everyone.My name is Ling Bing,from No.1 Middle School.Now I’d like to tell you how I learn English.I often read English aloud and try to learn something important by heart.It helps me remember them easily and form the good habit of thinking in English.I listen a lot and communicate with others in English.In this way,I’ve improved both my listening and my spoken English.I keep a diary in English every day and my written English is becoming better and better.I also try my best to master the necessary grammar knowledge so that I can express myself correctly.That’s how I have been learning English.I hope it will be useful to you.
21.C [考查冠词用法。play an important part in表示“在……中扮演重要角色”;at the age of为固定短语,表示“在某人多少岁的时候”。句意为:那个女孩十三岁时,导演让她在电影中扮演一个很重要的角色。]
22.B [考查介词的搭配。argue with sb.about/over sth.表示“与某人就某事辩论”。句意为:我不想浪费时间和你争辩这件事情,告诉你怎么做就怎么做吧。]
23.B [考查形容词比较级及其修饰词。so不能修饰比较级,far,a lot和even都可以修饰比较级,但是A、D两项中都没有比较级,因此只能选择far+比较级,表示“比……得多”。]
24.A [考查动词词义辨析。句意为:急于展示自己是政党的新领导,他在公众面前出风头并一直通过电视播报他的努力。本题实际上是将动词放在短语中考查的,leap out意为“引人注意”;pick out选出;carry out实行;put out发布。根据句意可知选A。]
25.A [考查belong to的用法。belong to不用于被动句,这里用现在分词短语作后置定语。句意为:中国属于第三世界,是一个强大的发展中国家。]
26.D [考查形容词词义辨析。前一句句意为:我哥哥开了一家健身馆,里面有很多像高尔夫球和保龄球这样令人愉快、放松的运动项目。entertaining令人愉快的;amazing惊人的;moving感人的;surprising惊人的,意外的。]
27.B [此题属于“介词+关系代词”引导的定语从句。先行词指物时关系代词用which,指人时用whom。]
28.C [考查短语动词辨析。根据题意“——汽车从桥上掉到河里是如何发生的?”“——我不清楚。”come about发生,符合题意。come out出版;come across偶然遇到;come back恢复;回想起来。]
29.B [句意为:我和玛丽偶尔见面,但是没有过去那么经常了。once in a while偶尔,不时地,符合题意;sooner or later迟早;in the end最后;more or less或多或少。]
30.D [考查名词词义辨析。character可以表示“文字;人物;角色”,也可以表示“性格;特征”,这里表示“性格”。]
31.D [考查it作形式主语的用法。that后引导的从句为真正的主语,it为形式主语,四个选项只有D项可作形式主语,故答案为D。]
32.A [句意为:令我们非常惊讶的是,这对双胞胎展示他们关于建造新广场的计划几乎一样。根据句意这里表示“几乎,差不多”,故选择more or less。by and by不久,很快;here and there到处;now and then有时,不时。]
33.A [考查强调句型。It is/was+被强调成分+that结构,可强调主语、宾语或状语等。]
34.B [考查时态用法。句意为:——昨晚的聚会上你为什么没将惊喜展示给你姑姑呢?——当我到那的时候,很多客人都已经到了,我没有时间准备了。by the time引导的从句用一般过去时,主句中常用过去完成时,强调“过去的过去”。]
35.C [考查交际用语。根据前句内容,这里应该表示“祝贺”对方,因此用Good for you,相当于congratulations to you。Best wishes用于信的结尾,表示祝愿的客套话;Good luck愿交好运,表示祝愿;I see我明白。]
36.A [文章开头讲述的是这部电影的梗概:朋友们在餐厅里干什么,排除B、C两项,从后面一句话“But there’s a big surprise...”来看,排除D项。所以只能是聊天。]
37.B [故事的结局出乎人的意料。]
38.C [这部电影讲述的是学校暴力,当然发生在学校。]
39.D [根据句意,这部电影拍摄的过程只有20天。]
40.B [从最后一段最后一句话我们可以知道这个人是导演。]
41.B [这里指的是台词,只能是B项。]
42.C [由于演员就是由真实的学生自己去扮演,自己去编台词,性格当然是他们真实的个性表现。]
43.C [由于不是名演员主演,而且只拍摄了20天,听起来好像质量不高。但由于比较真实,因此获了奖。]
44.C [前面的it指代的是那部电影。]
45.A [从前面the Cannes Film Festival可知是在法国。]
46.D [第一段已有提示。]
47.D [文章告诉我们电影的名字就是“Elephant”。]
48.A [高中的生活对于不同的人,体会也是不一样的,这一点从后面的解释可以得到证实:fun and friendly,or hard and lonely。]
49.B [从紧接着的下面一句话可以得知。]
50.D [指的是一个男孩的母亲。]
51.B [电影中也暗示了他们内心的感受——被欺负时的内心的愤慨。]
52.C [还有一个人玩暴力的电子游戏,受到了暴力的影响。]
53.A [导演并没有谴责说受欺负或玩暴力游戏就是校园发生暴力的根源;其实电影中没有提到暴力的原因。]
54.C [从电影中人们可以得到启示,而不是导演在电影中试图解释什么。]
55.A [看电影的人就是观众。]
56.D [细节理解题。根据第一段最后一句可知,地景艺术的存在有几千年的历史了。]
57.B [细节理解题。根据第二段最后一句“...made of a collection of stones and mud...”以及第三段的“...like salt,which is added to the Spiral Jetty.”可知,在创造Spiral Jetty时,艺术家使用了石头、泥土和盐。]
58.A [细节理解题。根据第二段“The American artist”可知Robert Smithson是美国的一名艺术家。]
59.A [细节理解题。根据最后一段第一句“Land Art is designed to evolve,change,and eventually decay.”可知,Land Art不能永远存在。]
60.C [从第五段第二句“His nose touched my shoulder.”可以看出它对作者没有恶意,而是很友好,故C正确。]
61.C [从倒数第二段第二句“Suddenly,I heard two shots,one after another.”可以看出,是别的猎人而非作者朝这头鹿开了枪,所以C是错误的。]
62.A [从第二段内容可以推断出A项正确。]
63.C [根据全文尤其是最后两段来看,可知作者是以一种很忧伤的笔调写这篇文章的。]
64.A [由文中第一段第二句可知。]
65.B [根据文意,B项最为符合。]
66.D [由文中第二段第一句可知。]
67.D [本篇文章最后一句为全文主题句,由此句可知,D项为该题正确选项。]
68.D [细节理解题。根据第一段第一句“...going through some junk mails when he came across a postcard named Into the Fire.”可知,他是在上网浏览几个垃圾邮件时偶然看到的。]
69.C [词义猜测题。根据第一段Buonanotte所说的话可知,短片中一个场景表现了在火灾现场,烟使消防员看不清东西,他们只能在地板上匍匐前进(去营救房间里的被困人员)。故可推知,画线词的意思是“处在危险中的,被困的”。]
70.D [主旨大意题。文章主要介绍了Frank Buonanotte及家人为了帮助消防员配置救援用的便携式摄影机不遗余力地创建慈善事业、发动捐款。]
71.E 72.A 73.D 74.B 75.G
短文改错
Miss Brown,
We have\ received your application last week. We regret to informinginform you that our company has hired otheranother girl for the job of secretary. Having carefulcarefully studied your certificate, we decided that we should need someone with more office’soffice experience for this particular position. You have impressed us,butso, with your desire to learn and your ability to work hard, we do hope that you will apply ∧for a position in our company sometimessometime in the future. We would like to thank you for your interestinginterest in our company. Please contact to\ us if there are any further questions.
Yours,
John Smith
 参考范文
TV nowadays is very universal,and everyone has access to it.TV makes it possible to keep track of current events and the latest developments in the world.By watching TV,we can enrich our knowledge and broaden our horizons.
However,every coin has two sides.It’s reported that,on average,children watch TV 30 to 35 hours per week.It is bad for their health to watch too much TV.It will cause near sight and overweight.Furthermore,it does harm to children’s brain development if they watch TV for long hours.What’s worse,there are many TV programs that aren’t suitable for children.
Therefore,parents should reduce the time their children spend in front of TV.So we would like to hold “No Television Day” Campaign to call on families to switch off TVs on Sundays and go for a picnic or a walk to enjoy a wonderful day!

文 章来源
莲山 课件 w w
w.5 Y k J.COm
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |