2017学年必修二英语Module1单元测试卷(外研版含答案解析)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017学年必修二英语Module1单元测试卷(外研版含答案解析)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m

单元检测(一)
第一卷
第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.Why doesn’t the man tell the woman the way to the hospital?
A.Because he is new here.
B.Because he doesn’t want to tell her the way.
C.Because he doesnt’t feel like talking with her.
2.Where are the two speakers?
A.They are in an office.
B.They are in the street.
C.They are at home.
3.Why doesn’t the man lend his dictionary to the woman?
A.Because it is being used.
B.Because he hasn’t brought it with him.
C.Because he doesn’t want to lend it to the woman.
4.What does the woman want to borrow from the man?
A.A dictionary.     B.A pen.    C.A rubber.
5.What does the woman offer to do?
A.To wash some clothes for the man.
B.To carry his box.
C.To look after his child.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6.What are the two speakers talking about?
A.English.     B.Hobby.      C.Weather.
7.What is Peter worried about?
A.English people.
B.His English.
C.Going out.
听第7段材料,回答第8至10题。
8.When is Mary’s birthday?
A.On August 15th.
B.On August 16th.
C.On August 12th.
9.What time will the party begin?
A.At 2∶00 p.m..
B.At 2∶20 p.m..
C.At 1∶40 p.m..
10.Will Jean come to the party?
A.No,she won’t,because she’ll meet her sister at the station.
B.Yes,she will,but she will be late for the party.
C.Not sure.Perhaps she won’t be able to come.
听第8段材料,回答第11至13题。
11.Where are the speakers?
A.At a museum.
B.In a shop.
C.In a school.
12.What are they talking about?
A.A country.
B.A piece of china.
C.A gun.
13.How long has the man worked here?
A.Two years.
B.Five years.
C.Ten years.
听第9段材料,回答第14至16题。
14.What’s the relationship between the two speakers?
A.Mother and son.
B.Teacher and parent.
C.Doctor and patient.
15.Who probably thought the boy’s wound was much worse than it really was?
A.The child.
B.The mother of the boy.
C.Everyone there.
16.What’s the matter with the man?
A.He has a headache and feels bad.
B.He is frightened at the blood.
C.He hurt himself on the head.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What was the young father doing?
A.He was looking after his child.
B.He was paying a visit to an old neighbor.
C.He was working with an old neighbor.
18.What were they talking about?
A.Children.
B.Their houses.
C.Their trees.
19.Why did the young tree bend over to one side?
A.Because it was pulled by a string.
B.Because it was dying.
C.Because it was too thin to stand straight alone.
20.What did the young father learn from the old man?
A.He needn’t be strict with children.
B.He learned how strict parents should be with their children.
C.He learned how to plant a tree.
第二部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
21.Some girls are on ________ diet to keep slim,but I think it’s stupid to do so at ________ cost of their lives.
A.the;/      B.a;a
C.a;the      D.a;/
22.—This kind of new product doesn’t work so well as the salesman says.
—________.I won’t use it any more.
A.Terrific      B.I agree with you
C.Well done     D.I don’t care
23.—Tom is in hospital.
—Oh,really?I ________ know.I ________ go and visit him.
A.didn’t;will
B.don’t;would
C.don’t;was going to
D.didn’t;am going to
24.I saw Jack ________ on the playground a few minutes ago,but I didn’t notice when he left.
A.play      B.to play
C.playing      D.played
25.After graduation from college,most students are ________ to find a job to support themselves as soon as possible.
A.nervous      B.hurried
C.worried      D.anxious
26.Tourism in Xinjiang,especially in the capital Urumqi,has been badly affected ________ the July 5th riot(骚乱).
A.in time of     B.because of
C.in face of     D.for fear of
27.Everything in the room ________ with thick dust.It hasn’t been cleaned for a long time.
A.was coated     B.is coating
C.is coated     D.has coated
28.The driver of the bus,who suffered ________ to his legs and arms in the accident,was taken to hospital.
A.wounds      B.pain
C.injuries     D.damage
29.As for some students who are ________ computer games,the school and parents should guide them to play suitable games.
A.crazy about      B.connected with
C.surprised at      D.tired of
30.Mother felt very worried because Lily was ill,especially ________ Father was away in London.
A.if       B.that
C.during      D.when
31.—Shall we tell Tom the news that he failed the examination?
—Well,I would rather ________ him the bad news at present.
A.not to tell     B.didn’t tell
C.won’t tell     D.not tell
32.—I’ll go to the cinema.Would you like to go with me?
—I’d love to,but maybe it’s too early now.The film ________ at 6∶00 p.m..
A.has started     B.started
C.is about to start    D.will start
33.If you want to download these photos from the Internet,please make sure ________ your browser (浏览器).
A.of opening     B.for opening
C.you’ll open     D.opening
34.In fact,when the doctor tells you to ________,he means to ask you to draw a ________.
A.breathe deep;breath deeply
B.breathe deeply;deep breath
C.breathe deep;deep breath
D.breathe deeply;deeply breath
35.—Shall I give you some advice on how to play magic tricks?
—________.I hope to become a magician in the future like Liu Qian.
A.That’s all right
B.That couldn’t be better
C.It’s your turn
D.It’s up to you
第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Body language is very important in communication.Studies __36__ that only 7% of the communication in daily __37__ is in words.Westerners __38__ people to look at each other in the eyes when they __39__.If you don’t do that while you are talking,it may show that you do not like the person,__40__ that you are not interested in __41__ the person says.When __42__ hands westerners will shake two or three times.Do not shake a __43__ hand for a long time.When a man shakes hands with a __44__,it is __45__ for the woman to hold out __46__ hand first in the west.Pointing with one finger at a person __47__ talking usually means that the person who is __48__ is criticizing the person __49__ is pointed at.__50__,men in English­speaking countries touch men much __51__ than men touch men in China.But men and women touch each other __52__ more often than men and women touch each other publicly in China.
Boyfriends and girlfriends often __53__ hands,embrace(拥抱) or kiss in public.Good friends often __54__ one another with a kiss on the cheek,if they are women or __55__ opposite sexes.
36.A.show B.say  
C.report D.prove  
37.A.lives B.life  
C.live D.living  
38.A.hope B.prefer  
C.expect D.ask  
39.A.speak B.tell  
C.say D.talk  
40.A.and B.but  
C.except D.or  
41.A.what B.that  
C.which D.where  
42.A.shaking B.shake  
C.shaken D.being  shaken 
43.A.person’s B.Englishman’s  
C.Chinese’s D.westerner’s  
44.A.man B.girl  
C.woman D.boy  
45.A.worse B.better  
C.right D.impolite  
46.A.her B.she  
C.his D.him  
47.A.while B.as  
C.after D.before  
48.A.speaking B.hearing  
C.listening D.smiling  
49.A.whom B.who  
C.which D.whose  
50.A.However B.Except  
C.But D.Besides  
51.A.more B.less  
C.longer D.harder  
52.A.in  public B.outside 
C.secretly D.at  home 
53.A.touch B.hold  
C.wave D.catch  
54.A.greet  on B.greet 
C.greet  to D.greet  with
55.A.among B.for  
C.with D.of  
第三部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Giving Back
Fair Way
The Westborough High School golf team had taken the official photos with the state prize.The other teams,disappointed,were on the bus heading home.And then Westborough instructor (教师) Greg Rota noticed something wrong with one of the score cards.A 9 had been recorded as a 7.They were not the state prize winner;Wobum High had won.“No one would have known,” said Wobum’s instructor,Bob Doran.For Rota,it wasn’t a difficult decision,“The prize wasn’t ours to take.”
Coin Stars
“College students are lazy,but they also want to help,”says University of Pennsylvania graduate Dana Hork.So she made it easy,placing cups in rooms where students could leave their spare coins,and handing out cups to first­year students to keep in their rooms.Her “Change for Change” effort has collected $40,000 for charities(慈善机构),which were decided upon by students.
Never Forgotten
A school in Massachusetts received a $9.5 million check from Jacques LeBermuth.But it took officials several days of digging to discover his connection to the school.Records showed the LeBermuth came from Belgium and studied in the school in the 1920s.When his family fell on hard times,he was offered free room and board (膳食).LeBermuth became a trader,owned shares of AT&T and lived off the earnings until he died,at age 89.
56.What did Greg Rota probably do in the end?
A.Took photos of Doran.
B.Had a meeting with Doran.
C.Returned the prize to the organizer.
D.Apologized to Wobum High School.
57.Greg Rota’s decision shows that he was ______.
A.honest     B.polite
C.careful     D.friendly
58.The underlined word “Change” in the second paragraph means “________”.
A.Idea     B.Decision
C.Cups     D.Coins
59.What did the school officials do after receiving the check from Mr.LeBermuth?
A.They tried to find out why he gave them the money.
B.They went to Belgium to pay their respects to him.
C.They dug out the records that were buried underground.
D.They decided to offer their students free room and board.
B
Heavy rain and wind plagued Florida on Tuesday,June 13,as Hurricane Alberto hit land near Adams Beach.This storm started as a hurricane but,as it drew closer to Florida,it lessened (减弱) and became weaker until it was only a tropical (热带的) storm.Even so,winds up to 50 mph were being recorded by the National Hurricane Center.
The storm did cause some problems for homeowners in the nearby area of Adams Beach.Electricity to 21,000 houses and businesses was cut off,and there was minor flooding in neighborhoods.However,this was a small problem in comparison to the normal power outages (停电期间) that occur during a hurricane.
Although tropical storms are not as severe (剧烈的) as hurricanes,it’s very important to take safety measures.Lightning is a very serious concern,so people should stay inside their homes during a storm.Also,rubbish and dangerous objects may get swept into a flood,so it’s best to remain on high ground or out of the water in case a flood occurs.Folks trapped in hurricanes or severe storms should also stay away from windows.
60.The underlined word “plagued” in the first sentence means “________”.
A.came across
B.caused trouble to
C.fell off
D.broke out
61.From this passage,a tropical storm could be caused by ________.
A.hot weather with heavy rain and wind
B.a hurricane that lessens as it is moving
C.strong winds up to 50 mph
D.the changeable tropical situation
62.What safety measures should people take in hurricanes or storms?
A.Lightning should be the first concern.
B.Dangerous objects may hurt people in the flood caused by hurricanes.
C.Staying away from the windows is the way to escape from the flood.
D.Staying inside the room in case of the lightning.
63.What is the best title for this passage?
A.Dangers around Us
B.Measures Taken in Hurricanes
C.Results Caused by a Tropical Storm
D.Hurricane Alberto Hits Florida
C
Healthy Habits,Healthy Body
 
Feel tired lately?Has a doctor said he can’t find anything wrong with you?Perhaps he sends you to a hospital,but all the advanced equipment there shows that there is nothing wrong with you.
Then,consider this:you might be in a state of subhealth(亚健康).
Subhealth,also called the third state or gray state,is explained as a borderline state between health and disease.
According to the investigation(调查研究) by the National Health Organization,over 45 percent of sub­healthy people are middle­aged or elderly.The percentage is even higher among people who work in management positions as well as students around exam time.
Symptoms(征兆) include a lack of energy,depression(压抑),slow reactions,insomnia(失眠),agitation(焦虑),and poor memory.Other symptoms include shortness of breath,sweating and aching in the waist and legs.
The key to preventing and recovering from subhealth,according to some medical experts,is to form good living habits,alternate work and rest,exercise regularly,and take part in open­air activities.
As for meals,people are advised to eat less salt and sugar.They should also eat more fresh vegetables,fruits,and fish because they are rich in nutritional(营养的) elements—vitamins and trace elements(微量元素)—that are important to the body.
Nutrition experts point out that it is not good to eat too much at one meal because it may cause unhealthy changes in the digestive tract (消化道).They also say that a balanced diet is very helpful in avoiding subhealth.
64.According to this passage,which of the following is right?
A.When you are in a state of subhealth,you should stay home and keep silent.
B.When you are in a state of subhealth,you should go to see a doctor and buy some medicine.
C.When you are in a state of subhealth,you should have yourself examined in foreign countries.
D.When you are in a state of subhealth,you should find out the reasons and relax yourself.
65.Middle­aged people may be easy to get subhealthy because ________.
A.they have used to their energy
B.they have lost their living hopes
C.they have more pressure in life and work
D.they begin to get older
66.The key to preventing you from falling into a state of subhealth is that you should ________.
A.work hard
B.sleep more
C.form good living habits
D.take more medicine
67.The underlined word “alternate” in the sixth paragraph is closest in meaning to “________”.
A.arrange by turns
B.cause to take place
C.keep up
D.take up
D
Good afternoon,and welcome to England.We hope that your visit here will be a pleasant one.Today,I would like to draw your attention to a few of our laws.
The first one is about drinking.Now,you may not buy alcohol in this country if you are under 18 years of age,nor may your friends buy it for you.
Secondly,noise.Enjoy yourselves by all means,but please don’t make unnecessary noise,particularly at night.We ask you to respect other people who may wish to be quiet.
Thirdly,crossing the road.Be careful.The traffic moves on the left side of the road in this country.Use pedestrian crossing and do not take any chances when crossing the road.My next point is about litter (throwing away waste material in a public place).It is an offence to drop litter in the street.
When you have something to throw away,please put it in your pocket and take it home,or put it in a litter bin.Finally,as regards smoking,it is against the law to buy cigarettes or tobacco if you are under 16 years of age.
I’d like to finish by saying that if you require any sort of help or assistance,you should contact your local police station,who will be pleased to help you.
Now,are there any questions?
68.How many laws are there discussed in the speech?
A.Three.      B.Four.
C.Five.      D.Six.
69.From the speech we learn that ________.
A.in this country,if you are under 18 years of age,you may not buy alcohol,but your friend can buy it for you
B.you may not buy cigarettes or tobacco unless you are above 16 years of age
C.because the traffic moves on the left side of the road,you must use pedestrian crossings when crossing the road
D.you can’t make noise except at night
70.The underlined word “contact” in the sixth paragraph means ________.
A.keep in touch with
B.get in touch with
C.join
D.report
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Remembering names is an important social skill. Here are some ways to master it.
● Recite and repeat in conversation. When you hear a person’s name, repeat it.71.________You could also repeat the name in a way that does not sound forced or artificial.
● Ask the other person to recite and repeat.72.________After you’ve been introduced to someone, ask that person to spell the name and pronounce it correctly for you. Most people will be pleased by the effort you’re making to learn their names.
●73.________Admitting that you can’t remember someone’s name can actually make people relaxed. Most of them will feel sympathy  (同情) if you say, “I’m working to remember names better. Yours is right on the tip of my tongue. What is it again?”
● Use associations (联想).74.________For example, you could make a mental note“Vicki Cheng—tall, black hair.” To reinforce (强迫) your associations, write them on a small card as soon as possible.
● Limit the number of new names you learn at one time. When meeting a group of people, concentrate (全神贯注) on remembering just two or three names. 75.________Few of the people in mass introductions expect you to remember their names. Another way is to limit yourself to learning just first names. Last names can come later.
A. Admit you don’t know.
B. Recite and repeat names.
C. Free yourself from remembering everyone.
D. You can let other people help you remember their names.
E. If you can’t remember someone’s name, you may tell him the truth.
F. Immediately say it to yourself several times without moving your lips.
G. Link each person you meet with one thing you find interesting or unusual.
第二卷
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
I went to see the film after supper.  In my way to the cinema, I met an English woman, who lost her way. I gave up the chance see the film and took her to her hotel.  While go there, I told her about great changes that had been taken place here in the past few years and she had told me something about her country. Although I missed the film, but I still felt very happy, for I had not only helped her out of trouble but practiced my spoken English.  If I had not worked hard on English, I would not have been able to help him.
第二节 书面表达(满分25分)
为了丰富外国留学生的生活,你校学生会将举办一次音乐周活动。请你以组织者的身份写一个书面通知。有关内容如下:
时间:5月份第一周
活动:1.演唱歌曲:流行歌曲;
2.器乐演奏:古典和民间音乐;
3.音乐比赛:听歌曲片断,然后猜出处。
地点:届时通知
参加者请于4月20日前报名。
注意:1.书面通知应写成一篇连贯的短文;
2.可以适当增减细节;
3.词数100左右;
4.通知格式已为你写好。
参考词汇:古典的classical;民间folk;乐器musical instruments;比赛contest
April 10,2010
Dear students,
________________________________________________________________________

________________________________________________________________________
 
Students’ Union

 

答案
1.A 2.B 3.A 4.C 5.B 6.A 7.B 8.B 9.C
10.B 11.A 12.B 13.C 14.C 15.B 16.A 17.B 18.A 19.C 20.B
听力材料
Text 1
W:Could you tell me the way to the hospital?
M:I’m sorry.I’m a stranger here myself.You can ask the policeman over there.
Text 2
W:Where is the post office?
M:Just walk down this street.It’s only ten minutes’ walk from here.You will find it on your right.
Text 3
W:Would you mind if I borrowed your dictionary?
M:I’m sorry,but I’m using it now.
Text 4
W:Do you mind if I use your rubber?
M:Of course not.Go ahead,please!
Text 5
W:Would you like me to carry this box for you?
M:No,thanks.I can manage it myself.
Text 6
W:What’s the matter,Peter?You don’t look very happy.
M:I’m not.I’m worried about my English.
W:What’s the problem?
M:I’m not practicing enough.
W:Why not?
M:Well,it’s difficult to meet English people.
W:You should go out more.
M:Where should I go?
W:You should go to bars.You should join a club.
M:But English people never speak to me.
W:Ah!You should speak first.
M:What can I talk about?
W:The weather!English people are always interested in the weather.
Text 7
M:Today is the twelfth of August.In another four days it will be my sister Mary’s birthday.We will have a party.Would you please come and join us,Jean?
W:What time will the party begin?
M:At twenty to two.
W:My sister is coming to see me from Shanghai at 1∶20 that afternoon.I’ve got to meet her at the station,so I’m afraid I’ll be late for the party.
M:That’s all right.Do come,please.
W:Sure.
Text 8
M:Madam,come and look at this china.It’s beautiful,isn’t it?
W:Yes,it is.I haven’t seen anything like this for years.
M:Ladies always like the china more than the weapons.
W:Tell me something about it,please.
M:Well,you see,all these pieces of china belong to the same set.A king gave it to the Duke in 1819,and the pictures on the china tell the story of the Duke’s life.
W:You know a lot about the things in the museum,don’t you?Have you worked here long?
M:Oh yes,I’ve worked here for a long time.I’ve been here since the opening of the museum.I’ve been here for ten years.
Text 9
W:I’m sorry you had to wait so long.
M:That’s all right.Was the boy hurt badly?
W:No.After I cleaned his head,he felt much better.So did his mother.The blood had frightened her.
M:She probably thought it was much worse than it really was.
W:Yes,mothers are always worried about their children.Now,what’s the matter with you?
M:I’ve just got a headache.I feel weak.I really feel terrible.
W:I’m sorry to hear that.Let me examine you.
Text 10
A young father was visiting an old neighbor.They were standing in the old man’s garden and talking about children.The young man asked,“How strict should parents be with their children?” The old man pointed to a string between a big,strong tree and a thin,young one.“Please untie that string,” he said.The young man untied it,and the young tree bent over to one side.“Now tie it again,please,” said the old man.“But first pull the string tight so that the young tree is straight again.” The young man did so.Then the old man said, “There,it is the same with children.You must be strict with them,but sometimes you must untie the string to see how they are getting on.If they are not yet able to stand alone,you must tie the string tight again.But when you find that they are ready to stand alone,you can take the string away.”
21.C [考查冠词用法。on a diet固定短语,意为“节食,按规定饮食”;cost后有定语修饰,特指某种代价,故前使用定冠词,因此答案应选C。]
22.B [考查交际用语。根据答语后一句“我不会再用了”可知,他同意“这个新产品并不像售货员说的那样好用”这个观点。因此,B项“我同意你的观点”符合语境。terrific非常好;well done做得好;I don’t care我不关心。]
23.A [考查时态。根据答语可知事先不知道此事,所以第一个空用一般过去时;第二个空表示临时作出的安排,因此要用will。]
24.C [考查非谓语动词。see后跟省略to的不定式或v.­ing形式作宾补,省略to的不定式强调动作的全过程,而v.­ing形式则侧重动作在某时刻正在发生。根据句意,几分钟以前看到时在踢足球,但不知什么时候离开,故强调动作在某时刻正在发生,故选C。]
25.D [考查形容词词义辨析。be anxious to do sth.急于做某事,渴望做某事,与“大学毕业后急于尽快找份工作养活自己”句意吻合。nervous紧张不安的;hurried仓促的,慌忙的,草率的,一般用于名词前;worried担心的,忧虑的,均与题意不符。]
26.B [考查介词短语辨析。根据句意,x疆特别是其省会乌鲁木齐的旅游业因7.5骚乱而受到严重影响。because of表原因。in time of在……期间;in face of面对;for fear of惟恐,以免。]
27.C [考查名词用作动词及时态、语态的用法。coat此处为名词用作动词,意为“给……穿上上衣(外套)”;be coated with用……包上(涂上、蒙上);be coated with thick dust覆盖着一层厚灰。]
28.C [考查名词词义辨析。wound“枪伤,刀伤,刺伤等皮肉之伤”,特指战场上受伤;injury指在意外事故中所受的“伤害,损伤”;pain“疼痛,痛苦”;damage主要指对于物的损害,强调对于价值、用途、外观等所造成的损失。]
29.A [考查短语辨析。句意为:对于那些迷恋电脑游戏的学生,学校应该引导他们选择适合他们的游戏。be connected with与……有联系;be crazy about迷恋;be surprised at惊讶;be tired of厌烦。]
30.D [考查状语从句的引导词。句意为:……尤其是当爸爸远行伦敦时。本句为时间状语从句,应使用when;虽然during(在……期间)也可表示时间,但它是介词,其后不接从句;A、B两项句意不通;故选D。]
31.D [考查would rather的用法。would rather (not) do sth.意为“宁愿(不)做某事”,故选D。]
32.D [考查动词的时态。根据but maybe it’s too early now,说明电影还没有开始,所以用将来时态;be about to表示将来动作时,不与表将来的时间状语连用。“电影将在下午6点开始”,是单纯叙述将来的事实。故答案为D。]
33.A [考查make sure用法。make sure“确定,确保,查明”后面可以跟that引导的从句,也可以跟of,后面接名词或动名词。C项的时态不符合句意。句意为:如果您想从因特网上下载这些图片,请您确保打开您的浏览器。]
34.B [考查词语搭配。句意为:事实上,当医生要你深深地吸口气时,他是要你做一次深呼吸。breathe deeply=draw a deep breath做深呼吸。]
35.B [考查交际用语。That couldn’t be better是比较级和否定词连用,相当于最高级的含义,意思是“再没有什么比这更好的了”。That’s all right没关系,不客气,常用来回答感谢;It’s your turn轮到你了;It’s up to you由你决定。]
36.A [根据主语Studies可知意为“研究表明……”。]
37.B [in daily life意为“在日常生活中”,符合句意。]
38.C [expect sb.to do sth.意为“期望某人做某事”,符合语境。]
39.D [根据下句中的...while you are talking可知。]
40.D [连词or前后是同义或近义关系,意为“或者说”。]
41.A [what引导的从句作介词in的宾语。]
42.A [“when+现在分词”,作时间状语,意为“当做……的时候”。]
43.D [根据上文可知是在谈论“西方人”的风俗习惯。]
44.C [根据下文中的the woman可知答案为C。]
45.B [根据西方的风俗,男女握手时,女方先伸手更好。]
46.A [形容词性物主代词作定语。由本句中的the woman可知用her。]
47.A [根据句意“说话时用一个手指指着别人”可知应用while。]
48.A [这里指“正在说话”的人。]
49.B [由本句前后对照可知是who引导定语从句,并在从句中作主语。]
50.D [besides意为“而且,此外”,进一步说明情况。]
51.B [连词but表示转折,根据下文中的more often可知答案为less。]
52.A [此句中的publicly意为“公然地”,同义词为in public。]
53.B [hold hands意为“手牵手”。]
54.B [greet是及物动词,意为“问候,向……致意”。根据主谓一致原则用greet。]
55.D [of表示所属关系。如果他们是女性或性别不同,好朋友常吻脸颊相互致意。]
56.C [推理判断题。根据第一个短文最后一句话“For Rota,it wasn’t a difficult decision,‘The prize wasn’t ours to take.’”可判断出当他发现错误时,他将会把奖品还给组织者。]
57.A [推理判断题。发现错误后把奖品还回组织者是一种诚实的行为。]
58.D [词义猜测题。根据上句话“So she made it easy,placing cups in rooms where students could leave their spare coins,and handing out cups to first­year students to keep in their rooms.”可猜测出“Change”的意思应是“硬币”。]
59.A [细节理解题。根据第三段短文中“But it took officials several days of digging to discover his connection to the school.”可判断出学校的职员收到Mr. LeBermuth的支票后花费了几天的时间搞清楚为什么Mr. LeBermuth把钱捐献给学校。]
60.B [词义猜测题。根据as引导的时间状语从句中的动词hit以及全文内容可知:Hurricane Alberto给Florida带来了一定的灾害。]
61.B [推理判断题。根据第一段第二句中的drew closer和lessened and became weaker可得知答案。]
62.D [细节理解题。A、B两项不属于措施;C项是错误信息;根据最后一段的第二句话可知D项正确。]
63.D [标题归纳题。A项范围太大了;B、C两项是段意;D项符合文章的中心内容。]
64.D [细节理解题。根据第六段内容可知D项为正确选项。]
65.C [推理判断题。根据第四段的内容及常识可推知中年人易处于亚健康状态是因为对他们而言来自生活和工作的压力较之其他人群更大。故选C。]
66.C [细节理解题。根据第六段“The key to preventing and recovering from subhealth,...is to form good living habits...”可知答案为C项。]
67.A [词义猜测题。医学专家建议人们养成好的生活习惯,根据这一建议并结合生活常识可推知alternate表示“轮流,交替”,故A为最佳答案。]
68.C [本文提到了有关drinking,noise,crossing the road,littler,smoking这五个方面。]
69.B [根据二、三两段可排除A、D选项;而C项不能构成因果关系,只有B项合适。]
70.B [文中提到如果你需要帮忙,可以contact当地警察局,因此可以推断contact应表示“和……取得联系“之意,所以答案选B。]
71.F 72.D 73.A 74.G 75.C
短文改错
I went to see thea film after supper. InOn my way to the cinema, I met an English woman, who ∧had  lost her way. I gave up the chance ∧to see the film and took her to her hotel.  While gogoing there, I told her about great changes that had been \ taken place here in the past few years and she had \ told me something about her country. Although I missed the film, but \ I still felt very happy, for I had not only helped her out of trouble but practiced my spoken English.  If I had not worked hard onat English, I would not have been able to help himher.
 参考范文
April 10,2010
Dear students,
The Students’ Union has decided to organize a music week.It will be held in the first week of May.The activities include singing pop songs and playing classical and folk music.Bring your own musical instruments,please.A music contest will be included,too.The students taking part in the contest will listen to part of a song or a piece of music,and then guess where it comes from.If you’d like to take part in the music week,please come and sign up for it before April 20th.The place for the activities will be announced later.
Come to the great fun!
Students’ Union

文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |