2018届高三英语上学期第五次模拟(期末)试题(铜仁市第一中学含答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2018届高三英语上学期第五次模拟(期末)试题(铜仁市第一中学含答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章
来源莲山
课 件 w w w.5y K J.Co m

铜仁一中2017-2018学年度第一学期高三年级第五次模拟考试
英语试题
第Ⅰ卷
第一部分 听力(共两节,满分 30 分)
做题时,现将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What day is it today?
   A. Monday      B. Saturday      C. Sunday
2. Why doesn't the woman want the CD?
A. She already owns one.
B. She doesn't like the singer.
C. Her sister likes the singer more
3. How long will it take to fly to Portland?
A. 2 hours.       B. 5 hours      C 10 hours
4. What type of clothing does the store sell?
A. Expensive, high-quality clothing.
B. Cheap, low-quality clothing.
C. Cheap, designer clothing.
5. What does the woman need help with?
A. Locating a file on the desktop.
B. Saving a file on the computer.
C. Finding the tab that says “file”.
第二节
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有2至4个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有5秒钟的时间阅读各个小题;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6、7题。
6. What will the speakers bring to Springfield?
A. A cake.      B. A picture.      C. Colored pencils.
7. What do we know about the woman?
A. She had no time to bake a cake.
B. B. She loves the boy's artwork.
C. She bought the boy colored pencils.
听第7段材料,回答第8至10题。
8. What day is it today?
A. Monday.       B. Wednesday.       C. Friday.
9. Why didn't Tina go to practice last week?
A. She only has a left-handed guitar.
B. She hasn't practiced for three weeks.
C. Her guitar was broken.
10. What does the man want Tina to do?
A. Come to practice.
B. Watch his little sister.
C. Work at the grocery store.
听第8段材料,回答第11至13题。
I1. Where did Lynn learn about the car?
A. In the newspaper.      B. On a road trip.      C. On the Internet.
12. Why doesn't Lynn want to buy the car?
A. It is not safe.       B. The price is too high.      C. It doesn't drive smoothly.
13. What needs to be replaced?
A. The tires.         B. The radio.         C. The air conditioner.
听第9段材料,回答第14至17题。
14. What is the name of the woman's mother?
A. Betty.       B. Laura.       C. Josephine.
15. What does the man want his daughter to be like?
A. Kind.       B. Attractive.       C. Tough.
16. What is the woman’s attitude toward names?
A. Names don 't influence personality.
B. All girls’ names are attractive.
C. Babies should be named after relatives.
17. What will the speakers probably do?
A. Name the baby Victoria.
B. Let grandma name the baby.
C. Continue to search for the right name.
听第10段材料,回答第18至20题。
18. How many books has Nicholas Sparks sold worldwide?
A. Nearly 65 million.
B. Nearly 75 million.
C. Over 97 million.
19. What does the Nicholas Sparks Foundation do?
A. It teaches students responsibility.
B. It provides books to rural communities.
C. It helps poor kids get an education.
20. What can we learn about Sparks?
A. All his books have been made into movies.
B. Education changed his life.
C. He started a school in New York.

第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
(共15题:每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
Oyster cards
What is an Oyster card?
The Oyster card is the easiest way to pay for journeys on buses, Tubes, trams, the Docklands Light  Railway( DLR), London Overground and most National Rail journeys in London, You can store your travel cards, Bus & Tram Pass, season tickets and credit to pay for journeys as you go.
Where to get an Oyster card?
There are a number of ways for you to get an Oyster card
At over 3.900 Oyster Ticket Stop agents
At Tube and London Overground station ticker offices
At some National Rail stations
At London Travel Information Centre
Online at tfl. gov. uk/oyster
How to use an Oyster card?
To pay the correct fare on Tubes, the DLR, London Overground and National Rail services, you must always touch in on the yellow Oyster card reader at the start of your journey, and touch out at the end. If you don't, a maximum cash Oyster fare will be changed. When using the bus or trams, you must only touch in at the start, but not at the end of your journey.
What happens if I don’t visit London very often?
Don't worry, Any pay as you go credit on your card will not expire(过期). so you can keep it for your next visit or lend it to a friend.
Fares
Traveling by Tube from Central London (Zone 1)to Heathrow (Zone 6)
Adult Oyster single fare
£4. 20 Monday to Friday 06:30—9:30 and 16:00-19:00
£2.70 at all other times including public holidays
Adult single cash fare £5.00
For further information, visit tfl, gov, uk/fares.
21. You can get an Oyster card at the following places EXCEPT ______.
A. at a post office     B. at an Oyster Ticket Stop agent
C. on the website     D. at a Tube station
22. Which of the following statements is true?
A. The Oyster card can pay for journeys on buses, Tubes, taxies and the Docklands Light Railway.
   B. You must always touch in on the yellow Oyster card reader at the end of your journey.
   C. You can keep the Oyster card for your next visit or lend it to a friend.
   D. You can touch in at the end of your journey when taking the bus or trams.
23. If a person with an Oyster card takes the 7 o'clock Tube from Central London to Heathrow for a week (no public holidays in between). he should pay ______.
A.£18.90        B.£29.40           C. £21.90       D. £26.40
24. The passage is probably taken from a ______.
A. journey       B travel brochure      C. textbook       D. novel

B
Every year, I tell my sons what I'd like for mother's Day: a letter, something written from the heart and offered freely rather than bought from a store and wrapped neatly. I don't always get my wish, nor do I always take the time to write to my own mother.
This year, my boys will be in two different states on mother's Day. My mom and dad will be away together, and I'll be driving home from a writer's workshop in Massachusetts. Thinking of the fact that many friends have already lost their mothers and that a few have lost children, I am deeply grateful that what separates us, for now at least, is only distance. It won't always be so, and there is no way to prepare for that fact other than to appreciate the moment that is, My sons know that they can please me on Sunday with a phone call or an e-mail, and that is enough as I love their words. The very best gift they can possibly give me is their own happiness, the very fact of their busy, full and well-lived lives.
Still, knowing that my years of staying with my sons are over, I do feel doleful. The truth is, I miss being the center of the universe to two little boys. And this holiday can be a bit painful.
I wonder if my own mother ever felt nostalgic (怀旧的,乡愁的) for the passing of my childhood. I wonder if she realizes that she is still at the center of my universe and always has been. I don't often pause to think about it, but of course she is the one who has been right there, at my side from the moment I drew my very first breath. How to ever fully appreciate the woman whose presence and love and example have shaped me into the adult I am? How to describe even a small part of the sharing, sacrificing, and support she has given me over the years?
25. The author mainly wants to tell us through the first paragraph that ______.
A. she hopes to get her sons’  letters very much.
B. her sons often write to her on mother's Day.
C. mother's Day is the very date that she looks forward to most.
D. children are often careless about their parents' request.
26. The author is deeply grateful for the present life because ______.
A her sons don't live far away from her home.
B. her parents and children are still alive.
C. her parents are coming to her house to spend mother's Day.
D. her sons can please her on Sunday with a phone call.
27. What does the underlined word "doleful"  in Paragraph 3 mean?
A Sad       B. Disappointed      C. Exhausted      D. Amused.
28. What will the author probably tell about after the last paragraph?
A. She'll tell the reader about her mother's present situation.
B. She'll describe the reunion of her family on mother's Day.
C. She'll talk about how her mother educated and cared for her.
D. She'll tell the reader about her mother's achievements in her career.

C
Josh Katz works at the New York Times. His common job is to use information to tell interesting stories. In December 2013, Katz built a quiz on the Times website. It asked people about the words they use to describe things and events. It also asked how they pronounced common words. The quiz then used people's answers to decide where in the United States they were from.
The quiz got more than 350, 000 results. Katz turned the results into a book. In Speaking American, he studies regional(区域的) differences in how Americans talk.
“A lot of people' s language shows who they are and where they are from, in a very personal way” Katz said.
Katz says people are often surprised to learn that the way they talk can show where they grew up. Most Americans don’t realize the use regionalisms ---or words and phrases specific to a particular part of the country. But just about everyone does. Almost every major U.S. city has a few unique terms. For example, in Philadelphia, Pennsylvania, the night before Halloween is known as Mischief Night. Anyone who calls it that is likely to be connected to the city.
Katz himself was surprised by how many common words are regional. "There are a lot of words I use that I just thought were standard words, "he says. "Then I found out some of these words were actually a product of my upbringing(养育).”
For example, he says, "I thought everyone said‘ sneakers’(运动鞋) and not‘ tennis shoes’." But it turns out 'sneakers' is connected mostly to the Northeast. That' s where Katz is from.
Some scholars think that language in the U.S. is growing more homogeneous(同类的). But Katz disagrees. "These regional differences are here to stay” he says.
Not only are people still using common regionalisms, but there are new ones appearing all the time, according to Katz. There's no way to predict how language will change in the future. But Katz sees more change coming. "The only sure thing about language is that it's going to keep moving,” he says
29. What’ s the purpose of the quiz?
A. To test people on common knowledge.
B. To find out what words are mostly used.
C To help people learn about their hometown better
D. To see whether people’s language shows their backgrounds
30. How do most Americans look at their using regionalisms?
   A. They are proud of it.
   B. They do it unintentionally.
   C. They find it quite interesting.
   D. They have no idea why everybody does it.
31. Katz mentions“ sneakers” in paragraph 5  mainly to show ______.
   A. it' s different from“ tennis shoes”
   B. it’s an example of a standard word
   C. his hometown is possibly the birthplace of it
   D. many common words come from a specific area
32.What is Katz’s opinion on regional differences?
   A. They will remain a part of people' s everyday life.
   B. They prevent language from being homogeneous.
   C. They have a bad influence on people’s life.
   D. They will finally disappear in the future.

D
When women sit together to watch a movie on TV, they usually talk simultaneously(同时) about variety of subjects, including children, men, careers and what's happening in their lives. When groups of men and women watch a movie together, the men usually end up telling the women to shut up. Men can either talk or watch the screen ---they can't do both---and they don't understand that women can. Besides, women consider that the point of all getting together is to have a good time and develop relationships---not just to sit there like couch potatoes staring at the screen.
During the ad breaks, a man often asks a woman to explain the plot and tell him where the relationship between the characters is going. He is unable, unlike women, to read the subtle(微妙的,细微的) body language signals that show how the characters are feeling emotionally. Since women originally spent their days with the other women and children in the group, they developed the ability to communicate successfully in order to maintain relationships. For a woman, speech continues to have such a clear purpose: to build relationships and make friends. For men, to talk is to relate the facts.
Men see the telephone as a communication tool for sending facts and information to other people, but a woman sees it as a means of bonding(黏合). A woman can spend two weeks on vacation with her girl friend and talk for another two hours.
There is no convincing evidence that social conditioning(训练,熏陶), the fact that girls' mothers talked to them more, is the reason why girls talk more than boys. Psychiatrist Dr. Michael Lewis, author of Social Behaviour and Language Acquisition, conducted experiments that found mothers talked to and looked at, baby girls more often than baby boys. Scientific evidence shows parents respond to the brain bias(偏好) of their children. Since a girl's brain is better organized to send and receive speech, we therefore talk to them more. Consequently, mothers who try to talk to their sons are usually disappointed to receive only short grunts(嘟哝声) in reply.
33. While watching TV with others, women usually talk a lot because they ______.
A. are afraid of uncomfortable silence with their families and friends
B. can both talk and watch the screen at the same time
C. think they can have a good time and develop relationships
D. have to explain the plot and body language to their husbands
34. After a vacation with her girlfriend, a woman would talk to her again on the phone for hours in order to ______.
A. keep a close tie with her
B. experience the happy time again
C. recommend her a new scenic spot
D. remind her of something forgotten
35. Which of the following would be the best title for the passage?
A. Women Are Socially Trained to Talk
B. Talking Maintains Relationships
C. Women Love to Talk
D. Men Talk Differently from Women

第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Ways to Work Smarter, Not Harder
No matter how hard we work, it seems that there is never enough time to get all the important tasks done. Rather than working longer, consider working smarter, not harder. Here are some ways to work smarter.
Make a careful plan. Just like every organization needs a business plan, an efficient worker needs a work plan.   36  . Schedule your tasks throughout the days, weeks, and months, but do it ahead of time.
Set your goals. As a part of your work plan, you should set clear and meaningful goals. Goals should state which tasks are to be completed and when they get completed. Rather than setting firm deadlines, which can lead to pressure and stress, allow a period of time to reach goals.   37 .
38  . Develop a consistent daily work schedule and stick to it! If a typical workday consists of some writing tasks (e-mails, reports), one-on-one meetings, and processing data, set aside specific time each day to accomplish each kind of task.
Delegate(分派工作) effectively.   39  . The person who tries to do everything himself or herself not only is overloaded and overstressed, but it is bad for their colleagues by not allowing them to be challenged and grow by taking on important duties.
Don't make work harder than it actually is. Much of the pressure is produced by ourselves.   40  . We feel like we should do more. Remember that tasks should be completed step by step. Focus on each step rather than on the entire project, which can help us cut down on feelings that we are overwhelmed(应接不暇).
A. Stick to your plan.
B. We set unrealistic goals or standards for ourselves.
C. Also, take time to reward yourself for achieving a goal.
D. Organize your workday.
E. We cannot expect to complete the tasks quickly.
F. Learn which tasks can be delegated and which need personal attention. 
G. It is a well-thought-out plan to help guide and direct work activities.

第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
The first time I noticed this phenomenon was a few years ago, in St Peter’s Basilica in Rome--- a crowd of people standing round Michelangelo's Pieta, taking photos with their cameras and mobile phones. Then last week I saw it   41   at the Museum of Modern Art in New York.
At first, I wasn’t too   42   when I saw people    43   the paintings. It was a bit annoying,   44   that was all. It did’ t really make me   45  . Then the sad   46  hit me. Most of the people were taking photos without looking at the   47   themselves. People around were   48   me, not because they were trying to get a better view of the   49  , but because they   50  to make sure that no one blocked (挡住) their photo. Was it possible that perhaps they were taking the photos so that they could admire the paintings better   51   they got home? This was very   52  . They were not there to   53   the paintings, but to take photos to   54   that they had been there.
Then it got   55  . Now people were taking photos of their friends who were posing in front of some of the most well-known paintings. Neither the photographers nor the person they were photographing had   56   the art itself,   57   I saw that sometimes they  58   the label(标签), to make sure that the artist really was   59  . At least nobody asked me to take a picture of them together, smiling in front of a Picasso!
I think that photography in museums should be   60  ,  but I also have a less drastic (严厉的) solution. I think that people who want to take a photo of a painting should be forced to look at it first, for at least one minute.
41. A. alone B. again C. soon  D. later
42. A. proud B. afraid   C. worried D. excited
43. A. copying     B. destroying C. touching D. photographing
44. A. or    B. so    C. but    D. and
45. A. angry   B. surprised C. happy    D. disappointed
46. A news    B. history C. truth    D. story
47. A. walls    B. visitors    C. scenes    D. paintings
48. A pushing    B. passing    C. greeting    D. asking
49. A. star    B. museum     C. building     D. art
50. A. refused  B. wanted   C. decided    D. failed
51. A. before    B. when    C. unless   D. if
52. A. important   B. necessary    C. improbable    D. strange
53. A. take     B. sell     C. see    D. buy
54. A. explain    B. prove    C. imagine    D. find
55. A. worse    B. easier    C. stronger    D. better
56.A. known about    B. paid tor    C. learned from    D. looked at
57. A. for     B. since    C. although     D. after
58. A. read     B. made     C. wrote    D. changed
59. A. skillful     B. alive    C. famous    D. creative
60. A. stopped    B. prepared    C. welcomed    D. allowed

第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式,并填在答题卡的相应位置。
This year’s Nobel Prize in Chemistry honors three scientists from France, the USA and Holland. They were awarded   61   their work on molecular (分子) machines, which are a thousand times   62   ( thin) than a strand(一缕) of human hair.
The work behind them not only   63   ( prove) that humans can replicate(复制) machine-like functions at the molecular level, but has opened up an   64   (entire) new field for molecular machinery. "They've got it   65   ( start)," said Donna J. Nelson, president of the American Chemical Society. "This is just the beginning.”
The pioneering work of these three scientists   66   (expect) to bring great benefits to our society such as the   67    (create) of new materials, updated medical treatment methods and advanced energy storage systems.
“There are endless opportunities,” the Dutch scientist Bemard L Feringa told Reuters. “Think of a tiny micro-robot that a doctor in the future will inject into your blood and that goes to search for   68   cancer cell or goes to deliver a drug, for instance.”
However, the science of molecular machinery is still in its infancy (婴儿期), “at the same stage   69   the electric motor was in the 1830s”, as the Nobel committee puts. But the committee also foresees   70   ( it) invaluable potential.

第三部分写作(共两节,满分35分)
第一节短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)
文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(﹨)划掉。
删除:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
With the winter vacation approach, many children bad need to be taken care of. Some warm-hearted volunteers set up the children's Home in our community.
During the winter vacation, many working parents are engaged in their work and can spare few time with their children, which lead to lots of children lacking good care. Now the parents can be relieved because of the children's Home, which children can have delicious lunches on time. Besides, they can join some activities and have a good time. What's worse, they can get help if they have some difficulty with our lessons. The volunteers will be always ready to help them with their problem.
I think our children will be have a wonderful time this winter.

第二节 书面表达(满分25分)
假设你是李华,你的英国笔友lssac曾表示希望来中国教书。现在你校正要招聘外籍教师。请给他写封信,告知招聘信息。内容主要包括:
1.教授课程: 英语口语和写作
2.授课对象: 高中一年级,有6年学英语的经验。
3.工作量及报酬: 每周15学时,一学时200元。
注意:1.词数100左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯;
3.开头语已为你写好,请将完整的内容写在答题卡
Dear Issac,
I remember you are interested in teaching in China.__________________________________ ______________________________
                                                                     Best regards,
                                                                     Li Hua

 
2018届高三年级第五次模拟考试英语试题答案
第一部分 听力(共两节,满分 30 分)
1-5 BAACB    6-10 BABCA     11-15 CBBAC     16-20 AACCB

第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
21. A   22. C    23. D (4.25+2.72)     24. B    25. D   26. B   27. A   28. C   29. D  
30. B   31. D   32. A   33. C   34. A   35. C   36. G   37. C   38. D   39. F   40. B

完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
41-45 BCDCA     46-50 CDADB     51-55 BCCBA     56-60 DCACA

语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
61. for     62. thinner      63. proves      64. entirely     65. started
66. is expected      67. creation      68. a      69. as      70. its

短文改错(共10小题,每小题1分,满分10分)
With the winter vacation approach, many children bad need to be taken care of.
1. approaching         2. badly
Some warm-hearted volunteers set up the children's Home in our community.
During the winter vacation, many working parents are engaged in their work and
can spare few time with their children, which lead to lots of children lacking good
3. little                       4. leads   
care. Now the parents can be relieved because of the children's Home, which children
                                                       5. where
can have delicious lunches on time. Besides, they can join some activities and have a
                                           6.加in
good time. What's worse, they can get help if they have some difficulty with our
              7. more                                        8. their
lessons. The volunteers will be always ready to help them with their problem.
                                               9. problems
I think our children will be have a wonderful time this winter.
                      10. 去掉be
书面表达(满分25分)【参考范文】
Dear Issac,
I remember you are interested in teaching in China. Recently I have heard that our school now is looking for a native-speaker to teach some courses, which are related to spoken and written English. And the courses are intended for local students in senior grade one. If you accept our teaching offer, you will be allowed flexibility in organizing your syllabus, and teaching 15 hours a week. Your guaranteed wage would be 200 RMB per hour. The students who are going to take these courses have at least six years of English learning experience. Besides, you would also work as an adviser for either our Students English club or the Students English Newspaper Department. The choice would be yours.
Please let me know if you are interested or if you have any other questions. I'd be more than happy to help.                                                       
Best regards,  Li Hua
英语听力模拟试题原文
Text 1
M: What can we do that's free and fun?
W:We can go to the park. No, let's go to the history museum. Every first Sunday of the
   month, admission is free. That's tomorrow! Let’s go. (1)
Text 2
M: Happy birthday! I bought you the new Taylor Swift CD. I remember how much you loved
   her concert!
W: Thanks! But I already have her CD.  I will give it to my sister. She will be so excited. (2)
Text 3
W: It will take 10 hours to drive straight to Portland, or we could fly there in two hours.
(3) I don't see any other way to get to your moms house by Saturday.
M: We could drive 5 hours and stop in Shasta, and then drive 5 more hours to Portland.
Text 4
M: This is my new favorite store. I got 5 shirts, 3 pairs of pants, and 2 belts for less than $100
   And they are all designer clothes.
W: I found some great stuff, too! I can't believe how low the prices are. (4) This purse was
   only $25, and it is real leather.
Text 5
W: Can you show me how to save a file on this computer?(5)
M:Sure. Just click the tab that says“file” and hit“save”. Your file should then be on the Desktop.
Text 6
W: Are you ready to visit grandma in Springfield? (6) She will be so happy to see you
M: Yes. I just have to get the picture that I drew for her. (6)
W: Great. let's put it in this box, so it stays nice and flat.
M: I used the colored pencils that she got me for my birthday to make it, too! She will be
   happy about that.
W:Yes, she will. She loves your artwork! I wish I had time to bake a cake. (7)
M: She would have liked that. You are the best baker, Mom.
Text 7
M: Tina, are you coming to band practice this week? Our show is this Friday, only two
   days away!(8)(10)
W: Yes, I'm coming tonight. I didn't come last week because my guitar was broken.(9)
M: Did you fix your guitar? My sister has a new guitar you can probably borrow if your
   guitar is still broken. (10)
W: Thanks, but I can only play music on my guitar because it's a left-handed guitar, . it's for
   people who use their left hands for most things. I fixed my guitar on Monday night. But I
   haven't practiced for three weeks! I hope I remember how to play all our songs.
M: Why didn't you fix it sooner? We only have two days until our show.(10)
W: I've been so busy this month! I have to work at the grocery store and watch my little sister
   until my mom comes home from work.
Text 8
W: Hi, are you Don? I'm Lynn. I saw the advertisement you put on the Internet about
   selling your car.(11)
M: Hi, Lynn. Nice to meet you. Thanks for your interest. Here's my car. It's a 2006 Honda
   Civic. I took a lot of road trips in it! It is not perfect, but it is safe to drive and it has new
   tires.If you like it, you can pay for it and drive it home today.
W: Is anything broken?
M: The radio is broken and the heater is broken, (13) but the air conditioner works well
W: Oh, in the advertisement you said everything worked well. I think you should lower the
   price because the radio and the heater are broken. If you don't lower the price, I
   don't think I want to buy it. (12)(13)
M: Sorry, but I'm not lowering the price. it's a very safe car, even if the radio is broken.
   Would you like to drive the car so you can see if you like it?
W: No, thank you. I am too worried something else is broken. The price is too high. Call me
if you decide to lower the price
Text 9
W: My mom thinks that we should name the baby after her.(14) What do you think?
M: I think your mom is a little too selfish! Plus, I don' t really think "Betty Bettson"  
sounds like a name I'd want to have(14)
W: OK. I just had to ask. I didn't like the idea much, either. I really love the name Laura, though.
M: That’s nice. But I think we should give her a really strong name so she's tough (15)
   How about Helga or Josephine?
W: Those names make me think of unattractive women! Helga sounds like a lady who could
   carry me under her arm!
M: That's the idea. I don't want anyone thinking they can mess with my daughter. I want her
   to be able to stand up to people, especially any boys who might try to look at her.
W:I don't think a name has that much power, dear.(16)
M: OK. I see your point. I'll just have to take care of the boys myself. I know this baby is
   going to be beautiful!
W: That's right. Let,'s not give her an ugly name! How about something more elegant, like Victoria?(17)
M: I like that! (17)
Text 10
 Nicholas Sparks is an American author and storyteller whose books have consistently
been turned into major Hollywood films. Although not all of his books were sold to
Hollywood, all have been The New York Times best-sellers. He has sold over 97 million
copies worldwide, (18) with over 65 million of them within the United States alone. He lives
with his family in North Carolina. He is also considered to be very generous with his money.
In 2011, he created the Nicholas Sparks Foundation to make more opportunities
available to children from poor families.(19) He said, "Education is the gift that
changed my life. "(20) His foundation, which he started with his wife, creates
scholarships for children from low-income families in rural communities. (19) He and his
wife also founded the Epiphany School in New Berm, North Carolina. The schools main goal
is to help students practice the values of respect, responsibility, service, and honesty on a daily
basis.Sparks has had a very successful career, and he owes that to education. "The education
I received growing up prepared me for the world I'd be facing in the future, "the author said.
Even though he is worth an estimated 75 million dollars or so, Sparks seems to live the values
he presents in his books and films.

文章
来源莲山
课 件 w w w.5y K J.Co m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |