九年级英语下册Unit 10 Get Ready for the Future同步练习(冀教版共6套)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

九年级英语下册Unit 10 Get Ready for the Future同步练习(冀教版共6套)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章
来源莲
山课件 w ww.5 Y K j.Co M

Unit 10 Get Ready for the Future
Lesson 55 Look into the Future
同步练习


1. Her _____ (老板) fired my friend.
2. She ________ (管理) the company very well.
3. Loss of health is more serious than loss of ______ (财富).
4. I don’t _____ (怀疑)that he’s telling the truth.
5. He wants to be an _________ (宇航员).


1.They have all grown   .
A.in    B.up  C.into  D.to
2.My sister wants to be   astronaut instead of     pilot.
A.a;a    B.an; a  C.a;an  D.the;a
3.My friend is   a beautiful girl. 
A.grown in  B.grown woman C.grow up  D.grown into
4.I've been working   my homework all day.
A.out    B.on  C.for  D./
5.My brother would like   the basketball match.
A.watch  B.watches   C.to watch  D.watching


1.to be,invited to,it's,a great honour,speak to you   (.)
2.and take,pick,up,yourself,a new road           (.)
3.ahead of,we,bright,futures,us,have           (.)
  

1. My grandparents went to England by airplane last week. (同义句转换)
My grandparents __________ an airplane __________ England last week.
2. Where do you want to visit this winter? (同义句转换)
Where __________ you __________ to visit this winter?
3. I think health is the most important thing in life. (改为否定句)
I __________ think health __________ the most important thing in life.

参考答案


1. Boss
2. Managed
3. Wealth
4. Doubt
5. Astronaut

 

1. B
2. B
3. D
4. B
5. C
解析:
1. 考查动词短语。grow up是固定短语,意为“长大”。
2. 考查冠词的用法。第一空后为元音音素开头的可数名词单数,用an;第二空后为辅音音素开头的可数名词复数,用a。
3. grow into的含义是“变成”。句意为“她已出落成一位漂亮的姑娘”。
4. work out意为“想出,算出,解决”;work for意为“争取”,均不符合句意。work on意为“从事;做……”。句意为“我整天都在写作业”。
5. would like to do sth.意为“愿意做某事”。


1. It's a great honour to be invited to speak to you.
2. Pick yourself up and take a new road.
3. We have bright futures ahead of us.


1. Took     to
2. Would   like
3. Don’t    is

 

Unit 10 Get Ready for the Future
Lesson 56 Manage Your Time
同步练习


1.Their children have all grown   .
A.in         B.up  C. into  D.to
2.I want to be   astronaut instead of     pilot.
A.a;a  B.an;a     C.a;an  D.the;a
3.She's   a beautiful girl. 
A.grown in  B.grown woman  C.grow up  D.grown into
4.I've been working   my homework all day.
A.out  B.on    C.for  D./
5.My brother would like   the football match.
A.watch   B.watches  C.to watch  D.watching.


1. was, embarrass, how, I  (!)
2. to, careful, some time, think, take   (.)
3. must, be, something, stay healthy, done   (.)


Miss Richards was a teacher at a school for boys and girls. She   __1 chemistry and physics from the lowest to the highest classes in the   __2  . Sometimes the new classes   3   rapidly, but sometimes they were very   4  , and then Miss Richards had to   5   things many times.
        One year, the first class had been studying chemistry for several   __6_ when Miss Richards suddenly asked, "What is water? Who knows?   7__   up?"
There was silence (沉默) for a few seconds, and Miss Richards felt sad (难过), but then one boy   8   his hand.
        "Yes, Dick?" said Miss Richards encouragingly (鼓励地). He was not one of the brightest children in the class, so she was   9   that he could answer.
       "Water is a liquid which has no   10   until you wash your hands in it, Miss. Then it turns black," the boy replied with great confidence (信心).
  1. A. teaches   B. teaching     C. taught        D. teach 
  2. A. schooling       B. school        C. schools       D. home 
  3. A. learned                        B. learning
  C. had been learned             D. were learned 
  4. A. slow       B. being slow        C. slowly        D. slowest 
  5. A. repeated B. repeating    C. do             D. repeat 
  6. A. years      B. minutes     C. weeks        D. seconds 
  7. A. Put        B. Hands        C. Get            D. Look 
  8. A. lows       B. ride           C. raised         D. put 
  9. A. sad         B. glad           C. angry         D. hungry 
  10. A. colour  B. colourful    C. colourless   D. with colour

参考答案


1. B
2. B
3. D
4. B
5. C
解析:
1. grow up是固定短语,意为“长大”。
2. 第一空后为元音音素开头的可数名词单数,用an;第二空后为辅音音素开头的可数名词复数,用a。
3. grow into的含义是“变成”。句意为“她已出落成一位漂亮的姑娘”。
4. work out意为“想出,算出,解决”;work for意为“争取”,均不符合句意。work on意为“从事;做……”。句意为“我整天都在写作业”。
5. would like to do sth.意为“愿意做某事”。


1. How embarrassed I was!
2. Take some time to think carefully.
3. Something must be done to stay healthy.


1. C
2. B
3. A
4. A
5. D
6. C
7. B
8. C
9. B
10. A
解析:这是篇幽默小故事。一位老师在课堂上尽力启发学生、鼓励学生回答问题,但有时学生的回答却让老师和同学们目瞪口呆。阅读时要注意字里行间的隐含意思。
  1. 与首句一致,用一般过去时。
  2. 教物理和化学,当然在学校。
  3. 接受知识快可用learn rapidly来表达。
  4. slow指接受知识慢。
  5. had to 后面跟动词原形。
  6. 从时间长度来看用weeks。
  7. hands up 意思是“举手”。
  8. raise one’s hand= put up one’s hand。
  9. 有前句推知,应用glad。
  10.用名词作宾语,故选colour。

文章
来源莲
山课件 w ww.5 Y K j.Co M
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |