九年级英语全册Unit 12 Life is full of the unexpected单元测试题(有答案人教新目标版)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

九年级英语全册Unit 12 Life is full of the unexpected单元测试题(有答案人教新目标版)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m

Unit 12过关测试
Ⅰ. 单项选择。(2′×10=20′)
(  )1. I used to      with my wife and watch TV at home.
A. show up         B. wake up
C. come up         D. stay up
(  )2. My alarm clock didn't     .There must be something wrong with it.
A. go off            B. take off
C. put off           D. set off
(  )3. Yesterday      people came to the town to watch the car race.
A. hundreds        B. hundred
C. hundreds of      D. hundred of
(  )4. They quarreled with each other.Finally, they ended up
    .The teacher punished them for what they did.
A. fight             B. to fight
C. fighting          D. fought
(  )5. Before they arrived at the bus station, the bus     .
A. left              B. had left
C. will leave           D. has left
(  )6. We waited for the singer for a long time, but he didn't
     at last.
A. look up             B. think up
C. cheer up            D. show up
(  )7. —Do you have Jay's CDs?
—Sorry, they are     .But we'll get some more next week because they     .
A. sold well; are on sale 
B. sold out; sell well
C. selling well; sell well 
D. for sale; sell well
(  )8. By the end of last week, she      in the west of China for two months helping the homeless children.
A. will stay              B. has stayed
C. would stay            D. had stayed
(  )9. —Did you meet Tom at the airport?
—No.His plane      by the time I      there.
A. has taken off; got 
B. took off; had got
C. took off; arrived 
D. had taken off; arrived
(  )10. —Did you see Mr.Smith when you were in France?
—No.When I      France, he      to China.
A. had arrived in; had gone
B. arrived in; had been
C. got to; had gone
D. had got to; had been
Ⅱ. 完形填空。(2′×15=30′)
Mr.White is a member of his office.He's  11  and can easily deal with all kinds of matters.So he always  12  more than his workmates.Of course he's often  13  and has no time to do the housework.His wife  14  him well and does all at home.
 15 , their daughter was hurt in a traffic accident last month and had to be  16 .Now Mrs.White has to look after her there  17  she can't go home.Mr.White often eats something in the restaurant.As he  18  did some cleaning, the rooms were all disorderly (零乱不堪).
Yesterday morning, before Mr.White got up, the telephone  19  .He sat up to answer it.His friend told him to  20  an important telephone number down.But he could find  21  a pen nor a piece of paper.He found there was much dust(灰尘) on the table and wrote the number on it.But soon he  22  it and went to work.Two hours later  23  came back and looked for a sweater for her daughter.Her husband came in while she was  24  the table.He couldn't  25  the number on the table and called out angrily, “Who let you clean the table?”
(  )11. A. important        B. strong
C. good             D. able
(  )12. A. helped           B. thought
C. paid             D. asked
(  )13. A. busy             B. quiet
C. lazy              D. happy
(  )14. A. sees              B. knows
C. misses            D. hates
(  )15. A. Well              B. Once
C. Luckily           D. Unluckily
(  )16. A. in hospital         B. at school
C. in bed             D. at home
(  )17. A. but               B. or
C. while              D. and
(  )18. A. always            B. never
C. almost            D. often
(  )19. A. shouted           B. spoke
C. rang              D. called
(  )20. A. write             B. remember
C. understand             D. use
(  )21. A. either                 B. neither
C. both                  D. not only
(  )22. A. forgot                B. read
C. took                  D. threw
(  )23. A. he                   B. his friend
C. his wife              D. his daughter
(  )24. A. brushing            B. moving
C. leaving              D. cleaning
(  )25. A. look                B. copy
C. see                 D. write
Ⅲ. 短文填空。(2′×10=20′)
根据短文内容和首字母提示写出单词,使短文完整、正确、通顺。
How can we students keep ourselves safe? Here are some tips.
On your way home or to school: Wait for the 26. g     
traffic light, and look left and right before you cross the road.If you see a car coming, don't cross until it really 27. s    .Dress in bright colors, so the drivers can see you 28. c        .
At school: When students around you begin to push, try to hold onto something, or stay in a safer corner.If you 29. f    
down in a crowed place, cover your head 30. w      both hands.
When there's a fire: Stay calm and leave quickly.Use a piece of wet cloth to cover your mouth and nose so that you don't breathe in 31. s     .If your clothes catch fire, drop to the ground and roll from side to side to 32. p     out the fire.
For eating: Wash 33. f      like apples or pears carefully before you eat them.Check the expiration dates(保质期) and if your food looks or smells 34. b     , don't eat it.
For riding on the escalator(自动扶梯): Hold onto the handrails(扶手) and stand on the right side of the escalator because right arms are stronger.It is 35. d           to run up and down on them.You may fall down because escalator steps are not designed for running.
Ⅳ. 书面表达。(30′)
每年夏天,溺水事故频发。 请你就此写一篇短文谈谈你的看法。
内容包括: 1. 如何防止此类事故发生(两点建议); 2. 如果看到有人落水,如何施救; 3. 呼吁同学们热爱生命,注意安全。
要求:语句连贯,词数90左右。文章开头已给出,不计入总词数。
Almost every year in summer, many people are reported dead from drowning accidents.How to prevent such sad accidents?
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          
                                                          


答案解析
Ⅰ. 单项选择
1. D
2. A
3. C
4. C
5. B
6. D
7. B
8. D
9. D
10. C
Ⅱ. 完形填空
11. D
12. C
13. A
14. B
15. D
16. A
17. D
18. B
19. C
20. A
21. B
22. A
23. C
24. D
25. C
Ⅲ. 短文填空
26. reen
27. tops
28. learly
29. all
30. ith
31. moke
32. ut
33. ruit
34. ad
Ⅳ. 书面表达
In my opinion, first, we shouldn't go swimming in dangerous places or places we know little about, such as reservoirs and rivers. Second, we had better not swim when we feel tired or hungry. 
If we see someone fall into the water, we should save him in a proper way. For example, we can shout as loudly as we can to get those with good swimming skills to help him. 
Life is valuable. We should take it seriously. We must remember that safety should always come first while swimming. 

文 章来 源莲山 课件 w w
w.5Y k J.cO m
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |