九年级英语全册Unit 13 We’re trying to save the earth单元测试题(含答案人教新目标版)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

九年级英语全册Unit 13 We’re trying to save the earth单元测试题(含答案人教新目标版)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章
来源 莲山 课件 w w
w.5 Y k J.cOM

Unit 13过关测试
Ⅰ. 单项选择。(2′×10=20′)
(  )1. —Smart phones are more and more popular now.
—So they are.But they still      too much.
A. pay              B. cost
C. take             D. spend
(  )2. Many young people took part in      trees on Tree Planting Day.
A. planting          B. plants
C. to plant          D. plant
(  )3. —Why don't you buy the bag, Mary?
—It's too expensive.I can't     it.
A. sell             B. lend
C. keep            D. afford
(  )4. It is reported that the food we      every year is enough to feed 200 million people for a year.
A. take            B. have
C. waste           D. make
(  )5. They      the old cinema in order to build a new one.
A. put up               B. took away
C. pulled down          D. put off
(  )6. Do you think it's good for animals      in cages?
A. to keep             B. to be kept
C. keeping             D. keep
(  )7. Something      to protect the pandas because they are endangerednow.
A. must do             B. must done
C. must be done         D. have been done
(  )8. Anyone who sings well can      the activity in our school.
A. take part             B. take off
C. take out              D. take care of
(  )9. Grandpa spends more time than he used to     games with the children.
A. play                 B. playing
C. played               D. plays
(  )10. The number of wild animals and plants      now.
A. is getting fewer and fewer
B. is getting smaller and smaller
C. are getting fewer and fewer
D. are getting smaller and smaller
Ⅱ. 完形填空。(2′×15=30′)
Most of us have three meals a day.We take food for granted(认为……理所当然).And we don't think about it. 11 experts argue a food crisis(危机) is coming.This crisis is going to make us 12 the way we think about food.
Food is in great need 13 a growing of world population.By 1960, the population was three billion.It doubled to six billion by 1999.By 2050, this planet will need to  14 at least nine billion people.As a result, the food prices get higher and higher.
So, what can a  15 , crowed world do? One suggestion is to eat 16 meat.Meat uses more natural resources(资源) than grains(谷物).It requires more  17 to produce one pound of meat than to produce one pound of grain.It also requires between 5 and 10 times more 18 than vegetables.So, eating less meat will 19 more land for farming, and it will save water.
To eat less meat, people will need to change their eating habits.That will not be 20 . Americans, for example, have  21 loved meat.In general, they eat twice as much meat as people in other countries.At the same time, in developing countries like China and Brazil, sales of meat have doubled in the last 20 years. 22 will double again by 2050.Growing need of meat will  23 to put pressure on natural resources.
World population is increasing, resources are becoming fewer, and food prices are rising.Therefore, we need to rethink  24 we eat every day.For meat lovers, we don't need to give up meat  25 .But we need to eat more grains and less meat.
(  )11. A. And            B. But
C. Or             D. Until
(  )12. A. change         B. find
C. get             D. tell
(  )13. A. instead of       B. thanks to
C. because of       D. as for
(  )14. A. help            B. have
C. feed            D. meet
(  )15. A. busy            B. tired
C. thirsty           D. hungry
(  )16. A. less             B. more
C. much            D. little
(  )17. A. time            B. land
C. people          D. place
(  )18. A. air             B. meat
C. money          D. water
(  )19. A. provide         B. produce
C. waste           D. need
(  )20. A. important               B. hard
C. easy                    D. necessary
(  )21. A. never                   B. seldom
C. hardly                  D. always
(  )22. A. It                      B. They
C. We                     D. That
(  )23. A. continue                B. stop
C. have                    D. start
(  )24. A. how                    B. when
C. what                   D. where
(  )25. A. quickly                 B. completely
C. finally                  D. especially
Ⅲ. 语法填空。(2′×10=20′)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式(不超过2个单词)。
Imagine one day, the water taps(水龙头) in your house stop running.You have to buy water 26.        shops.And still there isn't enough for everyone.Your mother has to save the family's shower water to do other 27.         (thing).Would you 28.
       (able) to stand that kind of life?
Probably not.But that's what kids in Yemen are 29.  
          (experience).Experts said Yemen would be the first country in the world to run out of water.According to a report, the capital, Sana, will run out of drinking water as early as 2025.
30.         of the shortage(短缺), the government often cuts the water supply(供应).Hannan, 31.      18­year­old girl from Lahej, told Times: “In a good week we'll have a water supply all week.But then the following week there will be water only for a day or two.”
Hannan said only 32.       people have enough water to use.They can buy water from the shops or from the water trucks.Private companies own the trucks.They travel around the city every day 33.        (sell) water—at very high prices.“A lot of people can't 34.        it,” she said.
The average(平均) person in Yemen uses 100 to 200 cubic(立方) meters of water per year.That is far below the international water poverty(贫困) line of 1, 000 cubic meters.
The government is thinking of 35.       (make) use of seawater.But it will cost a lot.
Ⅳ. 书面表达。(30′)
假设你叫李明,是一名中学生,想成为国际动物救助中心“International Animal Helpers”(IAH)的一名志愿者,请你用英文写一封自荐信。内容要点如下:
1. 能参加周末活动; 2. 从家乘地铁到该中心需要大约十分钟; 3. 喜爱动物,愿意帮助他们;4. 懂一点医学知识,可以更好地帮助动物。
注意: 1. 词数90左右,信的开头和结尾已给出,不计入总词数; 2. 不得逐条翻译,内容要连贯得体。
Dear Sir/Madam,
My name is Li Ming.                                    
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
                                                           
Looking forward to your reply.
Yours sincerely,
Li Ming


答案解析
Ⅰ. 单项选择
1. B
2. A
3. D
4. C
5. C
6. B
7. C
8. A
9. B
10. B
Ⅱ. 完形填空
11. B
12. A
13. C
14. C
15. D
16. A
17. B
18. D
19. A
20. C
21. D
22. B
23. A
24. C
25. B
Ⅲ. 语法填空
26. from
27. things
28. be able
29. experiencing 
30. Because
31. an
32. rich 
33. to sell
34. afford 
35. making
Ⅳ. 书面表达
I am a middle school student and I want to be a volunteer of International Animal Helpers. 
 I can take part in the activity on the weekend. It takes about ten minutes to take the subway from my home to the center.I love animals because they are very cute. What's more, I am willing to help them. In addition, I understand a little medical knowledge. I think it will be helpful for me to protect the animals. If you can give me the chance, I will very appreciate it.

文 章
来源 莲山 课件 w w
w.5 Y k J.cOM
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |