八年级英语下Unit2 self check同步练习(新目标含答案)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

八年级英语下Unit2 self check同步练习(新目标含答案)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载
文 章来源
莲山 课件 w w w.5Y k J.C om

Self Check
一、根据句意和汉语提示填写单词。
1. Have you received my           (书信)?
2. Do you know about           (夫人) Curie'?
3. I am            (强壮的) while my sister is weak.
4. "Well done!" Mr. Green said with a look of           (满意)
5. Who broke the           (门) of our classroom?
二、根据括号内的汉语提示完成句子,每空一词。
1.How did you       her        (使……振奋起来)?
2. They               (竖起)some signs of danger around the lake to
  tell people not to swim in it.
3. Mr. Green has 20 cars to                       (修理) these days.
4. The idea they                         (提出的) worked out well.
5. They raised a lot of money and         it         (捐赠) to charity.
三、将下列句子改为同义句,每空一词。
1. How did you make her happy?
  How did you         her         .
2. We could think out a plan for the show.
  We could                                a plan for the show.
3. David is looking after the old man.
  David is                      the old man.
4. He has repaired the broken car.
  He has                      the broken car.
5. Nancy is like her mother.
  Nancy                      her mother.
四、单项选择。
(    )1. Last summer,I worked          a volunteer for a month. It is
       unforgettable for me.   
      A. at          B. for           C. with          D. as
(    )2. Linda went to New York           her cousin Cindy.
      A. to visit      B. visit          C. visited        D. visiting
(    )3.We stopped          ,but there was not any sound.
  A. to listen                 B. listens                
  C. listen                   D. listening
(    )4.--Mrs. White, can I leave my homework for tomorrow?   
       --I'm afraid not. Don't      what you can do today till tomorrow.
      A. put off          B. get off          C. take off
(    )5.There is something wrong with Tom's leg. We should    him   
       hospital at once.
      A. send; to      B.bring;for      C.take; in       D.carry;for
五、完形填空
One day,when Bill was walking homef rom school,he heard a   l   
coming from the bushes(灌木). He went over   2   what it was. Behind a bush,he found a black dog. Bill went back home as soon as he could with the dog and   3   her to his parents. Bill's dad found that the dog had   4     leg,so they brought the dog to a doctor for animals   5    car. On the way Bill's parents decided that Bill could   6   the dog if they couldn't find the owner of the dog.
     When they arrived,the doctor checked the dog. He told Bill that she was going to have   7   ! The next day,Bill   8   signs like "FOUND D()G BACK" around his neighborhood. He also wrote his family's phone
number on the signs.
     Two days later, Bill got a/an   9   from the owner of the dog. The owner thanked Bill. When he came to pick up his dog,he said Bill could have one of the babies. Bill was very   10  ! Finally Bill got a baby dog from the owner. He named him Rosco and liked him very much.
(    ) 1. A. voice      B. music       C. song       D. noise
(    )2. A. to see      B. seeing       C. see        D. saw
(    )3. A. sent        B. showed      C. moved     D. pushed
(    )4. A. healthy     B. wrong       C. broken     D. strong
(    )5. A. in         B. by          C. on         D. for
(    )6. A. cook       B. throw       C. leave       D. keep
(    )7. A. babies     B. dinner       C. medicine    D. problems
(    )8. A. look up     B. gave up      C. put up      D. turned up
(    )9. A. letter       B. call         C. email       D. invitation
(    )10. A. lonely     B. quiet        C. careful      D. happy
六、阅读理解。
     Jack Brown,an office worker,lives in Washington. He inherited(继承) a million dollars when he was 23.but he wasn't happy at all. When his college friends were looking for their jobs,he didn't have to. Jack decided to live a simple life like everyone else. He gave $10,000 0f his money to a charity to help poor children live a better life. Today he is 36. He still wears cheap shoes and clothes and drives a small car only,but he is very happy.
     Up to now Jack has helped some children from poor countries all over the world by sending them $ 200 a month. The money was used for the children's study, food, medicine and clothing. Jack received a report each year on the children's progress. They can write to each other,but usually the children do not speak English.     
     When Jack first heard about these children, he wanted to help them. "It was nothing special," he said."Unti1 I went to these countries and met the children I was helping,I didn't know anything about their life. "Once lack went to meet a little girl in Africa. He said that the meeting was very exciting. "When I met her,I felt very,very happy," he said. "And I saw that the money was used for a good cause. It brought me happiness. I want to do everything I can to go on helping these children. "
(    )1. Why didn't Jack need to look for a job?
A. Because he is an office worker.                    
B. Because he lives in Washington.
    C. Because he went to college.                        
    D. Because he got one million dollars.
(    )2. How has Jack helped poor children all over the world?
A. By sending them each $ 200 a month.            
B. By giving ,$ 10,000 0f his money to a charity.
    C. By writing letters and reports to them.           
    D. By buying food,medicine and clothing for them.
(    )3. Jack learned about the children's progress by
    A.visiting them each year                           
    B. asking his college friends
C. getting a report every year                        
D. talking with them in English
(    )4. The underlined words "for a good cause" mean“    ”in
        Chinese.
     A.功绩       B.行善       C.优惠      D.赏赐
(    )5. What does the writer want to tell us through the story?
A, Help others and you will feel happy.              
B. Poor children need our help.
    C. Living a simple life is the secret to happiness.    
    D. Giving your money to poor children,please.
 

参考答案
一、1. letter    2. Madam   3. strong    4. satisfaction    5. door
二、1. cheer; up  2. put up  3. fix up  4. came up with    5. gave; away
三、1. cheer;up  2. come up with   3. caring for  4. fixed up    
    5. takes after
四、1.D   2.A
3.A 本题考查非谓语动词。stop to do sth.意为“停下来去做某 
  事”.stop doing sth.意为“停止正在做的事情”。本题意为:我
      们停下来听了听,但是没有听到任何声音。不定式to listen作
      stop的目的状语。故选A。
    4.A考查短语put off"推迟”。
    5.A考查短语send sb.to...“把某人送到……”。
五、1.D   2. A   3. B   4. C   5. B   6. D  7. A  8. C  9. B  10. D
六、1.D     2. A     3. C     4. B     5. A
 

文 章来源
莲山 课件 w w w.5Y k J.C om
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |