2017学年必修二英语Module2单元测试卷(外研版附答案和解释)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017学年必修二英语Module2单元测试卷(外研版附答案和解释)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来源 莲
山 课 件 w w w.
5Y k J. c oM

单元检测(二)
第一卷
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What does the woman probably do at a dancing party?
A.Watch others dancing.
B.Dance with others.
C.Dance by herself.
2.What’s the man’s idea about the music record?
A.Refuse it.
B.Accept it.
C.Send it to others.
3.What are the speakers going to do?
A.Join a party.
B.Go to a concert.
C.Talk about music.
4.Why didn’t the woman enjoy the party?
A.She didn’t have the chance of seeing Eric.
B.She didn’t like to dance with Eric.
C.She wasn’t invited to dance with Eric.
5.What are the two speakers talking about?
A.Driving in England.
B.How to drive a car.
C.A traffic accident.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至8题。
6.What time does the fast train leave?
A.At 9∶13.     B.At 9∶30.    C.At 9∶20.
7.Which platform does the fast train leave from?
A.Platform No.2.
B.Platform No.3.
C.Platform No.4.
8.How long will the journey take?
A.Less than 2 hours.
B.Less than 3 hours.
C.More than 3 hours.
听第7段材料,回答第9至11题。
9.What kind of cakes did the customer take?
A.Chinese rice cakes.
B.French cakes.
C.American cakes.
10.What’s inside these cakes?
A.Nothing.
B.Bean jam.
C.Peanut jam.
11.How many cakes did the customer take?
A.5.      B.6.      C.12.
听第8段材料,回答第12至14题。
12.Where is Tom now?
A.In the school.
B.In a restaurant.
C.At the cinema.
13.Who answers the telephone?
A.Mrs.Brown,Tom’s sister.
B.Mrs.Brown,Tom’s mother.
C.Mrs.Black,Tom’s aunt.
14.What does Bill want Tom to do?
A.Bring some food for the picnic.
B.Bring some toys for the game.
C.Bring some fruit for the trip.
听第9段材料,回答第15至17题。
15.Where does the conversation most probably take place?
A.At a restaurant.
B.At an airport.
C.At a cinema.
16.When does the woman plan to leave?
A.On Wednesday morning.
B.On Friday afternoon.
C.On Saturday night.
17.What does the woman think of the cost?
A.It’s cheap.
B.It’s reasonable.
C.It’s expensive.
听第10段材料,回答第18至20题。
18.What is the speaker?
A.A news reporter.
B.A teacher.
C.A foreign student.
19.Who has the speaker talked with?
A.Workers and news reporters.
B.Workers,teachers and students.
C.Teachers,workers and policemen.
20.What can we learn about the author from the passage?
A.He is friendly to Chinese people.
B.He has many readers in the world.
C.He is very famous in the world.
第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
21.To our joy,the operation is ________ success and the patient is now out of ________ danger.
A.a;the      B.a;/
C./;the      D./;/
22.Do you have any working experience that is ________ the job you’re applying for?
A.suitable for     B.known for
C.related to     D.addicted to
23.Our teacher keeps telling us that the future ________ to us and we should work hard.
A.belongs      B.is belonged
C.is belonging     D.will be belonged
24.Taking this VIP card,you can refer to the materials in our library free ________ you like.
A.wherever     B.however
C.whatever     D.whenever
25.Crack cocaine is ________ that it’s hard to get rid of it once you start.
A.a drug so addictive
B.a such addictive drug
C.so an addictive drug
D.such an addictive drug
26.The students all turned ________ the new teacher as she entered the classroom.
A.looked at     B.to look at
C.to looking at     D.look at
27.Stop taking this medicine and go to see a doctor ________ you have the symptom of breathing difficultly.
A.unless      B.until
C.because      D.if
28.________,film stars often wear dark glasses in public places.
A.In order not to recognize
B.So as not to recognize
C.In order not to be recognized
D.So as to not to be recognized
29.—Sara is going to marry Bill next week.
—________.They got to know just last month.
A.That’s a good point
B.You can’t be serious
C.I’m not sure about that
D.That’s right
30.Jack made a big mistake in the game and,________,he lost the chance to enter the final.
A.as a result     B.in fact
C.after all      D.in short
31.The increasingly developing technology ________ humans to know more about space and themselves.
A.makes      B.affects
C.admits      D.allows
32.Last summer Jack didn’t go to travel as usual.________,he took a part­time job in a fast­food restaurant.
A.Therefore     B.Besides
C.Instead      D.Anyway
33.The more we talk about our travel plan,the less ________ we seem to afford it.
A.likely      B.possible
C.anxious      D.formal
34.It was said that the spread of the H1N1 flu had some ________ with pigs.
A.relationship     B.connection
C.effect      D.contact
35.He was banned by the IOC ________ part in the game for a year because of his using excitant (兴奋剂).
A.to take       B.on taking
C.from taking      D.taking
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
A businessman was on a business trip to Tokyo.One day he went to __36__ some gifts for his employees back in his country.He __37__ a supermarket.A lady smiled and __38__ him.He was very touched,and felt __39__.Because he was not able to __40__ the warmth of her smile,he was watching her as he was __41__.She was giving the same __42__ to all the people who walked into the supermarket.
The businessman started __43__ if she hated doing the __44__ thing.So he asked,“My dear lady,are you __45__ of doing this job?”
The lady smiled and said,“No,sir,I have __46__ here for the last ten years and I __47__ my job.”The businessman was __48__ and asked,“Why have you stayed here for ten years,and __49__ do you like your job so much?”The lady said,“Because I am doing something good for my __50__.”The businessman found it __51__.He asked,“Why?”
The lady said,“As most of our customers are __52__,they spend foreign currency (货币) here.So our country has a lot of __53__ and becomes richer.People who are happy with our service will __54__ more often and spend more money in our country.”
Surprised by her __55__,the businessman thanked her.After returning to his own country he worked hard to show the same attitude towards his workers,and today his company is one of the best companies in the world.
36.A.buy B.order  
C.make D.pay  
37.A.opened B.cleaned  
C.entered D.checked  
38.A.welcomed B.thanked  
C.invited D.answered  
39.A.upset B.terrible  
C.good D.nervous  
40.A.require B.enjoy  
C.hide D.forget  
41.A.traveling B.working  
C.singing D.shopping  
42.A.feeling B.smile  
C.gift D.watching  
43.A.deciding B.asking  
C.thinking D.knowing  
44.A.tiring B.same  
C.small D.difficult  
45.A.fond B.tired  
C.proud D.afraid  
46.A.stood B.learned  
C.worked D.lived  
47.A.love B.prefer  
C.keep D.respect  
48.A.worried B.excited  
C.frightened D.surprised  
49.A.why B.when  
C.how D.what  
50.A.home B.country  
C.supermarket D.boss  
51.A.interesting B.hard  
C.humorous D.clear  
52.A.millionaires B.managers  
C.strangers D.foreigners  
53.A.money B.pleasure  
C.food D.people  
54.A.praise B.visit  
C.talk D.save  
55.A.action B.service  
C.attitude D.help  
第三部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
“After taking our pills,you will lose weight without any pain!”When you turn on the television,a wave of advertisements for diet pills catch your eyes.Many girls are attracted by this easy way to lose weight.
Wake up!Think about what these pills actually contain.
These days,more and more youngsters are losing weight without thinking.Some are fascinated by the claims(声称)made by diet pill makers.Others even lose weight by not eating.I really don’t agree with this.Using such methods not only drains(耗尽)your energy but also brings your healthy problems.
Diet pills have side effects.These include stunting(阻碍)your growth.Many youngsters complain that they are heavier than before after stopping the pills.Worries about your weight may develop into anorexia(厌食症)or bulimia(易饿症).
As most diet pills fail,there is every chance you will not achieve what you want.Being_obsessed_about your weight means you will admire outer appearances but neglect(忽视)inner beauty,which is far more important.
Of course,looking slim means praise from others.But is it worth the pain?
There are healthy ways to lose weight.My neighbor was lacking in confidence because she was fat.She was determined to lose weight through exercise.Every morning I saw her skipping­rope,and she did yoga(瑜伽) every week.Her hard work finally paid off,and she became a pretty and grateful girl!She said she had no secret but ate less chocolate and sweets and drank more water.
So,girls,throw those harmful pills away and do more exercise.The only way you will be happy is that you feel good about yourself from the inside!
56.Paragraph 1 mainly shows that ________.
A.many girls were cheated by the advertisements of losing weight
B.many different companies try to sell their products by advertising
C.people can buy their favorite products by advertising
D.the companies carry advertisements in the newspapers or the magazines and also on TV
57.Recently more and more youngsters,especially girls,eat the diet pills in order to________.
A.grow healthily     B.decrease energy
C.look slim      D.lower side effects
58.The underlined phrase“Being obsessed about”means“________”.
A.Being very worried about
B.Losing
C.Increasing
D.Giving no or not enough attention to
59.The best way to lose weight is to ________ according to the passage.
A.do more exercise
B.eat food without too much sugar
C.drink more water
D.all of the above
B
Most fitness advice is given to a general audience.But if you’re old,the International Council on Active Aging (ICAA) has some suggestions for you to get started and keep you at the top of your game:
Get a checkup.Talk with your doctor about getting permission to begin a fitness program and making any correction to suit your situation.
Know your choices.Before starting,choose a program you’ll enjoy,so you’ll do it regularly.Some people,for example,like to go to a gym for carefully organized workouts(锻炼),while others might prefer a more informal neighborhood walking club.
Check out the facility and the staff.Is the place friendly?Can you change clothes comfortably?Are facilities easily used?
Choose the style you want to take part in.Choose what’s best for you—a class or going alone?Morning or night hours?Indoor or outside exercise?
Start slowly.Most people are too excited and sometimes overdo it.Record a baseline(起点) of your regular activities and determine a reasonable(很合理的) schedule.
Make a date.Find a partner to exercise with you and he or she can encourage you.
Set specific short­and­long­term goals.Plan for activity in your day and pay enough attention to the plan.
Make a list.Try to list the advantages you have had (such as less stress,stronger bones or greater strength and a better sleep),rather than just the result (such as weight).
Remind yourself what your goals are.If it hurts,don’t do it.Learn to work around pain,not through it.And once you’ve reached your goal,treat yourself for the good job you’ve done,so it will encourage you to continue.
60.The ICAA makes the fitness suggestions for ________.
A.small kids     B.school students
C.old people     D.young ladies
61.What advice does the ICAA give at first?
A.Seeing your trainer.
B.Changing your situation.
C.Looking for a good fitness program.
D.Getting the doctor’s permission.
62.The underlined word “it” in the last paragraph may refer to ________.
A.the exercise     B.your goal
C.the pain      D.your body
63.The passage is most likely selected from a ________.
A.textbook     B.science novel
C.magazine     D.advertisement
C
When Kim Murton first started her driving lessons she was so nervous that she couldn’t turn the key in the ignition (点火开关).She even put off learning for years.But today she passed her test on the first try.
“I was always quite afraid of driving and it took me years to gather the courage to have a lesson.I was shaking and nervous but I just knew I had to get through it.” Miss Murton finally began lessons nine months ago.She attributed (把……归因于)her success to her instructor (教练),Stephen Lelievre.“Stephen really put me at ease”,she said.“I needed to believe in myself.I am sure he was as shocked as anyone when he heard about my results because I really was not the most natural driver.I am very grateful to Stephen.”
Yesterday Mr.Lelievre said in his 33 years as a driving instructor,he has never had a pupil pass with no mistakes.“I am really proud of Kim because she was so nervous at first.”he said.“She has come such a long way.She worked very hard.” He added.“I talked to other driving instructors when this happened and they all said they had hardly ever heard of this happening before.I know people have come close but to make no errors at all is amazing.”
Miss Murton’s mother Loretta said she was proud of her daughter who passed her test last week.“She is an excellent driver.”she said.“Her twin sister Hollie is very good too.She passed with just two mistakes.”
In the UK,40 percent of people fail the driving test at least once.But learners can make up to 15 minor mistakes in the 40­minute test.Most of those who pass make about nine mistakes.Trevor Wedge,Britain’s Chief Driving Examiner,sent a personal message,saying,“We congratulate Kim Murton on her result and wish her all the best for her driving career.”
64.When Kim Murton first started her driving lessons,she was in great need of ________.
A.communication      B.care
C.confidence       D.money
65.From the passage we can know ________.
A.Mr.Lelievre thought that it was impossible to pass the driving test with no mistakes
B.it took Kim Murton at least nine months to get ready for the driving test
C.most of the learners who pass the test have made more than 10 mistakes
D.Kim Murton was grateful to Trevor Wedge,Britain’s Chief Driving Examiner
66.Kim Murton’s result was unbelievable because ________.
A.she worked very hard
B.she came such a long way
C.she passed the exam once
D.she passed without a mistake
67.Miss Murton’s mother Loretta ________.
A.wanted to learn driving later
B.took great pride in her daughters
C.was worried about her daughter’s driving skill
D.had a twin sister who would learn driving
D
Some kids start to drink alcohol (酒精) at a young age.They think it is part of becoming an adult.They also think drinking is not that bad because so many people do it.They feel it is not as bad as taking drugs (毒品).It is easy for kids to get liquor (酒精饮料) by using fake identification (伪造证件).
Parents may start to notice a change in their child’s behavior if the child starts drinking.Kids who drink sometimes stop doing things they normally like to do.They may keep telephone calls and meetings a secret and not want anybody to touch their things.They act moodily (喜怒无常) and do not have the same eating and sleeping habits.
Parents need to stay involved (牵涉) in their kids’ lives.They should talk to their children about their problems to be aware of any change.
Parents can be the best protection.Children who get a lot of love can feel good about themselves.It helps them resist (抵抗) doing bad things even when other kids are doing them.Parents can also help set a good example by not drinking and driving.They can have firm rules in the home that everyone follows.
Give the children good ideas on how to say “no” to drinking,even when they are at a party.Try not to overreact or panic (惊慌) if the child tries alcohol.How you deal with it can affect their attitudes.It may be helpful to talk to other parents about setting up curfews (宵禁令) and rules about parties or other events.
68.Which of the following is NOT the reason why some kids have an early start of drinking?
A.They want to show their maturity (成熟) by drinking alcohol.
B.Drinking alcohol is much cooler than taking drugs.
C.They are affected by many other people around them.
D.They can get liquor easily.
69.According to the passage,what changes may happen to the kids who start drinking?
A.Nothing serious will happen to them.
B.They keep the same eating and sleeping habits.
C.They can control their moods quite well.
D.Sometimes they act secretly.
70.From the last sentence of the first paragraph,we can see ________.
A.if you are not an adult,you can’t buy liquor according to the law
B.the children can buy liquor without using fake identification
C.there isn’t any ban on buying liquor for children
D.using fake identification is allowed
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
71._________If you’re looking for a challenging situation to practice your English, just pick up the telephone. Not being able to see the person you’re talking to and the body language they’re using can make chatting on the phone one of the most difficult forms of communication.Never fear, though! Here are some tips to guide you through an average telephone conversation in English.
Greetings
72._________Even if you’re calling a business contact for a specific purpose, it’d be rude to jump right into business without a little small talk at the beginning.
Getting to the point
There always comes the point, however, where you want to move on from friendly banter and get down to business. 73.________If you are waiting to find out why someone called you, you can guide the conversation by saying, “So what can I do for you?”
Interrupting without insult (冒犯)
If you happen to be speaking with a very talkative person, and you’d like to interrupt, be sure to do it politely. For example, begin with “I would like to say something here, if I may” or “Allow me to make a point”.
Closing the call
74.________Sometimes it’s easiest to just say you enjoyed speaking to the other person. Also, keep in mind that strategically (策略地)saying the word “well” at the beginning of a sentence can indicate that you are ready to end the conversation:75.________.
A. It may be the time to offer some good wishes, such as “good luck on that interview”.
B. Believe it or not, talking on the phone can improve your English.
C. You should pick up the phone and say “Hello”.
D. Every phone call should begin with a polite greeting, such as “Hi, how’ve you been?”
E. You can also make friends by talking to others on the phone.
F. For this situation, use the phrase “I’m just calling to”.
G. Well Jone, it’s been a pleasure talking to you.
 第二卷
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Dear Mr. Brown,
I am writing to thank you with your kind help. Before you came to teach us, I had not interest in English. My pronunciation was terribly. I could only speak a few words. But one and a half year later, I now think English fun to learn. I got a lot from your encouraging words. I would always remember what you said. “If you try to, you can be No.1!” I hope you’ll have a pleasant journey home but will come to China again sometimes in the future, I will write again and send you photos we take together.
第二节 书面表达(满分25分)
目前,学校存在少数学生考试作弊现象。某英文杂志社拟对此现象向中学生征文,标题是“My Opinion on Cheating in Examinations”。请根据下列提示用英语写一篇征文稿。
内容要点如下:
主要
原因 考试偏多、偏难
 不用功、懒惰
 取悦父母、老师
个人
看法 作弊不对,违反校规
 要诚实,努力学习
 ……(其他看法)
注意:1.短文必须包括所有内容要点,可适当发挥;
2.短文标题与开头已为你写好,不计入总词数;
3.词数100左右。
参考词汇:作弊cheat
My Opinion on Cheating in Examinations
It is known to us all that some students cheat in examinations at school.
As students,we often take examinations at school,but sometimes we have too many examinations which are too difficult for us.____________________________________________
 

答案
1.A 2.B 3.B 4.B 5.A 6.A 7.C 8.B 9.A 10.B 11.B 12.C 13.B 14.A 15.B 16.A 17.C 18.A 19.B 20.A
听力材料
Text 1
M:Do you like dancing Mary?
W:Well,I like to watch others dancing,but I never do that myself.
Text 2
W:Tom gave me a music record.Do you think I ought to take it?
M:Why not?
Text 3
W:Do you know anything about American country music?
M:Yes.Let’s go and listen to some.
Text 4
W:Did you enjoy the dancing party?
M:No,and if we’re invited there again,I shall refuse to dance with Eric.
Text 5
W:Do people drive on the right in England?
M:No,you mustn’t drive on the right there.
Text 6
W:Excuse me,what time does the Oxford train leave?
M:Which one?The fast train or the slow one?
W:The fast one.
M:It leaves at 9∶13.
W:Which platform does it leave from?
M:Platform No.4.
W:And how long does the journey take?
M:It takes about two and a half hours.
W:Thank you very much.
M:Don’t mention it.
Text 7
M:What kind of cakes are these?
W:They’re Chinese rice cakes.
M:What’s inside?
W:Bean jam.
M:Are they tasty?
W:Yes,very nice.Here’s a small sample.Please try it.
M:Thank you.Um!It’s very tasty,I’ll take half a dozen.
Text 8
W:Hello!577618.
M:Hello!Could I speak to Tom?
W:I’m sorry he’s out.He’s at the cinema at the moment.
M:Is that Mrs.Brown?
W:Yes,this is Tom’s mother.Do you have anything important to tell Tom?I can take a message for him.
M:Sure.This is Bill.We’re going to have a picnic next Sunday.Please tell him to bring some delicious food.
W:Bring some food.I see.I’ll tell him when he is back.
M:Thanks a lot.Bye!
W:Bye.
Text 9
M:Can I help you?
W:Yes,I want to fly to Chicago on Wednesday and return on Friday.How much is the ticket?
M:Tickets are cheaper if you stay over Saturday night.
W:Thanks,but unfortunately I’ve already arranged some business here that Friday.So I’ll just have to pay the extra cost.
M:What time would you prefer to set off?Morning or afternoon?
W:Morning,because I have to be there by early evening.Is there a meal?
M:Yes,breakfast will be served.And you’ll also see a film.
W:Sounds good.But what’s the total cost?
M:Eight hundred and fifty dollars round trip.
W:That’s more than I expected!
Text 10
I’m very glad to be here with you.I’m from Canada.I’m a news reporter.This is my first visit to China.I’ve looked around your city.
I’ve visited many factories and schools and talked with the workers,teachers and students.All those have helped me to know that China is much better than before.I’m now writing a book about China.In the book I’m going to tell my Canadian readers what I’ve seen and heard in China.I think my book will help the Canadians to understand China and Chinese people so as to improve the friendship between Canada and China.
21.B [考查冠词。success在此指“成功的事”,为抽象名词具体化;out of danger为固定搭配,指“脱离危险”。]
22.C [考查短语辨析。be suitable for适合……的;be known for因……而著名;be addicted to对……上瘾;be related to与……相关。根据句意,显然询问的是“你是否有与正申请的工作相关的工作经验”,故选C。]
23.A [考查belong的用法。belong to属于,没有进行时,也没有被动语态。故答案为A。]
24.D [考查连词。however(无论如何)和wherever(无论在哪里)与句意不符;因上文提到了materials,限定了范围,与whatever you like(无论你喜欢什么)相矛盾;whenever(无论何时),符合语境。句意为:带着这张VIP卡,你可以随时来我们图书馆免费查阅资料。]
25.D [考查so/such...that句型。此句型表达为:so+adj.+a(n)+n.+that从句或such+a(n)+adj.+n.+that从句。故此题选D。]
26.B [考查非谓语动词。根据后半句“这位新老师一走进教室”,可以猜测前半句意思是“学生们都转身去看她”。turn意思是转身,后面跟不定式作状语,表示目的。]
27.D [考查状语从句。句意为:如果出现呼吸困难症状时,立即停止服用这种药赶快去看医生。if引导条件状语从句。]
28.C [考查不定式用法。so as to引导目的状语从句不可以位于句首;in order to引导目的状语从句既可以位于句首也可以位于句末。根据句意,一些影星在公共场所为了不被认出来,常带上墨镜,又因为recognize与句子主语构成被动关系,故使用不定式的被动语态。]
29.B [考查交际用语。根据提供的语境,对对方的话表示有些惊讶或不相信,You can’t be serious.“你不是开玩笑吧。”符合语境。A项表示“好主意”;C项表示“我不确定”;D项表示“没错”。]
30.A [考查短语辨析。根据句意,and前后应为因果关系,即:因为犯了个大错,结果失去进入决赛的机会。as a result结果;in fact事实上;after all毕竟;in short总之。]
31.D [考查动词用法。句意为:不断发展的科技使得人类能更多地了解太空及人类本身。make为使役动词,后面加不带to的不定式作宾补。affect和admit不符合语境。正确答案应为D。allow除了表示主观上的许可,也可以表示客观情况。]
32.C [考查副词。句意为:去年暑假杰克没有像往常那样去度假,取而代之的是在一家快餐店做兼职。instead意为“代替,反而”,符合语境。therefore因此;besides此外;anyway不管怎样。]
33.A [考查形容词辨析。possible作表语时主语一般是形式主语it,用于It’s possible to do/that结构中;anxious和formal此处与句意不符。seem less likely to do似乎更不可能……,符合句意。]
34.B [考查名词辨析。have some connection with与……有些联系,符合语境。relationship关联,关系,常指人与人之间的关系;effect结果,影响;contact接触,联系,指经常的联系,联络。]
35.C [考查ban的用法。ban sb.from doing sth.禁止某人做某事。句意为:由于他使用兴奋剂,国际奥委会禁止他在一年内参赛。]
36.A [根据后一句可知,他进的是超市,因此是去买东西的,所以用buy。]
37.C [进入超市用“enter”。]
38.A [在他进超市的时候,一位女士冲他微笑并欢迎(welcome)他。]
39.C [因为前文说“He was very touched”(他被微笑感动),那应该是感觉很好。]
40.D [他不能忘记(forget)那位女士脸上的微笑。]
41.D [这里指“他买东西的时候看着她”。]
42.B [那位女士很热情,谁进超市,都给予一样的微笑。]
43.C [同下题解析。]
44.B [这位商人在想,她是否讨厌做同样的事情。]
45.B [be tired of表示“厌烦”,从上句的“hate”一词可得到提示。通过下文的“No,sir,I have ________ here for the last ten years and I ________ my job.”可排除fond。]
46.C [在过去的十年里,我一直在这里工作。因为上一段问的是关于工作的事情,因此这里也指工作。]
47.A [根据下一句的“Why have you stayed here for ten years, and ________ do you like your job so much?”可知,她喜欢这项工作。]
48.D [商人本来在想她是否会厌烦工作,可是她的回答却出乎他的意料,因此他很惊讶。]
49.A [根据后句的回答可知,该句问的是原因,因此用why。]
50.B [根据下一段中的“So our country has a lot of ______ and becomes richer.”可知,她在为国家做好事。]
51.A [他觉得有趣,所以才问为什么,因此选A。]
52.D [根据空后的“they spend foreign currency”可知她的顾客大多数都是外国人。]
53.A [根据前面的foreign currency和后面的richer一词可推断这里指的是钱。]
54.B [句意为:对我们的服务感到满意的人会多来我们国家参观旅游,并花很多钱。]
55.C [根据最后一句中的“...he worked hard to show the same attitude towards his workers”可知,这里指的是“态度”。]
56.A [主旨归纳题。通过第一段可归纳得知。]
57.C [细节理解题。由第一段最后一句及第三段第一句可知。]
58.A [词义猜测题。由下半句“you will admire...”可知。]
59.D [细节理解题。通读全文,根据最后两段作者所提供的减肥措施可知。]
60.C [细节理解题。文章第一段告诉我们这些建议是专门为老年人设计的,其中if you’re old为提示。]
61.D [细节理解题。文章第二段是:ICAA给出的第一条建议:要去体检,咨询医生健身注意事项,故选D项。]
62.A [代词指代题。根据全文大意可知,此处的it指的是健身活动。这句话是说:如果身体受伤,就不要锻炼了。]
63.C [文章出处题。此篇文章为老年人介绍了训练方法,提供了日常锻炼的建议,此种类型的文章最有可能来自C项(杂志),不可能出自A项(教科书)、B项(科幻小说)、D项(广告),故答案为C项。]
64.C [细节理解题。根据文章第二段第一句中的“I was always quite afraid about driving and it took me years to gather the courage to have a lesson.”可知答案。 ]
65.B [推理判断题。根据文章第二段第三句中的“Miss Murton finally began lessons nine months ago.”可推知,她在考试前九个月就开始学开车了。]
66.D [细节理解题。根据文章第三段最后一句的“I know people have come close but to make no errors at all is amazing.”可知答案。]
67.B [细节理解题。根据文章第四段中的“Miss Murton’s mother Loretta said she was proud of her daughter who passed her test last week.‘She is an excellent driver’she said.‘Her twin sister Hollie is very good too.’”可知,Loretta为她的两个女儿感到骄傲。]
68.B [由第一段用排除法,可知答案。]
69.D [由第二段第三句“They may keep telephone calls and meetings a secret and not want anybody to touch their things.”可知。]
70.A [从整篇文章看,青少年是不能喝酒和买酒的,但是一些青少年通过伪造证件买到了酒。]
71.B 72.D 73.F 74.A 75.G
短文改错
Dear Mr. Brown,
I am writing to thank you withfor your kind help. Before you came to teach us, I had notno interest in English. My pronunciation was terriblyterrible. I could only speak a few words. But one and a half yearyears later, I now think English ∧is fun to learn. I got a lot from your encouraging words. I wouldwill always remember what you said. “If you try to\, you can be No.1!” I hope you’ll have a pleasant journey home butand will come to China again sometimessometime in the future, I will write again and send you photos we taketook together.
 参考范文
My Opinion on Cheating in Examinations
It is known to us all that some students cheat in examinations at school.
As students,we often take examinations at school,but sometimes we have too many examinations which are too difficult for us.On the other hand,some of us are lazy and don’t work hard at their lessons.So when taking examinations,they sometimes cheat in order to get better results to please their parents and teachers.
In my opinion,it is wrong to cheat in examinations because it breaks the rules of schools.We students should be honest and try to get good results by studying hard instead of cheating in examinations.What’s more,we should improve our study methods and get well prepared for examinations.

文 章来源 莲
山 课 件 w w w.
5Y k J. c oM
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |