文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m 辽宁省实验中学、大连八中、大连二十四中、鞍山一中、东北育才学校
例：How much is the shirt?
A. £19.15. B. £9.15. C. £9.18.
1. What does the man like about the play?
A. The story. B. The ending. C. The actor.
2. Which place are the speakers trying to find?
A. A hotel. B. A bank. C. A restaurant.
3. At what time will the two speakers meet?
A. 5:20. B. 5:10. C. 4:40.
4. What will the man do?
A. Change the plan. B. Wait for a phone call. C. Sort things out.
5. What does the woman want to do?
A. See a film with the man.
B. Offer the man some help.
C. Listen to some great music.
6. Where is Ben?
A. In the kitchen. B. At school. C. In the park.
7. What will the children do in the afternoon?
A. Help set the table. B. Have a party. C. Do their homework.
8. What are the two speakers talking about?
A. A Family holiday. B. A business trip. C. A travel plan.
9. Where did Rachel go?
A. Spain. B. Italy. C. China.
10. How did the woman get to know about third-hand smoke?
A. From young smokers.
B. From a newspaper article.
C. From some smoking parents.
11. Why does the man say that he should keep away from babies?
A. He has just become a father.
B. He wears dirty clothes.
C. He is a smoker.
12. What does the woman suggest smoking parents should do?
A. Stop smoking.
B. Smoke only outside their houses.
C. Reduce dangerous matter in cigarettes.
13. Where does Michelle Ray come from?
A. A middle-sized city. B. A small town. C. A big city.
14. Which place would Michelle Ray take her visitors to for shopping?
A. The Zen Garden. B. The Highlands. C. The Red River area.
15. What does Michelle Ray do for complete quiet?
A. Go camping. B. Study in a library. C. Read at home.
16. What are the speakers talking about in general?
A. Late-night shopping. B. Asian food. C. Louisville.
17. Why do some people say they never have dreams according to Dr Garfield?
A. They forget about their dreams.
B. They don’t want to tell the truth.
C. They have no bad experiences.
18. Why did Davis stop having dreams?
A. He got a serious heart attack.
B. He was too sad about his brother’s death.
C. He was frightened by a terrible dream.
19 What is Dr Garfield’s opinion about dreaming?
A. It is very useful.
B. It makes things worse.
C. It prevents the mind from working.
20. Why do some people turn off their dreams completely?
A. To recover from illnesses.
B. To recover from sadness.
C. To stay away from their problems.
Events listed here are open to everyone. Whether you want to listen to a lecture, learn a new skill, take in a concert or an exhibition, see a play staged by Oxford University students or attend one of our sporting events, there’s always something going on.
Events are subject to change; please contact the organizer for full details.
Qu Leilei: A Chinese Artist in Britain
30 November 2017 to 15 April 2018
Contemporary Chinese artist Qu Leilei (born in 1951), now based in London, was a founding member of the creative ‘Stars Group’ in the late 1970s, and immigrated to England in 1985. This exhibition shows his progression from calligraphic (书法的) art to an exploration of a new vocabulary of ink language mixing lively brushwork with western technique.
The Brexit (脱欧) sword hanging over our universities
29 November 2017
Lord Bilimoria CBE，the Founder and Chairman of Cobra Beer and President of the University of Birmingham, will talk about Brexit, its influence on our universities, their academics and students as well as the future of international students in the UK.
Oxford Botanic Garden Christmas Fair
2-3 December 2017
Escape the crowds and step inside a wonderland of hand-picked gifts, tasty food and family entertainment. Look through for extra-special Christmas presents at over 30 stands in the heated large tent. Pause for a glass of sweet hot wine and some delicious food, then follow the Alice in Wonderland path around the walled garden before stopping for tea with the Mad Hatter.
The Art of Partying: A Feast for the Eyes!
13 December 2017
From Greek designs and Biblical weddings to Renaissance works and the celebratory styles of the twentieth-century painters, this lecture will examine the popular description of parties in the history of Western Art at the Ashmolean Museum.
1. When can you experience Chinese culture?
A. From 30 November 2017 to 15 April 2018.
B. On 29 November 2017.
C. During 2-3 December 2017.
D. On 13 December 2017.
2. What is special about Lord Bilimoria CBE?
A. He has found Cobra Beer.
B. He will talk about botanic skills.
C. He hangs a sword in Oxford University
D. He is President of the University of Birmingham
3. What can you do on the botanic garden Christmas fair?
A. Surf the Internet for Christmas gifts.
B. Appreciate famous art works in the history.
C. Lead Alice into wonderful land.
D. Drink sweet wine and try pleasant food.
【答案】1. A 2. D 3. D
1. 细节理解题。由Qu Leilei: A Chinese Artist in Britain 30 November 2017 to 15 April 2018可知选A。
2. 细节理解题。由Lord Bilimoria CBE，the Founder and Chairman of Cobra Beer and President of the University of Birmingham,可知Lord Bilimoria CBE的特别之处在于他是伯明翰大学的校长，选D。
3. 细节理解题。由Pause for a glass of sweet hot wine and some delicious food,可知在botanic garden Christmas fair，你可以喝甜酒，品美食，选D。
Once, Buddha was walking from one town to another with some of his followers. This was in the initial days. While they were traveling, they happened to pass a lake. They stopped there and Buddha told one of his followers, “I am thirsty. Please get me some water from that lake there”.
The follower walked up to the lake. When he reached it, he noticed that some people were washing clothes in the water and, right at that moment, a bullock cart started crossing the lake right at the edge of it. As a result, the water became very muddy, very dirty. The follower thought, “How can I give this muddy water to Buddha to drink?!” So he came back and told the Buddha, “The water in there is very muddy. I don’t think it is fit to drink”.
So, the Buddha said, let us take a little rest here by the tree. After about half an hour, again Buddha asked the same follower to go back to the lake and get him some water to drink. The follower obediently (顺从地) went back to the lake. This time he found that the lake had absolutely clear water in it. The mud had settled down and the water above it looked fit to be had. So he collected some water in a pot and brought it to the Buddha.
The Buddha looked at the water, and then he looked up at the follower and said, “See, you let the water be and the mud settled down on its own. You got clear water. It didn’t require any effort”.
Our mind is also like that. When it is disturbed, just let it be. Give it a little time and it will settle down on its own. You don’t have to put in any effort to calm it down. We can judge and best decisions of our life when we stay calm.
4. Why did Buddha asked his follower to collect water?
A. Because they were travelling.
B. Because they were passing a river.
C. Because Buddha was too tired to go on.
D. Because Buddha wanted a drink.
5. What does the underlined word “it” in the third paragraph refer to?
A. The tree. B. The lake.
C. The mud. D. The pot.
6. What can you infer about the follower?
A. He is reliable and thoughtful. B. He is humorous and intelligent.
C. He is hesitant and dependent. D. He is picky and impatient.
7. What is the best title for the text?
A. Trial and Error. B. Sometimes Just Let it Be.
C. Buddha and His Follower. D. Efforts will Pay Off.
【答案】4. D 5. C 6. A 7. B
4. 细节理解题。由Buddha told one of his followers, “I am thirsty. Please get me some water from that lake there”.可知佛陀让他的信徒去取一些水，是因为佛陀想要喝水，选D。
。由The mud had settled down可知the water above it looked fit to be had.意思是泥浆上面的水看起来很适合喝，所以“it”指的是泥浆，选C。
。由The follower thought, “How can I give this muddy water to Buddha to drink?!” So he came back and told the Buddha, “The water in there is very muddy. I don’t think it is fit to drink”.和The mud had settled down and the water above it looked fit to be had. So he collected some water in a pot and brought it to the Buddha.可推断出这位信徒非常的值得信赖并且做事深思熟虑，选A。
7. 主旨大意题。由全文的主题句Our mind is also like that. When it is disturbed, just let it be.可知这篇文章通过讲述佛陀让他的信徒去取水的故事，说明了这样一个道理，当我们的思想受到打扰时，要等待它自然平静，一切顺其自然，所以选B。
任何一篇文章中的句子在内容上都不是绝对孤立的，都跟句子所在的段落及整篇文章有关。利用上下文提供的情景和线索，进行合乎逻辑的综合分析进而推测词义最常见的就是利用上下文语境、常识和语法关系推断词义。特别要重视所需推断词汇前后的内容。小题2推理判断题。由The mud had settled down可知the water above it looked fit to be had.意思是泥浆上面的水看起来很适合喝，所以“it”指的是泥浆，选C。
Disney has picked Chinese actor Liu Yifei to play Mulan in an upcoming film, following accusations against Hollywood of ‘whitewashing’.
Several Hollywood films have faced criticism in recent months for featuring white actors in Asian roles. Recent films accused of whitewashing include the Hollywood remake of Japanese anime Ghost in the Shell, which had Scarlett Johansson in the main role which was originally Japanese, and Chinese epic The Great Wall which starred Matt Damon as its lead character. Earlier this year, British actor Ed Skrein who was cast as an Asian character in the upcoming Hellboy remake pulled out of the film so that the role could be “cast appropriately”. It then went to Korean-American actor Daniel Dae Kim.
The live-action adaptation of the 1998 cartoon movie will tell the tale of the well-known Chinese heroine Hua Mulan. Mulan pretended to be a man to fight in the army to spare her weak father from being forced into the army.
The film has been under careful examination since it was announced that Disney intended to remake Mulan. An online campaign calling for an Asian actress in the role attracted more than 100,000 signatures before it was shut on Thursday.
Liu, nicknamed “Fairy Sister” for her delicate looks and previous roles in fantasy dramas, is well-known as an actress, model and singer in China. The 30-year-old is said to be fluent in English, having grown up partly in New York. The Hollywood Reporter said she was picked out of nearly 1,000 candidates for the film.
Disney’s announcement on its blog about Liu’s casting was met with delight on Twitter as well as on Sina Weibo, China’s microblogging network. Many online celebrated it as a win for diversity in Disney films. Chinese-American actress Ming-Na Wen, who voiced Mulan in the original animated movie, also gave her stamp of approval. Chinese netizens congratulated Liu, with many praising Disney’s choice. One commenter said, “Needs to know martial arts, can also speak English, has star quality - it definitely should be Liu Yifei.”
8. Which actor or actress is non-white?
A. Scarlett Johansson B. Matt Damon
C. Ed Skrein D. Daniel Dae Kim.
9. What is true about the coming film Mulan?
A. It is a cartoon film.
B. It is set in ancient China.
C. It has drawn little attention from the public.
D. It is disliked by audience for being cast by white actress.
10. After Disney’s announcement,
A. every American was pleased.
B. Chinese government felt honored.
C. most fans welcomed the decision.
D. more people bought tickets to Disney films.
11. Which section of a website is the text from?
A. Education. B. Science.
C. Entertainment. D. Business.
【答案】8. D 9. B 10. C 11. C
8. 推理判断题。由It then went to Korean-American actor Daniel Dae Kim.可知Daniel Dae Kim不是白种人，选D。
9. 推理判断题。由The live-action adaptation of the 1998 cartoon movie will tell the tale of the well-known Chinese heroine Hua Mulan.可知电影《木兰》以古代中国为背景，选B。
10. 推理判断题。由Disney’s announcement on its blog about Liu’s casting was met with delight on Twitter as well as on Sina Weibo, China’s microblogging network. Many online celebrated it as a win for diversity in Disney films.可知对于迪士尼的宣告，大多数粉丝都欢迎这个决定，选C。
A research has shown that nearly 90 percent of traffic accidents are caused by human errors. So our aim is a fully autonomous car that gets rid of the cause of most accidents: the driver. Researcher Hodgson points out, “For safety, the faster you can remove humans, the better, even if there are unfortunately a few accidents from new causes. It s a question of balancing the number injured or killed by autonomous vehicles with the people whose lives are potentially saved.”
It’s an idea that Elon Musk, chief executive of electric car company Tesla Motors, has long believed. His company are determined to be the first to deliver a fully autonomous vehicle to consumers. Last year, Musk announced that Tesla’s 2017 goal was “to do an example drive of full autonomy all the way from LA to New York…and have the car park itself.”
However, even Tesla admits that there are problems to overcome—the software needs further validation and the appropriate regulatory approval needs to be in place. Indeed, recent crashes of Tesla vehicles and Google cars confirm that the software isn’t ready yet.
The UK government appears committed to encouraging the development of autonomous vehicles. It’s supporting four city trials, publishing the Modem Transport Bill to reduce red tape around their introduction and adapting the legal system to take into account problems such as insurance liability when a human isn’t in control of a vehicle.
The insurance industry is similarly eager to help increase autonomy in cars. As the Association of British Insurers (ABI) points out, “More than 90 per cent of road accidents are caused by human error.” This costs motor insurers a shocking £20m per day in claims.
12. What difficulty does the company Tesla Motors have?
A. New inventions may cause more injuries and deaths.
B. The company lacks confidence to make new creations.
C. The software should be made officially acceptable.
D. The traffic regulation has proved unreasonable.
13. What is the UK government’s attitude to autonomous cars?
A. Ambiguous. B. Positive.
C. Cautious. D. Disapproving.
14. What is the main idea of the last paragraph?
A. Insurance companies would like to support autonomous cars.
B. Human mistakes may be the key cause of traffic accidents.
C. Traffic accidents wastes insurance companies quite a lot.
D. Motorists are surprised to hear about autonomous cars.
15. What is the author’s purpose in writing the text?
A. To show his deep love for autonomous cars.
B. To introduce a new development in technology.
C. To amuse readers with funny examples.
D. To provide a persuasive argument against autonomy.
【答案】12. C 13. B 14. A 15. B
12. 细节理解题。由However, even Tesla admits that there are problems to overcome—the software needs further validation and the appropriate regulatory approval needs to be in place.可知特斯拉汽车公司遇到的问题是软件应该被制作的更容易接受，选C。
13. 细节理解题。由The UK government appears committed to encouraging the development of autonomous vehicles.可知英国政府对于自主汽车的态度是积极的，选B 。
14. 主旨大意题。由The insurance industry is similarly eager to help increase autonomy in cars.可知最后一个自然段主要讲了保险公司愿意支持自主汽车，选A。
Many people find it hard to lose weight and have to go starvation. Now, I’d like to offer some tricks to help lose weight.
Put out a large vegetable plate. Eating water-rich foods such as tomatoes during meals reduces calorie consumption. Other water-rich foods include soups and salads. ___16___ Because the body processes hunger and thirst through different systems, it simply doesn’t register a sense of fullness with water (or tea, coffee or juice).
Downsize your dinner plates. The less food put in front of you, the less food you’ll eat. So instead of using standard dinner plates, serve your main course on salad plates.___17___ Instead of large glasses and coffee mugs, return to the old days of cups and even smaller coffee cups.
Serve your dinner restaurant-style (with food already on the plates) rather than family-style (where the food is served in bowls on the table).___18___ There’s no reaching for seconds.
___19___ You’re more likely to eat more---and eat more high-fat, high calorie foods—when you eat out than when you eat at home.
Eat slowly and calmly.___20___ Vary your eating with stories of the interesting things that happened during your day. Your brain is behind your stomach by about 20 minutes when it comes to fullness signals. If you eat slowly enough, your brain will catch up and tell you that you no longer need food. Serving separate courses will also slow you down
A. The same goes for liquids.
B. Eat 90 percent of your meals at home.
C. When your plate is empty, you’re finished.
D. Put your fork or spoon down between every bite.
E. Be sure to choose a high-fiber, low-sugar variety of food.
F. You won’t get the same benefits by just drinking water, though
G. You should eat equal amounts of vegetables and grains at dinner.
【答案】16. F 17. A
18. C 19. E
16. 语义理解题。由Because the body processes hunger and thirst through different systems, it simply doesn’t register a sense of fullness with water (or tea, coffee or juice).可知你仅仅是喝水，不能获得同样的益处，选F。
17. 语义理解题。由Instead of large glasses and coffee mugs, return to the old days of cups and even smaller coffee cups.可知液体也是如此，选A。
18. 语义理解题。由Serve your dinner restaurant-style (with food already on the plates) rather than family-style (where the food is served in bowls on the table).和There’s no reaching for seconds.可知当你的盘子空了，你就结束了用餐，选C。
19. 语义理解题。由You’re more likely to eat more---and eat more high-fat, high calorie foods—when you eat out than when you eat at home.可知一定选择高纤维、低糖的多样性食物，选E。
20. 语义理解题。由Eat slowly and calmly.可知每咬一口，就放下你的叉子和勺子，选D。
When Karen found another baby was on the way, she tried to help her 3-year-old son, Michael, prepare for a new ___21___. And day after day, night after night, Michael ___22___ to his sister in Mommy’s stomach.
The pregnancy ___23___ normally but illness arose during ___24___.
Finally, Michael’s little sister was born. But she was in serious condition and was taken to the intensive care unit at a Hospital in Tennessee.
The days ___25___ by. The little girl got worse. The doctor said there was little hope. Be ___26___ for the worst. Karen and her husband contacted a cemetery about a ___27___ service.
Michael, however, kept ___28___ his parents to let him see his sister, “I want to sing to her.” However, kids are never allowed in Intensive Care.
Karen decided to take Michael whether the hospital ___29___ it or not. If he didn’t see his sister right then, he may never see her ___30___. She dressed him in an oversized operation suit and marched him into ICU. He looked like a walking laundry basket.
The head nurse ___31___ him as a child and shouted, “Get that kid out of here now. No children are allowed.”
The mother rose up strong in Karen and the usually mild-mannered lady ___32___ steel-eyed right into the head nurse’s eyes, “He is not leaving until he sings to his sister.”
Then Karen ___33___ Michael to his sister’s bedside. He looked at the tiny baby losing the ___34___ to live. After a moment, the 3-year-old began to sing:
“You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are gray.”
Instantly the baby girl seemed to respond. The pulse rate became ___35___.
“Keep on singing, Michael,” encouraged Karen with ___36___ in her eyes.
“You never know, dear, how much I love you, please don’t take my sunshine away.”
As Michael sang to his sister, the baby’s ___37___ became smooth.
“The other night, dear, as I lay sleeping, I dreamed I held you in my ___38___”.
Michael’s little sister began to relax.
“Keep singing, Michael.” Tears covered the face of the bossy head nurse.
“You are my sunshine, my only sunshine.…”
The next ___39___, ....the very next day...the little girl was ___40___ enough to go home.
21. A. brother B. mother C. sister D. friend
22. A. sang B. danced C. talked D. smiled
23. A. burst B. broke C. extended D. progressed
24. A. transport B. education C. delivery D. assessment
25. A. passed B. inched C. flew D. slid
26. A. expected B. anxious C. prepared D. meant
27. A. funeral B. milk C. wedding D. birth
28. A. instructing B. cheating C. reminding D. begging
29. A. got B. liked C. made D. helped
30. A. asleep B. awake C. dead D. alive
31. A. recognized B. considered C. ordered D. mistook
32. A. pointed B. glanced C. glared D. knocked
33. A. challenged B. pulled C. invited D. forced
34. A. belief B. battle C. thought D. way
35. A. steady B. dynamic C. weak D. rough
36. A. pains B. regrets C. tears D. efforts
37. A. crying B. thinking C. laughing D. breathing
38. A. arms B. pockets C. ears D. eyes
39. A. night B. day C. week D. fortnight
40. A. big B. heavy C. old D. well
【答案】21. C 22. A 23. D 24. C 25. B 26. C 27. A 28. D 29. B 30. D 31. A 32. C 33. B 34. B 35. A 36. C 37. D 38. A 39. B 40. D
21. C考查名词。由Michael ___2___ to his sister in Mommy’s stomach.可知她帮助她三岁的儿子Michael，为即将出生的妹妹做好准备。brother哥哥， mother 母亲， sister 姐妹，friend朋友。
22. A考查动词。由 “I want to sing to her.”可知Michael 给妈妈肚子里的妹妹唱歌。Sang唱歌，danced跳舞， talked 谈话，smiled微笑。
23. D 考查动词。怀孕的进程正常，但是在分娩的时候引发了疾病。burst 爆发，broke 打破，extended 延长，progressed进行。
24. C 考查名词。怀孕的进程正常，但是在分娩的时候引发了疾病。transport 运输， education 教育， delivery 分娩， assessment评定。
25. B 考查固定短语。日子逐渐地过，这个女孩的情况变得越来越糟糕。inch by逐渐地，是固定短语。
26. C 考查形容词。由The doctor said there was little hope.可知医生说要做最坏的打算。expected 预期的，anxious 担忧的，prepared 准备好的，meant打算。
27. A 考查名词。由Karen and her husband contacted a cemetery 可知Karen 和他的丈夫联系关于丧葬服务的墓地。funeral 丧葬的， milk 牛奶， wedding 婚礼，birth出生。
28. D 考查动词。然而，Michael不断地乞求他的父母让他看看他的妹妹。 instructing 指导，cheating 欺骗， reminding 提醒，begging乞求。
29. B 考查动词。不管医院喜不喜欢，Karen决定带Michael 去医院。got 得到， liked 喜欢， made 使， helped帮助。
30. D 考查形容词。如果他在那时不看他的妹妹，他可能就看不到她活着了。asleep睡着的，awake 醒着的，dead 无生命的，alive活着的。
31. A 考查动词。护士长意识到他是一个小孩。recognized 意识到，considered 考虑， ordered 命令，mistook弄错。
32. C 考查动词。由steel-eyed right into the head nurse’s eyes, 可知这位平日里温文尔雅的女士用钢铁般坚毅的眼神瞪着护士的眼睛。pointed 指出， glanced 扫视， glared 瞪视，knocked敲。
33. B 考查动词。Karen 拉着Michael到他妹妹的病床边。 Challenged挑战，pulled拉，invited邀请，forced强迫。
34. B 考查名词。他看着与病魔战斗中失败的微小婴儿。belief 信仰，battle 战役，thought 想法， way方法。
35. A 考查形容词。由Instantly the baby girl seemed to respond. 可知脉搏率变得稳定。steady 稳定的， dynamic 有活力的， weak 虚弱的， rough粗糙的。
36. C 考查名词。Karen眼里满是泪水，鼓励她的儿子继续唱。pains 疼痛，regrets 后悔， tears 眼泪，efforts努力。
37. D 考查名词。随着Michael不断地给他的妹妹唱歌，这个小婴儿的呼吸变得平稳。crying 哭喊，thinking 思考，laughing 笑， breathing呼吸。
38. A 考查名词。由I held you可知是用胳膊抱着。 arms 胳膊，pockets 口袋， ears 耳朵，eyes眼睛。
39. B 考查语义理解。由the very next day.可知这里填day。the next day第二天。
40. D 考查形容词。由to go home.可知这个小女婴健康起来了。big 大的，heavy 沉重的， old 老的， well健康的。
This week, we’re preparing for one of the newest ___41___ (tradition) events in our country: Black Friday. It’s that crazy gathering of retail (零售)-related violence, a time ___42___ stores offer once-a-year promotional sales to set off the customers’ greediness and jump-start the Christmas shopping season with a sudden activity in a ___43___ (crowd) space.
The general feeling has been set by the Hamleys Christmas Toy Parade in London, in which 800,000 people ran into Regent Street, apparently attracted by ___44___ possibility of a “meet-and-greet” with Peppa Pig that sadly ___45___ (have) to be cancelled at the last moment on safety grounds. As it was, a middle-aged woman ___46___ (report) had to be taken to hospital after ___47___ (knock) to the ground in a fight with another woman.
For the people who dislike shopping, such as me, any day with shopping in it is a black day, and Black Friday is the most worrying ___48___ all. However, I can see the reasoning for retailers. Why spend a lot of money on newspaper ads, when you can offer 50 iPhone Xs at £5 each to the first fifty ___49___ (consume)? The related media ___50___ (cover) of the resulting disorder is, as they say, priceless.
42. when 43. crowded
44. the 45. had
47. being knocked
48. of 49. consumers
42. 考查定语从句。___2___ stores offer once-a-year promotional sales是一个定语从句，关系词在从句中作时间状语，所以填关系副词when。
44. 考查固定短语。the possibility of……的可能性，是固定短语，所以填the。
49. 考查名词。作宾语，用名词，且被the first fifty修饰，所以用名词复数，填consumers。
Chaparral Middle School is a public school in California, that was opened in 1976. We serve approximate 1350 students in grades 6-8 now. Regular school hours are from 7:45 am to 1:55 pm. Chaparral offers different learned programs all centered around student success and achievement, as evidenced by the honors from that we have received throughout the years. Our school was honoring as a California Distinguished School in 1994. Many another programs make Chaparral Middle School an unique place of learning. One example was our outdoor education program. These experience give students the opportunity have memorable learning practice.
考查定语从句。which was opened in 1976.是一个定语从句，修饰先行词Chaparral Middle School，关系词在从句中作主语，指物，且that不能引导非限制性定语从句，所以that改成which。
考查定语从句。that we have received throughout the years. 是一个定语从句，修饰先行词the honors，关系词在从句中作宾语，所以删除from。
考查固定短语。be honored as被授予，被誉为，是固定短语，所以honoring改成honored。
I’m glad to hear about your coming! Welcome to Beijing!
Beijing, our capital city, is a legendary city with a long history. It has many historical attractions, such as the Great Wall, the Summer Palace and the Forbidden City. These scenic spots attract millions of tourists all over the world. You may also find various local delicacies, of which the most famous is the roast Beijing duck. You will enjoy it.
During the Spring Festival, you will experience traditional celebration. On New Year’s Eve, we will set off fireworks, which will lighten the whole sky. There will be a land dragon boat dancing in the temple market, expressing the delight of a new year.
Fancy activities will guarantee you an unforgettable time! Waiting for your coming!
【解析】首先审题，这篇文章要求给你的美国笔友Peter写一封电子邮件，介绍在北京旅游的事宜。任务中给出的提示信息包含如下内容：1. 表示欢迎；2. 介绍北京，比如名胜和美食；3. 介绍春节期间的特色活动。抓住了这亮点，我们就抓住了文章的核心内容。其次选用正确的人称和时态，考虑用一般现在时，第二人称来写。然后写出单个句子，使用正确的连词，连句成段。具体来说，写这篇文章时，要注意: 1、提示中的内容比较泛泛，需要适当补充； 2、为使文章层次清楚，可分三个自然段写：第一自然段欢迎Peter来北京旅游；第二自然段介绍北京的名胜和美食；第三自然段介绍春节期间的特色活动。这篇文章对于考生的综合能力要求较高，要求考生有很强的谋篇布局的能力和组织要点的能力。需要注意紧扣文章主题，给出的要点都需要包括，缺一不可。写作时注意准确运用时态，上下文意思连贯，符合逻辑关系，不能出现文章脱节问题。尽量使用自己熟悉的单词句式，同时也要注意使用高级词汇和高级句型使文章显得更有档次。
【亮点说明】本篇书面表达要点全面，结构紧凑，是一篇较好的范文。这篇短文使用了大量的短语，为文章增色不少，如: hear about听说，all over the world全世界。还使用了定语从句You may also find various local delicacies, of which the most famous is the roast Beijing duck. You will enjoy it.和定语从句On New Year’s Eve, we will set off fireworks, which will lighten the whole sky.等多种句式结构，增加了文章的可读性。 文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m