七年级英语上册Modules1-5综合测试卷(外研版含答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

七年级英语上册Modules1-5综合测试卷(外研版含答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来源
莲山 课件 w w w.5Y k J.C om

 [Module 1-5]
第I卷(50分)
I.单项选择(15 分)
(   )1. Tom’s father is ______ actor and her mother is ______ nurse.
A. a, a         B. an, an   
C. a, an         D. an, a
(   )2. His mother has a sister and two brothers, so he has an aunt and two ______.
    A. sisters          B. brothers      
C. uncles          D. aunts
(   )3.These _______ her parents. That _______ her sister.     
     A. is, are      B. is, is  
C. are, are       D. are, is
(   ) 4.There ______ a desk, a bed and two chairs in my room.
     A. is            B. am          
C. are           D. be
(   )5.—Are there ______ pictures on the wall?
—No, there are ______ maps on it.
A. any, any         B. some, some     
C. any, some        D. some, any
(   )6.—What’s your father?
—_________.
      A. A manager      B. About forty   
C. He’s old      D. He’s at home
(   )7. Most children like sport, so they like having ________classes.
      A geography       B art    
C. PE         D. history
(   )8.______ is an English student. _____ name is Tom.
A He, His           B She, Her    
C He, Her            D She, His
(   )9. How many      are there in your room?
A. window         B. windows 
C. a window     D. the window
(   )10. Wang Lingling is          and she is thirteen years old.
A. China           B. America  
C. Chinese            D. England
(   )11.There _______ any milk in the glass. Let’s go and buy some.
A. is                    B. isn’t            
C. are                   D. aren’t
(   )12. Vegetables and fish are _______.
A. health food            B. healthy food    
C. unhealthy food         D. healthy drink
(   )13.— Where______ Miss Li come from?   
—She comes from Changsha.
A. do                B. doing               
C. is                  D. does
(   )14.I watch the Voice of China _______ 9:10 pm _______ Friday evening. 
   A. at; in             B. in; on     
   C. at; on             D. in; in
(   )15.Doing morning exercises every day _______ our health.   
   A. is bad for          B. is bad with  
   C. is good for          D. is good with 
Ⅱ.完形填空 (10分)
  My name is Dave. I 16 a good friend. His name is Tom. He is Chinese. He is in Beijing 17 his parents now. His mother is our English 18 . His father is a math teacher. They all like their jobs. Tom is 19 years old. He is in Class One, Grade Nine. I’m in Class One, 20 I’m in Grade Seven. Tom is a good boy. He often helps me with my Chinese. He likes English food. We often go to the restaurant for dinner.
Oh, Tom has a little sister. 21 name is Linda. She is only three years old. She likes bananas and apples. I often 22 bananas for her. This girl likes comedies. She often 23 to see movies with her parents on weekends. I like this girl and she likes me, too. She says I’m very 24 . Well, I have an aunt. Her name is Cindy. She works at Huaxing Clothes Store. She gets up at six every morning and she gets home at six every evening. She likes playing 25 piano and she has a piano. She wants to join the music club.

(   )16. A. has    B. have   C. is   D. are
(   )17. A. with   B. and    C. of   D. at
(   )18. A. teach B. teaches     C. teaching  D. teacher
(   )19. A. fifth   B. first     C. fifteen   D. second
(   )20. A. and   B. at      C. for      D. but
(   )21. A. Her   B. She    C. They     D. We
(   )22. A. call   B. buy    C. is        D. has
(   )23. A. goes   B. go    C. going     D. get
(   )24. A. boring B. difficult   C. funny        D. not well
(   )25. A. a      B. an    C. the       D. /
Ⅲ.阅读理解(15分)
A
Boys and girls, welcome to our school restaurant. Food and drinks in the restaurant are cheap(便宜的)and delicious. For breakfast, you can eat eggs, boodles and drink milk. For lunch and dinner, you can have rice, different(不同的)kinds of meat and vegetables. And you can have some apples and lots of drinks. Come and have a meal(餐), please. It’s a good place to enjoy yourself.
Open hours:
Monday——Friday (6:30-9:30pm)
Saturday——Sunday (7:00-8:00pm)
(   )26.This is a        restaurant.
A. hospital         B. hotel  
C. school          D. factory
(   )27. Food and drinks in the restaurant are       .
A. small           B. sweet  
C. delicious        D. hot
(   )28. You can eat        for breakfast in the restaurant.
A. vegetables       B. meat  
C. rice             D. eggs
(   )29. You can have dinner at        on Sunday night.
A. 7:30           B. 8:30  
C. 9:30           D. 10:30
(   )30. The speaker(说话者)probably(可能)is       .
A. on the farm       B. at a dinning hall 
C. at home           D. at a theater
B
 Hello. I am Chinese. My name is Wang Fei. I am thirteen. I am in No. 5 Middle School in Nanjing. This is my friend. His name is Tony Green. He is an English boy. He is twelve. He and I are in the same class. Our classroom is next to the teachers’ office. We have Chinese and English lessons every day. Our English teacher is Mr Read. He is English but he can speak Chinese, too. Our Chinese teacher is Mr Ding. They are good teachers, and they are our friends, too.
(   )31. Tony Green __________ .
A. has a Chinese friend in England    B. is in an English school now
C. is Wang Fei’s English teacher      D. has a Chinese friend now
(   )32. Wang Fei __________ .
A. is a student of No. 3 School     B. is in an English school
C. is twelve                    D. and Tony Green are in the same class
(   )33. Mr Read is __________ .
A. Wang Fei’s English teacher           B. Tony’s Chinese teacher
C. a teacher of English school in Nanjing   D. in Wang Fei’s class
(   )34. Mr Ding __________ .
A. can speak English, too                    B. is a teacher of Chinese
C. and Wang Fei have Chinese classes every day  D. is our English teacher
(   )35. Tony Green is from __________ .
A. China B. America
C. England D. Australia
C
    I am Jerry. My family is in New York. We have got a big house. There are three bedrooms(卧室). One is for my parents. One is for my sister Betty. One is for my brother Tony and me. I haven’t got any grandparents, aunts or uncles in my family.
My father is forty-three years old. He is a hotel manager. My mother is forty. She is a secretary in a factory. Betty is sixteen years old. Tony is nine years old and I’m twelve years old. We are students. I love my family.
(   )36. Jerry’s family is in       .
A. London          B. Beijing 
C. New York        D. Shanghai
(   )37. There are three        in the house.
A. hotels            B. restaurants  
C. offices            D. bedrooms
(   )38. Jerry’s father works       .
A. in a hotel          B. in a school  
C. in a factory         D. in a library
(   )39. Tony is        years old.
A. nine              B. twelve  
C. Sixteen            D. Forty- three
(   )40.        is the best title(标题)for this passage.
A. My School        B. My Family 
C. My Teacher        D. My Friend
Ⅳ.情景交际(5分)
根据对话内容从方框中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。
W: Oh, your bed is big and you have a computer.     41    
M: It is a photo of my family.
W:     42    
M: Yes, it is. And my aunt is next to her.
W:     43    
M: That is my grandpa. And my father is next to him.
W: Who is the girl next to you?     44    
M: No, she is my cousin, Julia.     45    
A. Is she your sister?
B. Is this your mother?
C. Who is that tall man?
D. What’s that on the bookcase?
E. The girl next to my aunt is my sister.
Ⅴ.任务型阅读(5分) 将下面方框中所给句子还原到文中,使短文完整、通顺。
One day, Tom sees aman in the forest. “Can I have some food?” the man asks. “You can have this plum (李子),” Tom says. (46)_________ “You are very good to me,” says the man. “You can have three wishes (愿望).” This makes Tom happy. (47)_________ “I wish for a lump (块) of gold so that we can get some food,” says Tom. Flash! (48)_________ “You could have wished for a big bag of gold!” Tess says. “I wish you were not here!” Tom says. Flash! (49)_________ “Tess?” Tom calls. Tom is upset (不安的). “I wish Tess were back!” he says. Flash! Tess comes back. (50)_________ “Now let’s get some food!” says Tom.
That night, they ask the man with the wishes to come for dinner.
A. Tess is not there.
B. Tom is very happy.
C. It is all the food Tom has.
D. He runs home to tell Tess.
E. Tom has a lump of gold.
第II卷 非选择题(50分)
Ⅵ.词汇应用(10分)
A.根据音标写出下列单词的英文(每题一分,共5分)
51. [bə:d] ________   52.[ˈti:tʃə] ___________  53.[spel] _________     
54. [kæt] _________  55. [taim] ____________ 
B. 用所给词的适当形式填空(每题一分,共5分)
56.There are a lot of   (potato)in the bag.
57.There are many football ______________(match) on CCTV 5.
58.Let’s_________ (play)football on Sundays.
59.You must brush your        (tooth) before breakfast and don’t eat anything before going to bed.
60.Sandy,        (not eat ) too much meat. It’s not good for you.
Ⅶ.句型转换(10分)
61. His pen is on the desk.(对画线部分提问)
________  ________ his pen?
62. Lingling is twelve years old. (对画线部分提问)
_______ _______ is Lingling?
63. There are some flowers on the table.(改为否定句)
  There_________  _________ flowers on the table.
64 She has got an English friend. (改为一般疑问句并作否定回答)
  — _______ she _______ an English friend?
  —        , she          .
65.Simon does well in swimming.(改为同义句)
   Simon ________ ___________ _______ swimming.
Ⅷ.完成句子(10分) 
66.大明在玲玲的前面。
Daming is ________ _______ _______Lingling.
67.不要吃太多巧克力。
Don’t eat _______ _______ chocolate  .
68. 你们的教室是什么样子的?
________ your classroom __________?
69. 操场在图书馆个餐厅之间。
The playground is __________ the library __________ the dining hall.
70.北京是中国的首都。
Beijing is                                China.
Ⅸ.综合填空(10分)  根据短文内容及首字母提示补全单词完成短文。
What can you do to k 71 healthy? Perhaps for children, healthy eating is one of the most important things. Here are some ideas about h 72 to eat healthily.
Having breakfast
A good breakfast is very important to c 73 . It’s necessary to have it in the    m 74 . But some children often go to school without breakfast, just because they want to s 75 a little longer. Remember that a good b   76    will help you study better.
Having healthy food
Having healthy food is the most important. That means eating  l 77 of different foods, especially fruit and v 78 . Don’t eat too much chocolate or ice cream. Some of you l 79 eating fast food, but in fact it is not good for your       h 80 . Try to eat healthy food as much as you can.
Have healthy eating habits, and you will have a strong body.
Ⅹ.书面表达(10分)
假如你有一位笔友, 他的名字叫Tony, 请根据表格内容, 向你的同学介绍一下Tony, 词数不少于50。
 
                                                                           
                                                                    
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                           
                                                                      
参考答案
I.1-5.DCDAC  6-10.ACABC  11-15.BBDCC
Ⅱ..16.B  主语I是第一人称, 表示“有”应用have。
17.A  with和……(在)一起。
18.D  他妈妈是我们的英语老师。
19.C  “基数词+years old”表示“……岁”。
20.D  “我(也)在一班, 但是我在七年级”。连词but表示语意转折。
21.A  由上文中的sister及本句中的Linda可知是个女孩;后接名词name应用形容词性物主代词her。
22.B  call称呼, 命名;buy买;is是;has有。只有buy符合题意。
23.A 主语she为第三人称单数, 谓语动词一般现在时要用第三人称单数形式。
23.C  boring无聊的;difficult难的;funny滑稽的;not well(身体)欠佳的, 由上文可知应选C项。
25.C  表示乐器的名词与play连用时要用定冠词the。
Ⅲ. A【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了我们学校的餐厅的情况和一日三餐可吃的食物饮料等,还有周一至周五的开放时间和周六周日的开放时间。
26.C  细节理解题.根据Boys and girls, welcome to our school restaurant.描述,可知介绍的是我们学校餐馆的情况, 故选C.
27.C  细节理解题。根据Food and drinks in the restaurant are cheap(便宜的)and delicious.得知学校的食物既便宜又美味。可知选C。
28.D  细节理解题.根据For breakfast, you can eat eggs, noodles and drink milk.描述,可知我们早饭可以吃到鸡蛋和面条,还可以喝到牛奶。故选D。
29.A  细节理解题.可以根据文中周六周日的开放时间七点到八点,故选A。
30.B  细节理解题。根据文中Boys and girls, welcome to our school restaurant.欢迎来到我们学校餐厅可知,作者现在在餐厅,故选B。
B.31.D  由文中:I am Chinese. . . This is my friend. His name is Tony Green. 可知为D。
32.D  由文中:He and I are in the same class. 可知。
33.A  由文中:Our English teacher is Mr Read可知。
34.B  由文中:Our Chinese teacher is Mr Ding. 可知。
35.C  由文中:He is an English boy. 可知。
C.【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了小作者的家庭,家庭成员及其他们的年龄,职业等,还介绍了家里的卧室等情况。
36.细节理解题.根据My family is in New York.得知我们一家人在纽约. 故选C.
37.细节理解题。根据There are three bedrooms(卧室).得知我们家有三个卧室。可知选D。
38.细节理解题.根据My father is forty-three years old. He is a hotel manager.得知爸爸在一个旅馆,故选A。
39.细节理解题.根据Tony is nine years old.Tony今年九岁了。故选A。
40.综合推理题.根据全文内容主要介绍了我的家庭。故选B。
Ⅳ.41-45.DBCAE
Ⅴ.46-50 CDEAB
Ⅵ.51.bird  52.teacher  53.spell   54.cat  55.time  56.potatoes  57.matches  58.play  59.teeth  60.don’t eat
Ⅶ.61.Where is  62.How old  63.aren’t any  64.Has; got; No; hasn’t
 65.is good at
Ⅷ.66.in front of    67.too much   68.What’s ; like   69.between; and  
70.the capital of
Ⅸ.71. keep 72. how 73. children 74. morning 75. sleep 76. breakfast 
77. lots  78. vegetables 79. like 80. health
Ⅹ. One possible version:
I have a friend. His name is Tony. He is from Australia. He is a student in Harris Hill Middle School. He has six lessons every day. His favourite lesson is music. He likes listening to music. Jackie Chan is his favourite film star. Tony’s hobbies are drawing, reading, playing football and listening to music. He often plays football with his friends on Sunday. He is a good student.

 

文 章来源
莲山 课件 w w w.5Y k J.C om
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |