2017年人教版英语选修七Unit3验收检测试卷(含答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017年人教版英语选修七Unit3验收检测试卷(含答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m

Unit 3 验收检测
(时间:120分钟 满分:150分)
            

第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What can we know about the woman?
   A.She has just bought a mobile phone.
   B.She finds it pretty easy to use the mobile phone.
   C.She often forgets to turn on the mobile phone.
2.Which of the following is the most probable reason why Bill lost his job?
   A.He was usually late for work.
   B.He often made mistakes in his work and asked for leaves.
   C.He made a serious mistake in business with a company.
3.What do we know from the conversation?
   A.The man regretted inviting his wife's boss to the dinner party.
   B.The two speakers enjoyed themselves at the dinner party.
   C.The boss of the man's wife left the party earlier.
4.How does the man feel about his interview?
   A.He feels his interview today better than last one.
   B.He is satisfied with his interview today.
   C.He feels his interview quite fair.
5.What are the two speakers talking about?
   A.The sports programmes on Channel 9.
   B.How to improve English listening.
   C.An English programme.
第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6.What's the woman?
   A.A model.       
B.An actress.      
C.A waitress.
7.Where did the woman work before she got the present job?
   A.In a restaurant.
B.In an art school.
C.In a film studio.
听第7段材料,回答第8至9题。
8.What do the speakers intend to do?
   A.To move into a new apartment.
   B.To buy a new apartment.
   C.To bargain with the manager.
9.What's the most possible relationship between the two speakers?
  A.A couple.
  B.Manager and customer.
   C.Neighbours.
听第8段材料,回答第10至12题。
10.Where does the conversation probably take place?
    A.At a party.
B.On the phone.
C.At the airport.
11.What is the man going to do?
    A.To have dinner with his wife.
    B.To give a birthday party.
    C.To meet his cousin at the airport.
12.What does the woman want the man to do?
    A.To attend her birthday party.
    B.To pick her up at the airport.
    C.To invite people to her party.
听第9段材料,回答第13至16题。
13.Where are the two speakers now?
    A.At a telephone box.
B.At the woman's house.
C.At the tourist company.
14.What do you think the man is?
    A.An English tourist guide.
    B.A foreigner in China.
    C.A Chinese tourist in England.
15.Why could the man afford the time to visit the woman?
    A.He has done most of the sight-seeing before.
    B.He doesn't think the historical sites and scenic spots attractive.
    C.He is working for a tourist company.
16.What does the man want to do most during this trip?
    A.To see the woman and have a meal with her.
    B.To see famous sites and scenic spots.
    C.To know more about the ordinary people and the country.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.How old is the speaker?
    A.5.   B.17.   C.22.
18.Why has the speaker long been looked down upon?
    A.He's hearing-disabled.
    B.He can't get on well with his classmates.
    C.Something is wrong with his brain.
19.What does the speaker want to prove?
    A.He's a non-disabled person.
    B.He's better at studies and sports than any other student.
    C.He's not different from the average teenager.
20.What makes him a strong person?
    A.His physical limitation and his courage.
    B.His hard training in studies and sports.
    C.His family and school background.
听力材料:
Text 1
W: I read these instructions, but I'm still not sure how to use my    mobile phone.
M: Actually,it's pretty easy. First of all,don't forget to turn it on.
W: Got it!
M: Then dial the number. And remember to press the “send”    button.
Text 2
W: I hear Bill was fired by his boss the other day.
M: Oh, yes, he was sick a lot and usually got to work late.
W: Oh, no. It wasn't that. He made a big mistake in last week's deal   with the computer company.
Text 3
W: How was your dinner party?
M: I think it went pretty well. People really seemed to enjoy themselves.
W: That's good.
M: Yeah, but we shouldn't have invited my wife's boss again. We can    never get him to leave.
Text 4
W: How did your interview go today,Ted?
M: I could not feel better about it. The questions they put to me were    quite fair. I could answer them all.
Text 5
W: The Special English programme on Channel 9 is my favourite. It    helps me improve my listening.
M: Yes. It really helps a lot,especially for beginners.
Text 6
M: How did you get into modeling,Stacy?
W: Well, when I graduated from art school, I moved to Los Angeles    to look for work as an art director in a movie,but I never got any    luck. And I was running out of money.
M: So what did you do?
W: I got a job as a waitress in a seafood restaurant. While I was    working there, a customer offered me some work as a model.    Within a few weeks,I was modeling full time.
M: Wow, what a lucky break!
Text 7
W: What do you think?
M: Well ,it has just as many bedrooms as the last apartment. And the    living room is huge.
W: But the bedrooms are too small. And there isn't enough closet    space for my clothes.
M: And it's not as cheap as the last apartment we saw.
W: But the apartment was dark and it was in a dangerous neighbourhood.
M: Let's see if the manager of the sales department has something    else to show us.
Text 8
W: Hi, Albert. This is Helen.
M: Oh, Hi. How are things?
W: Just fine,thanks. Uh,are you doing anything on Saturday night?
M: Hmm. Saturday night? Let me think. Oh, yes. My cousin just    called to say he was flying in that night. I told him I would pick    him up.
W: Oh, that's too bad! It's my birthday. I'm having dinner with    Daniel,and I thought I'd invite more people and make it a party.
M: I'm really sorry,but I won't be able to make it.
W: I'm sorry,too. But that's OK.
Text 9
W: Nice to see you here! When did you arrive in this country?
M: Actually I'm traveling with a group. We have a very tight timetable,but    as I happen to be here, I thought I might take a couple of hours off to see an old friend.
W: I am glad you did. I must apologize for sounding so rude just now    for I was completely taken by surprise. You should have warned    me that you were coming. Well,the most important thing is that    you are here. What have you been doing so far?
M: As I just mentioned, I'm with a tourist group of old classmates,   one of whom happens to be working for the tourist company. As    most of us have already been to the southeastern Asian countries    and some have never been to Europe, our tourist friend arranged    this trip for us at a special reduced rate.
W: How lucky for you! Is it your first trip here? How have you    found it?
M: Actually I've been here before, some years ago on a business trip,    working for a government organization, so I've already done most    of my sight-seeing in London and that's why I have some free    time to myself this time.
W: Good. Now,tell me,what do you most like to see or do?
M: Well, I don't know really, I've already seen the most famous    historical sites and scenic spots, and most impressive as they are,    they don't tell me much about the real ordinary English people    and the country.
W: I see what you mean. I'll drive you to the countryside to eat at a    local pub tomorrow and perhaps you'll see something of the old England,though I must admit there is not much old England left by now. Many old village shops are closed and the village schools    too. But you'll find the people in the countryside more friendly    and relaxed.
Text 10
I have been weak in hearing all my life. By the time I was five years old,putting on hearing aids in the morning was just as normal as brushing my teeth. However,I never believe that it should limit my success in any way.
    I have been looked down upon during my 17 years. My head teacher told my parents I belonged to a school for the deaf. My classmates told me something was wrong with my brain. People speak louder than usual when they see my hearing aids in my ears.
     However,my hearing disability has made me a stronger person. I have to work harder and earn top grades in school to earn the respect of my teachers. In sports, I have had to run faster, hit harder, catch better and score more points to prove I'm not physically limited. I consider myself not different from anyone else. In my struggle to prove I'm equal to my non-disabled classmates,I have made myself better than the average teenager.
     I truly believe I would not be the strong person I am today if I did not have a hearing disability.
答案:
1-5 ACABC 6-10 AABAB 11-15 CABCA
16-20 CBACA
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
Love, like rare flowers, can grow in the strangest places. We asked couples to tell us where they met. We received over 700 stories,some sad, some funny, all wonderful. Here is a selection of the best stories they sent us.
Mike and Alice Brown met on a mountain. They were climbing in Wales in  1999  when  the weather turned bad. Alice, an experienced climber, knew the way down the mountain, and she helped Mike and his brother reach safely. Mike bought her dinner to say thank you,and they were married a year later, “We live near the mountains,  says Alice, and every morning when I look out of the window, I remember the day we met. ”
Jim and Donna Dormer, both 62, have an even stronger connection  than  mountains.  Their  meeting  wasn't  particularly interesting—they first saw each other in a bar—but when they started going out, they discovered one interesting fact. They were born in the same hospital. Not only that, but they were born in the same room. Jim says, “I show Donna a photo that my father took in the hospital just after I was born. In the background, you can just see another woman with her young baby. That woman was Donna's mother.”
New York couple Jack Kingsley and Marian Strauss met when he was cleaning the windows of her office on the 105th floor! Marian says, “I was in my office and this wonderfully handsome man was at my window, cleaning. It was a cold day, so I invited him in for a cup of coffee. It turned out that he was from the same town where I grew up. He was charming!” Jack continues the story, “Marian was so friendly,not like most of the office workers we come across. We became friends immediately and then started dating about a week later. ”
21.From the text we know that people sent us their stories to ________.
A. compete for the funniest one
B. share their happiness with us
C. respond to our investigation
D. set good examples to young people
22.Jack Kingsley and Marian Strauss became friends because ________.
A. they both like climbing mountains
B. they were born in the same hospital
C. they grew up in the same town
D. they attracted each other
23.According to the second paragraph, Alice Brown met Mike ________.
A.by accident  B.under an engagement
C.in a hospital  D.when doing cleaning
24.The author wants to convince the readers of the fact that ________.
A.love, like flowers, needs watering
B.the first impression is very important
C.romance may happen on any occasion
D.opportunity seldom knocks twice

答案与解析:
21.解析:细节题。从文章第一段第二句可知。
答案:C
22.解析:细节题。从文章第四段He was charming!和Marian was so friendly...可知。
答案:D
23.解析:细节题。从文章第二段第三句可知。
答案:A
24.解析:主旨题。从文中三对夫妇在不同的场合相识并结婚可知。
答案:C
B
Memory, they say, is a matter of practice and exercise. If you have the wish and really make a conscious effort, then you can quite easily improve your ability to remember things. But even if you are successful, there are times when your memory seems to play tricks on you.
     Sometimes you remember things that really did not happen. One morning last week, for example, I got up and found that I had left the front door unlocked all night, yet I clearly remembered locking it carefully the night before.
      Memory “tricks” work the other way as well. Once in a while you remember not doing something and then find out that you did. One day last month, for example, I was sitting in a barbershop waiting for my turn to get a haircut,and suddenly I realized that I had got a haircut two days before at the barbershop across the street from my office.
     We always seem to find something funny and amusing in incidents caused by people's forgetfulness or absent-mindedness. Stories about absent-minded professors have been told for years, and we never get tired of hearing new ones. Unfortunately, however, absent-mindedness is not always funny. There are times when “tricks” of our memory can cause us great trouble.
25.If you want to have a good memory,you should ______.
    A.force yourself to remember things
    B.make a conscious effort of practice and exercise
    C.never stop learning
    D.try hard to remember things
26.What can we infer from the last paragraph?
A.Absent-mindedness stories can bring people fun.
     B.Absent-mindedness is more troublesome than forgetfulness.
     C.Absent-minded professors are often amused by the incidents, too.
     D.Absent-mindedness happens not only to professors but to all other people.
27.Which of the following could be the best title for this     passage?
     A.The Key to a Good Memory
     B.“Tricks” of Memory
     C.The Dangers of Forgetfulness
     D.The Dangers of Absent-mindedness
答案与解析:
25.解析:细节理解题。由第一段第二句“If you have the wish and really make a conscious effort, ...”可知,如果你想有一个好的记忆力的话,你应该有意识地进行练习和训练。
答案:B
26.解析:推理判断题。由第四段第一句“We always seem to find something funny ...by people's forgetfulness or absent-mindedness”可知,有关健忘及心不在焉的故事可以带来乐趣。
答案:A
27.解析:主旨大意题。由文章中列举的例子可知,主要是围绕着记忆力的“花招”来进行说明的。
答案:B
C
Can Animals Be Nice?
Scientists recently discovered that animals who live in groups,such as elephants,foxes,and wolves,are especially likely to follow some rules. If they don't,the group might break apart. Group members would be forced to live alone. Then they'd have a harder time hunting and raising their young.
Sometimes,though,animals go out of their way to do what's right,even when there's nothing in it for them. Nobody knows why. Read the three surprising stories about nice behavior in the animal kingdom.
 
An Unexpected Gift Teleki,a scientist,has been running after Sniff and the other wild chimpanzees(黑猩猩) through the forest,observing their behavior. Now,he decided to knock down some fruits to fill his own stomach. Grabbing a stick,Teleki hit the branches,but he couldn't do it. Watching him,Sniff imagined himself in Teleki's place.It picked an armload of fruits,swung down on a branch,and handed them to the astonished scientist.
 
A Kind Heart Toby was one generous cat. For ten years,the kindly kitty shared his food with a dog named Katie. After supper,owner Gustafson always drops some food in Katie's bowl on the floor and some in Toby's dish on the kitchen counter. Gustafson kept the cat's dish up high to keep Katie from stealing Toby's treats. Katie didn't need to steal; she only had to beg. Every night she'd sit and stare at the cat. And Toby would flick some with his paw down to the waiting dog.
 
A Friend In Need An African savanna elephant was grazing alone when a stranger,a forest elephant,arrived who had caught his trunk in a trap. While freeing himself,he'd hurt his mouth. He needed a help until his mouth got better. The forest elephant walked up and stuck his trunk into the healthy elephant's mouth. Elephants often aid members of their herd. But this healthy elephant didn't care that they weren't related. He reached down,uprooted a small tree,and stuffed it into his new friend's mouth.
28.According to the passage,animals living in groups ________.
A.each do its own thing most of time
B.often kill those rule breakers
C.have social ties similar to the humans'
D.feel good by helping humans
29.What does “an unexpected gift” refer to in the first story?
A.Sniff was absolutely different from other chimpanzees.
B.Chimpanzees are finally proved to be the cleverest animals.
C.The lucky scientist found a new species of chimpanzees.
D.Sniff seemed to understand the scientist and helped him.
30.Why did Gustafson give the food to her pets separately?
A.Because she was afraid Katie stole Toby's food.
B.Because she knew Toby appreciated sharing food.
C.Because Katie always needed more food than Toby.
D.Because she was doing a research on animals' behaviors.
31.Which of the following questions isn't answered in the passage?
A.What did the chimpanzee do to the biologist?
B.How did the forest elephant get in trouble?
C.Why did the animals help those of different kinds?
D.How did the Gustafson's pets share their food?
答案与解析:
28.解析:主旨大意题。通过列举三种动物,说明动物的群居与人类的社会关系是一样的。
答案:C
29.解析:推理判断题。从An Unexpected Gift 中的“Watching him,Sniff imagined himself in Teleki's place.”可以推断出。
答案:D
30.解析:细节理解题。从A Kind Heart 中的“Gustafson kept the cat's dish up high to keep Katie from stealing Toby's treats.”找到答案。
答案:A
31.解析:细节理解题。文章中只讲了动物互助的行为没有讲原因,故选择C项。
答案:C
D
Wugging, or web use giving, describes the act of giving to charity at no cost to the user. By using Everyclick.com,_which is being added to a number of university computers across the UK, students can raise money every time they search, but it won't cost them a penny.
Research shows that students are extremely passionate about supporting charity—88% of full time students have used the Internet to give to charity. This age group is often the least likely to have their own income 19% of 22 to 24­year­olds have short­term debts of more than £5,000. With rising personal debt levels in this age group, due to university tuition fees or personal loans and a lack of long­term savings, traditional methods of donating to charity are often not appealing (有感染力的) or possible.
Beth Truman, a 21­year­old recent university graduate, has used Everyclick.com to donate to her chosen charity, the RSPCA, for two years and has seen the “wugging” movement grow in popularity with students. “When you're at university you become more socially aware, but it's sometimes hard to give to others when you have little money yourself,” says Beth. “Wugging is great for people in this age group as it allows them to use the technology on a daily basis to give to charity, without costing them a single penny.”
Wugging is perfect for people who want to be more socially aware and supportive but don't feel they have the means to do so. Students using the web can raise money for causes they care about without costing them anything in terms of time or money, and charities get a valuable source of funding.
Everyclick.com works like any other search engine, allowing users to search for information, news and images but users can decide which of the UK's 170,000 charities they would like to support through their clicks. Everyclick.com then makes monthly payments to every registered charity. Launched in June 2005, Everyclick.com is now the eighth largest search engine and one of the busiest charity websites in the UK.
32. According to the passage, “wugging” is actually ________.
A. a website
B. a charity­related action
C. a school organization
D. a student movement
33. In the case of charity, Everyclick.com________.
A. frees students of the financial worries
B. receives much money from students
C. offers valuable information to students
D. praises students for their money­raising
34. What does Beth Truman think of the “wugging” movement?
A. It makes Everyclick.com popular in the UK.
B. It becomes easy to do charity because of it.
C. It results in students' more social awareness.
D. It helps students to save money.
35. What would be the BEST title for this passage?
A. “Wugging”, a new popular term on the Internet.
B. British people show strong interest in charity.
C. More Britain charities benefit from the Internet.
D. Students raise money for charity by “wugging”.
答案与解析:
32.解析:从第一段中可知,“wugging”是指通过“web use”针对“charity”的“giving”,因此B项理解最准确。
答案:B
33.解析:通过第三段可知,Everyclick.com让经济拮据的学生实现了不出钱也可以做慈善的想法,因此A项正确。
答案:A
34.解析:从第三段中的“...it allows them to use the technology on a daily basis to give to charity”可知,B项正确。
答案:B
35.解析:“wugging”、“students”和“charity”是该文话题中的三个重要元素,因此D项作为标题最具针对性。
答案:D
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
While it is impossible to live completely free of stress, it is possible to prevent stress as well as reduce its effect when it can't be avoided. The US Department of Health and Human Services offers the following suggestions for ways to deal with stress.
Try physical activity
      When you are nervous, angry or upset, try releasing the pressure  through  exercise  or  physical  activity.  Running, walking, playing tennis, or working in your garden are just  some of the activities you might try.  __36__  Your body and your mind will work together to ease the stress in your life.
Share your stress
        It helps to talk to someone about your anxieties and  worries. Perhaps a friend, family member, teacher or even your leader can help you get a better view of what's troubling you. If you feel your problem is serious, you might seek professional help from a psychologist or a doctor.   __37__
Take care of yourself
       You should make every effort to eat well and get enough rest. If you easily get angry and cannot sleep well enough, or if you're not eating properly, it will be more likely that you will fall into stressful situations. If stress repeatedly keeps you from sleeping, you should consult a doctor.
Make time for yourself
        Schedule time for both work and entertainment. Don't forget, play can be just as important to you over-all well-being as work. You need a break from your daily routine to just relax and have fun. Go window-shopping or work on a hobby.   __38__
Make a list of the things you need to do
       Stress can result from disorganization and a feeling that “there's so much to do, and not enough time”. Trying to take care of everything at once can be too much for you and as a result, you may not achieve anything. Instead, make a list of everything you have to do,  then do one thing at a time, checking off each task as it is completed.   __39__
Go ahead and cry
__40__   It might even help you avoid a headache or other physical effects of anxiety and stress.
A.Do what you want to do.
B.Allow yourself at least a half hour each day to do something    you enjoy.
C.Physical exercise will relieve your anxiety and worry and help    you to relax.
D.Knowing who to ask for help is an important step in avoiding    serious problems later.
E.Set out to do the most important tasks first.
F.A good cry can be a healthy way to bring relief to your    anxiety.
G.Laugh when you want to.
答案:36-40 CDBEF
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
When I was twelve years old,my family were the first black people to move into an all­white part of Grand Rapids,Michigan. Many of our new __41__ weren't very welcoming. Some of the adults said __42__ that we should return where we came from. The __43__ sometimes threw stones at me or drove me home from __44__.
Most of my teachers __45__ took no notice of me,but not Dorothy Bean,my history teacher. Miss Bean was angry at how badly I was being __46__,but she didn't say this to me. Miss Bean showed her __47__ for me by teaching me just like __48__ else. Instead of being unnoticed,I was given a __49__ to show that I was smart. Miss Bean was the first teacher who ever made me __50__ myself.
She insisted on knowing what I thought about difficult questions. Was Thomas Jefferson __51__ to buy Louisiana from France?Why?She __52__ me to have an opinion and to be able to __53__ it up. Miss Bean taught me that thinking for yourself was the real key to __54__.
One day,when I was not paying attention in class,Miss Bean suddenly __55__ an eraser at me. Unbelievably,the eraser hit me right on the hand and __56__ my pencil flying. The whole class was __57__ at first,and then started laughing. This incident became famous in this school and,__58__ it happened to me,the students wanted to get to __59__ me. So that's the story of how Dorothy Bean made me her target,and how I became just another __60__ in school.
41.A. friends    B.relatives 
C.fellows    D.neighbours
42.A. kindly    B.pitifully 
C.angrily    D.anxiously
43.A. seniors    B.children 
C.enemies    D.elders
44.A. school    B.street 
C.office    D.downtown
45.A. easily    B.simply 
C.specially    D.happily
46.A. taught    B.considered 
C.welcomed    D.treated
47.A. wish    B.honour 
C.respect    D.gift
48.A. anyone    B.no one 
C.someone    D.none
49.A. question    B.chance 
C.test    D.place
50.A. worry about    B.look about 
C.work for    D.think for
51.A. necessary    B.probable 
C.right    D.famous
52.A. supported    B.developed 
C.practiced    D.expected
53.A. back    B.set 
C.put    D.give
54.A. respect    B.education 
C.friendship    D.power
55.A. aimed    B.threw 
C.passed    D.seized
56.A. sent    B.found 
C.made    D.knocked
57.A. excited    B.frightened 
C.worried    D.shocked
58.A. when    B.once 
C.because    D.whether
59.A. ask    B.know 
C.punish    D.admire
60.A. kid    B.problem 
C.teacher    D.example
答案与解析:
41.解析:此处应该是指新的“邻居”,因此答案选neighbours,而不是fellows“伙伴”。friends,relatives也不符合情理。
答案:D
42.解析:由“weren't very welcoming”以及“we should return where we came from”可知,邻居们对我们很不友好,因此答案选C。
答案:C
43.解析:从第一段中“I was twelve years old”以及下文内容可推知,向“我”扔石头的应该是“孩子”,所以答案选B。
答案:B
44.解析:由“drove me home”以及下文内容可知,他们把“我”从学校赶回家,因此答案选A。
答案:A
45.解析:依据下文内容可知,Miss Bean对“我”很好,而其他大多数老师都不理会“我”,故答案选B。其他三个选项与take no notice of连用时,不符合语境。
答案:B
46.解析:联系上文可知,此处指Miss Bean对别人如此恶劣地对待“我”感到很生气,因此答案选D。
答案:D
47.解析:从下文“Instead of being unnoticed,I was given...”可推知,Miss Bean对“我”表示尊重,因此答案选C。
答案:C
48.解析:此处是指Miss Bean像教其他任何人一样教“我”,所以答案选A。
答案:A
49.解析:从“to show that I was smart”可知此处应该是指老师给“我”一个机会,因此答案选B,而不是question“问题”,test“测试”,place“位置”。
答案:B
50.解析:由下句“She insisted on knowing what I thought about difficult questions.”可推断,此处表示Miss Bean让“我”独立思考,因此答案选D。下文中“thinking for yourself”也有暗示。
答案:D
51.解析:结合全文语境及历史知识可知,此处指托马斯•杰斐逊从法国人手里购买路易斯安那地区的做法是否正确,故答案选C。
答案:C
52 解析:依据语境,Miss Bean鼓励“我”独立思考的目的是期望(expected)“我”有自己的观点,所以答案选D。
答案:D
53.解析:根据语境,这里表示“能够支持自己的观点”,故答案选A,back up“支持,有助于”。而不是set up“建立”;put up“举起”;give up“放弃”。
答案:A
54.解析:联系上下文内容可知,此处表示“独立思考是教育的关键”,所以答案选B。
答案:B
55.解析:由下文“the eraser hit me right on the hand”可推知,这里表示Miss Bean把一个黑板擦朝“我”扔过来,故答案为B。
答案:B
56.解析:表示某物处于某种状态,应用“send sth. doing”,因此答案选A。考生易误选C,但make的主语通常是人。
答案:A
57.解析:由“and then started laughing”可推知,学生对老师的举动一开始感到非常吃惊(shocked),而不是excited“兴奋的”,frightened“害怕的”,worried“担心的”。因此答案选D。
答案:D
58.解析:前后句存在因果关系,因此答案选C。
答案:C
59.解析:既然“This incident became famous”以及“it happened to me”,所以学生开始认识“我”,故答案选B。
答案:B
60.解析:依据上下文内容可知,此处是指“我”是如何成为学校里与以前不同的学生,因此答案选A,也与前文“I was twelve years old”相照应。
答案:A
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Once there was a rich man in a village, but he never gave anything to help others. Nobody liked him in the village. One day he said to them, “I know you don't like me. When I die, I     __61__(give) everything to you. Then everyone will be happy.”
      Even then nobody believed him.  The rich man couldn't understand   __62__   they didn't believe him. One day he went for a walk. Under a tree he happened to hear a pig and a cow    __63__(talk).
      The pig said to the cow, “Everybody likes you but   __64__ likes me. Why? When I die, I will provide people   __65__   meat, ham and so on. I will give three or four things to   __66__. But you give only one thing—milk. Why do people like you all the time but not me?”
      The cow answered, “Look, I give them milk   __67__    I'm alive. They see that I am   __68__(generosity) with what I have.  But you don't give them anything while you're alive. Only after you're dead   __69__   you give them meat, ham and so on. People  don't believe in the future. They believe in the present.”
       From then on, the rich man did all his best to help   __70__ poor. Everyone began to like him. And he felt quite happy.
答案:61.will give 62.why 63.talking 64.nobody 65.with 66.them 67.while 68.generous 69.will
70.the
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
After shopping, Mother and I went to a restaurant for lunch. I notice Mother looking at a nearby table occupy by an elderly woman and young couple. They ate silently, and it was clearly that things were not going well. As we left, Mother stopped on their table. “Excuse me,” she said, put her arm around the unhappy old woman. “You remind me so many of my mother. May I hug you?” The woman smiled happily as she accepted to it. After we left, I said, “That was very nice of you, Mother. So I didn't think she looked like Grandma.” “Neither did me,” said Mother cheerfully.
答案:
After shopping, Mother and I went to a restaurant for lunch. I noticenoticed Mother looking at a nearby table occupyoccupied by an elderly woman and ∧a young couple. They ate silently, and it was clearlyclear that things were not going well. As we left, Mother stopped onby/at their table. “Excuse me,” she said, putputting her arm around the unhappy old woman. “You remind me so manymuch of my mother. May I hug you?” The woman smiled happily as she accepted
  it. After we left, I said, “That was very nice of you, Mother. SoBut I didn't think she looked like Grandma.” “Neither did meI,” said Mother cheerfully.
第二节:书面表达(满分25分)
假如你叫李华,最近你校响应教育部的要求,启动了冬季长跑活动。作为高三学生,你班同学就此议论纷纷,议论的主题是:高三学生要不要参加长跑和其他各种体育锻炼。请你根据下表所提供的信息,给English Evening写一封信,介绍大家的看法和你的观点。
注意:词数:100左右。
60%的学生认为 30%的学生认为
1.运动使大脑休息,使复习效果更好,应该每天进行体育锻炼。
2.可以做早操,打乒乓球,打篮球,但不要时间太长。
3.锻炼能增强体质,减少疾病。 1.锻炼浪费时间。
2.锻炼使人疲劳。
3.运动以后很兴奋,较长时间不能复习功课。
4.运动中可能会受伤。
There's a lot of talk in my class about whether the senior 3 students should spare the time to take part in the winter long run program. ________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
范文:
There's_a_lot_of_talk_in_my_class_about_whether_the_senior_3_students_should_spare_the_time_to_take_part_in_the_winter_long_run_program. 60% of the students think it is a good idea, which can require us to take exercise every day. Besides running, we can do many sports such as morning exercises, playing ping-pong ball and playing basketball, but it shouldn't take up too much time. Exercise builds one's body and reduces diseases. Sports let their brains have a rest so that their revision will be more effective.
      On the other hand, 30% of the students believe taking exercise is a waste of time and tiring. After having sports, they are much too excited for a long time to pay attention to their lessons. It's also possible to be hurt in sports.
      As far as I'm concerned, I think it is necessary for us to take some exercise. After some exercise, we can feel more refreshed and relaxed,which can help us learn better.

 

文 章
来源莲山
课件 w ww.5 y kj.Co m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |