九年级英语下册Unit 9 Communication同步练习(冀教版共6套)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

九年级英语下册Unit 9 Communication同步练习(冀教版共6套)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文章
来源莲
山课件 w ww.5 Y K j.Co M

Unit 9 Communication
Lesson 49 Get Along with Others
同步练习


1.—How is Susan?
—She lives abroad, so I______ ever see her.
A.hardly      B.greatly  C.clearly  D.nearly
2.The book is______, so we are______ in it.
A.interested; interesting
B.interesting; interesting
C.interested; interested
D.interesting; interested
3.—Don't smoke in the reading room,______?
—I'm sorry. I won't do it again.
A.will you  B.shall we   C.do you  D.don't you
4.China plans to let tourists______ these islands this year.
A.visit  B.visits    C.visiting  D.visited
5.—Do you know if we will go for a picnic this Saturday?
—I think we will if we______ any classes.
A.won't have  B.didn't have  C.don't have  D.aren't having


1. 这是多么有趣的一个话题啊!
  _______ _______ __________ topic this is!
2. 他和他的同学们相处得很融洽。
  He ______ _______ ______ _______ his classmates.
3. 英语老师对我的回答很满意。
  My English teacher is very _______ _______ my answer.
4. 我爸爸总是谈论那个问题。
  My father always ________ _______ that problem.


Do you know how to study __1__ and make your study more effective(有效的)?We all know that Chinese students usually study very hard for long __2__,This is very good ,but it doesn't__3__a lot, for an effective student must have enough sleep,enough food and enough rest and __4__. Every day you need to go out for a walk or visit some friends or some nice places. It’s good for your__5__.
  When you return __6__your studies,your mind will be refreshed(清醒)and you'll learn more__7__study better. Psychologists(心理学家) __8__ that learning takes place this way. Here take English learning __9__ an example. First you make a lot of progress and you feel happy. Then your language study seems __10__ the same. So you will think you’re learning __11_ and you may give up. This can last for days or even weeks, yet you __12__ give up, and at some point your language study will again take another big __13__. You'll see that you really have been learning all along. If you get enough sleep,food,rest and exercise,studying,English can be very effective and __14_ . Don’t give up along the way. Learn __15__ you are sure to get a good result(结果)。
  1. A. well B. good C. better D. best
  2. A. days B. time C. hours D. weeks
  3. A. help B. give C. make D. take
  4. A. exercise B. homework C. running D. clothes
  5. A. health B. body C. study D. life
  6. A. after B. for C. at D. to
  7. A. yet B. and C. or D. but
  8. A. have found B. have taught C. told D. said
  9. A. with B. for C. as D. to
  10. A. to have B. to make C. to take D. to stay
  11. A. something B. anything C. nothing D. everything
  12. A. mustn't B. couldn’t C. needn't D. may not
  13. A. work B. jump C. walk D. result
  14. A. hard B. common C. possible D. interesting
  15. A. slowly B. fast C. quickly D. happily
  
参考答案


1. A
2. D
3. A
4. A
5. C
解析:
1. greatly 意为“大大地”;clearly意为“清楚地,明确地”;nearly意为“差不多,几乎”;hardly ever 意为“很少”。句意:——苏珊怎么样?——她住在国外,因此我很少看见她。
2. 物作主语用interesting修饰;be interested in意为“对……感兴趣”。
3. 句子的陈述部分是祈使句,祈使句的反意疑问句通常用“will you?”。
4. let sb.do sth.“让某人做某事”,省略to的不定式作宾语补足语。
5. if引导的时间状语从句中,当主句为一般将来时时,从句要用一般现在时。


1. What an interesting
2. gets along well with
3. satisfied with
4. talks about


1. C
2. C
3. A
4. A
5. C
6. D
7. B
8. A
9. C
10. D
11. C
12. C
13. B
14. D
15. A
解析:本文以学语言为例告诉我们学习应当劳逸结合,循序渐进。而不应该急于求成,半途而废。
  1. 根据and后面的more effective可知这里应选与之并列的比较级better,而不是原级well.
2. for a long time 表示很长一段时间,a不能省略。  
3. A. help a lot 这里指学习时间长并不会对学习结果有很大的帮助,也就是并不起决定作用。
  4. 对于一个学生来讲,不仅需要足够的睡眠、食物、休息, 还需要足够的身体锻炼。故选exercise.文章的倒数第二句有提示。
  5. 上面两句话都是对学习有益的一些事情。
  6. “return to” 这里指返回到……, 也就是从上述的活动中返回到学习中。
  7. 表示并列。
  8. 首先根据从句是一般现在时可排除C、D两个选项,再根据文意,心理学家发现。
  9. “take sth as an example” 为固定词组,意为“以……为例”。
  10. stay the same 表示“维持原样”, 也就是没有任何进步了。
  11. 根据第10题, 因为学习停滞不前,所以你就会觉得没学到什么东西。
  12. mustn't表示禁止,语气最为强烈。needn’t表示没必要。couldn't和may not均表示猜测。
  13. take another big jump 表示有大的飞跃或进展。
  14. 表示学习也会变得生动有趣。
  15. learn slowly意为“慢慢学”,也就是说不要急于求成,应循序渐进。


Unit 9 Communication
Lesson 50 Tips for Good Communication
同步练习


1. If you make __________ (promise), you should do them.
2. She helped to put things to their __________ (proper) place.
3. You should take your __________ (passport) with you when you go aboard.
4. We __________ (cancel) the football sports meeting because of the bad weather last week.
5. My sister doesn’t want to tell the __________ (truth).


1.—How many birds can you see in the tree?
—______. All the birds have flown away.
A.None    B.No one   C.Nothing  D.A few
2.—Peter has changed a lot, hasn't he?
—Yes. He used to ______ the guitar,but now he is more ______ in playing soccer.
A.plays; interested    B.play; interested
C.play; interesting    D.playing; interest
3.—Do you like talking with your friends on the telephone or mobile phone?
—______.I enjoy chatting online.
A.Neither  B.Either    C.Both  D.None
4.My friend Frank sings well,and he is ______ good at playing the guitar.
A.not  B.also  C.yet  D.too
5.If she ______ tomorrow,I'll call you.
A.come  B.comes  C.will come  D.came


1. talk, not, in class, try  (.)
2. the, you, topic, interest, are, in  (?)
3.  help, do one’s best, let’s, to, him   (.)
4. way, friend, in, greets others, she, a   (.)


A rich American went to Paris and bought a picture painted by a French artist. The American thought the picture to be very fine because he   __1   a lot of money for it. When he came to his hotel he wanted to hang the   2   up on the wall. He   3   it for a long time, but couldn’t   __4_  which was the top and which was the bottom(底部) .The American   __5   the picture this way and    6 , but still couldn’t   7  .
        So he had   8 . He   9   the picture in the dining room and invited the painter of the picture to   10 . When the painter came, the American said   11   to him about the picture.   12   they went into the dining room to have dinner. He looked   13   at the picture several times. Then he put on his   14   and looked at the picture again and again. At last he    15   that the picture was up side down.
  1. A. cost        B. spent          C. paid           D. took
  2. A. map         B. cap            C. picture        D. kite
  3. A. looked after          B. looked at           C. looked for         D. looked up
  4. A. tell         B. say            C. talk            D. speak
  5. A. painted   B. turned        C. used           D. wrote
  6. A. that        B. it               C. one            D. another
  7. A. see         B. read           C. decide        D. look
  8. A. a way     B. a pen         C. a road        D. an idea
  9. A. put         B. hung          C. stopped      D. lent
  10. A. tea              B. rice            C. bread         D. dinner
  11. A. nothing B. something  C. hello          D. sorry
  12. A. At first B. At last        C. At once      D. at all
  13. A. heavily B. loudly        C. straight      D. carefully
  14. A. glasses  B. coat           C. trousers      D. hat
  15. A. watched       B. understood C. sat             D. opened

    
参考答案


1. promises
2. proper
3. passport
4. canceled
5. truth


1. B
2. A
3. C
4. D
5. B
解析:
1. “All the birds have flown away.”可知树上没有鸟。none 常用于回答how many/much引起的问句。no one指人,不指物。
2. used to do sth.意为“过去常常做某事”,interesting修饰物,interested修饰人。根据句意“他过去常常弹吉他,但是现在他对踢足球更感兴趣”。
3. 根据答语可知“两者都不”,用neither。
4. not用于否定句中,表示否定;also用于肯定句中,表示“也”,位于句中;yet用于否定句中,意为 “还”;too表示“也”时常用于肯定句,位于句尾,用逗号隔开。由句意“我的朋友弗兰克歌唱得好,他也擅长弹吉他”。
5. 在含有if引导的条件状语从句的主从复合句中,主句用一般将来时,从句用一般现在时态表示将来,由从句中的主语she可知为第三人称单数形式。


1. Try not to talk in class.
2. Are you interested in the topic?
3. Let’s do our best to help him.
4. She greets others in a friendly way.


1. C
2. C
3. B
4. A
5. B
6. A
7. C
8. D
9. B
10. D
11. A
12. A
13. C
14. A
15. B
解析:本文讲了一位美国人在巴黎买了幅画,回去挂上又怕上下颠倒,最后只好请来画家本人。全文通俗易懂,选词时要根据事情的发展过程。
1. 上文说:他认为这画很好。 推断下文:因为他买这画付了许多钱。句中的介词for是个重要提示。
2. 上文说:那美国人买了画。推断下文: 回到旅馆,当然要把画挂起来欣赏。
3. 意思说“他看了好长时间,还是分不清上下”。
4. 短文最后一句说:画被挂倒了。 推断此句:因此,那美国人辨别不出哪边是画的顶部, 哪边是画的底部。
5. 由于上下不分,所以那美国人就把画反复颠倒看。
6. 句中的this是个重要提示。
7. 尽管颠来倒去,还是不能断定上下。
8. 他最后想出了办法。
9. 他先在餐厅挂上画。
10.接上文(他在餐厅中挂了那副画)可推断下文: 美国人邀请画家来进餐。
11. 美国人邀请画家的目的是:看画家本人有什么反应。 因此,对那副画他一言不发。
12. 首先他们进入餐厅吃晚饭。 下文中的短语 At last是个重要提示。
13. look straight at 表示“盯着……看”。
14. 画家也被搞糊涂了,他戴上眼镜并将画看了又看。
15. 他终于明白了那画被挂到了。

文章
来源莲
山课件 w ww.5 Y K j.Co M
相关试题:
没有相关试题

  • 上一个试题:
  • 下一个试题: 没有了
  • 最新试题

    点击排行

    推荐试题

    | 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |