After a long winter,spring is the ideal time for sightseeing and exploring London’s green spaces.
1.Explore London’s parks and gardens
Spring time is one of the perfect times of year to explore London’s parks and gardens,when the city’s Royal Parks will be blooming with flowers.Go and admire the rainbow of azaleas(杜鹃花)at Richmond Park or hire a deckchair in St James’s Park with a view of Buckingham Pala ce.
2.Enjoy the entertainment at a Spring Festival
There are a good many festivals and events held in London throughout spring.Make the most of the cultural exhibitions at the British Library Spring Festival,the Sundance Film Festival or the London Literature Festival;head to Shakespeare’s Globe,which hosts open-air Shakespeare performances from late April until early October.
Warmer weather means there’s no excuse for staying in doors,so go for a walking or cycling tour of London.Alternatively,walk the Thames Walkway,which follows the river all the way from central London into the countryside;make the most of London’s “Boris Bikes”,which are available for hire all around the city and are free of charge for the first half hour.If you’re really looking for a challenge,sign up for the famous London Marathon,held annually in April.
4.Take to the waters
Whether cruising(航行) along the Thames River,hiring a rowing boat in Hyde Park or riding a canal boat around Little Venice,there are lots of fun ways to get on the water in London.Held every year since 1829,the Oxford and Cambridge Boat Race allows teams from England’s most famous universities to compete against each other,and draws huge crowds of watching people.
1.Which of the following can you do in London’s parks?
A.You can see Buckingham Palace from St James’s Park.
B.You can use London’s Boris Bikes for free for a whole day.
C.You can watch outdoor Shakespeare performances.
D.You can enjoy the rainbow at Richmond Park.
2.What activity challenges you most according to the writer?
A.Watching the Boat Race.
B.Cycling around London.
C.Cruising in the Thames River.
D.Joining in London Marathon.
3.What is the author’s purpose in writing the text?
A.To introduce tourist attractions in London.
B.To suggest ways to enjoy spring in London.
C.To stress the importance of exploring London.
D.To show the beauty of the spring in London.
India now leads the world in smartphone growth.It saw a 55% increase in the number of smartphones in 2014.The number of Web users increased by 37%.Smartphones were the source of 65% of its Internet traffic and 41% of its e-commerce,according to a report by the analyst Mary Meeker,titled “Internet Trends 2015”.
India’s Internet boom has started.Within three or four years,almost every adult in India will own a smartphone.They will be used to order goods,read news,monitor crop growth and so on.
Indian adults will be very interested in these devices just as young Americans are.87% of Americans between the ages of 18 and 34 who own smartphones say they never separate from these:“My smartphone never leaves my side.” Four out of five say that the first thing they do on waking is to reach for their smartphones.And three fifths believe that in the next five years everything will be done on mobile devices.
In the business world,the rise of mobile platforms is dramatically transforming many industries all over the world.What Indian software developers have to do is to start thinking about solutions to old problems by using all the features of these new devices.They need to take advantage of the unique properties of smartphones and tablets.As Indian software developers and enterprises master the smartphone,they will be able to export their solutions to the rest of the world.
This will make possible a new tech revolution that is greater than what created India’s IT industry in the 1980s and 1990s.We can expect the rapid transformation of India when a billion people become connected and have equal access to information and services.
4.Loads of numbers are used in Paragraph 1 to show .
A.India’s smartphones increase most rapidly in the world
B. India has the most advanced IT industry in the world
C.India will be a superpower pretty soon
D.India will export new smartphones to the rest of the world
5.What will most young Americans do first the moment they wake up?
C.Get their smartphones.
6.Which can be the best title of the text?
A.More people,more smartphones
B.No dream,every Indian owns a smartphone
C.At hand,India’s next tech revolution
D.A small smartphone,a big use
Whenever the word “hero” comes to me,I immediately think of three Hs:honourable,hard-working,and happy.When I think more about this word,I picture someone who has accomplished good thin gs for people and tries to do the right thing.Hattie Elizabeth Alexander is one person whom I find to be very heroic.
Hattie w as born in Baltimore,Maryland on April 5,1901.During her time at College she earned her Bachelor’s Degree in Bacteriology and Physiology.These were just the first steps towards what she was finally going to be remembered for.After college Hattie attended the Johns Hopkins School of Medicine and rec eived her medical degree.
After her education,she pursued her career,and after much time and hard work,she drastically reduced the number of infants (幼儿) dying from meningitis (脑膜炎).Hattie was very dedicated to her work and helped as many locations as she could.Spending substantial (大量的) time in the labouratory,Hattie successfully developed a cure against the disease,which decreased the death rate to 20 per cent.At the same time,she was also a teacher working with Columbia University.
She was a caring lady interested in other people’s lives.When she was teaching at Columbia University,other members would talk to her about students that were failing their classes,and somehow Hattie could always find convincing reasons as to why they should not be driven away.Later,Hattie became an instructor in Pediatrics at New York City’s Babies Hospital.After many honours,she became the first woman president of the American Pediatric Society in 1965.This was her last major achievement,for soon afte r,Hattie died of cancer on June 24,1968.
Hattie is my hero because her positive attitude and strength helped her accomplish great things for others.She gave them her strength by developing medicines against diseases,which,by doing so,made them stronger.This is what makes Hattie Elizabeth Alexander my hero.
7. According to the passage,Hattie Elizabeth Alexander .
A.received her Bachelor’s Degree in Johns Hopkins School
B.spent all her time in the labouratory developing cures for illnesses
C.cared a lot about others’ private lives
D.always tried her best to help prevent students from dropping out of college
8.What does the underlined word “drastically” in Paragraph 3 probably mean?
9.Hattie is considered to be a hero by the author in that .
A.she was an honourable,hard-working and happy person
B.she was a very dedicated woman doctor with many honours
C.she was a caring lady who helped many students finish college
D.she was the first woman president of APS
10.Which of the following would be the most proper title for the text?
A.An honourable woman
B.A woman accomplishing great things
C.My hero—Hattie Elizabeth Alexander
D.The first woman president of the APS
1.A 细节理解题。根据文章第二段“Go and admire the rainbow of azaleas(杜鹃花)at Richmond Park or hire a deckchair in St James’s Park with a view of Buckingham Palace.”可知,租上一把折叠躺椅躺在圣詹姆斯公园就可一览白金汉宫的风景,故A项符合文意。
2.D 细节理解题。根据文章第四段“If you’re really looking for a challenge,sign up for the famous London Marathon,h eld annually in April.”可知,作者认为参加伦敦马拉松是最具挑战性的活动,故D项符合文意。
4.A 推理判断题。由第一段第一句“India now leads the world in smartphone growth.”可知,这些数字是为了表明印度智能手机的快速发展。
5.C 细节理解题。由第三段的“Four out of five say that the first thing they do on waking is to reach for their smartphones.”可以看出:五分之四的美国年轻人醒来第一件事就是拿手机,由此可知答案。
6.C 主旨大意题。含有概括全文的关键词:India,at hand(双关:在手边 &即将到来),tech revolution。
【语篇导读】 本文是一篇说明文。文章介绍了“我”心目中的英雄——Hattie Elizabeth Alexander。
7.D 细节理解题。根据文章倒数第二段“When she was teaching...were failing their classes...could always find convincing reasons as to why they should not be driven away.”可知,Hattie Elizabeth Alexander总是尽最大努力防止学生退学。故选D项。
8.C 词义猜测题。根据第三段第一句“...after much time and hard work,she drastically reduced the number of infants (幼儿) dying from meningitis (脑膜炎).”可知,应该是大大减少了死于脑膜炎的幼儿的数量。可知C项符合题意。
9.A 推理判断题。根据第一段第一句“Whenever the word ‘hero’ comes to me,I immediately think of three Hs:honourable,hard-working,and happy.”及最后一段的内容可知,作者之所以认为她是名英雄是因为她是一个受人尊敬、勤奋和幸福的人。故选A项。
10.C 主旨大意题。根据第一段第一句“Whenever the word ‘hero’ comes to me,I immediately think of three Hs:honourable,hard-working,and happy.”和最后一段第一句“Hattie is my hero because her positive attitude and strength helped her accomplish great things for others.”可知C项“My hero—Hattie Elizabeth Alexander”为最佳标题。