2017年选修七英语Unit2验收检测试卷(人教版带答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2017年选修七英语Unit2验收检测试卷(人教版带答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来
源莲山 课
件 w w w.5Y
k J.Com

Unit 2 验收检测
(时间:120分钟 满分:150分)
            

第一部分 听力(共两节,满分30分)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.How does the man usually go to his office?
   A.By taxi.
B.By bus. 
C.On foot.
2.What would be the woman's advice?
   A.Don't drink water with ice. 
B.Don't eat any cold dishes.   
C.Don't drink water at lunch.
3.What will the woman buy for Tom's birthday?
   A.A book.                    
B.A pencil-box.                   
C.Something.
4.What did the man suggest the woman do in the morning?
   A.Do exercise.             
B.Go outdoors.                
C.Stay indoors.
5.What's the result of the woman's lateness?
   A.Losing some of her bonus.
B.Leaving people a bad impression.
C.Making the boss angry.
第二节(共15小题; 每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟; 听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第6至7题。
6.What does the man suggest the woman do tonight?
   A.Go to the party.         
B.See a film.                  
C.Go to a concert.
7.What does the woman have to do tonight?
   A.Take care of her brother.
B.Visit her brother.            
C.See her brother off.
听第7段材料,回答第8至10题。
8.What does the woman want to buy?
   A.A shirt for her daughter.
B.A hat for her doctor.        
C.A hat for her daughter.
9.How much does it cost her?
   A.$22.            
B.$21.              
C.$20.
10.Where will the woman go?
    A.Go to the third floor to buy some clothes.
B.Go to the second floor to buy some food.
C.Go to the second floor to buy some fruit.
听第8段材料,回答第11至13题。
11.What kind of room does the woman recommend to the man?
    A.One room with a kitchen at side.
B.One room without a kitchen.
C.One room with a kitchen at back.
12.Where does the room stand?
    A.Just beside the underground station.
B.Just in downtown.
C.Far from the underground station.
13.What can we infer from the dialogue?
    A.It's far from what the man thinks of.
B.The man thinks it too dear to rent.
C.The man finds it fits his idea of the room.
听第9段材料,回答第14至16题。
14.Where are they going?
    A.To a basketball game.  
B.To a football game.         
C.To a volleyball game.
15.Who will go there?
    A.Jack,John and Bob.    
B.John,Betty and Bob.       
C.Tom,John and Bob.
16.How does Bob speak English?
    A.He never speaks English very fast.
B.He always speaks English very fast.
C.He speaks English well.
听第10段材料,回答第17至20题。
17.Where will the swimming competition be held?
    A.At the New Town Swimming Pool.
B.At Jackson Sports Centre.
C.In a university's swimming pool.
18.When will the students return to their school?
    A.At 3:10.               
B.At 3:15.                    
C.At 2:45.
19.Who will gather at the front gate at 9:45 this morning?
    A.Students of years 7 to I0 and their teachers.
B.Students of years 7 to 8 and their teachers.
C.Students of years 7 to 9 and their teachers.
20.Which is available at the sports centre?
    A.Cold drinks.            
B.Soft drinks.                 
C.Hot water.
听力材料:
Text 1
W: How do you go to your office every day? Do you    walk?
M: Well,it's too far to walk. I usually take the bus.
Text 2
M: I never drink water without ice.
W: Don't you think that's bad for your stomach?
M: But I've been doing it for the whole summer,especially    at lunchtime. There seems to be no problem.
Text 3
M: Hi,Jenny. What are you looking for?
W: I don't know what to buy for Tom's birthday.
M: Well,I've bought him a pencil-box, so why don't you    get him a book or something?
W: Yes,that's a good idea — I will.
Text 4
W: Please turn on the air-conditioner. The temperature is    39℃ today.
M: All right. But I think it might be cooler outside at this    time of the day. Many people are doing their morning    exercises outdoors now.
W: What do you mean?
M: I suggest you do the same.
Text 5
W: It's ten to eight already. I'll be late for work.
M: Don't worry. You can be a little late.
W: But that won't be good for me. I'll lose some of my    bonus.
M: Oh,don't let a couple of yuan get you down.
W: Well, then.
Text 6
M: How about going to listen to a concert tonight?
W: I'd love to,but I've got to babysit my little brother,    Richard.
M: Do you really have to?
W: Oh, yes, my parents will be out, and I've promised them that I'll look after him.
M: It's a pity that you can't go with me.
Text 7
M: Can I help you,Madam?
W: I want to buy a hat for my daughter.
M: Come here,please. Is this one fit for your daughter? It    looks nice.
W: I think it's better. How much is it?
M: It's twenty-five dollars. It's good quality,
W: I'll buy it for twenty.
M: OK, choose one, please.
W: And I want to buy some food.
M: The food counter is on the second floor.
W: Thank you very much.
Text 8
M: Hello. Is the apartment you're advertising still available?
W: Yes,it is.
M: Can you tell me a little about it?
W: Well,it's a perfect apartment for one person. It's one    room with a kitchen at the end.
M: I see. And is it far away from the subway?
W: There's a subway station just down the street. Actually,the apartment is located right downtown, so you    step out of the building and there are stores and    restaurants everywhere. But it's on a high floor, so you    don't hear any street or traffic noise.
M: It sounds like just the kind of place I'm looking for. I'd    like to see it,please.
W: Sure. Let me give you the address.
Text 9
W: What are you going to do tomorrow,John?
M: I'm going to the basketball game. I have three tickets.    Can you go,Betty?
W: Of course,who will use the third ticket?
M: I'm going to ask Bob. He likes basketball. We played    basketball together yesterday.
W: Will you and Bob play basketball?
M: Yes,we are going to play at the back of his home.
W: Can I play,too?
M: Of course,you can. I will need your help.
W: Why? Don't you understand Bob's English?
M: Of course, I do. He never speaks English very fast, but    he always plays basketball very fast. We'll play    together, and we must have fun.
Text 10
W: Can I have your attention,please? This is a message    for years 7 to 10. The swimming competition will be    held at the Jackson Sports Centre. Buses will be leaving school at 10:00 to take you to the centre. It's a 15-minute ride. You'll be returning to school at 3:15 in    time to catch your usual buses home. Now here is the    travelling arrangement for this morning. Years 7 and 8    and their home group teachers are together at the    front gate at 9 : 45. You will go on the last three buses.    Cold drinks will be available at the sports centre. That's all. Thanks.
答案:
1-5 BAABA 6-10 CACCB 11-15 CBCAB 16-20 ABBBA
第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
A
The best diet for you is the one that you can follow for the rest of your life. Most diets can get you to your goal, if you do exactly what they say.
     The first thing to do is to look at what you're doing now. If it's easier for you to see where you're going wrong by writing down what you eat for the next week,then do that.
     When you become familiar with the foods you choose to eat every day,it's easy to start to get used to healthier alternatives and make better choices. Let's take a look at some common lifestyle choices that could help you lose weight easily.
      Got a soda habit?
     Drink a lot of soda or fruit juices? Substitute water and tea instead. Studies show that just this one substitution can help you drop 20 pounds in a year.
     Spending a lot of time buying fast food?
      Avoid anything that you can get through a window. Bring your lunch instead. Home cooking almost automatically guarantees a meal that's lower in fat and calories than anything you could get through a window.
      Never finish a meal without grease(油脂) on your hands?
      Deep-fried foods are loaded with calories and fat. Fry in a little olive oil,instead.
Always having a lot of sauces?
     If you're ordering sandwiches with special sauce or mayo,then you're eating a lot more calories and fat grams than you think you are. Some sauces can add more than 20 grams of fat,and hundreds of calories to your lunch. Mustard (芥末) is a good alternative. It's flavorful, and has virtually no calories or fat.
      Take a look at what you're doing,and make changes you can live with.
21.According to the passage, which of the following is     TRUE?
     A.To make a list of the food you like best can lose         weight.
     B.To get a good idea of different foods is necessary.
     C.Home cooking is more delicious than snacks.
     D.Dropping 20 pounds in a year is difficult.
22.We can learn from the passage that ________.
     A.mayo is beneficial to people's health
     B.most people think that mustard tastes bad
     C.cooking is a waste of time
    D.drinking water contributes to weight loss
23.Which of the following is the best title for the passage?
    A.The Best Diet Is a Lifestyle Change
    B.Stop Buying Fast Food
    C.What to Do for the Rest of Your Life
    D.Lead a Healthy Lifestyle
答案与解析:
21.解析:细节理解题。由第三段第一句“When you become familiar with the foods you choose to eat every day ...healthier alternatives and make better choices.”可知,了解不同的食物对健康饮食来说很必要。
答案:B
22.解析:推理判断题。根据常识及第四段“Got a soda habit?”中的“Substitute water and tea instead.Studies show that just this one substitution can help you drop 20 pounds in a year”可知,喝水有助于减肥。
答案:D
23.解析:主旨大意题。文章开头就谈到最好的饮食习惯,接下来作者讲到哪些是健康的饮食习惯,最后一段作者总结“Take a look at what you're doing。and make changes you can live with.”由此可知,只有A项可以准确地概括全文。
答案:A
B
Olympic swimmer Michael Phelps admitted Sunday that he had engaged in“regrettable” behavior and “demonstrated bad judgment” after a photo was published that appeared to show him smoking cannabis(大麻).
     A British newspaper,the News of the World, published the photo showing Phelps, wearing a white T-shirt, holding the pipe—known as a bong — to his lips and apparently inhaling(吸烟).
     “I'm 23 years old,and despite the successes I have had in the pool, I acted in an inappropriate way,not in a manner that people have come to expect from me. For this, I am sorry. I promise my fans and the public — it will not happen again.”
     The newspaper said the picture was taken on November 6, 2008,almost three months after Phelps won a historic eight gold medals at the Beijing Olympics,when he went to a party at the University of South Carolina.
    The USA Swimming, the national governing body for the sport, said it was disappointed by Phelps' admission. “We are  certainly  disappointed  in  Michael's  behavior.  Our Olympic champions are role models who are looked up to by people of all ages, especially young athletes,” the USA Swimming said in a statement. “We hope that Michael can learn from this incident and move forward in a positive way.” The US Olympic Committee also expressed disappointment in the swimmer, who on January 22 was named the USOC's Sportsman of the Year for making Olympic history in Beijing by collecting the most golds won by any athlete at a single Games, giving him a career total of 14 golds. “We are disappointed in the behavior recently exhibited by Michael Phelps. Michael is a role model, and should set a positive example for others, particularly for young people. Regrettably, he failed to fulfill those responsibilities,” the USOC said.
24.How did Michael Phelps feel about his smoking behavior?
    A.Very regrettable.      B.Very unlucky.
    C.Light-hearted.      D.Depressed.
25.It is inferred that the bong is used to ________.
     A.drink the water   B.excite an athlete
    C.smoke cannabis     D.clear the lips
26.What is the main idea of the last paragraph?
    A.How disappointed the USA Swimming was to Phelps.
    B.How the USA Swimming and the US Olympic        Committee reacted to Michael's behavior.
    C.How Michael can learn from this incident.
    D.How fans responded to the news.
27.According to the passage, Michael Phelps is expected     to ________.
     A.become a fashion model
     B.be respected by people of all ages
     C.follow the social customs
     D.set a positive example for others
答案与解析:
24.解析:细节理解题。根据第一段第一句“...Michael Phelps admitted Sunday that he had engaged in‘regrettable’behavior ...”可知,他对自己的吸毒行为感到非常懊悔。
答案:A
25.解析:推理判断题。根据第二段中“...holding the pipe—known as a bong—to his lips and apparently inhaling(吸烟)”可知,bong实际上就是前面提到的吸管,可以看出它主要是用来吸食大麻的。
答案:C
26.解析:主旨大意题。根据本段内容可知,本段主要讲美国游泳协会和美国奥委会对此事的看法。
答案:B
27.解析:推理判断题。根据最后一段倒数第二句中“Michael is a role model, and should set a positive example for others ...”可知,人们期待菲尔普斯能成为一个供其他人学习的榜样。
答案:D
C
A primary school teacher who left a class of 25 pupils in tears after she told them Santa Claus did not exist has been fired. When excited youngsters became rowdy as they talked about Santa,the supply teacher said out suddenly,“It's your parents who leave out presents on Christmas Day.”
The class of seven­year­olds at Blackshaw Lane Primary School,Royton,Greater Manchester burst into tears and told their parents when they arrived home. Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.
The school has now said it will not hire her again.
One father said,“My son came home and said that his teacher had told the class that Santa doesn't exist and it's their mum and dad that put out presents for them. Obviously,they were all talking about Christmas and being a bit rowdy. She just came straight out with it.”
“My son was in tears and so was everyone else in the class—especially as it was so close to Christmas .I thought it was wrong. He was crazy about it. He's only seven years old and it's part of the magic of  Christmas to him.”
“We told him that she did not believe in Father Christmas because of her religion and he's fine now.”
“The father described the incident as ‘shocking’ and believed it was done with malicious intent(恶意地). A lot of parents were angry and complained to the school. The teacher,who was supplied by Rochdale and Oldham Supply Agency,is still listed and will work with other schools,”the agency said.
However,the head teacher in Angela McCormick refused to comment on the incident.
28.Who felt the angriest about the incident?
A.The teacher who was fired.
B.The pupils who were in tears.
C.The parents whose children cried.
D.Santa Claus the teacher talked about.
29.The seven­year­old children cried because of ________.
A.their teacher's leaving
B.the letters by the school
C.something about Santa Claus
D.the presents left out by the parents
30.We can infer from the passage that ________.
A.the teacher was fired and couldn't continue her career in teaching
B.the parents complained about the discipline of the school
C.the little pupils felt disappointed after hearing the news told by the teacher
D.in reality,Santa Claus exists and gives out presents once a year
31.What's the meaning of the underlined word “rowdy”?
A.Surprised.  B. Noisy.
C.Discouraged.    D.Annoyed.
答案与解析:
28.解析:细节理解题。根据文章第二段最后一句“Mothers and fathers then complained about the incident and were sent a letter by the school saying the teacher,who only worked at the school for one day last week,has been disciplined.”可得出答案。”
答案:C
29.解析:细节理解题。根据第四段可知当孩子们听到老师说“圣诞老人并不存在”时,使得孩子们很失望,因此孩子们到家后向父母哭诉。
答案:C
30.解析:推理判断题。由第二段可知,当小学生们从老师那里听到有关圣诞老人的事情时,他们变得很失落,有很多孩子都哭了。
答案:C
31.解析:词义猜测题。根据第一段该词所在的句子可知,一提到圣诞老人孩子们就很兴奋,当然就会乱哄哄地谈论此事,故选择B项,意为“乱哄哄,嘈杂的”。
答案:B
D
If you bought some candy months ago but never ate it, how can you tell whether it is still safe to eat? The easiest way is to check the “use-by date” printed on the wrapper. If that date has already passed, you're likely to throw the candy away. But is that really necessary?
      According to a new report from the US Natural Resources Defense Council(NRDC), tons of food is wasted each year, largely because people don't fully understand what expiration dates, or “use-by dates”, actually mean.
      Food dating was introduced in the 1970s because consumers wanted more information about the things that they were eating. When they first showed up, use-by dates were only supposed to indicate freshness because producers wanted their products to be tasted in their best conditions.
      But the truth is that these dates aren't related to the risk of food poisoning or food-born illness, according to Time News.  However, most  customers  misinterpreted  use-by dates and related them to the safety of the food, and they still largely do now.
     Eggs, for example, can still be eaten three to five weeks after purchase even though the use-by date is much earlier. When their use-by dates pass, strawberry-flavored drinks may lose their red color and biscuits may lose their crunch (嘎吱嘎吱的声音), but they are not harmful.
“It's a confusing subject, the difference between food quality and food safety,” said Jena Roberts,  vice president of National Food Lab,a US food testing company. “Even in the food industry I have colleagues who get confused.”
     This is why scientists are calling for a standard explanation to be printed following the use-by dates. “We want this to be clearly communicated so consumers are not misunderstanding the date and contributing to a lot of waste,” said Dana Ganders, a staff scientist with the NRDC.
      But this won't be a mistake that is easy to correct since people have believed it for so long. Another problem is that the quality levels of different foods change differently—some are still safe to eat long after their use-by date while others are not.
      As a result, food industry officials are now thinking of changing the use-by date to a date indicating when food is most likely to go bad.
32.The use-by date was first intended to ________.
   A.tell the freshness of food
   B.show the safety of food
  C.give a warning of food poisoning
  D.indicate the relation between food and illness
33.The underlined word “misinterpreted” in Paragraph 4 probably means“________”.
   A.made guesses about
   B.formed a wrong idea about
   C.made wrong use of
   D.took no notice of
34.Which of the following is TRUE?
   A.Most customers understand what use-by dates mean.
   B.“Use-by dates” have existed for more than 50 years.
   C.Biscuits can't be eaten when not as crunchy as they      were bought.
   D.Even after their use-by dates pass, some foods are still  safe to eat.
35.Scientists are calling for a standard explanation to be printed together with the use-by dates because ________.
   A.use-by dates are not helpful or reliable
   B.more consumers get worried about food safety
   C.most consumers often misunderstand use-by dates
   D.the quality level of different foods changes differently
答案与解析:
32.解析:细节理解题。根据第三段第二句中的“When they first  showed up,use-by dates were only supposed to indicate freshness”可知,应选A项。
答案:A
33.解析:词义猜测题。根据文章第四段的第一句和第六段的内容可知,此处指人们误以为这些日期和食品是否有毒或者是过期后食用是否会导致疾病有关。故选B项。
答案:B
34.解析:正误判断题。根据第五段的内容可知,很多食品尽管过了保质期,但是仍然能吃,故选D项。
答案:D
35.解析:细节理解题。根据第六段的内容和第七段的第二句可知,科学家解释保质期是因为很多人误解了它的含义。故选C项。
答案:C
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
     Although many Chinese students say that their knowledge of English grammar is good, most would admit that their spoken English is poor. Whenever I speak to a Chinese student,they always say,“My spoken English is poor.”  __36__   I would like to suggest that there may be some reasons for their problems with spoken English.
     First,they fail to find suitable words to express themselves due to a limited vocabulary.   __37__  However, you can speak with a limited vocabulary,if you choose a positive attitude. Others will follow you as long as you use the words that you know.
__38__  Sometimes they make mistakes when they are speaking because they are shy and nervous. Yet students should remember that their goal should be FLUENCY NOT ACCURACY. Your aim in writing is to be accurate following the rules for grammar and using the right words and spelling them correctly. However,in speaking your aim is fluency. You want to get your message across,to talk to someone in English, as quickly and as well as you can, even though sometimes you may use a wrong word or tense, but it doesn't matter.  __39__
 The third reason is that not enough attention is paid to listening. You have one mouth but two ears! All that hearing is necessary for you to start speaking.
      Fourth, most Chinese students are reactive rather than proactive language learners. Instead of actively seeking out opportunities to improve their spoken English they passively wait for speaking opportunities to come to them and wonder why their English always remains poor.   __40__
A.The person you are speaking to will understand you    and make allowances for any mistakes he hears.
B.They may try to avoid making similar mistakes next   time.
C.Obviously the better answer is to expand their    vocabulary.
D.If you have this proactive outlook,then you will see   English opportunities wherever you go.
E.However, their spoken English does not have to    remain“poor”!
F.Second,they are afraid of making mistakes.
G.The second reason lies in the reluctance of using  what has just been learned.
答案:
36-40 ECFAD
第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)
第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
As the pace of life continues to increase, we are fast losing the art of relaxation. __41__ you are in the habit of rushing through life, being on the go from morning till night, it is hard to __42__ down. But relaxation is __43__ for a healthy mind and body. Stress is a __44__ part of everyday life and there is no way to __45__ it. In fact, it is not the bad thing that it is often supposed to be. A __46__  amount of stress is important to provide motivation and give __47__  to life. It is only when the stress gets out of control __48__ it can lead to poor performance and __49__  health.
The amount of stress a person can bear __50__ very much on the individual. Some people are not afraid of stress. And such __51__ are obviously chief material for managerial responsibilities. Others lose heart at first __52__ of unusual difficulties. When exposed to stress, in __53__  form, we react both chemically and physically. In fact we make a choice between __54__ and fight. And in more ancient days the choices made the __55__  between life and death. The crisis(危机)we meet today are __56__  to be so extreme, but however little the stress, it requires the same response. It is when such a reaction __57__  long, through continued exposure to stress, that health becomes __58__. Such serious conditions as high blood pressure and heart diseases have __59__  links with stress. __60__ we cannot remove stress from our lives we need to find ways to deal with it. It would be unwise to do so even if we could.
So what do you think of stress? What is your way to deal with it?
41. A. When    B. While
C. Once   D. As
42. A. slow    B. calm 
C. get    D. turn
43. A. unnecessary    B. satisfied 
C. useful    D. necessary
44. A. physical    B. natural
C. hard  D. terrible
45. A. tolerate   B. solve
C. avoid   D. accept
46. A. sure   B. certain
C. large   D. great
47. A. purpose   B. resource
C. influence   D. instruction
48. A. when   B. why
C. that   D. how
49. A. ill   B. good
C. strong   D. weak
50. A. insists   B. depends
C. calls    D. spends
51. A. patterns   B. personalities
C. situations   D. characters
52. A. glance   B. view
C. sight   D. impression
53. A. whichever   B. whatever
C. however   D. whenever
54. A. peace   B. fright
C. pressure   D. heaviness
55. A. decision   B. promise
C. difference   D. choice
56. A. unlikely   B. likely
C. necessary   D. probable
57. A. continues   B. lives
C. stands   D. lasts
58. A. balanced   B. injured
C. endangered   D. changeable
59. A. established   B. achieved 
C. found   D. developed
60. A. Unless   B. Since
C. Because   D. As
答案与解析:
41.解析:前半句句意为:(一旦)你养成了忙碌生活的习惯。once一旦。
答案:C
42.解析:根据上下文可知,这种从早忙到晚的快速生活节奏是难以“减慢”的。turn down 拒绝;calm down镇静;get down 下来;着手进行;slow down减慢。故选A。
答案:A
43.解析:句意为:但适度的放松对于健康的身心来说是“必要的”。故选D。
答案:D
44.解析:句意为:压力是日常生活的“自然”组成部分。natural自然的,故选B。
答案:B
45.解析:no way to avoid stress 压力是无法去回避的。tolerate 忍受;solve 解决; avoid 避免;accept 接受。故选C。
答案:C
46.解析:只有“certain”的搭配最贴切。certain amount of stress 一定量的压力。
答案:B
47.解析:to provide motivation and give purpose to life给生活提供力量和目标。
答案:A
48.解析:这里是强调句型,所以要用“that”。
答案:C
49.解析:ill health和前面的poor performance在意义上保持一致,ill此处相当于bad。
答案:A
50.解析:depend on 取决于……,符合句意。
答案:B
51.解析:后半句句意为:这种“品质”明显是管理者必不可少的素质。故选D。
答案:D
52.解析:at first sight乍一看,第一眼看到。
答案:C
53.解析:in whatever form无论以何种形式。
答案:B
54.解析:句意为:我们必须在“畏惧”和“抗争”中作出选择。
答案:B
55.解析:句意为:在古代这些选择会在生和死之间产生“很大的影响”。故选C。
答案:C
56.解析:句意为:今天我们所面临的危机“不可能”是那么的严峻。
答案:A
57.解析:last持续,符合句意。
答案:D
58.解析:由常识可知,长期处于压力之下,身体健康自然会受到“威胁”。
答案:C
59.解析:establish links建立联系。
答案:A
60.解析:句意为:“既然”我们无法从生活中消除压力,我们就必须想办法去应对它。
答案:B
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下列材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。
Long ago, there was a mother and her son living in a house. The mother worked hard every day,  __61__   they were still very poor.
One day, her son stole his friend's bag. “Mom, what do you think of this bag?” His mother praised her son instead of   __62__(scold)him. “It looks great!”
     The next time, he stole an overcoat. She praised him again.
     A few years later, he grew up to be a young man. He stole some jewels and brought   __63__   to his mother. “How   __64__(beauty)!” This time, she still did not scold her son.
     Then,  __65__(encourage) by his mother, he started to steal more expensive things. One day, the police caught him. Before   __66__(put)in prison, he begged the police to meet his mother. They took him to her.
     As soon as he saw his mother, he bit her earlobe(耳垂) “Ouch! What s the matter with you?” She finally scolded him. Her son answered,  “If you had given me a scolding like that when I stole the first bag, I could not   __67__(become) a thief.”
     She felt faint as she looked at her son   __68__(head)to the prison. “__69__   I could turn back time, I would scold him severely.” She regretted that she always praised him,  __70__ he did.
答案:
61.but 62.scolding 63.them 64.beautiful 65.encouraged 66.being put 67.have become 68.heading 69.If 70.whatever
第四部分 写作(共两节,满分35分)
第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Today is Sunday. The sky is full of sunshine, so does my life. At about 9:00 a.m., I go to the bookstore with my friends. There was a lot of new books. I didn't know which one to buy, because these books were both useful to me. At last, I chose two. At 10:00, we went to the cinema; the film calling Titanic was very popular. It took us about 3 hours to see. Having seen the film, and everyone was deeply moved. Some friends even burst out tears. From the story, I understand that love is noble and valuable. That's a really wonderful film. It is very worth seeing again. What a happy day! I hope tomorrow I will be even happy!
答案:
Today is Sunday. The sky is full of sunshine, so doesis my life. At about 9:00 a.m., I gowent to the bookstore with my friends. There waswere a lot of new books. I didn't know which one to buy, because these books were bothall useful to me. At last, I chose two. At 10:00, we went to the cinema; the film callingcalled Titanic was very popular. It took us about 3 hours to see ∧it. Having seen the film,  everyone was deeply moved. Some friends even burst outinto  或 tearscrying. From the story, I understand that love is noble and valuable. That's a really wonderful film. It is verywell worth seeing again. What a happy day! I hope tomorrow I will be even happyhappier!
第二节:书面表达(满分25分)
写一则口头通知,词数为100左右。要点如下:
一澳大利亚学生旅游团(touring group)要到我校参观,时间定在4月12日,星期五下午。我们的客人将于下午2点钟到达,晚上6点钟离开。我们将于下午2点10分在操场开欢迎会,人人都要准时参加。会后,我们要带他们参观教学楼、实验楼、图书馆和游泳池。最后,要在大礼堂(auditorium)举行聚会,聚会上有唱歌、跳舞、音乐、游戏和交换礼物等活动。请大家积极参与。谢谢。
Dear friends,
May I have your attention please? I have an announcement to make. ________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
That's all! Thank you.
范文:
Dear_friends,
May_I_have_your_attention_please?_I_have_an_announcement_to_make. A student touring group from Australia is coming to visit our school on Friday afternoon, April 12. Our guests will arrive at 2:00 p.m.. We are going to hold a meeting to welcome them on the playground at 2:10 p.m.. Everybody is required to attend it on time. After that, they will be shown around our classroom building, laboratory building, library, and swimming pool. Last of all, a get-together will be given in the auditorium. There will be singing, dancing, music, games and exchange of gifts. Please take an active part in it.
That's_all!_Thank_you.
 

文 章来
源莲山 课
件 w w w.5Y
k J.Com
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |