2017年人教版英语选修七Unit4验收检测试卷(附答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017年人教版英语选修七Unit4验收检测试卷(附答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m

Unit 4 验收检测
(时间:120分钟 满分:150分)
            

第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What can be inferred about the woman?
A.She doesn't have a computer.
B.Her computer is the latest model.
C.She has fallen behind others at work.
2.What does the man mean?
A.He's just back from a horror film.
B.He doesn't have any more film.
C.He doesn't know how to use the camera.
3.What will the woman probably do?
A.Call a repairman soon.
B.Ask the man to fix her fridge.
C.Wait to see if the problem disappears.
4.What will the woman most probably buy for her mother?
A.A cellphone.
B.A computer.
C.A washing machine.
5.What are the speakers?
A.They are workers.
B.They are sales people.
C.They are students.
第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至8题。
6.What is Irene doing now?
A.She is using the computer.
B.She is working on her report.
C.She is playing computer games.
7.Why is the woman worried about Irene?
A.Because she is afraid she is spending too much money.
B.Because she is afraid Irene is doing too much work.
C.Because she is afraid Irene is addicted to (成瘾) playing on the Internet.
8.What will the woman do after checking her e-mail?
A.Reply to the e-mail.
B.Go to play with Irene.
C.Go to get Irene out of the computer room.
听第7段材料,回答第9至11题。
9.Where did the man get so much information?
A.On the Internet.
B.On the radio.
C.On the television.
10.How often should the fee be paid?
A.Every month.
B.Every two months.
C.Every week.
11.What will the woman do?
A.She will use the computer in her office.
B.She will apply for a website in the post office.
C.She will decide not to use the Internet in the future.
听第8段材料,回答第12至14题。
12.Which subject does the man like at school?
A.Maths.
B.Arts.
C.Computer studies.
13.Which of the following is true?
A.Most girls like machines.
B.More boys than girls like the computer.
C.More girls than boys like the computer.
14.Why do most girls like arts?
A.They are romantic.
B.They are pretty.
C.They are silly.
听第9段材料,回答第15至16题。
15.What do you know about the man?
A.He hates to do housework.
B.He is a very hardworking man.
C.He enjoys cooking his own meals.
16.What's the woman's opinion?
A.She suggests the man buy a robot.
B.She believes the man should hire a housekeeper.
C.She believes the man is asking for something impossible.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.What's this news story mainly about?
A.Children going on line at school
B.School children travelling all over the world.
C.Laura Bacon in California visiting Peggy in London.
18.Why is it hard to get the kids away from the computers?
A.Because they love the games on the computers.
B.Because they are too young to learn how to use them.
C.Because they love to do things on the Internet so much that they refuse to leave.
19.What's the relationship between Laura and Peggy?
A.They are schoolmates.
B.They contact each other on the Internet.
C.They have been close friends for many years.
20.What will happen in the near future?
A.Laura Bacon will go to London to visit Peggy.
B.The school will not allow the kids to use the computers.
C.There will be more California schools to be wired to the Internet.
听力材料:
Text 1
M: Boy! How quickly technology changes! So many people have a computer in their homes nowadays.
W: I know. I feel so behind the times.
Text 2
W: Can you take a picture of me with the mountains in the background?
M: I'm afraid I just ran out of the film.
Text 3
M: I'm no expert,but that noise in your fridge doesn't sound good. Maybe you should call and have it checked out.
W: You're right,and I suppose I've put it off long enough.
Text 4
W: What do you think I should buy for my mom on her birthday?
M: If I were you, I would buy a mobile phone. It would be an excellent gift.
W: That's a good idea.
Text 5
W: I wish I had a mobile phone.
M: Me,too. Then we could contact each other anywhere anytime.
W: Uh ... Uh,not in class,though.
Text 6
W: Where is Irene? I haven't seen her all day.
M: She's in the computer room using the Internet.
W: Recently,she has been spending hours and hours on the Internet every day. I think she's addicted to it!
M: Nonsense! She's probably just getting some facts for her report.
W: No,she's just wasting all her time on the BBS or in one of those discussion groups. And yesterday, she was using the Internet to do some shopping!
M: If you're really worried, let's go to get her. We can encourage her to do something else.
W: OK,but you'll have to wait a minute. First I have to check my e-mail.
Text 7
W: Have you finished your paper,Mr Smith?
M: Yes, I have.
W: How could you finish it so fast?
M: I got a lot of information on the Internet. Do you use the net?
W: No,I don't. I think it's too expensive.
M: No,it's not. The fee is only one dollar an hour.
W: But I haven't connected my computer to the Internet yet. Can you tell me how to do it?
M: All right. You just go to the post office and apply for a website, and then you can use it. You pay the fee every month just as you do with your telephone.
W: Thank you very much. I think I will do it.
Text 8
W: Which subject do you like best at school?
M: Computer studies.
W: Why ?
M: I can log onto the web and get a lot of information.
W: Do your classmates like the subject?
M: Yes. More boys than girls like the subject.
W: Why don't many girls like computers?
M: Hmm,girls and machines never mix. Girls are romantic and most of them like arts.
Text 9
M: Gee. I wish I had enough money to hire a housekeeper.
W: Oh,don't be so lazy. Is it really that hard to keep your room clean?
M: It's not just my room. I need someone to wash my clothes and fix my lunch, too.
W: Is that all?
M: Well,it would be nice if they could serve me breakfast in bed and also do my homework.
W: And I suppose you'd want someone who never complains about having to do so much work.
M: Sure, why not?
W: I don't think you can find a human being like that. What you need is a robot.
Text 10
Third, fourth and fifth graders are going all over the world without ever leaving their computer at school. Arundel Elementary School in San Carlos, California could be the most wired school in America. They are wired to the Internet through their computers.
On the Internet,30 Arundel students from kindergarten to the fifth grade log on to computers every day. Teacher Judy Garber says it's hard to get the kids away from the computers. They don't even want to take a break.
Laura Bacon likes to visit other students. She's going to Peggy's page. Peggy is a school student in London,England. She put her own homepage on the Internet. It includes pictures of Peggy, her school, her mom, dad and friends. You can send her mails,too.
Scientist John Gage helped to wire Arundel School. He says, “There is a plan to connect 12 thousand California schools on the Internet.” On November 4th, parents and computer experts did a test run for this day and Arundel was wired to the Internet.
答案:
1-5 ABAAC 6-10 ACCAA 11-15 BCBAA
16-20 CACBC
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
I remembered that when I was a little child, I used to look for Sunday of the week.  Yes, I was so looking forward for an  adventure.
      Now, I still have a strong affinity for buses. I used to wonder where those gigantic buses finally stopped at.  On sunshine Sundays, that's my adventure times. He took me to the bus stop. Time passed, while I was growing impatient, he was smiling, as he always does.
      It was really not that easy to get on a bus as often as we do today. I was so worried that the bus driver would have missed us. I waved my hands so high with all my strength. I looked hopefully at him. He didn't move at all. He was still standing. It seemed that the late and infrequent coming of the bus wasn't any trouble to him at all.
      He took my hand. We managed to find seats on the upper deck. I was so excited. Only sitting besides the windows made me happy. Looking at the rewinding buildings, streets and people through windows from a higher ground were so much fun. Then, he was sitting peacefully by me and whispered to me where the bus finally would stop, I was curious about what would be the next stop of our destination as much as what really means something to him.
     That is me. I know now. I am all he cares. He wants me to be happy, as he always does. That's the strong bond between father and son. Childhood, naive and precious, you showed me the world and the way I look at the world. I am so grateful for your presence in my life. Thanks, you are so wonderful!
21.Who is “he” throughout the text?
A.The brother of the writer.
B.The son of the writer.
C.The father of the writer.
D.A bus driver.
22.In the second paragraph, what is the probably meaning of “affinity”?
   A.Hate.       B.Disappointment.
    C.Liking.   D.Confusion.
23.Where does this text probably come from?
A.A bus guide.
B.A student's diary.
C.An adventure story.
D.A transportation report.
答案与解析:
21.解析:文章中多处都体现了“he”和作者之间的亲密关系,在最后一段“that's the strong bond between father flat  son”一句中给出答案,“he”指的是作者的父亲。
答案:C
22.解析:文间叙述了作者儿时,每到星期天,与父亲去“探险”的经历。从第三段中可知,其“探险”的经历都是通过bus承载的。每当坐公共汽车时,作者都害怕错过公共汽车。从第四段中可知,每次坐上公共汽车的上层时,作者很“excited”;并且“sitting besides the  windows made me happy”。从以上内容可知,作者对待公共汽车有很强的“喜爱”,C项正确。
答案:C
23.解析:通读文章可知,公共汽车承载着作者儿时的父爱和“探险”的乐趣。这篇文章最合适的出处应该是一篇日记。其他三项不合适。
答案:B
B
It's true that teens don't get enough sleep,but changing the school starting time would have a chaotic effect and throw everyone off balance.
Scientists have shown that teens are more active later at night than children and adults, so most teens are probably staying up late for whatever reasons. “The researchers measured the presence of the sleep-promoting hormone (荷尔蒙) in teenagers' saliva (唾液) at different time of the day.” They learned that the hormone levels rise later at night than they do in children and adults—and remain at a higher level later in the morning. Measuring the hormone in the saliva is a good way to show that most teens have sleep problems, but changing school schedules isn't the best way to fix this. Most people arguing against changing school schedules would say that it would only cause teens to stay up and wake up later, thus leaving them with the same problem.
The biggest problem schools would come across from changing their schedules would be the after-school sports and job conflicts students and teachers would meet. “Teachers reported that students were more alert, and research showed that after-school sports and jobs would suffer.” Students in that area might have been able to deal with less time for jobs and sports somehow, but some of them have practice and earlier plans that would become conflicted if this change were to occur. Most students rarely have time to play a sport and do homework before 9 or 10 o'clock. Opening schools later may have worked for some areas, but the reality is often very different.
24.The meaning of the underlined word “chaotic” in the first paragraph is close to “________”.
A.positive  B.apparent
C.negative  D.absurd
25.Most teens have sleep problems because ________.
A.they are more active than children and adults
B.school work takes up most of their time
C.their hormone levels are higher later at night
D.they probably like staying up for no reason
26.Which of the following is TRUE according to the passage?
A.There are many conflicts between students and teachers.
B.Some of the teachers have practice and earlier plans.
C.Most students are able to do sports and homework before 9:00.
D.Ways to solve students' sleep problem vary from area to area.
27.The passage mainly develops by ________.
A.giving reasons  B.showing examples
C.comparing facts  D.offering solutions
答案与解析:
24.解析:词义猜测题。根据文章第二段最后两句以及第三段首句的内容可知,改变学校的上课时间会产生负面影响,故此处chaotic意思同negative。
答案:C
25.解析:细节理解题。由文章第二段中的内容可知:大多数青少年有睡眠方面的问题是由于他们体内促进睡眠的荷尔蒙含量到深夜才升高。
答案:C
26.解析:细节理解题。根据第三段最后一句可得知,解决青少年睡眠不足的问题采取的措施因地区而不同。
答案:D
27.解析:推理判断题。由文章内容可知,这篇文章首先提出观点,然后阐述各个方面的原因,写作方法应是A项。
答案:A
C
Anyone who reads a book and then goes to see a movie based on that book generally leaves the movie feeling a little disappointed. Why might this be? Both books and movies serve the purpose of entertainment. Both books and movies offer characters and plots. And,both books and movies provide a setting for a story. Books, however, offer a more attractive and complex form of entertainment than movies.
Although  movies  are  entertaining  to  watch, books  have advantages over them. First, books, in comparison to movies, can more easily seize the depths of characters and create a complex setting through the use of rich description. Books leave it up to the reader to interpret, imagine, and recreate the story in his or her own mind. However, movies are action packed and provide lots of visual stimuli(视觉刺激);still, it is the movie not the viewer that interprets the characters, plot and setting. Second, books are not limited to time. A writer can write as much or as little as necessary in order to create and tell a story. Movies, on the other hand, are limited to an hour and a half to two hours of entertaining time before the audience (观众) begins to get restless. Last, reading is an intellectual form of entertainment. Readers can improve their level of reading and vocabulary in a harmless healthy and pleasurable way. Movies, on the other hand, are not as complex and entertaining as books, and they leave nothing to interpret. Therefore, the advantages and entertainment value of books outweigh (胜过) those of a movie.
To conclude, books, through interpretation, help the reader develop a sense of relationship to the characters and the story itself, but  a  movie  strictly  entertains. Books  are  a  better form  of entertainment than movies.
28.According to the author, ________.
A. movies often make people disappointed
B. more and more people prefer books to movies
C. books have many advantages over movies
D. both books and movies strictly entertain
29.The underlined word “intellectual” in the second paragraph may relate to ________.
A. training       B. learning     
C. translation     D. memory
30.We learn from the text that ________.
A. movies can easily seize the depths of characters
B. books provide more visual stimuli than movies
C. books leave readers nothings to interpret and imagine
D. movies are usually time­limited compared with books
31.Which of the following would be the best title for the text?
A. Movies : Easy Form of Entertainment
B. Books : Better Form of Entertainment
C. How to Produce Movies Based on Books
D. Why Are We Disappointed at Movies
答案与解析:
28.解析:推理判断题。根据第一段最后一句可推断作者认为书籍比电影有更多优势。
答案:C
29.解析:猜测词义题。根据下一句中的内容可推测阅读是一种“学习”型的娱乐方式。
答案:B
30.解析:事实细节题。根据第二段中的“Movies,on the other hand,are limited to an hour and a half to two hours of entertaining time...”可判断电影与书籍相比通常有时间限制。
答案:D
31.解析:主旨大意题。文章第一段首先提出了书籍比电影更具有娱乐性的观点,第二段详细分析了其中的原因,最后一段重申并强调开头部分提出的观点,所以此项最能概括文章大意。
答案:B
D
The number of speakers of English in Shakespeare's time is estimated(估计) to have been about five million. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieties of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms.
In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate(足够的) working knowledge of English in addition to their own languages. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.
The main reason for the widespread demand for English is its present­day importance as a world language. Besides serving the indefinite needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology, and other fields are being produced, and not always by native speakers. It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former British colonies. Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, law and education as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West.
32.What would be the best title for this passage?
A.The Difficulties of Learning English
B.International Communications
C.The Standard Varieties of English
D.English as a World Language
33.Which of the following statements is NOT TRUE?
A.Some 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English.
B.There are some 260 million native speakers of English in the world.
C.It is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working knowledge of English.
D.People learn English for a variety of reasons.
34.According to the passage, what is the main reason for the widespread use of English?
A.It was popular during Shakespeare's time.
B.It is used in former British colonies.
C.It serves the needs of its native speakers.
D.It is a world language that is used for international communication.
35.What forms an adequate working knowledge of English?
A.The ability to read a newspaper.
B.It is difficult to judge because it differs for each situation.
C.Being a multilingual.
D.Being a native speaker.
答案与解析:
32.解析:主旨题。根据第三段第一句及全文的内容:英语在各个国家的各个领域的应用,可推知此题的答案为 D。
答案:D
33.解析:细节题。根据文章第一段中第二句及第二段的第一句的描述可推知此题的答案为A。
答案:A
34.解析:推断题。根据文章最后一段的描述,英语在世界不同领域、不同的地区的使用,可推知此题的答案为D。
答案:D
35.解析:细节题。根据文章第二段最后一句可推知此题答案为B。
答案:B
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Muzak
The next time you go into a bank, a store, or a supermarket, stop and listen. What do you hear? __36__ It's similar to the music you listen to, but it's not exactly the same. That's because this music was especially designed to relax you, or to give you extra energy. Sometimes you don't even realize the music is playing, but you react to the music anyway.
Quiet background music used to be called “elevator (电梯) music” because we often heard it in elevators. But lately we hear it in more and more places, and it has a new name “Muzak”. About one-third of the people in America listen to “Muzak” every day. The music plays for 15 minutes at a time, with short pauses in between. It is always more lively between ten and eleven in the morning, and between three and four in the afternoon, when people are more tired. __37__
If you listen to Muzak carefully, you will probably recognize the names of many of the songs. Some musicians or songwriters don't want their songs to be used as Muzak, but others are happy when their songs are chosen. Why? __38__
Music is often played in public places because it is designed to make people feel less lonely when they are in an airport or a hotel. It has been proven that Muzak does what it is designed to do. Tired office workers suddenly have more energy when they hear the pleasant sound of Muzak in the background. __39__ Supermarket shoppers buy 38 percent more groceries.
__40__ They say it's boring to hear the same songs all the time. But other people enjoy hearing Muzak in public places. They say it helps them relax and feel calm. One way or another, Muzak affects everyone. Some farmers even say their cows give more milk when they hear Muzak!
A.Some people don't like Muzak.
B.The music gives them extra energy.
C.Music is playing in the background.
D.Factory workers produce 13 percent more.
E.Muzak tends to help people understand music better.
F.They get as much as $4 million a year if their songs are used.
G.Muzak is played in most of the big supermarkets in the world.
答案:36-40 CBFDA
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Dear Laura,
I just heard you tell an old story of gift giving and unselfish love in your programme. You doubted that such unselfish love would happen in today's world. Well, I'm here to give you __41__.
I wanted to do something very __42__ for my fifteen­year­old son, who has always been the perfect child. He __43__ all summer to earn enough money to buy a used motorcycle. Then, he spend hours and hours on it __44__ it looked almost new. I was so __45__ of him that I bought him the shiniest helmet and a riding outfit. I could __46__ wait for him to open up his gift. In fact, I barely slept the night before. Upon awakening, I went to the kitchen to __47__ the coffee, tea, and morning goodies. In the living room was a beautiful keyboard with a __48__:“To my wonderful mother, all my love, your son.”
I was so __49__. It had been a long­standing joke in our family that I wanted a piano so that I could __50__ lessons. “Learn to play the piano, and I'll get you one.” was my husband's __51__. I stood there shocked, crying a river, asking myself how my son could __52__ this expensive gift.
Of course, the __53__ awoke, and my son was thrilled(激动的) with my reaction. Many kisses were __54__, and I immediately wanted him to __55__ my gift.
As he saw the helmet and outfit, the look on his face was not __56__ what I was expecting. Then I __57__ that he had sold the motorcycle to get me the keyboard.
Of course I was the proudest mother __58__ on that day, and my feet never hit the ground for a month. So I wanted you to know, that kind of love still __59__ and lives even in the very changing world of me, me, me!
I thought you'd love to __60__ this story.
Yours,
Hilary
P.S. The next day, my husband and I bought him a new “used” already shiny motorcycle.
41.A.hope  B.advice
C.support  D.courage
42.A.polite  B.similar
C.special  D.private
43.A.played  B.studied
C.travelled  D.worked
44.A.after  B.before
C.unless  D.until
45.A.sure  B.fond
C.proud  D.confident
46.A.perhaps  B.really
C.almost  D.hardly
47.A.start  B.cook
C.set  D.serve
48.A.note  B.notice
C.word  D.sign
49.A.disturbed  B.confused
C.astonished  D.inspired
50.A.give  B.take
C.draw  D.teach
51.A.reason  B.request
C.comment  D.response
52.A.present  B.afford
C.find  D.order
53.A.neighbor  B.building
C.home  D.house
54.A.exchanged  B.experienced
C.expected  D.exhibited
55.A.tear  B.open
C.check  D.receive
56.A.purely  B.basically
C.obviously  D.exactly
57.A.realized  B.remembered
C.imagined  D.supposed
58.A.only  B.still
C.ever  D.even
59.A.works  B.exists
C.matters  D.counts
60.A.send  B.publish
C.share  D.write
答案与解析:
41.解析:give sb. hope意为“给某人希望”。上文讲述了Laura对当今世界上是否有无私的爱表示怀疑。Hilary在下文中为她讲述了一个无私的故事,使她对无私的爱仍然充满希望。
答案:A
42.解析:do sth. very special指“做非常特殊的事”。从下文可以看出,由于作者的儿子迷恋于骑摩托车,作者想做一些特殊的事来帮助儿子。
答案:C
43.解析:根据下文“earn enough money to buy a used motorcycle”可判断出儿子工作了一个暑假。
答案:D
44.解析:until意为“一直”,表示行为或状态延续到某一特定时间。
答案:D
45.解析:be proud of意为“为……感到骄傲”。作者为儿子的行为感到骄傲。
答案:C
46.解析:hardly意为“几乎不”。几乎等不及儿子打开礼物,说明作者对自己儿子感到骄傲的心情。
答案:D
47.解析:start意为“开始(做某事)”。开始准备咖啡、茶和早餐食品。cook意为“烹调”,其宾语不能是morning goodies。
答案:A
48.解析:note意为“便条”。根据下文可判断出作者看见在琴盘上有一张纸条。
答案:A
49.解析:astonished意为“感到吃惊”。根据下文可判断,作者对儿子送给自己的礼物感到吃惊。
答案:C
50.解析:take lessons意为“上课”。根据下文“Learn to play the piano”可判断出作者曾开玩笑说她想学弹钢琴。
答案:B
51.解析:response意为“回答”。直接引语是她丈夫的回答。
答案:D
52.解析:afford意为“买得起”。作者问自己儿子怎么能买得起这么贵重的礼物。
答案:B
53.解析:the house指“全家人”。因为作者激动得哭了起来,把全家人都惊醒了。
答案:D
54.解析:exchange意为“交换”。根据上下文可判断出作者和自己的儿子都很激动,相互亲吻着对方。
答案:A
55.解析:根据上文“I could hardly wait for him to open up his gift.”可判断出作者想让儿子马上打开礼物。
答案:B
56.解析:exactly意为“精确地”。从下文可以看出,儿子为了给母亲买礼物,卖了自己心爱的摩托车。母亲的礼物已经是多余的了,所以没有表示出作者原来预想到的激动。
答案:D
57.解析:realize意为“了解”。了解到儿子为给自己买礼物卖掉了摩托车。
答案:A
58.解析:ever用于肯定句中表示比较,表示从来没有像那天那样骄傲过。
答案:C
59.解析:exist意为“存在”。从上文可以看出Hilary想让Laura知道当今世界上的确存在着无私的爱。
答案:B
60.解析:share意为“分享”,指共同分享这个经历。
答案:C
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Once there was a naughty rabbit. He liked to play tricks, and it made other animals __61__ (anger). But it was very difficult to catch him.
One day, a wolf said to a fox, “I have an idea to catch __62__ rabbit. You go back home and get into bed. I'll go to the rabbit's house and tell him __63__ you are dead. __64__ he comes to see you, you will jump up and catch him.”
“Good idea,” said the fox, “I'll do that.” Then the fox ran home and got into bed. As __65__ (plan),the wolf went to the rabbit's house and said, “Mr. Rabbit, have you heard that Mr. Fox is dead?” The wolf stood at the door for a moment, __66__ then he went away.
“Really? I haven't heard anything about it.” The rabbit said to himself, so he decided to go and see __67__ it was true. He went to the fox's house and looked in through the window. He saw the fox __68__ (lie)in bed. He opened the door, went in,looked at the fox and said, “Mr. Wolf says Mr. Fox is dead, but he doesn't look like a dead fox. A dead fox always __69__ (open)his mouth.”
When the fox heard this,he thought, “I'll show him that I am dead.” So he opened his mouth.
The rabbit saw the fox open his mouth, and he knew the fox was not dead. He ran out of the house as fast as he __70__.
答案:61.angry 62.the 63.that 64.If 65.planned
66.and 67.if/whether 68.lying 69.opens 70.could
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Three years ago, I became a student in a ordinary school. Disappointing as I felt at the shabby campus and the poorly-equipped  classroom,  I  found  the  teachers  patient  but considerate. Besides, I enjoyed the friendly atmosphere in class. I decide to make the best use for it. I worked hardly and got along well  my  teachers  and  classmates. Whenever  I  had difficulties, they were always helpful. Soon, I became one of the top student in my class, what greatly increased my confidence and I got more motivated. My experience tells me that it is not what you are given but that how you use it that determines who you are.
答案:
Three years ago, I became a student in aan ordinary school. DisappointingDisappointed as I felt at the shabby campus and the poorly-equipped  classroom,  I  found  the  teachers  patient  butand considerate. Besides, I enjoyed the friendly atmosphere in class. I decidedecided to make the best use forof it. I worked hardlyhard and got along well ∧with my  teachers  and  classmates. Whenever  I  had difficulties, they were always helpful. Soon, I became one of the top studentstudents in my class, whatwhich greatly increased my confidence and I got more motivated. My experience tells me that it is not what you are given but   how you use it that determines who you are.
第二节:书面表达(满分25分)
5月1日,高三(3)班的学生志愿者Li Yue和Zhang Hua去阳光敬老院(Sunshine Nursing Home)开展志愿者活动(送水果、打扫卫生、聊天等)。假如你是校报的记者Chen Jie, 请按下列要点用英语写一则100词左右的新闻报道。
1.时间、地点、任务、活动;
2.老人们的反应;
3.简短评论。
注意:报道的标题和结尾已给出(不计入总词数)。
Student Volunteers Brought Sunshine to the Elderly
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
By Chen Jie
School Newspaper
范文:
Student Volunteers Brought Sunshine to the Elderly
On May Day, Li Yue and Zhang Hua students from Class Three, Senior Grade Two, went to Sunshine Nursing Home and did some voluntary work. Upon their arrival, Li Yue and Zhang Hua were warmly welcomed, and respectfully, they presented the elderly with flowers and fruits. Then started working at once, cleaning the windows and sweeping the floor. Everything done, they sat in the yard chatting with the elderly.
When it was time for the volunteers to leave, the elderly people thanked them for their kindness. They said it was a beautiful day that they would remember it forever.
Li Yue and Zhang Hua were very happy. What they did has brought joy to others and enriched their own lives.
By_Chen_Jie
School_Newspaper
 

文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |